Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 97.668
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Vanzemaljci da li postoje?

Jel ti shvatas da si ti u drugoj krajnosti? Ti isto slijepo vjerujes u te teorije zavjere, otmice i posjecivanja aliena, da napadas druge koji takodjer sumnjaju i u te verzije. Za tebe su oni koji ne misle kao ti odmah ovce koje vjeruju vladi, itd, itd. Sto si tako iskljuciv, imas stav "ili si s nama, ili nisi"?

Ja ne kazem da to mozda nije istina, ali naglasak na mozda, sto se cesto desava u ovoj temi.

Gdje su tvoji dokazi?

Da alieni postoje, ja u to vjerujem, ali da nas posjecuju i toliki interes imaju za nas, to mi se ne cini nemogucim, samo de prezentiraj neke dokaze, a ne ocekuj da svi slijepo vjeruju zbog nekih glupih videa i nenormalnih web stranica gdje ljudi seru svakakve gluposti.

Mašta nema granica.

17 godina
Vanzemaljci da li postoje?

Imas pravo mozda sam otisel u krajnost,al kad ima ljudi kojima ne mozes nesto dokazat,nakon hrpe dokaza oni i dalje trube po svom.kak mozes nekom nesto pokazat kad on ne zeli gledati,kakav dokaz bi morao biti da ne bi mogli reci da je netko to lazirao.sto ces cekati da ti alien padne u dvoriste pa ces onda tek povjerovat.

Uostalom zakaj se ja opterećivam time,nije na meni da uvjeravam druge.samo sam se ukljucio u raspravu al vidm da sam u nekim stvarima pretjerao.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

nakon hrpe dokaza oni i dalje trube po svom

Daj mi jedan, ali samo jedan dobar dokaz. Zašto vjerovati u nešto jer je to nešto možda moguće? Možemo vjerovati samo ako znamo da je to uistinu tako. Cilj ove rasprave nije uvjeriti nekoga da su nas izvanzemaljci posjetili ili nisu, nego raspravljati o tome na temelju činjenica. Meni bi bilo jako drago da jesu, ali s obzirom da nemamo dokaza, ja ne vjerujem u to.
17 godina
neaktivan

Negdje u svemiru mora biti još života, to ja mislim. Isto tako postoji puno toga što mi neznamo i to se skriva od nas te ćemo to jako teško saznati.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina
moderator
itf4n kaže...
Daj mi jedan, ali samo jedan dobar dokaz. Zašto vjerovati u nešto jer je to nešto možda moguće? Možemo vjerovati samo ako znamo da je to uistinu tako. 
Meni bi bilo jako drago da jesu, ali s obzirom da nemamo dokaza, ja ne vjerujem u to.
 Ako za nesto postoje dokazi, nema potrebe vjerovati u to, to je dokazano. Vjera podrazumjeva nedostatak dokaza.
Moze se vjerovati na osnovu nekih pretpostavki. Zbog velicine svemira, ja vjerujem da nismo sami, iako jos nema dokaza za to.
Za ova posjecivanja, to nije nemoguce, ali bas ne vjerujem u to na nacin kako neki zele prikazati. Mozda ima nekog blizu oko nas, ali da dolaze ovdje i otimaju nas, malo mi se cini bezveze.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 13:27 (DrNasty).
17 godina
neaktivan

Da.. malo sam se krivo izrazio. Ne vjerovati nego tvrditi ^^

17 godina
neaktivan
itf4n kaže...
tommy2103 kaže...

nakon hrpe dokaza oni i dalje trube po svom

Daj mi jedan, ali samo jedan dobar dokaz. Zašto vjerovati u nešto jer je to nešto možda moguće? Možemo vjerovati samo ako znamo da je to uistinu tako. Cilj ove rasprave nije uvjeriti nekoga da su nas izvanzemaljci posjetili ili nisu, nego raspravljati o tome na temelju činjenica. Meni bi bilo jako drago da jesu, ali s obzirom da nemamo dokaza, ja ne vjerujem u to.
  Trebaš dokaze? Evo, 2 primjera : link1
                                                      link2 
Ak ti ovi ne liče na aliene, ne znam.

Nego, zašto bi vlasti zataškavale da dolaze alieni? Tu navodite da bi zaradili. Al kako? Zbog čega? Da naši ubijaju aliene, ovi bi poslali cijelu flotu na Zemlju da nas razori. Ak su dovoljno pametni da dođu do Zemlje, sigurno imaju nešto jača oružja.
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 14:51 (Horagio).
17 godina

ja zakljucujem da je bilo posjeta na temelju dokaza kao sto su razne snimke i fotografije te svjedočanstva puno ljudi(nemojte mi sad reci da vam ih pokazem jer je bilo previse puta po novinama i televiziji).sad dal je sve to lazirano i dali nas netko zeli uvjeriti  u aliene neznam cisto sumnjam,al meni je to dovoljno.ali jos jednom ponavljam kakav bi dokaz trebao biti da nas  uvjeri da je stvarno bilo posjeta  a da ga nije moguce lažirati?

Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 14:55 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

ja zakljucujem da je bilo posjeta na temelju dokaza kao sto su razne snimke i fotografije te svjedočanstva puno ljudi(nemojte mi sad reci da vam ih pokazem jer je bilo previse puta po novinama i televiziji).sad dal je sve to lazirano i dali nas netko zeli uvjeriti  u aliene neznam cisto sumnjam,al meni je to dovoljno.ali jos jednom ponavljam kakav bi dokaz trebao biti da nas  uvjeri da je stvarno bilo posjeta  a da ga nije moguce lažirati?

Vrlo jednostavan. Kad toliki ljudi pričaju sa alienima, zašto ih ne pitaju za neki neriješeni matematičko/fizički problem? Tako napredna civilizacija zasigurno ima odgovore.
17 godina

ja nisam nigdje cuo da su ljudi zapravo razgovarali s njima i ne kuzim na kojem jeziku bi to bilo moguce,mozda smisle neki univerzalni prevoditelj ili ga vec jesu.

al dobro meni je dovoljno to kaj sam videl na tv-u i ostalim medijima da vjerujem u njihove posjete.

Only God will judge me
17 godina

Netko je gore spomenuo , da zakaj bi politicari tajili postojanj vanzemaljaca i zabranjivali iznosenje dokaza pa jos rece, Da to ne sluti na dobro pa normalno da trenutno usmjerenje svjetske politike ne sluti na dobro jer je orijentirano samo na zaradu  pa se sad kompanije po svjetu zatvartaju i optustaju radnike jer je voda dosla do grla, ma nije vrag da ima neko ko misli da su ameri napali irak zato da oslobode iracane od Sadama amere zanima nafta boli nijh k.... za iracane, bas me zanima ko jos misli da je JFK-a ubio Oswald a to je zapravo ucinila CIA jer im nije odgovaralo kako misli predsjednik. Ameri ce iskrivit svaku istinu i servirat javnosti alternativu a to se dogadja uvijek ako oni objavom istine gube veliku lovu sve se vrti oko love a da ne spominjem da je 60% izuma visoke tehnologije koji to nisu zaravo kopirana tehnologija od onih nasih svemirskih susjeda koji su se spletom okolnosti srusili na zemlju i jos kad se spomene taj nesretni Edison koji je balavac kaj se tice izuma a kojeg ameri forsiraju u odnosu na Teslu koji je izumio sve zivo. Ko ne zna sta je sve Tesla izumio i koji bi ljepsi zivot imali ljudi da se njegovi patenti uvedu u svakodnevni zivot a svi od reda funkcioniraju u praksi ali to onima koji vladaju svjetom ne odgovara jer bi izgubili ogromnu lovu a razlog je taj da su Teslini izumi zamisljeni tako da maksimalno iskoristavaju energiju iz prirode i da olaksavaju ljudima zivot a nisu pogodni da bi se  na njima zaradila velika lova vec suprotno pa je tu sve jasno. Ak neko misli da su to bedastoce nek si pogleda Teslin opus izuma pa ce mu bit sve jasno a meni se cini da je i Tesla imao asistenciju iz svemira jer ono kaj je on zamislio u svojoj glavi je fantasticno a sve u praksi funkcionira a jedan od tih izuma je i bezicni prijenos struje na veljiku daljinu, i onda bi jasno svi koji proizvode kabele za struju propali a to svjetski tajkuni ne mogu dozvolit jer njima gubljenje love nije u intresu ni pod koju cijenu!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Netko je gore spomenuo , da zakaj bi politicari tajili postojanj vanzemaljaca i zabranjivali iznosenje dokaza pa jos rece, Da to ne sluti na dobro pa normalno da trenutno usmjerenje svjetske politike ne sluti na dobro jer je orijentirano samo na zaradu  pa se sad kompanije po svjetu zatvartaju i optustaju radnike jer je voda dosla do grla, ma nije vrag da ima neko ko misli da su ameri napali irak zato da oslobode iracane od Sadama amere zanima nafta boli nijh k.... za iracane, bas me zanima ko jos misli da je JFK-a ubio Oswald a to je zapravo ucinila CIA jer im nije odgovaralo kako misli predsjednik. Ameri ce iskrivit svaku istinu i servirat javnosti alternativu a to se dogadja uvijek ako oni objavom istine gube veliku lovu sve se vrti oko love a da ne spominjem da je 60% izuma visoke tehnologije koji to nisu zaravo kopirana tehnologija od onih nasih svemirskih susjeda koji su se spletom okolnosti srusili na zemlju i jos kad se spomene taj nesretni Edison koji je balavac kaj se tice izuma a kojeg ameri forsiraju u odnosu na Teslu koji je izumio sve zivo. Ko ne zna sta je sve Tesla izumio i koji bi ljepsi zivot imali ljudi da se njegovi patenti uvedu u svakodnevni zivot a svi od reda funkcioniraju u praksi ali to onima koji vladaju svjetom ne odgovara jer bi izgubili ogromnu lovu a razlog je taj da su Teslini izumi zamisljeni tako da maksimalno iskoristavaju energiju iz prirode i da olaksavaju ljudima zivot a nisu pogodni da bi se  na njima zaradila velika lova vec suprotno pa je tu sve jasno. Ak neko misli da su to bedastoce nek si pogleda Teslin opus izuma pa ce mu bit sve jasno a meni se cini da je i Tesla imao asistenciju iz svemira jer ono kaj je on zamislio u svojoj glavi je fantasticno a sve u praksi funkcionira a jedan od tih izuma je i bezicni prijenos struje na veljiku daljinu, i onda bi jasno svi koji proizvode kabele za struju propali a to svjetski tajkuni ne mogu dozvolit jer njima gubljenje love nije u intresu ni pod koju cijenu!!!Cool

dobro si me nasmijao...mislio sam da si ozbiljan...mi od svemiraca kopiramo tehnologiju i uzimamo izume...hahahahahahahahahahahaha...daj malo uključi zdrav razum, zna se tko je šta otkrio, od koga je koristio ideje...možda nisi primjetio, ali ideje i otkrića su se slagala poput piramide...svatko je stavljao svoj "blok" na prethodne blokove tj. znanje odnosno koristio se saznanjima koja su bila znana i onda došao do novih otkrića itd...to da su nama svemirci dirigirali što da radimo zvuči mi kao omalovažavanje ljudske inteligencije i sposobnosti da SAMI nešto otkrijemo...
Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Genuine Windows Vista Ultimate x64 SP2
17 godina

Pa normalno da ti je smijesno kad ne vidis dalje od nosa i onog kaj ti kazu na televiziji i kaj ti serviraju mediji istina je prilicno drugacija iako nevjerojatna ali je drugacija nego kaj to prosijecan covjek zna, zato ni nisi nikad cuo za to da su tehnologiju na koju su naisli u srusenim NLO-ima iskoristili za toboznje tehnoloske revolucije i izume a koji to  to nisu nego su samo iskoristili ono kaj su nasli i prilagodili za upotrebu samo kaj se to skriva pod plastom nacionalne sigurnosti i zaradili brdo love a u tome je i poanta, jasno u to se ne ubrajaju fantasticne zamisli Nikole Tesle covjeka ispred svojeg vremena treba znat citat izmedju redova a to ne moze svatko !!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 21:35 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa normalno da ti je smijesno kad ne vidis dalje od nosa i onog kaj ti kazu na televiziji i kaj ti serviraju mediji istina je prilicno drugacija iako nevjerojatna ali je drugacija nego kaj to prosijecan covjek zna, zato ni nisi nikad cuo za to da su tehnologiju na koju su naisli u srusenim NLO-ima iskoristili za toboznje tehnoloske revolucije i izume a koji to  to nisu nego su samo iskoristili ono kaj su nasli i prilagodili za upotrebu samo kaj se to skriva pod plastom nacionalne sigurnosti i zaradili brdo love a u tome je i poanta, jasno u to se ne ubrajaju fantasticne zamisli Nikole Tesle covjeka ispred svojeg vremena treba znat citat izmedju redova a to ne moze svatko !!!Cool

A da ti možda nisi taj koji ne vidi dalje od onoga što kažu mediji? Jer im preslijepo vjeruješ.
17 godina
neaktivan

a kako bi na komadu uništene, spaljene olupine našli nove "tehnologije"...uostalom ti brodovi su građeni od nepoznatog materijala

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Genuine Windows Vista Ultimate x64 SP2
17 godina

I ja sam bio nevjernik do prije 10 godina ali sam se uvjerio da je istina drugacija jer sam dosao do nekih stvari i dokaza zahvaljujuci svojoj rodbini u americi i puno poznanstava koja idu na preporuku a dolaze od ljudi koji se bave fizikom i visokom tehnologijom a o tom ne bi tu pricao jer se zna gdje sam i tko sam pa bi mogao imat problema a tebi je i to sigurno smijesno pa i ovo da danas mozes ubit nekoga a da se ne moze nikako dokazat od cega je umro eh koliko je ljudi otislo tako a prema tome ti najgori ratni zlocinci izledaju kao mala nevinasca a za takvo ubojstvo ti trebaju milijuni dolara jer se toliko naplacuje eto ti teme za razmisljanje!!!Cool

17 godina

zabadava im to objasnjavas,ja sam si pustil mira,neda mi se prepirat s takvim ljudima.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan

Neznam samo kako se možete svađati oko ovakvih stvari...

Odgovor je očit!

Pa pogledajte preko ograde u susjeda ili pogledajte zasjedanje vlade - odmah ćete spoznati istinu Smijeh

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
momak kaže...

Neznam samo kako se možete svađati oko ovakvih stvari...

Odgovor je očit!

Pa pogledajte preko ograde u susjeda ili pogledajte zasjedanje vlade - odmah ćete spoznati istinu Smijeh

svaka cast!Belji se
Only God will judge me
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

a kako bi na komadu uništene, spaljene olupine našli nove "tehnologije"...uostalom ti brodovi su građeni od nepoznatog materijala

Super si odgovoril. lol, bez uvrede, al Amerikanci su svijetu poznati kao najgluplji ljudi na svijetu. Od njih me sigurno ništa ne zanima. Jedino znanstvenici. Kad mediji narodu trpaju glave glupostima, na TV-u prikazuju previše Star Treka, naravno da će na svaku mrlju na nekoj videosnimci puk doći na pomisao da je NLO. Dok im netko odgovori (tko ima pojma) : Čovječe, to nije NLO. To si ili izmislio, il je neko nebesko tijelo Može bit i neka eksplozija, proces, reakcija, bilo što. Zbog svojeg neznanja naravno da ne možeš znati što je to. Uvrijeđeni čovjek pomisli : Ne znam šta je ovaj rekao, al hoće to zataškati. Ovo je sve urota. Posve sam siguran. To sam jučer gledao u "Ljudi u crnom". Al ne smijem nikomu reć jer me CIA, FBI i KGB prisluškuju na telefon. Prisluškuju sve. Ako imaš tolke izvore, uvijek me zanimalo sljedeće. Jesu li neprijateljski raspoloženi? Jesmo li mi prema njima neprijateljski raspoloženi? Dal su ti alieni živi ili mrtvi na Zemlji? Dal su ih naši ubili ili su oni umrli prirodno? Kolko su ljudi ubili? Kolko su ih oteli? Dal je istina da je Carla Del Ponte alien? Znaju li plesati? Siluju li krave koje otmu? A ljude? Je li istina da spolne organe imaju na ruci (imam i ja svoje izvore, Mrak Film 3:) Što se događa u Arei 51? Da li je Area 51 kamuflaža za Areu 52 (Looney Tunes)? Časna mi masna da neću reći FBIu.
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

jer sam dosao do nekih stvari i dokaza zahvaljujuci svojoj rodbini u americi i puno poznanstava koja idu na preporuku a dolaze od ljudi koji se bave fizikom i visokom tehnologijom a o tom ne bi tu pricao jer se zna gdje sam i tko sam pa bi mogao imat problema a tebi je i to sigurno smijesno

U pravu si, ovo mi je smiješno ;)
17 godina
neaktivan

Ovo je još jedna prepirka koja ne vodi nikud. Svak dokazuje nešto drugo,, i svi misle da su u pravu s tim kaj govore,,možda postoje a možda ne,, kad  mi dođe u sobu i kaže BOK ČOVČJEČE ( samo da mi ne dira komp inače bi bilo gadno),, onda ču zaista povjerovat da postoje,, možemo jedino nagađat,,možda neko u svijetu zna ili imaju dokaze da postoje, i kako biste vi znali za dokaze kad bi to odma američka vlada dala na istraživanje i sakrila od javnosti,,zato možemo samo nagađat ,,,

17 godina
neaktivan

Da izvanzemaljci žele sebe obznaniti ljudima, ni Američka ni bilo koja druga vlada ih ne bi u tome mogla spriječiti.

Ako ne žele, dovoljno su napredni da se "sakriju" od nas bez ikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 0:08 (itf4n).
16 godina
neaktivan

Ja imam dokaze da postoje jel sam neki dan jednog skinio raketom zemlja-zrak i dijelove svemirskog broda držim u garaži i prije toga sam bio na kavi sa jednim vanzemaljcem.

ISTINA JE SVUDA OKO NAS.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 0:12 (MEGATON).
17 godina
neaktivan
MEGATON kaže...

Ja imam dokaze da postoje jel sam neki dan jednog skinio raketom zemlja-zrak i dijelove svemirskog broda držim u garaži i prije toga sam bio na kavi sa jednim vanzemaljcem.

ISTINA JE SVUDA OKO NAS.

Istina. Pričao sam o ovome sa Isusom.

17 godina
neaktivan
itf4n kaže...
MEGATON kaže...

ISTINA JE SVUDA OKO NAS.

Istina. Pričao sam o ovome sa Isusom.

Dečki,,Rambox ima svoje mišljenje i veliko znanje o tome što priča.,.,iz postova se skuži,, nemorate se vi tu sprdat i radit od toga gluposti..ako je vaše mišljenje suprotno njegovom.
17 godina
neaktivan

Što se kuži iz njegovih postova?

On u svojim postovima iznosi:

- da su oni koji se ne slažu sa njegovim razmišljanjima "neobrazovani" i "zatvoreni"

- da nas američka vlada i mediji kontroliraju

- da je kvantiteta "dokaza" bitnija od njihove kvalitete

- da ima rodbinske veze sa xyz fizičarima koji mu prenose povjerljive informacije

- !!! Cool

17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Što se kuži iz njegovih postova?

On u svojim postovima iznosi:

- da su oni koji se ne slažu sa njegovim razmišljanjima "neobrazovani" i "zatvoreni"

- da nas američka vlada i mediji kontroliraju

- da je kvantiteta "dokaza" bitnija od njihove kvalitete

- da ima rodbinske veze sa xyz fizičarima koji mu prenose povjerljive informacije

- !!! Cool

Da je čovijek pametan,,informiran,, btw ovo šta sam boldo ne vjerujem pol posto da ima rodbinu u americi,,da ima takvu rodbinu nebi on bio tu nego u americi s njima,,lol
17 godina
neaktivan

Nije informiran, samo gleda puno filmova o izvanzemaljcima. Previše :D

Sry na offt

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 0:47 (itf4n).
17 godina
neaktivan

Neznam ja,,možda je možda nije,,možda sav taj tekst koji piše od nekud kopira,, ma filmovi o izvanzemaljcima su katastrofa i ništa se iz njih nemože zaključit,,pogotovo onaj Mars napada,,,koji ružni likovi, argljargh... XD ...

Vjerujem onome što vidim

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice