Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 97.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Vanzemaljci da li postoje?
MorciTheCroat kaže...
itf4n kaže...
Ivanplesh kaže...

da se i ja ubacim...vanzemaljci ne postoje...eto, a za one krugove u polju je bila emisija gdje su dvojica pokazivala kako to napraviti, a i za one slike...ugl. nevjerojatno judi naivni pogotovo Amerikanci

Upravo tako.  Ali problem je što ljudi poput ramboxa i tommy2103a ne žele prihvatiti tu istinu. 2 čovjeka koji su prvi radili te krugove su to i javno priznala. Pokazali su kako su "crtali" krugove za koje su mediji tvrdili da je tako složene "slike" mogla stvoriti samo neka druga, puno naprednija civilizacija. Priznanje gotovo niti jedan medij nije objavio.
 Ajd mi objasni kak ovo napravit!!!

Znači, vanzemaljci su primili naš signal i kao odgovori su prčkali po žitu na drugom kontinentu (ostavili su više odgovora na taj signal) umjesto da se jave radiom ili da ostave poruku barem blizu mjesta odakle je poslan signal? I to ima smisla?
17 godina
neaktivan
Vanzemaljci da li postoje?
@MorciTheCroat - Sve je moguće. Ali s obzirom da nekvalitetu tog i ostalih dokaza - jako, jako malo moguće.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 23:39 (itf4n).
17 godina
protjeran
vjeko kaže...
MorciTheCroat kaže...
itf4n kaže...
Ivanplesh kaže...

da se i ja ubacim...vanzemaljci ne postoje...eto, a za one krugove u polju je bila emisija gdje su dvojica pokazivala kako to napraviti, a i za one slike...ugl. nevjerojatno judi naivni pogotovo Amerikanci

Upravo tako.  Ali problem je što ljudi poput ramboxa i tommy2103a ne žele prihvatiti tu istinu. 2 čovjeka koji su prvi radili te krugove su to i javno priznala. Pokazali su kako su "crtali" krugove za koje su mediji tvrdili da je tako složene "slike" mogla stvoriti samo neka druga, puno naprednija civilizacija. Priznanje gotovo niti jedan medij nije objavio.

Znači, vanzemaljci su primili naš signal i kao odgovori su prčkali po žitu na drugom kontinentu (ostavili su više odgovora na taj signal) umjesto da se jave radiom ili da ostave poruku barem blizu mjesta odakle je poslan signal? I to ima smisla?
 To kaj tebi mozda nema smisla, meni recimo ima, pa smo ljudi, a ti sad hoces dokucit psihologiju vanzemaljske inteligencije?
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Ne. Ono što znamo je da nisu glupi. To je dovoljno za pobijanje ovih "dokaza".

17 godina
protjeran
itf4n kaže...
@MorciTheCroat - Sve je moguće. Ali s obzirom da nekvalitetu tog i ostalih dokaza - jako, jako malo moguće.
 Ja vas vecinu razumijem, bojat se nepoznatog je sasvim ljudska osobina, i lakse je reci ma to ne postoji, nema dovoljno dokaza itd.
i ja vjerujem da se zato  vanz. ne pokaze jer bi nastao totalni kaos.
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Haha! Sad se još i bojimo! Ovce smo, bojimo se, zatvoreni smo... Šta još?

17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
 Ja vas vecinu razumijem, bojat se nepoznatog je sasvim ljudska osobina, i lakse je reci ma to ne postoji, nema dovoljno dokaza itd.
 Onda znači da su sve one slike i snimke lažne kad kažeš da se ne pokazuju zbog kaosa?

17 godina

Evo jos jedne kompilacije vanzemaljskih rukotvorina u zitu ak netko misli da se to moze napravit samo tak i sa zemlje a ne iz zraka nek ode okulisti svatko tko pozna geometriju primjetit ce savrsene strukture besprijekornih linija. Netko je gore spomenuo da vlada htjela to sakrit da bi e pa ne mozes sakrit slona u salicu tih crtesa ima previse to se ne moze sakrit samo tak a internet je vrlo tesko kontrolirat gotovo nemoguce a ako netko nije znao ni jedna vlada se nece usudit pritisnut internet jer bi izgubila u toj bitci a razlog su super hakeri koji mogu srusit i unistit svaki sustav koji zele a to sve vlade znaju pa ne izazivaju vraga a hakerima nije u intresu onesposobit institucije jer oni zaradjuju na internetu pa sve internetske gigante ne cuvaju samo  super firewallovi i antivirusi nego i vrlo gadni hakeri koji nisu navedeni na popisu zaposlenika a razlog je jasan!!!Cool 

https://www.youtube.com/watch?v=3W3xHRv7BJA&watch_response

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 3:05 (rambox).
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
MorciTheCroat kaže...
 Onda znači da su sve one slike i snimke lažne kad kažeš da se ne pokazuju zbog kaosa?

nek sad misle kakav će odgovor dati na ovo. vjeko je car.
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
itf4n kaže...
Zašto misliš da se bojimo?

S obzirom na sigurnosno stanje na Zemlji, alieni uopće ne bi bila loša pojava. Ljudi bi se više povezali, bez obzira na dobročudnost posjetitelja.

Problem je nedostatak kvalitetnih dokaza.

edit: hahah dobar odgovor vjeko
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 0:07 (itf4n).
17 godina

Pa znate li vi uopce kaj bi bilo stvarno pokazivanje vanzemaljaca da se oni odluce na evo primjera, Washington u pol bijela dana recimo 12.30h na nebu se pojavljuje crni objekt u obliku savinutog kruga i stoji na mjestu na visini od 200m ljudi ga od oka procijenjuju na 500metara u promjeru ne cuje se zvuk i to traje par sati da je nastao kaos to je blago receno no nakon par sati objekt nestaje u mjestu nije odletio i to je to kaos je poceo to nijedna vlada nemoze zataskat i sakrit nakon ovakvog dogadjaja sve bi se promjenilo a koliko znamo takvog pokazivanja nije bilo samo na kratko ili u prolazu i uglavnom nikad iznad najvaznijih svjetskih gradova uvijek onako sa strane a takve je dogadjaje lako okrenut na to na izgledaju kao lazne stvari pa se iz ovoga lijepo vidi da postoji uzorak pokazivanja vanzemaljaca a glasi ovako uvijek negdje postrani nikad ne idu u glavu da ne stvore pre veliku zbrku jer znaju da su vlasti sposobne to zataskat a zapravo nas samo testiraju!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 0:45 (rambox).
16 godina
neaktivan

cuj, u neku ruku imas pravo, ali trebas stvari sagledati u sirem smislu. ne tvrdim da zivota u svemiru ima ili nema. netko vjeruje a netko ne.

ali...........za neke stvari postoje neka logicka objasnjenja npr. prije nekih 80-90 godina ljudi su počeli graditi nebodere od 100-njak katova,odjednom, bez neke velike potrebe isto kao i podzemne zeljeznice, također bez neke velike potrebe (mislim u to vrijeme). prilikom gradnje empire state buildinga u new yorku sacinjeno je bezbroj fotografija, vide se radnici koji grade, marendaju na vrhu konstrukcije i sl.

hijeroglifi su između ostalog  fotografije onog doba, na zidovima se vidi kako oni vuku one blokove, kako rade unutrasnjost piramida i sl. nigdje nema slike o tome da im pomazu vanzemaljci. bez sumnje je da su neke građevine starih civilizacija impresivne, ali one pokazuju prvenstveno ljudsku volju i znanje da napravi nesto takvo, a ne dokaz da je ljudska civilizacija sjedila cackala nos dok se nisu pojavili vanzemaljci i rekli im sto bi trebali raditi.

17 godina
vjeko kaže...
MorciTheCroat kaže...
itf4n kaže...
Ivanplesh kaže...

A hebote ne bi bilo malo preocito da nam se jave radiom?!!oni su odgovorili na taj nacin da su napravili trag u zitu i time daju do znanja do su tu al se ne zele jos tak jako izloziti prek radija,pa na kojem jeziku bi to oni se mogli javiti?postoje lazni tragovi u zitu koje su ljudi napravili ali za ovog nema sanse,jer bi za to trebalo 1000 ljudi kakva tek rasvjeta kad je napravljeno prek noci i nitko to nebi kao primijetio ha?a da ne govorim o preciznosti koja je savrsena.
Only God will judge me
17 godina
neaktivan
Electric kaže...
  Tako je! CoolCool Usput, u životu još nisam vidio dužu rečenicu bez ikakvih interpunkcija. Impresivno Smijeh
  Pročitaj mu prijašnje postove, bit ćeš još više impresioniran. Nego, pogledajte
Šta se sve može u PS-u. Ako vam se neda gledati sve, premotajte na kraj. To se može napraviti i sa žitom bez problema. @tommy : Pa vjerojatno na našem, ako su razumjeli poruku. Ako nisu, nemaju razloga doći kvariti nekom žito. Kao što je netko spomenuo, oni su pametni jer treba imati mozak da putuju do nas (mislim da je to bio itf4n). Prema vašim tvrdnjama su oni dovoljno inteligenti da dođu do nas, da naprave sve ono tragove u žitu, rambox i ekipa tvrde da smo mi primitivni, a oni geniji, oni su napravili onu eksploziju u Tunguski time što imaju neko ogromno nama nepojmljivo oružja. Uz to tvrdite da ih vlada zataškava. Nije mi jasno, kako ih može vlada zataškati, ako smo mi tako primitivni (rambox), a oni su jako napredni (rambox). Zašto jednostavno protivnike ne eliminiraju tim super oružjem koje im je dobro služilo u Tunguski. A ova tvrdnja zašto ih nema u velikim gradovima. Pa, zaot jer bi vlada onda sve razotkrila. Nema tih ljudi koji mogu prevariti hrpu ljudi u nekom gradu, ako ga je u tim količinama. Ako je naprimjer u nekoj zabiti, di žive 2 farmera, njihove žene i njihova djeca, ne bi trebalo biti teško njih prevariti. Par veseljaka se skupi, natovare im glavu glupostima, poslije puste par fensi vizualnih i sound efekta, naprave te tragove i evo ti priče za novinare. 

@ vjeko : Nisam ovca, po horoskopu sam ovan ;) 
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 11:38 (Horagio).
17 godina
protjeran
vjeko kaže...
MorciTheCroat kaže...

Pa ne pokazuju se na nacin da idu na "kavu s predsjednikom".
17 godina
protjeran
mr_brooks kaže...

cuj, u neku ruku imas pravo, ali trebas stvari sagledati u sirem smislu. ne tvrdim da zivota u svemiru ima ili nema. netko vjeruje a netko ne.

ali...........za neke stvari postoje neka logicka objasnjenja npr. prije nekih 80-90 godina ljudi su počeli graditi nebodere od 100-njak katova,odjednom, bez neke velike potrebe isto kao i podzemne zeljeznice, također bez neke velike potrebe (mislim u to vrijeme). prilikom gradnje empire state buildinga u new yorku sacinjeno je bezbroj fotografija, vide se radnici koji grade, marendaju na vrhu konstrukcije i sl.

hijeroglifi su između ostalog  fotografije onog doba, na zidovima se vidi kako oni vuku one blokove, kako rade unutrasnjost piramida i sl. nigdje nema slike o tome da im pomazu vanzemaljci. bez sumnje je da su neke građevine starih civilizacija impresivne, ali one pokazuju prvenstveno ljudsku volju i znanje da napravi nesto takvo, a ne dokaz da je ljudska civilizacija sjedila cackala nos dok se nisu pojavili vanzemaljci i rekli im sto bi trebali raditi.

Ja dosad nisam vidio da su dokazali da je covjek mogao to sam napravit (mislim na piramide).
17 godina

Horagio pa ak ti mislis da se sve one komplicirane i slozene crteze moze objasnit sa Photoshop-om i da je to rijesenje onda svaki komentar vise nije potreban moras na doradu a ovo ponavljam drugi puta jer sam to vec prije naveo u ranijem postu gore da se tu radi i o konkretnom dokazu do kojeg su dosli njemacki znanstvenici da je zito promjenjeno na molekularnoj razini tj savinuto je pod kutem od 90 stupnjeva ali nije napuklo vec izgleda kao da je tako izraslo a to nitko ne moze objasnit to sve ostavlja bez odgovora iako je on jasan no to za sada jos nitko ne zeli javno reci da ga ne bi pokopali ali i to ce se promjenit!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 13:42 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Horagio pa ak ti mislis da se sve one komplicirane i slozene crteze moze objasnit sa Photoshop-om i da je to rijesenje onda svaki komentar vise nije potreban moras na doradu a ovo ponavljam drugi puta jer sam to vec prije naveo u ranijem postu gore da se tu radi i o konkretnom dokazu do kojeg su dosli njemacki znanstvenici da je zito promjenjeno na molekularnoj razini tj savinuto je pod kutem od 90 stupnjeva ali nije napuklo vec izgleda kao da je tako izraslo a to nitko ne moze objasnit to sve ostavlja bez odgovora iako je on jasan no to za sada jos nitko ne zeli javno reci da ga ne bi pokopali ali i to ce se promjenit!!!Cool

Recimo i da si u pravu, izvanzemaljci su i dalje najNEvjerojatnije objašnjenje.
17 godina
moderator

!!!Cool

16 godina
neaktivan

Hahaha....pa naravno da (ne) postoje...........

17 godina
protjeran

Ispricavam se na ovome spamu, ali molim doktora i Hrvoja da ne spamaju ovdje.

17 godina
neaktivan

Želio sam reći da je pola tih krugova koji kruže po internetu dorađeno ili od 0% napravljeno PS-om. Zašto bi se alieni trudili raditi tolke krugove? Zašto ih jednostavno ne slome nego moraju ići komplicirati?

EDIT : Na ovo ostalo mi nisi odgovorio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 17:44 (Horagio).
17 godina

Kaj se tice fenomena slomljenih stabiljki to nije napravljeno namjerno vec je to posljedica interakcije njihove tehnologije i drukcije razine postojanja na nas zivotni okolis a to se jos bolje vidi na onim nesretnim kravama a to je jedan od glavnih razloga zasto nemamo ozbiljnije kontakte s njima zato  ih  djelomicno mozemo  vidjeti Ultraljubicastim kamerama a ak nisi znao pcele  mogu vidjeti ultraljubicasti spektar. Kad smo kod zataskavanja ljudi su dovoljno pametni da zataskaju sporadicna pojavljivanja  nasih susjeda i oni to znaju ali nam to sve manje uspijeva dok pojavljivanje 500 metarskog objekta iznad recimo washingtona je nemoguce zataskat a takvo nesto se nigdje u svijetu nije dogodilo iznad velikih gradova barem ne po danu a kaj se tice one izjave zasto protivnike ne eliminiraju odgovor je vrlo jasan nisu ratoborni vec upravo suprotno zele nam pomoci. Ljudi jesu inteligentni ali na krivu stranu tj sami sebi kopaju rupu pa to onda nije inteligencija vec primitivizam ili zapravo pohlepa koja zapravo stvara najvise problema a kao primjer kaj radi ljudska inteligencija citaj pohlepa za lovom je to da se krave hrane s kostanim brasnom a to je zapravo meso a krave po svojoj fiziologiji nisu mesozderi vec totalno suprotno znaci mi idemo kontra prirode pa se cudimo zakaj su oboljele na mozak tj mozak im propada a sve se radi samo za lovu e pa to nije inteligencija vec glupost a to nam jako dobro ide a kaj cemo tek sa Sidom koja je napravljena laboratoriju a kako se tek to skriva vrlo zgodna bolest siri se preko krvi i reproduktivnih organa a napada obrambeni sustav covijeka kao stvoreno za oruzje kojeg se ipak moze kontrolirat jer fuckas oruzje kojeg ne mozes kontrolirat ono te ubije dok ga upotrijebis eto teme za razmisljanje!!!Cool

17 godina
neaktivan

Kako ne, postoji i urota na forumu koji su ustvari pokrenuli vanzemaljci, kako bi vratili staro lice bug-onlinea, zato PORUČUJEM NEVJERUJTE NIKOM urota vreba i pazite da i vas nebi hipnotizirali ,neke su već uvukli u mrežu, oprezno!!!!Smijeh.

17 godina
neaktivan
frost135 kaže...

Kako ne, postoji i urota na forumu koji su ustvari pokrenuli vanzemaljci, kako bi vratili staro lice bug-onlinea, zato PORUČUJEM NEVJERUJTE NIKOM urota vreba i pazite da i vas nebi hipnotizirali ,neke su već uvukli u mrežu, oprezno!!!!Smijeh.

Tko ne vjeruje u ovo - ovca!!!Cool
17 godina

Tocno vanzemaljci se silno trude ne bi li vratili bugonline kakav je bio prije jer meni se osobno stari vise svidja bas se sad dogovaram s dvojicom kak bumo to izveli, salu na stranu svjet je zaglibio do daske a iz osobnog iskustva znam da je bolje neke stvari ne znat lakse se spava no sad je kasno za to!!!Iznenađen

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Kaj se tice fenomena slomljenih stabiljki to nije napravljeno namjerno vec je to posljedica interakcije njihove tehnologije i drukcije razine postojanja na nas zivotni okolis a to se jos bolje vidi na onim nesretnim kravama a to je jedan od glavnih razloga zasto nemamo ozbiljnije kontakte s njima zato  ih  djelomicno mozemo  vidjeti Ultraljubicastim kamerama a ak nisi znao pcele  mogu vidjeti ultraljubicasti spektar. Kad smo kod zataskavanja ljudi su dovoljno pametni da zataskaju sporadicna pojavljivanja  nasih susjeda i oni to znaju ali nam to sve manje uspijeva dok pojavljivanje 500 metarskog objekta iznad recimo washingtona je nemoguce zataskat a takvo nesto se nigdje u svijetu nije dogodilo iznad velikih gradova barem ne po danu a kaj se tice one izjave zasto protivnike ne eliminiraju odgovor je vrlo jasan nisu ratoborni vec upravo suprotno zele nam pomoci. Ljudi jesu inteligentni ali na krivu stranu tj sami sebi kopaju rupu pa to onda nije inteligencija vec primitivizam ili zapravo pohlepa koja zapravo stvara najvise problema a kao primjer kaj radi ljudska inteligencija citaj pohlepa za lovom je to da se krave hrane s kostanim brasnom a to je zapravo meso a krave po svojoj fiziologiji nisu mesozderi vec totalno suprotno znaci mi idemo kontra prirode pa se cudimo zakaj su oboljele na mozak tj mozak im propada a sve se radi samo za lovu e pa to nije inteligencija vec glupost a to nam jako dobro ide a kaj cemo tek sa Sidom koja je napravljena laboratoriju a kako se tek to skriva vrlo zgodna bolest siri se preko krvi i reproduktivnih organa a napada obrambeni sustav covijeka kao stvoreno za oruzje kojeg se ipak moze kontrolirat jer fuckas oruzje kojeg ne mozes kontrolirat ono te ubije dok ga upotrijebis eto teme za razmisljanje!!!Cool

AIDS se prenosi krvlju i spermom. Stvorena je da ubija pede.., homoseksualce. Nisu računali da postoje ljudi koji vole imati odnose sa svim živim. Evo, nedavno ti je bio slučaj da je neki starkelja u Aziji (mislim da je u Indiji) oplodio kravu. Na kraju su ju ubili jer su mislili da će se roditi neko božanstvo il šta ja znam. Znao sam ovo s pčelama. One mi nisu od nekog značaja jer nemaju mozak da bi mi mogle ispričat šta su vidjele. Imaju ganglije koji su nalik mozgu, al to ne računam. UV je jedino što vide. Ak nam žele pomoći nek se pokažu usred bijela dana i vele : We come in piece!  Neće ih nikakva vlada zataškat. Onda nam oni mogu sve u miru ispričat. Mogu reći da ih vlada zataškava. Ako nam žele pomoći, nek pomognu. Nek dođu i naprave nešt konkrento, a ne da nekom sirmoašnom farmeru uništavaju posjed. To je kao neka korist. 
16 godina
neaktivan

a ja nisam vidio tokio pa on ipak postoji

17 godina
neaktivan
mr_brooks kaže...

a ja nisam vidio tokio pa on ipak postoji

Tim smjerom razmišljanja ne bi čovječanstvo moglo doći ni do kakvog rješenja. Znanost se gradi na zaključcima koji su prije utvrđeni. Da svaki znanstvenik ide provjeravati postupak prošlog da vidi je li to istina, danas bi liječili upalu grla pijavicama. Neke stvari, jesu činjenica i ne mogu se poreći. 
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 23:37 (Horagio).
17 godina
protjeran

Recimo da se mozes avionom vratit 1000 godina natrag, i fino letis.

Ovi dolje znanstvenici bi rekli, to je velika ptica koja uzasno buci.

Nema sanse da se dokaze da je to metalni objekat.

Hmmmm..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice