Uplade tu youtube

poruka: 7
|
čitano: 1.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Uplade tu youtube!

Bok, evo ja imam jedan problem.Kad idem upladat video na youtube ali ja sam video praktički spremio na deskopt u folder.Eh sad kad idem upledat ne moze kao avi datoteka(ne moze upledat avi datoteku) a trebam u media player. Pokušavao sam preimenovati ali neće može li mi ko pomoći?

vorpen
16 godina
protjeran
RE: Uplade tu youtube!
ris kaže...

Bok, evo ja imam jedan problem.Kad idem upladat video na youtube ali ja sam video praktički spremio na deskopt u folder.Eh sad kad idem upledat ne moze kao avi datoteka(ne moze upledat avi datoteku) a trebam u media player. Pokušavao sam preimenovati ali neće može li mi ko pomoći?

nemozes samo preimenovati,al dobro nije bitno

jer youtube podrzava avi i mnoge druge formate

See You Space Cowboy
16 godina
neaktivan
Uplade tu youtube

Ah evo sad idem preko movi maker sad sam se napravio metno ovaj rezoluciju kakvu treba kad dode do obavljivanja videa samo stane na 1 posto.....lol(movie maker 2011) nez sad!.

vorpen
16 godina
protjeran
RE: Uplade tu youtube
ris kaže...

Ah evo sad idem preko movi maker sad sam se napravio metno ovaj rezoluciju kakvu treba kad dode do obavljivanja videa samo stane na 1 posto.....lol(movie maker 2011) nez sad!.

to ti imas problema sa uploudom
ugasi firewall i po potrebi koristi stari youtube uploader i preporucujem ti firefox

See You Space Cowboy
16 godina
neaktivan
RE: Uplade tu youtube
hrvatskafarkasevec kaže...
ris kaže...

to ti imas problema sa uploudom
ugasi firewall i po potrebi koristi stari youtube uploader i preporucujem ti firefox

Tnx, uspjelo mi je ---:D

vorpen
16 godina
protjeran
ris kaže...

Kaže se Upload, ne Uplade ;) Ne možeš samo tako preimenovati datoteku, da bi promijenio vrstu, moraš konvertirati video. Za to preporučam besplatan program Format Factory, vrlo je jednostavan. I poradi na svom pravopisu, lakše ćeš dobiti pomoć ;)

trailerlog.blogspot.com
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
ris kaže...

Kaže se Upload, ne Uplade ;) Ne možeš samo tako preimenovati datoteku, da bi promijenio vrstu, moraš konvertirati video. Za to preporučam besplatan program Format Factory, vrlo je jednostavan. I poradi na svom pravopisu, lakše ćeš dobiti pomoć ;)

Ma malo brzo pišem :/... Ok za u buduće ću provat preko toga!

vorpen
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice