Ulovi.hr? male informacije =)

poruka: 7
|
čitano: 1.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me na kojem principu radi ova stranica http://www.ulovi.hr/  ?

Znaci kako sam vidio stvari se prodaju za JAKO male pare ali u cemu je caka? Kakve su ovo licitacije? i zasto se vrijeme uvijek poveca za koju minutu kada istekne? Netko drugi da ponudu? Do kada? Tko zna da mi malo objasni i kakve su to stvari,to je sve novo ili? Tko to prodaje uopce

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan

Hmm...pazi što pitaš i pišeš jer slijedi tužba:)

World Championships: 7, GP started: 266, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,423
18 godina
protjeran

Hmmm, slazem se s F1, al najbolje procitaj temu koju je naveo i sve ce ti bit jasno.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 22:19 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan
RE: Ulovi.hr? male informacije =)

da kuzim. tako je i napravljeno. da muzu lovu a nekad i daju. samo to nekaad trebas imat srece :D ma neda mi se s tm zjbvt :P

Proud to be adicted to WoW
18 godina

Prestrašno.
Ljudska glupost fakat nema granica.
Prodaju tv koji košta 3490 kn i glupani im licitiranjem natukli 134,64 kn = 13464 kn prometa = 9974 kn dobiti s njihove strane ako ne računamo troškove poštarine.

Skidam kapu. Ljudi izmišljaju svakakve načine da bi glupanima uzeli lovu ali ovo je bolje od svega do sad.

Idem poslat upit u zaštitu potrošaća, baš me zanima odgovor.

Edit:

Poslano

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 13:10 (NEW_MAN).
17 godina
NEW_MAN kaže...

Prestrašno.
Ljudska glupost fakat nema granica.
Prodaju tv koji košta 3490 kn i glupani im licitiranjem natukli 134,64 kn = 13464 kn prometa = 9974 kn dobiti s njihove strane ako ne računamo troškove poštarine.

Skidam kapu. Ljudi izmišljaju svakakve načine da bi glupanima uzeli lovu ali ovo je bolje od svega do sad.

Idem poslat upit u zaštitu potrošaća, baš me zanima odgovor.

Edit:

Poslano

Tj. 10108,64 kn ako baš sitničarimo :)) (treba platiti i ovih 134,64). Iskreno kad sam pročitao onu drugu temu (gdje su prijetili svima koji su nešto uopće negativno za njih rekli), znao sam da je nešto "fishy", jer onaj koji radi normalno ne prijeti.

Iskreno neznam što rade točno na toj stranici (samo znam da je svaka licitacija 1lp koju treba platiti). Po meni je to samo malo sofisticiranija igra na sreću.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
18 godina

Evo malo čitam po netu i ovo spada u neku vrstu lutrije ali pošto to još ništ nije zakonski regulirano ljudi mogu radit kaj ih je volja.
Znači sofisticirana igra na sreću koja meni više sliči na onu shemu s piramidom i multilevel marketingom.
Možda se jednog dana nađe neko pametan pa im zabrani poslovanje do onda mogu radit i uzimat lovu od tupana jer kak izgleda sve je po zakonu.

Trebalo bi brže bolje napravit konkurentni site i stavit po pol kune licitaciju ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 14:46 (NEW_MAN).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice