EU EU EU EU EU EU
napokon korak naprijed!
Korak naprid???pa biti ćeš gladan za godinu dana čoviće,što ti misliš da će sad zlato sa neba padati,pa gorivo je prešlo 10 kuna do lita če biti 15 i ti misliš da je to dobro
EU EU EU EU EU EU
napokon korak naprijed!
Korak naprid???pa biti ćeš gladan za godinu dana čoviće,što ti misliš da će sad zlato sa neba padati,pa gorivo je prešlo 10 kuna do lita če biti 15 i ti misliš da je to dobro
Haha, moram odsada paziti kako cu se ophoditi sa vecinom bugovaca (ja sam iz Bosne), sada ste vi ipak europski ljudi...
Samo cekam dan kada ce Balkanska unija zgaziti eu...
pitati ču sve vas koji ste glasali za ulazak kad se dogodi scenarij Litve pa kad budete kruha gladni..............
kladim se da je namješteno :P
Pa nego što je nego namišteno pa u 9 anketa koje sam gledao sa prosjekom od 11k glasova preko 60% je bilo protiv nema ovo smisla
EU EU EU EU EU EU
napokon korak naprijed!
Kakve to veze ima s EU?
A i nekako bolje biti kruha gladan za godinu dana nego za par mjeseci...
lol vise od pola drzave protiv eu i oni bas namjeste na 66 % hahah
U svakom slucaju, srecno..
lol vise od pola drzave protiv eu i oni bas namjeste na 66 % hahah
može bit namješteno, ali ipak je postotak za ZA povećan zbog strašenja penzionera.
Kao stara mrcina (40+), mislim da je vrijeme da se ova tema zaključa.
Odluka se zna, donijeli smo je velikom većinom (ZA). Sve drugo je manje bitno. Više nema smisla rasprava u ovoj temi jer je rezultat poznat.
Molim da se tema Lock-a.
vrsnjak ;)
lockat ce ju kad prodje 22 h, kad DP proglasi konacne rezultate.
posto smo izglasali Za ja bih da odmah ukinu carine da mozemo kupiti jeftinije ove nove 7970
pitati ču sve vas koji ste glasali za ulazak kad se dogodi scenarij Litve pa kad budete kruha gladni..............
Pa nego što je nego namišteno pa u 9 anketa koje sam gledao sa prosjekom od 11k glasova preko 60% je bilo protiv nema ovo smisla
11K glasova protiv????
baci pogled ovamo 635K je glasalo protiv ili 33,17%
samo jedna trećina di ti je tvoja većina?
jel istina da će tehnologija biti 30% jeftinija?
Nisam za rata bio gladan kruha, necu ni sada nebaljazgaj.
Danas je ocito ljudima biti gladan kada nemogu kupit vise 590 GTX il iPhone 4S il sta zi ja znam sta...
A internet ankete su relevantne? Kad si ispunjavao neku od tih anketa jesu te tražili osobnu jer sam ju ja danas morao pokazati da bi dobio glasački listić. Jeli se nekoga pitalo da li je punoljetan i da li se njegov glas računa? Ako se i IP adresa filtrira nadam se da znaš i sam kako je lagano istu promijeniti.
Rezultat je u skladu s relevantnim anketama. Ne trebaš prolijevati žuč kao što nije potrebno pretjerano slaviti. Sutra rano na posao i zapeti.
dobro ljudi malo smo pretjerali...mi razgovaramo o tome kao da je zombie apokalipsa,pa da svijet ide down :P
posto smo izglasali Za ja bih da odmah ukinu carine da mozemo kupiti jeftinije ove nove 7970
carina? koja carina? A PDV ide gore bez obzira na EU.
11K glasova protiv????
baci pogled ovamo 635K je glasalo protiv ili 33,17%
samo jedna trećina di ti je tvoja većina?
Ne krivo si me shatio..........ne 11k glasova protiv nego u svakoj anketi je bilo oko 11k glasova protiv......i to je bilo na početku najave referenduma
a kod prelaska granice, trebat će samo osobna? ili ništa?
mora biti jeftinija jer nasi trgovci lupaju idiotske marze.
isto tako i hrana.
ne znam je li tko gledao na tiviu emisiju o masovnom shoping nasih gradjana u Trieste kao 80-ih godina.
vecina prehrambenih proizvoda jeftinija je do 50 %
vidi ovako
sad kad ćeš uvoziti elektroniku iz roterdama (jer sva elektronika dolazi tamo)
plaćati ćeš EU poštarinu koja je cca 50% niža od non EU
nečeš plaćati špediciju na uvoz robe (300 +pdv minimalno neovisno o vrijedosti robe)
jednako tako sad češ moći prodati svoju robu za 100 kn i poslati je poštom u sloveniju ili bilo koju državu EU (sad to probaj napraviti pa te opet čeka špedicija oko izvoza)
Ja sam skepčan što se tiče unije, ali svejedno nadam se da ste vi ostali ipak u pravu i da će zbilja biti bolje. Eto.
Nisam za rata bio gladan kruha, necu ni sada nebaljazgaj.
Danas je ocito ljudima biti gladan kada nemogu kupit vise 590 GTX il iPhone 4S il sta zi ja znam sta...
Stari moj nebaljezgam,i nemam gtx 590 i nemjerim to sa tim standardom ,ako ti plaća ostane ista onda smo u debelim go....jeli znaš da će ti sad kruh i osnovne namirnice skočiti 15-30 posto ja sa 2.600 kuna nema šanse da preživim,iovako jedva krpam kraj sa krajem,objasni mi kako da preživim sa tom plaćom,pa i auto sam proda jer ga nemogu registrirati
do 1000 kn.
mislim da 7970 kosta "malo" vise. :zijev:
-već nekoliko godina, nema carine na računala i računalne komponente... (potraži ili googlaj)..
Je istina je sigurno malo sutra, bit če skuplje fučkaj ga zaboravi na to u Hrvatskoj i lakše češ spavat.
Stari moj nebaljezgam,i nemam gtx 590 i nemjerim to sa tim standardom ,ako ti plača ostane ista onda smo u debelim go....jeli znaš da če ti sad hruh i osnovne namirnice skočiti 15-30 posto ja sa 2.600 kuna nema šanse da preživim,iovako jedva krpam kraj sa krajem,objasni mi kako da preživim sa tom plaćom,pa i auto sam proda jer ga nemogu registrirati
Stari razumijem te u potpunosti, ali po meni pravi radnik nikada nece biti gladan kruha. Sposoban i snalazljiv covjek ce se snaci i kad je najgore.
Inace- drago mi je sto je referendum prosao. Ovoj drzavi trebaju promjene. Dosta je vise lupanja u prazno i zabijanja u dugove u nedogled.
EU EU EU EU EU EU
napokon korak naprijed!
7 stoljeće: tap,tap,tap,tap
8 stolje: tap,tap,tap,tap
9 stolj: tap,tap,tap,tap
10: sto tap,tap,tap,tap
11: stolj: tap,tap,tap,tap
12: tap,tap,tap,tap
13. tap,tap,tap,tap
14: tap,tap,tap,tap
15: tap,tap,tap,tap
16: tap,tap,tap,tap
17: tap,tap,tap,tap
18: tap,tap,tap,tap
19: tap,tap,tap,tap
20: tap,tap,tap,tap
21. pun mi je qurac tapkanja u mjestu,želim korak naprijed ili nazad.
zato sam glasao ZA
evo pogledaj video od 15:05,ignoriraj prvi dio o kupovini u BiH,pogledaj drugi dio u Trstu,jel vidiš što radi zdrava konkurencija?oni nemaju Todorića koji je kod nas vlasnik svega pa može držati cijene kolike hoće.
jedva ćekam konkurenciju,pa ovdje neću kupiti ni kruh ni mlijeko ako ne budem zadovoljan sa cijenom
http://www.rtl.hr/rtl-sada/rtl-danas/20656/
edit:slušaj što kaže novinarka:" iako su u italiji plaće veće nego kod nas svaki hebeni artikl na polici je jeftiniji" :D
BUAHAHAHAHAHA mislim da je pametnom tu sve jasno
Pa ljudi moji vi pričate o 7970 a ljudi su gladni,pa koji vam je kukumar,zar mi hočete reči VI koji ste glasali ZA da možete preživiti od svoje plaće bez pomoći ostalih ajde recite,što mislite da u EU ruže cvitaju pa unija je pred raspadom ............a vi pričate o cijenama tehnike,bože dragi...........