Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 97.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vanzemaljci da li postoje?

Postoje, ali jedino sto je apsurdno sto svi zamisljaju vanzemaljce kao neku napredniju vrstu, i time podcijenjuju ljudski rod...

Sigurno da u svemiru postoje jos puno, puno vrsta vanzemaljaca, a mozda smo mi bas najrazvijeniji...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: Vanzemaljci da li postoje?

Pa jednostavno mozda mi imamo oruzije koje bi njima jako naskodilo i oni imaju oružije koje bi nama jako naškodilo...A međuostalom,ko zna jeli znaju što to znaći oružije....i ako nas  posjećuju,možda se ne žele petljat s nama,je znaju kako će završit>sukobom...

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
17 godina
neaktivan

Velik je svemir samo za nas s Zemlje sigurno postoji još neki živi bića izvan Zemlje.. Možda su ti vanzemaljci u nečem napredniji od nas a u nečem mi.. 

Share a message or link with contacts.
16 godina
neaktivan

a vulkanci su nam susjedi?di je T'pol dosad....

16 godina
neaktivan

Sigurno da nešto postoji a sada jesu li pametniji od nas? nevjerujem... ipak zašto bi bili?

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan
Kensei kaže...

a vulkanci su nam susjedi?di je T'pol dosad....

Hehe Smijeh!
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
16 godina
protjeran

Mozda su vanzemaljci neke male gusjenice koje su naprednije od nas  i imaju neku bombu 20 puta jacu od atmoske bombe

17 godina
neaktivan

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...................................../...................
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__...........
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,__......`,.........................................................
...................`=~-,,.,......................................................
................................`:,,...........................`..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_..........._,-%.......`...............

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
17 godina
protjeran
vjeko kaže...

....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...................................../...................
...................`=~-,,.,......................................................
................................`:,,...........................`..............__..

Kaj je Vjeko, sjedis i razmisljas?
Ili samo sjedis? :-)
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
vamprl kaže...

Mozda su vanzemaljci neke male gusjenice koje su naprednije od nas  i imaju neku bombu 20 puta jacu od atmoske bombe

Mislim da je to bio komentar na ovaj post! :D
17 godina
neaktivan
vamprl kaže...

Možda su vanzemaljci mačke, voze Hummere i slušaju repere.
Možda su vanzemaljci prepelice, i možda svaki dan gledaju Zvjezdane staze.
Možda su vanzemaljci krokodili, i imaju svoje prvenstvo u kriketu.
A možda su u šumi.

P.S. - mi imamo 3000 puta jaču bombu od atomske bombe koja je smazala Hirošimu, tako da nema straha od malih gusjenica s kick-ass bombama.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan

ima par solucija....prvo jes ako vjerujete u boga i sotonu, to je djelo sotone iliti lucifera, naravno njegove su mogucnosti ne zamislive nama tako da nam je tesko to povjerovati..

drugo ako vjerujete u stvari tipa "matrix", onda su to samo programi koji su se oteli kontroli i poceli krivo raditi :P

uostalom ako postoje, dolaze iz neke velike udaljenosti, jer smo i "mi" daleko dosli....znaci oni imaju bolju tehnologiju i sve...po mojem se ponasaju kao pi*ke..dodu i odu...suljaju se nebom i ta sranja....ili neka dodu pa razgovaraju ili neka nas uniste, zar ne

16 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Captain Jean Luc Picard ^^

hehe ... dobra!!

inaće što se tiće aliena, ziher postoje ... al koja je vjerojatnost da su u našoj galaksiji ... hm, vjerojatno mala. nekako sumnjam da među svim tim planetima da smo mi jedini koji ima neku "inteligentnu" civilizaciju (iako baš i nemrem nas zvati pretjerano inteligentima) ...

moje vjerovanje u boga, sotonu i ostale stvarčice je doista minimalno ... vjerujem u čovjeka i ono što može sam postići ... al to opet nema veze sa vanzemaljcima, jel?! ... aha, da ... ona glupa pomisao da je bog samo nas stvorio ... yes ... of course. nigdje u bibliji nije spomenuta galaksija ... maybe he got bored, huh?!

The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2008 10:57 (-fallen-one-).
17 godina
neaktivan
robson kaže...

ima par solucija....prvo jes ako vjerujete u boga i sotonu, to je djelo sotone iliti lucifera, naravno njegove su mogucnosti ne zamislive nama tako da nam je tesko to povjerovati..

drugo ako vjerujete u stvari tipa "matrix", onda su to samo programi koji su se oteli kontroli i poceli krivo raditi :P

uostalom ako postoje, dolaze iz neke velike udaljenosti, jer smo i "mi" daleko dosli....znaci oni imaju bolju tehnologiju i sve...po mojem se ponasaju kao pi*ke..dodu i odu...suljaju se nebom i ta sranja....ili neka dodu pa razgovaraju ili neka nas uniste, zar ne

Da citiram vjeku :

...................................,.-‘”...................``~.,..................
Deal with the facts and live with them.
17 godina
odjavljen
Horagio kaže...
robson kaže...

Nema veze s temom. Djelomično.
Koliko sam ja čuo američki radar je prije par dana otkrio neke neobične valove.
Misle da to ima veze s invanzemaljcima.
Goodbye
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2008 9:11 (Axlus).
16 godina
neaktivan

ja mislim da postoje vanzemaljci. možda ne kao što ih neki zamišljaju, npr. mali zeleni ili slično ali postoji neki oblik života

u svemiru postoje milijuni galaktika i u svakoj ima na stotine tisuća zvijezda. i oko većina zvijeda se vrte planeti, samo što ih mi sa sadašnjom tehnologijom ne možemo otkriti, (možda zato što su maleni). jer sigurno često u novinama pročitate ''otkriven vrući jupiter''. to je zato što su ti planeti veličine jupitera ili još i veći i vrte se blizu zvijezde pa smanjuju njen sjaj i onda ih je lako pronaći

možda ima sustava sličnih sunčevom u kojem su planeti relativno mali i dosta udaljeni od matične zvijezde pa stoga ne utječu puno na sjaj zvijezde gledane sa zemlje i zato se ne mogu otkriti, ali možda baš na njima postoji život. jer je velika mogućnost da na tim planetima postoji voda jer nisu preblizu zvijezdi koja bi svojom toplinom tu vodu isparila

i sad kolika je vjerojatnost da smo mi jedini u svemiru kraj toliko zvijezda sa planetima. ne moraju sve zvijedze imati planete, ili još da ih imaju 8 kao naše sunce ( + milijuni kometa i asteroida) ali možda imaju samo jedan na kojem je razvijen život, bio on inteligentan ili neinteligentan, život je život, pa makar to bile neke biljke ili alge ili neki jednostanični organizmi

17 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Koliko sam ja čuo američki radar je prije par dana otkrio neke neobične valove.
Misle da to ima veze s invanzemaljcima.

Radar i valovi? Hm!

To se zove dokaz. Radar otkrio valove, netko misli da to ima veze sa vanzemaljcima. Napokon!

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

u svemiru postoje milijuni galaktika i u svakoj ima na stotine tisuća zvijezda. i oko većina zvijeda se vrte planeti, samo što ih mi sa sadašnjom tehnologijom ne možemo otkriti, (možda zato što su maleni). jer sigurno često u novinama pročitate ''otkriven vrući jupiter''. to je zato što su ti planeti veličine jupitera ili još i veći i vrte se blizu zvijezde pa smanjuju njen sjaj i onda ih je lako pronaći

možda ima sustava sličnih sunčevom u kojem su planeti relativno mali i dosta udaljeni od matične zvijezde pa stoga ne utječu puno na sjaj zvijezde gledane sa zemlje i zato se ne mogu otkriti, ali možda baš na njima postoji život. jer je velika mogućnost da na tim planetima postoji voda jer nisu preblizu zvijezdi koja bi svojom toplinom tu vodu isparila

i sad kolika je vjerojatnost da smo mi jedini u svemiru kraj toliko zvijezda sa planetima. ne moraju sve zvijedze imati planete, ili još da ih imaju 8 kao naše sunce ( + milijuni kometa i asteroida) ali možda imaju samo jedan na kojem je razvijen život, bio on inteligentan ili neinteligentan, život je život, pa makar to bile neke biljke ili alge ili neki jednostanični organizmi

Milijarde, ne stotine tisuća.

Koliko oksimorona!

Planete koji kruže oko drugih zvijezda je zapravo lako otkriti. Planeti ne utječu na sjaj zvijezde, osim ako ne prolaze ispred zvijezde (promatrano sa Zemlje). U tom slučaj, sjaj zvijezde se smanji za određenu vrijednost (ovisno o veličini planeta ) i to je jedna od metoda za pronalazak planeta. Uglavnom se otkrivaju Dopplerovom metodom.
Sve donedavno je bilo nemoguće ih vidjeti, ali sad je i to već stvar prošlosti.
16 godina
neaktivan
vjeko kaže...
jurluk kaže...

....
 Milijarde, ne stotine tisuća.

Koliko oksimorona!

Planete koji kruže oko drugih zvijezda je zapravo lako otkriti. Planeti ne utječu na sjaj zvijezde, osim ako ne prolaze ispred zvijezde (promatrano sa Zemlje). U tom slučaj, sjaj zvijezde se smanji za određenu vrijednost (ovisno o veličini planeta ) i to je jedna od metoda za pronalazak planeta. Uglavnom se otkrivaju Dopplerovom metodom.
Sve donedavno je bilo nemoguće ih vidjeti, ali sad je i to već stvar prošlosti.
 i mislio sam na to samo sam se krivo izrazio. rekao sam da smanjuju sjaj zvijezde jer se vrte blizu nje umijesto kad prolaze ispred nje (gledano sa zemlje). al dobro, svi skužili i svi sretni (valjda)

Hello World!
17 godina
neaktivan

Prije par mjeseci sam pročito jednu teoriju koju kad sam čuo mi je automatski imala logike i povjerovo sam u nju, jedno što mi je to bilo bed je da ta teorija tvrdi da ne postoje vanzemaljci a to mi je bezveze jer stvarno bi htio da postoje ali kad god o njima razmišljam ta mi teorija jednostavno svojom logičnošću govori da smo - sami.

Evo teorije:

Svemir je ogroman, s tim se moramo svi složit, neki misle da je beskonačan neki da nije ali svi se slažemo da ogroman i da ga definitivno nismo cijelog vidjeli.

U toj svoj njegovoj veličini mi smo u našem sustavu našli par tijela koja bi/su mogla podržavati život (jupiterov mjesec europa, mars)

Znači u ogromnom svemiru sigurno postoji život, jer ako skoro postoji u našem sustavu još jedan uz nas onda mora postojati u ogromnim prostranstvima slovenije uhm pardon svemira.

Došli smo do zaključka da postoji život, ako postoji negdje život sigurno nismo samo mi i oni sigurno ih ima više, puno više.

Ako ih ima više sigurno su neki razvijeniji od drugih. Neki su napredni, a neki nisu.

Ako ih ima naprednih kako to da nas nitko od tih naprednih nije kontaktirao? Napao?

Odgovor je jednostavan. NE postoji vanzemaljski život.

ALI postoji nada, a to je da kao što nam zakoni fizike govore da nije moguće putovati brzinom većom od brzine svjetlosti i da su mali zeleni udaljeni milijunima svjetlosnih godina daleko i da su na putu, to je rekao isti znanstvenik koji je izmislio teorem.

Očekujem komentare! Zanima me vaše mišljenje o ovom teoremu.

Pozdrav!

17 godina
neaktivan
damir_zg kaže...

Ako ih ima više sigurno su neki razvijeniji od drugih. Neki su napredni, a neki nisu.

Ako ih ima naprednih kako to da nas nitko od tih naprednih nije kontaktirao? Napao?

Ne možeš na osnovu pretpostavke donijeti definitivan zaključak.
Možda ih nije briga!? Možda nisu dovoljno napredni za međuzvijezdana putovanja!? Možda su u šumi!? :)

17 godina
neaktivan

Očekivao sam odma komentare o tim svim pretpotavkama i kako samo na temelju pretpostavki možemo donositi zaključke. Kada malo bolje pogledaš sve su to pretpostavke koje su realne, ljudska je znatiželja omogućila naša otkrića i ona nas tjera da istražujemo svemir, to vrijedi i za invanzemaljce ako su se razvili da imaju tehnologiju kojom mogu posjetiti neki drugi planet upoznati nas i proučiti naš razvoj, našu povijest, misliš da ih nebi zanimalo?

To je kao da sada mi imamo tu tehnologiju i možemo posjetit neki udaljeni planet i upoznati život na njemu makar i neki primitivan oblik, misliš da nebi išli?!

Na kraju krajeva svi mi žudimo za znanjem...

Pozdrav

16 godina
neaktivan

a opet može značiti da su manje razvijeni od nas i da smo mi najrazvijenija ekipa u blizini ... dok ostalima je ipak pre daleko doć do nas ... znate može biti toliko milijun teorija, ali sve su to teorije jer nitko ih nemože ni potvrdit ni opovrgnut...

ima jedan odličan quote iz jedne serije i mislim da je relativno točan...

Why do people want so desperately not to be alone? Why is it more comforting to think you are being watched than to know that no one at all is watching? And why, really, does that make us any less alone? In the end, if there are others out there, then wouldn't we be, all of us, still alone together?

The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Možda ih nije briga!? Možda nisu dovoljno napredni za međuzvijezdana putovanja!? Možda su u šumi!? :)

Ja sve više pretpostavljam da ne postoji. Naše shvaćanje postojanja (logičko) stvoreno je mutacijom čeljusti (pogledajte t. Smisao/Slučajnosti). Priroda je sama od sebe prilagodljiva i to prema logičkim pravilima. Anomalije stvaraju promjene, ali jedino ako su dobre (geni). Naša civilizacija je kao virus. Širi se u potrazi za ovisničkim resursima.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
vjeko kaže...

Ja sve više pretpostavljam da ne postoji. Naše shvaćanje postojanja (logičko) stvoreno je mutacijom čeljusti (pogledajte t. Smisao/Slučajnosti). Priroda je sama od sebe prilagodljiva i to prema logičkim pravilima. Anomalije stvaraju promjene, ali jedino ako su dobre (geni). Naša civilizacija je kao virus. Širi se u potrazi za ovisničkim resursima.
 Možda, a možda ne. Isto tak je i s izvanzemaljcima (mislim na razvijene), možda postoje, a možda ne. Ak primitvine oblike života smatramo alienima, onda definitivno postoje.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
 Možda, a možda ne. Isto tak je i s izvanzemaljcima (mislim na razvijene), možda postoje, a možda ne. Ak primitvine oblike života smatramo alienima, onda definitivno postoje.
 Misli se na inteligentne. Bolje razmisli; izvan-zemaljci...
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
SOS kaže...
Horagio kaže...
 Misli se na inteligentne. Bolje razmisli; izvan-zemaljci...
Kak se onda veli za bakterije koje nisu razvijene?
17 godina
neaktivan

Mislim da postoje, ali se ne moze sa sigurnoscu reci jer nitko nije dosad nista  konkretno vidio. Mozda smo mi nekome vanzemaljci. Mislim, kako netko moze tvrdit da je npr. svemir beskonacan, a nitko nije tamo bio ni nista vidio...svi teleskopi ovog svijeta to ne mogu potvrditi, pa ni nitko drugi...mislim da se djeca u skolama uce gluposti kaj se tice svega toga i da nas vladajuci ljudi ovozemaljske kugle zavaravaju u mnogim stvarima, a mozda 50% tih stvari nije ni istina...mislim da postoji negdje i drugaciji svijet i zivot i tko zna, mozda i taj svijet trazi novi svijet, drugi svijet, kao sto ga i mi trazimo......

HOUSE MUSIC...
16 godina
neaktivan

Pa verovatno postoji jos civilizacija nemoguce da smo mi jedini...

Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
3mix3 kaže...

mislim da se djeca u skolama uce gluposti kaj se tice svega toga i da nas vladajuci ljudi ovozemaljske kugle zavaravaju u mnogim stvarima, a mozda 50% tih stvari nije ni istina...

Opet neke teorije zavjere...Huh!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice