Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 97.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Vanzemaljci da li postoje?
rambox kaže...

Sinek dragi pa ko ti je kriv kaj si neobrazovan pa ne poznas zakone fizike pa ne vidis drvo u sumi pa me ne cudi kaj nisi nikad cuo za Ultraljubicastu kameru, dok je takvih lako je manipulorat ljudima no inteligentne ljude koji znaju razmisljat izvan okvira prihvacenog nemres prevarit i jos ak ne znas da su si ameri sami zrusili tornjeve blizance tesko tebi a dokaza za to ima vise nego slane vode u moru samo treba znat izcitat ono kaj vidis a to nemre svatko!!!Cool

vjeko kaže...
rambox kaže...

Dokaza ima koliko hoces imas Google pa trazi ak nisi cuo za NASA snimke koje su objavljene pa i mas ih i  na internet ulavnom to su snimke iz svemira stare 25godina na kojima ti je sve jasno ak malo bolje poznas fiziku i zakonitosti  kretanja objekata u vakumu  pa koji to objekt covjeu poznat skrece pod kutem od 90 stupnjeva i pri brzini od 30000 milja na sat to je procjenjena brzina prema snimci a to sigurno nije meteorit ni komet ni svemirsko smece kak oni vele iz nase ha,ha,ha i kad jos dodas snimke infracrvenih kamera a kao slag ti dolaze snimke ultraljubicastih kamera tj to su ti takve koje vide ono kaj ni jedna druga ne vidi uglavnom ak imas ultraljubicastu kameru susjed s recimo plutona moze biti 100metara iznad tvoje glave  ti ga ne cujes nit vidis osim ak on to hoce jer se radi o objektu na drukcijoj frekvenciji pa ga ne mozes vidit a ak si frajer s milijunima dolara i oses kupit takvu kameru iz gusta to ti nebu uspjelo jer ti je neceju tj nitko je nesmije prodat jer bi ga pojeo mraka razlog je nacionalna sigurnost pa ti je sve jasno!!!Cool

Koja hrpa gluposti!

With the recent announcement of the FinePix S3 Pro UVIR, Fujifilm has unveiled the world's first production D-SLR camera capable of taking photographs in the ultraviolet and infrared light spectrums.

Ne znaš pročitati cijeli post? Pogledaj šta sam podebljao kod vjeka. Ne možeš znati da su Ameri sami sebi srušili twinse, možeš samo nagađati. Nema nikakvih dokaza. Ako ima, daj objasni i daj neke izvore. 
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
17 godina
Vanzemaljci da li postoje?

Pa kaj bi ja sad tu trebal nabrajat izvore pa imas Google i vrlo lako ces nac sve i torrente pa ti bude sve jasno  ak znas protumacit ono kaj vidis a i bil ti je na televiziji, uglavnom kad gledas kak se zgrada rusi ona se rusi prema dole kao kula od karata a to je nemoguce jer je konstrukcija celicna pa to nije moguce osim ako nije srusena sa puno malih explozija na svakom katu ispod zeljezo se pri zagrijavanju prvo savija pa tek onda puca pa rusi  a zgrada je potonula ko kugla prema dole to kazu svi koji se bave poslom rusenja objekata na takav nacin se ne ruse zgrade od celika osim ako nisu ciljano srusene to ti je samo jedan primjer a ostalo ces vidit  no pitanje jel budes skuzio kaj ne valja u iskrivljenoj istini!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan

Mda. Da je to tako, svi mediji bi pisali o tome, ne bi sve ostalo na nekoj web stranici. Ajde budi malo sumnjičav prema vanzemaljcima i ostalim teorijama zavjere, pa ćeš vidjeti da je većina toga glupost.

Eh da, kako tebi pada na pamet nekome reći da je neobrazovan, a ti ne možeš spojiti dvije riječi u rečenicu?

17 godina

Da su ti dokumentarci o tornjevima isli samo na internetu druga prica ali to ti je bilo prikazano po cijeloj evropi i u americi ali vecinom na nezavisnim televizijama pa ti to sve govori, ocito nisi skuzio taj primjer no nema veze danas u svijetu ti vlada ovo pravilo manipuliraj pa vladaj a ti si jedan od mnostva koji su izmanipulirani podobnom istinom no bus i ti skuzil o cemu se radi kad tad nikad nije kasno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan

Baš smo jadne ovce, da mi je biti tako pametan i otvoren kao ti.

17 godina
protjeran

kolko je smijesan tolko je barem malo u pravu

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
17 godina
Hyperion kaže...

Egipćani,azteci,maje,sumerani su ti dokazi!

Nema teorije da su egipćani napravili sami one piramide.

ISTINA,pa bilo je na tv-u hrpa emisija koje o tom govore,gradevine su napravljene takvom tehnologijom koju ni mi danas ne poznajemo.na primjer kamenje je tako precizno slozeno jedno do drugog da izmedu ne mozes stavit iglu niti ljudsku vlas,kak bi to oni napravili?!sigurno rucnim klesanjem,u emisiji na rubu znanosti je bilo puno dokaza kako su se koristili tehnologijom lijevanja kamena koju mi ni danas ne znamo!
Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 20:47 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Hyperion kaže...

ISTINA,pa bilo je na tv-u hrpa emisija koje o tom govore,gradevine su napravljene takvom tehnologijom koju ni mi danas ne poznajemo.na primjer kamenje je tako precizno slozeno jedno do drugog da izmedu ne mozes stavit iglu niti ljudsku vlas,kak bi to oni napravili?!sigurno rucnim klesanjem,u emisiji na rubu znanosti je bilo puno dokaza kako su se koristili tehnologijom lijevanja kamena koju mi ni danas ne znamo!
 Koji oksimoron!

To što su Egipčani poznavali neku tehnologiju koju mi danas ne poznajemo ne znači da su im je svemirci pokazali.

17 godina
vjeko kaže...
 Koji oksimoron!

To što su Egipčani poznavali neku tehnologiju koju mi danas ne poznajemo ne znači da su im je svemirci pokazali.

znanstvenici su dali ta objasnjenja a ne neki idiot koji nema pojma o cemu prica!a oni nisu mogli naci drugog objasnjenja za to jer ga nema,daj mi reci kak su to egipcani mogli znati?na koji nacin bi ti rastopil kamen?!ak imas drugo objasnjenje samo izvoli!!
ak ne nemoj pljuvati po postojecima! 
Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 21:06 (tommy2103).
17 godina

Tak je Tommy2103 pametni ljudi su dosli do itekakvih zapanjujucih rezultata i objasnjenja koja se kose sa istinom kojom nas sopaju sluzbene vlasti a samo zato kaj im tak odgovara a sve se vrti oko love ali nemres ti to objasnit nekome ko nije nikad cuo za kameru koja vidi Ultraljubicasti spektar pa misli da je to glupost a to su mislili i za izmjenicnu struju koju je Tesla izmislio pa su govorili taj je lud to nebu sljakalo a danas sve ide na takvu struju, da se sprovedu sve tesline zamisli koje u praksi sve funkcioniraju svjet ne bi bio ovakav no onda bi svjetski tajkuni bili nepoznanica!!!Cool

17 godina
protjeran

a kaj je s hijeroglifima egipatskim po piramidama???

hijeroglifi koji prikazuju danasnje helikoptere i nekaj kaj izgleda ko NLO ?

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Dokazano je da su ti helikopteri u biti nastalo jel su se pločice koristile nekoliko puta pa se brisanjem i ponovnim pisanjem dobio taj oblik helikoptera ;-)
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
Sonny kaže...
doxy kaže...

Dokazano je da su ti helikopteri u biti nastalo jel su se pločice koristile nekoliko puta pa se brisanjem i ponovnim pisanjem dobio taj oblik helikoptera ;-)
 Što su imali RW pločice?! Jbate nisam to znao! :D
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
 znanstvenici su dali ta objasnjenja a ne neki idiot koji nema pojma o cemu prica!a oni nisu mogli naci drugog objasnjenja za to jer ga nema,daj mi reci kak su to egipcani mogli znati?na koji nacin bi ti rastopil kamen?!ak imas drugo objasnjenje samo izvoli!!
ak ne nemoj pljuvati po postojecima! 
 Evo to je tvoj problem. Ako nešto nije logično, ili jednostavno objašnjivo, kako ti to objašnjavaš? Pa naravno, zasigurno je inteligencija udaljena nekoliko svjetlosnih godina razlog tome.
17 godina

Poanta tih svih zavjera o izvanzemaljcima i ostalih zavjera je to da to nisu zavjere vec istina do koje su dosli ljudi koji misle svojom glavom samo veliki igraci koji placaju politicare moraju preko politike preoblikovat istinu onak kak njima najvise odgovara jer nekome kome se sve vrti oko love je u intresu samo situacija u kojoj on ne gubi lovu njega istina ne zanima tj ako istina stoji na putu vece zarade a nedajboze i manje zarade onda moramo istinu sakrit ili malo zamaskirat ili jos bolje manipulirat cinjenicama da bi sprjecili svoje gubitke i zaradili vise love, ljudi moji sve se vrti oko love!!!Cool

17 godina
neaktivan

da se i ja ubacim...vanzemaljci ne postoje...eto, a za one krugove u polju je bila emisija gdje su dvojica pokazivala kako to napraviti, a i za one slike...ugl. nevjerojatno judi naivni pogotovo Amerikanci

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Genuine Windows Vista Ultimate x64 SP2
17 godina

O itekako postoje samo moras gledat malo siru sliku zasto se to ignorira pa ce ti bit sve jasno pa kam bi dosli kad bi vjerovali politicarima kojim upravljaju intresi multinacionalnih kompanija, pa normalno da se neke stvari tj jednostavnije kompozicije u zitu mogu napravit ali one komplicirane nema sanse a ima tu jos i jedna stvar dokazano je znanstveno da je zito gdje su nastali komplicirani nacrti promjenjeno na molekularnoj razini pa izgleda kao da nije savinuto nego da je tako i izraslo a sta cemo s tim znanstvenim dokazom!!!Šutim

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 22:43 (rambox).
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

da se i ja ubacim...vanzemaljci ne postoje...eto, a za one krugove u polju je bila emisija gdje su dvojica pokazivala kako to napraviti, a i za one slike...ugl. nevjerojatno judi naivni pogotovo Amerikanci

Upravo tako.  Ali problem je što ljudi poput ramboxa i tommy2103a ne žele prihvatiti tu istinu. 2 čovjeka koji su prvi radili te krugove su to i javno priznala. Pokazali su kako su "crtali" krugove za koje su mediji tvrdili da je tako složene "slike" mogla stvoriti samo neka druga, puno naprednija civilizacija. Priznanje gotovo niti jedan medij nije objavio.
17 godina

A kaj cemo s dokazom o promjeni na molekularnoj razini to bumo zanemarili je li to je znanstvenicima velika enigma i to nitko ne moze objasnit kako je do toga doslo, to otkrice je plod njemackih znanstvenika a premijera tog dokumentarca je isla na BBC PRIME znaci decki su napravili sve te crteze po cijelom svijetu i jos to izveli tako da su promjenili molekularni sastav i konstrukciju zita pa izgleda kao da je izraslo pod kutem od 90 stupnjeva pa mora da su decki sjajni madjionicari treba malo upotrijebit mozak a ne da ti sluzi samo za to da ti kisa ne pada u zeludac!!!Cool

17 godina
neaktivan

Oni su započeli sve to, a kasnije su su drugi slijedili njihov primjer.

17 godina
neaktivan

Nepobitna je činjenica da izvanzemaljci postoje negdje daleko. U tome se svi slažemo, kako sam do sada shvatio?

Ostalo su samo nagađanja, možda su utjecali na razivtak ljudske rase i njen razvoj (hijeroglifi, piramide, narod Maya, i sl.), a s druge strane mozda smo mi samo neki od njihovih pokusa, a opet je moguće da ih jos nikada nismo sreli, pa da smo se sami razvili evolucijkski, a opet je moguće da smo se razvili evolucijski pa da smo ih sreli, a mozda upravljaju nama, nitko to od nas ne zna, samo možemo nagađati, postavljati pitanja na koja ne znamo odgovore, svađati se, ali oni su tu i sve vide xD

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina

Fenomenalan zakljucak  ITF4n pa tebi su oci sirom zatvorene ispred tebe stoji slon s natpisom Ja sam slon zasto me ne zelis vidjeti pa stojim ispred tebe! a ti ga ne vidis pa kako suvislo raspravljati s osobama koje imaju tako uske poglede!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 23:34 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Fenomenalan zakljucak  ITF4n pa tebi su oci sirom zatvorene ispred tebe stoji slon s natpisom Ja sam slon zasto me ne zelis vidjeti pa stojim ispred tebe! a ti ga ne vidis pa kako suvislo raspravljati s osobama koje imaju tako uske poglede!!!Cool

Bilo bi mi vrlo drago vidjeti pravi dokaz da su nas izvanzemaljci posjetili. Ali nema ga. Možeš tvrditi da ga ima, ali ga nema. I tu se mi razlikujemo. Imam itekako otvorene oči, ali sam i skeptičan prema njima, ne uzimam sve onako kako vidim na nekom xy portalu ili, još gore, u novinama.

A dok nemamo dokaza, glupo je tvrditi da su izvanzemaljci bili tu. Još gluplje ih je optuživati za svaku sitnicu. Jest da je zanimljivo, ali je glupo.

17 godina

Dokaza ima koliko hoces samo se posluzi Googlo-m pa ces naletit na recimo dogadjaj u Mexico City-u prije 15 godina kad je nacionalna televizija  prenosila dogadjaj nekoliko sati tj kruzenje velikih kugli iznad grada tj njih nekoliko  cinim mi se 8 koji se nisu vidjeli na radaru i  niti na infracrvenoj kameri a onda su nakon par sati jednostavno nestali u mjestu tj nisu se udaljili vec kao da su postali nevidljivi a takvih i slicnih slucajeva ima puno samo trazi i citaj i pogledaj ima i videa pa ces se uvjerit da nasi daleki susjedi ili ja bi rekao bica koja su donjela zivot na zemlju itekako postoje!!!Cool

17 godina

Evo uspio sam iskopat jedan od najpoznatijih videa od NASE koji su procurili ovaj je iz 1980god, napominjem da je to video snimljen Ultraljubicastom kamerom tj snima se ultraljubicasti spektar boja pa sve ono sto se mice i prolazi prozirno ljudsko oko ne vidi  a sve kaj se krece okolo nije pod utjecajem sile teze idu u svim smjerovima i prema zemlji i od zemlje prema svemiru a to sigurno nije svemirsko smece i meteoriti i ko zna kaj jer oni ne mjenjaju smjer vec lete pravocrtno prema zemljia ovo drustvo ide u svim smjerovima i za kraj to je pogled kroz Ultrasljubicastu kameru da je kroz normalnu pa i kroz infracrvenu tu nebi bilo nicega a ovako se sve lijepo vidi guzva ko na kolodvoru!!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 0:28 (rambox).
17 godina
neaktivan

ja ću možda prihvatiti činjenicu da postoje tek kad se svi znanstvenici slože da postoje, a ne sad ovo...postoje stotine različitih teorija...neki znanstvenici kažu da postoje neki ne, svatko ima dokaze za i protiv...prilično zbunjujuće...a i zašto bi to političari tajili njihovo postojanje i zabranjivali dokaze ? Meni osobno to baš i ne sluti na dobro.

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Genuine Windows Vista Ultimate x64 SP2
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Hyperion kaže...

i prije su postojale civilizacije koje su imale svoj početak, vrhunac i pad...tako je bilo npr. i u Egiptu ,jer su zaista poznavali mnoge stvari koje je naša civilizacija otkrila mnogo tisućljeća kasnije...ovo što spominješ sigurno je bilo na vrhuncu razvoja Egipta te su Egipćani bili na razini otprilike onoga što mi danas znamo...no, onda su došle razne nepogode i ta je civilizacija padala dok nije doživjela svoj kraj...tako je bilo i s Rimskom civilizacijom koja je doduše ouno kraće trajala itd., ...a naša civilizacija počinje padom Zapadnog Rimskog Carstva odakle možeš pratiti uspon od nomada koji su živjeli u strahu od stalnih međusobnih ratova do izrazito napredne civilizacije koju danas imamo...a gdje su tu svemirci...isto kao što možeš u našoj civilizaciji pratiti tko je šta otkrio ,kako se polako dolazilo do raznih izuma tako je sigurno bilo u Egiptu, jer su to vrlo stare civilizacije pa naša civilizacija koja je pomalo umišljena sklona je podcjenjivati stare civilizacije i čuditi se kako su uspjeli što napraviti, a ako smatramo da je to "prenapredno" za njih skloni smo to prepisati raznim vanzemaljskim silama...pa na kraju nisu nam svemirci otkrili parni stroj i razne druge izume...tako će i naša civilizacija pasti od možda kakvog rata...pa će se razviti nova civilizacija, pa tko zna...možda će djeci pričati o divnoj civilizaciji koja je živjela npr. prije par tisuća godina ,a kojoj su nekakvi svemirci dali izume pa su bili vrlo razvijeni, ali će zaključiti da je nemoguće da je takvo što postojalo...i tako to ide!
17 godina
moderator
rambox kaže...

Bezveze video...
Sta je ovo? Dobro su ga nazvali, NLO, znaci neidentificiran, moze biti bilo sta, ne samo alieni.

Jedno je reci da postoji oblik zivota tamo negdje, jer je matematicki vrlo vjerovatno.
Druga stvar je govoriti da su ovdje pored nas i slicne gluposti.
Radije umjesto googla i tih web stranica uzeti malo gramatiku i pravopis pa nauciti znakove interpunkcije i sl., jer ovako se gubi smisao (ako i ima smisla). Samo s velikim slovom na pocetku i tri uzvicnika na kraju, stvarno je tesko pratiti te.

P.S. Sta je s tim slijepim smajlijem na kraju svakog posta?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 9:05 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa kaj bi ja sad tu trebal nabrajat izvore pa imas Google i vrlo lako ces nac sve i torrente pa ti bude sve jasno  ak znas protumacit ono kaj vidis a i bil ti je na televiziji, uglavnom kad gledas kak se zgrada rusi ona se rusi prema dole kao kula od karata a to je nemoguce jer je konstrukcija celicna pa to nije moguce osim ako nije srusena sa puno malih explozija na svakom katu ispod zeljezo se pri zagrijavanju prvo savija pa tek onda puca pa rusi  a zgrada je potonula ko kugla prema dole to kazu svi koji se bave poslom rusenja objekata na takav nacin se ne ruse zgrade od celika osim ako nisu ciljano srusene to ti je samo jedan primjer a ostalo ces vidit  no pitanje jel budes skuzio kaj ne valja u iskrivljenoj istini!!!Cool

Da, Google i torrenti su mi jako pouzdani. Bolje da ne pričam kolko gluposti ispljunu. Od 205.000.000 rezultata su mi možda 6 korisna. A o torrentima da ne govorim. Slažem se sa ostalima koji ti proturiječe. Zašto bi aliene mijenjali molekularni sastav žita? U što su ga pretvorili? Misliš da to ljudi ne mogu? Nismo tak zaostali. Videi nisu pouzdani izvori. Evo, nedavno sam gledal Kung Fu Pandu. Super grafika i animacije. A to je samo crtić. Imaš Matrix, Star Wars, .... Također postoje i vizualno fantastične igre, npr. Crysis. Izgleda prilično stvarno. To su mogli i prije par godina. Zar misliš da ljudi koji postavljaju takve videe na net nikad nisu čuli za to? Mogli su dodati neke mrljice koje se kreću i reći da su to NLO-evi. Pogledaj malo što Photoshop može učiniti. Imaš dosta videa na Youtubeu.
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
17 godina

po tvojem stavu nista nije stvarno,onda se sve moze napraviti na kompu i prikazati nama u javnosti "gle to i to se dogodilo i tak je"mislim stvarno,ja nemogu vjerovat kakvih sve razmisljanja ovdje ima,al dobro ko sam ja da sudim o tome.

imas primjer NLO-a u rusiji se srusio neki brod i cak nasli su tijela,a sve je to bilo prikrivano od KGB-a nekih 40,50 godina,sve dok se u toj organizaciji nisu izmjenili sve zivi,to je otkriveno kasnije kad vec nije imao tko odgovarati za dosadasnje prikrivanje. 

pravo kaze rambox vi ste slijepi jer slijepo vjerujete vladi i slicnima ak oni tak kazu sigurno je tak,mo'š si mislit.najveca nasa greska je kaj ljudi ne obracaju paznju na tvrdnje koje dolaze od ljudi koji su svoj zivot posvetili tome i znaju o cemu govore,ali ne, da kaze vlada: da izvanzemaljci postoje.odmah bi svi povjerovali jer je to rekla jedna vlada.ja gledam na svijet optimisticno,volim misliti da nismo sami u prokletom svemiru a i puno dokaza upucuje na to,a jako malo dokaza suprotno.

Only God will judge me
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice