Ulazak u EU - za ili protiv? zaključana tema

poruka: 1.108
|
čitano: 201.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Ulazak u EU - za ili protiv?
Mitch kaže...

Ne!

I evo zašto.

bla bla bla 

kenj kenj kenj

"Činjenice" koje si napisao su preko nekoliko puta kopi-pejstane ovdje i pobijene.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
Ulazak u EU - za ili protiv?

ok.....vidim da par kolega kaže da su to laži ali sad mi recite kako mi možemo znati što je istina što laž???jeli netko od nas sjedio u saboru ili bio sa euro parlamentarcima,pa sve mogućnosti su otvorene.....

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 15:51 (skyreeper).
15 godina
neaktivan

@Mitch...može li neki izvor ovih navoda što si naveo.

17 godina
neaktivan
Zuti_Zg kaže...

Zašto je bitan izvor? Pa bedastoće su neovisno o tome tko ih je napisao.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Mitch kaže...

Ne!

I evo zašto.

bla bla bla 

kenj kenj kenj

"Činjenice" koje si napisao su preko nekoliko puta kopi-pejstane ovdje i pobijene.

Ljudi koji govore NE su naveli i neke razloge(kakvi god oni bili),zašto nisu za EU ili nisu u ovom trenutku.

Vi koji silom želite u EU niste niti jedan pozitivan primjer naveli, ili nam pokazali neku dobru stranu EU-a.

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
16 godina
roseman kaže...

Ljudi koji govore NE su naveli i neke razloge(kakvi god oni bili),zašto nisu za EU ili nisu u ovom trenutku.

Vi koji silom želite u EU niste niti jedan pozitivan primjer naveli, ili nam pokazali neku dobru stranu EU-a.

Da, zato jer će neprekidne kolone šlepera sa zlatom početi stizati u Hrvatsku.

Well, u ovom mojoj tvrdnji nema ništa manje istine nego u tih 20 zajedno...  Mislim, po tebi, kakav god da je razlog, naveden je, a to se broji!

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Zuti_Zg kaže...

Zašto je bitan izvor? Pa bedastoće su neovisno o tome tko ih je napisao.

Možda i nije bitan izvor,a što reći kad "čovjek" od zakona ti kaže da prolazi ono što se ne "razumije"!?

A malo sam i pogledao taj naš ugovor.Tu moramo sa ulaskom u EU prihvatiti njihove sporazume( koji su navedeni u istom),a o tome nemamo nikakvih informacija.Pa....gdje ima dima ima i vatre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 16:17 (Zuti_Zg).
15 godina
neaktivan
roseman kaže...
Danny_HR kaže...
Mitch kaže...

Ne!

I evo zašto.

bla bla bla 

kenj kenj kenj

Kako nismo, pisali smo tone stvari unazad 20 stranica... smo vi samo zaklopite usi i oci i kazete " NE U EU, NE U EU" i odjednom su svi naski komentrai bezkorisni i ignorirani ili lazi politicke elite i nacisticke tvorevine EU.

14 godina
protjeran

Nije istina!
Pitanja o školstvu,putovanja,življenja u EU ste naveli kao prednosti.Ali to već možemo,zapravo niko nam nikada nije branio.

Priznajem da će sad biti lakše i možda bez manje papira,ali opet ostaje pitanje novaca?

Tko će ići studirati vani? oni koji si to mogu priuštiti i onih 10(poput Đikića)koji stvarno imaju zašto otići vani

17 godina

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
torrente kaže...

Nakon ovoga može doći samo:

troll mode/on

Fela Kuti druze stari, garav brate nesvrstani
sjecas li se onih dana kad smo rujno vino pili
u kafani nesvrstani mi smo rujno vino pili
svake noci mi smo rujno vino pili, svake noci
i pricali o mogucnosti prevazilazenja politike
sa pozicija sile.

A vidi nas sad!

TITO, NEHRU, NASER (4x)

A vidi nas sad!

Tad nam je pasos vrijedio 100 hiljada maraka na crnom trzistu
veselo svercovali ploce po mitraljeskih gnijezda
zlokobno postavljenih po kulama berlinskog zida,
rublje smo kupovali na crno, a prodavali po sluzbenom kursu,
smijali se Česima koji su prodavali pegle i kuvala,
duseke i satore po plazama.
Razgnjetali se parama od sverca po visokim tantrama,
farmerice za bagatelu kupovali u Trstu
i za njih dobijali u Moskvi doktorske plate.

A vidi nas sad!

A vidi nas sad, ne možemo ni u Bugarsku
A vidi nas sad, ne možemo ni u Rumuniju
A vidi nas sad, ne možemo ni u Madjarsku

A VIDI NAS SAD !

- hvala kano klisurine

troll mode/off

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
odjavljen
Random. kaže...

Prije svega - ne izlazim na referendum.

Oni koji zaokruže NE imaju obvezu (ukoliko Hrvatska ostane izvan EU) graditi ovu državu. Koji je smisao zaokruživanja NE ako ćeš i dalje sjediti na guzici i čekati da ti drugi baci koru kruha odnosno da netko drugi sve sredi? Imaš pravo zaokružiti NE ukoliko obećaš da ćeš dati sve od sebe da Hrvatska bude napredna država.

Kao što je rekao gospodin prije nekoliko minuta na Otvorenom - suđenje premijeru jest velika stvar ali Sanader nikako nije glava hobotnice. Treba se rješavati korupcije u tvrtkama, rodbinskih veza, prodaje težih narkotika i tomu sličnoga.

Licemjerniji post u životu nisam pročitao:

• Ti nećeš izaći na referendum, ali od onih koji izađu i odaberu ono što smatraju da je najbolje očekuješ da sve srede?
  • Tebe nije briga kakva će Hrvatska biti država i hoće li uopće biti mali se smatraš relevantnim odlučivati tko šta ima pravo?
  • Bez EU nećemo napredovati ako ostanemo sjediti i čekati da nam netko baci koricu kruha, a što će biti u EU, sjediti ćemo i čekati da nam netko baci šampanjac i kavijar?
  • Zašto ne očekivati onda od onih koji će zaokružiti Da da imaju obvezu maksimalno iskoristiti potencijale koje EU pruža uz maksimalnu zaštitu Hrvatskih interesa?

Long story, short:

Sa sposobnim vodstvom može uspjeti i u EU i bez EU (može se pričati gdje bi nam bilo lakše), a sa nesposobnim vodstvom nam se bez EU crno piše, a u EU još gore!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina

a sta cu, na mobu sam a nisam gledo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

ajme torrente, upravo si razotkrio cijelu belosvetsku urotu i subliminalnu poruku Mupetta... što ih više svira himnu, to se brže sve raspadne:-))))  sve je jasno ko dan onome ko zna gledati. Recite NE, i mapeti tako misle

iddqd
17 godina
Mew kaže...

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=390712

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=36059

Evo na ovo iznad gore. Prestanite to copy pasteta kada su to samo lazi isuse boze...

Trebal si to izdvojit malo i naglasit, bitno tj linkove da se odma može direkt zavirit u nekaj jel uglavnom jadni prosječni Hrvati u EU grdo vam se piše.{#} Našoj Eliti ili političarima se hebe za ostalo, normalno oni su se osigurali a kak dalje boli njih đon pa to se vidi kud je krenula ova nova vlast ništ od pravih promjena e Vesna Pusič samo urla ko EU sraka po hrvatskoj.{#}{#}

Ak je neko mislil da neče past kreditni, rejting Hrvaskoj ak uđe u EU grdo se zeznul ušli mi ili ne to če past itekako i to ko trula kruška.{#} Najzanimljivije mi je ono neka najava povečanja penzija, za neki vrlo mali iznos a od kuda ti bokca u ovak zaduženoj Hrvatskoj kog oni farbaju pa to je za krepat od smjeha.{#}

http://www.advance.hr/vijesti/veliki-nemiri-potresaju-rumunjsku-nakon-uvodenja-mjera-stednji-izbile-demonstracije-i-sukobi-s-policijom/

http://www.advance.hr/vijesti/izbili-veliki-prosvjedi-u-madarskoj-deseci-tisuca-ljudi-na-ulicama-budimpeste/

http://www.dnevno.hr/vijesti/novac/europska_unija_bacila_slovensko_gospodarstvo_na_koljena/502485.html

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
protjeran

16 godina
odjavljen
Random. kaže...

Prije svega - ne izlazim na referendum.

Oni koji zaokruže NE imaju obvezu (ukoliko Hrvatska ostane izvan EU) graditi ovu državu. Koji je smisao zaokruživanja NE ako ćeš i dalje sjediti na guzici i čekati da ti drugi baci koru kruha odnosno da netko drugi sve sredi? Imaš pravo zaokružiti NE ukoliko obećaš da ćeš dati sve od sebe da Hrvatska bude napredna država.

Kao što je rekao gospodin prije nekoliko minuta na Otvorenom - suđenje premijeru jest velika stvar ali Sanader nikako nije glava hobotnice. Treba se rješavati korupcije u tvrtkama, rodbinskih veza, prodaje težih narkotika i tomu sličnoga.

LOL...

1) a zasto ti nemas obavezu gradit ovu drzavu? ako ne udjemo, to jest?

2) mi koji cemo zaokruzit ne smo samo sposobni sjedit i prosit tj za nas/mene netko drugi odradjuje kvote? ma jeli?

3) imam pravo? to mi ga ti dajes ili? jel ti moram reci hvala i dat casnu pionirsku da cu se rado odazivati na sve ORA-e kad kod to bude trebalo! casna pionirska!

lijepo si si ti to zamislio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
skyreeper kaže...
 ali vlada če to iskoristiti samo za svoje osobne interese,

A za cije ce iskoristiti ako ne udjemo? Za tvoje?

I što si sa tim tija reći???vlada je postavljena od strane građana, što znači da mora raditi u interesu svog naroda, pa tako i zastupati svoj narod u uniji,ja prijatelju radim za kikiriki i znam što govorim, a za taj kikiriki radim zato što vlada radi isključivo za svoj interes.........u zadru su sve pokrali i poprodali,tisuće ljudi je izgubilo poslove kao i u ciloj hrvatskoj,zar ti misliš da vladu dira što mi jedva krpamo kraj sa krajem..........kad bi sveukupno političko društvo zamjenilo mjesta sa nama običnim radnicima koji im omogućuju 5 vikendica,automobile od pola miljuna eura,putovanja od pola miljuna kuna za njihov hir onda bi brzo prominili mišljenje,kad bi moral dobro razmisliti da li će kupiti kil kruva ili dici fetu salame...

So say We All
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
Mew kaže...

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?p=390712

http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=36059

Evo na ovo iznad gore. Prestanite to copy pasteta kada su to samo lazi isuse boze...

Trebal si to izdvojit malo i naglasit, bitno tj linkove da se odma može direkt zavirit u nekaj jel uglavnom jadni prosječni Hrvati u EU grdo vam se piše.{#} Našoj Eliti ili političarima se hebe za ostalo, normalno oni su se osigurali a kak dalje boli njih đon pa to se vidi kud je krenula ova nova vlast ništ od pravih promjena e Vesna Pusič samo urla ko EU sraka po hrvatskoj.{#}{#}

Ak je neko mislil da neče past kreditni, rejting Hrvaskoj ak uđe u EU grdo se zeznul ušli mi ili ne to če past itekako i to ko trula kruška.{#} Najzanimljivije mi je ono neka najava povečanja penzija, za neki vrlo mali iznos a od kuda ti bokca u ovak zaduženoj Hrvatskoj kog oni farbaju pa to je za krepat od smjeha.{#}

http://www.advance.hr/vijesti/veliki-nemiri-potresaju-rumunjsku-nakon-uvodenja-mjera-stednji-izbile-demonstracije-i-sukobi-s-policijom/

http://www.advance.hr/vijesti/izbili-veliki-prosvjedi-u-madarskoj-deseci-tisuca-ljudi-na-ulicama-budimpeste/

http://www.dnevno.hr/vijesti/novac/europska_unija_bacila_slovensko_gospodarstvo_na_koljena/502485.html

A ljen sam nije mi se dalo pisat, priznajem, ali ovaj drugi link ti je sve ovo sto je on copy pastao pa obrazloženja dolje.

13 godina
neaktivan

Jel moguće iz te unije izać kad god se želi, i jeli uopće moguće izać, ili jednom kad uđeš te ne puštaju. I nije mi jasno, ako mi ne želimo platit neku kaznu, šta oni nama mogu? ušetat u zagreb sa vosjkom?

17 godina

Treba glasat protiv EU.

I pod hitno vratit HDZ na vlast sljedečih 20 godina.

Prosperitet zagarantiran .{#}

14 godina
protjeran
Promatrač kaže...

Treba glasat protiv EU.

Zar ti misliš da su ovi sadašnji nešto bolji?Čaćičeva firma posluje dobro kad ima deal sa državom

Svi koji su u politici su tu radi svog interesa!

Mislim da su to gazilijon puta dokazali i jedni i drugi!

13 godina
neaktivan
roseman kaže...
Promatrač kaže...

Treba glasat protiv EU.

Zar ti misliš da su ovi sadašnji nešto bolji?Čaćičeva firma posluje dobro kad ima deal sa državom

Svi koji su u politici su tu radi svog interesa!

Mislim da su to gazilijon puta dokazali i jedni i drugi!

Upravo to!! Zato ni ne želim u EU, da naši političari ne žele u EU ja bi želio, jer to znači da je sigurno za narod nešto dobro unutra, a ovako samo za njih. Šta se tile sadašnjih i prošlih. Čačić je ubio autom mladi bračni par, nikom ništa, Sanader pokro nekog, što skoro nitko nije osjetio na svom džepu i svi ga mrze, tolko o našem mentalitetu. btw. da neko ne misli, gadniji mi je Sandi on Čačića.

15 godina
protjeran
Promatrač kaže...

Treba glasat protiv EU.

Ja bi Milinovica za dozivotnog premijera. Ili 'ebranga. MR'S EU! {#}

Brutal Truth \m/
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 20:06 (Tallahasee).
13 godina
odjavljen
Nisu se 10 godina borili da ih blokira neki tamo referendum...
16 godina
neaktivan

Ovo je glavni problem nas Hrvata:

Kako glasati 'za' kad im se želiš napiti krvi?

“Glasanje 'protiv' u Hrvata je već postalo narodni običaj. Tad se naš glasač najbolje osjeća, kad ide na biralište da se nekom napije krvi. Ako ćemo iskreno, on bi najradije glasao i protiv SDP-a, i protiv HDZ-a, i protiv Keruma, protiv svih na listiću bi on glasao, ali to tako ne ide, pa se, silom prilika, to njegovo 'protiv' pretvori u 'za'. Onda ispadne da je glasao za SDP, a ustvari je glasao protiv HDZ-a.

Kako će se takav birač, koji već godinama glasa 'protiv', izjasniti na referendumu oko ulaska Hrvatske u EU na kojem su mu ponuđene dvije mogućnosti – 'za' i 'protiv'? Mislim da se pitanju krije dio odgovora. Može biti najveći eurofil, doživljavati EU kao prostor meda i mlijeka, može biti sto posto siguran da je europska budućnost ono što želi, ali kada ugleda ono 'protiv' na listiću... kako mu odoljeti?!“

Jeste da je Index i Klauški ,ali je dobar komentar - KLIK

Sve ostalo je mlaćenje prazne slame ,uvijek iznova!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 20:48 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Europa u Hrvatsku a ne Hrvatska u Europu

13 godina
odjavljen

Meni su starci rekli neka ja odaberem sto ce zaokruziti na referendumu u nedelju, posto ja jos nemogu izaci na njega (maloljetan jel). "Mi smo generacija na zalasku, vi mladi cete imati puno vise koristi od EU nego mi" - tak su mi rekli.

Procitao sam ovu cijelu temu, otkad se otvorila i moram reci da sam ovdje procitao toliko gluposti da me glava zaboljela u nekim trenucima. Najbolji su mi veliki 'rvatine koji ne zele u nikakvu novu Jugoslaviju (takve slusam svaki dan u skoli i e.g. oni glupi letci u Krapini). Ako vec govorite da cete zaokruziti protiv, dajte neke pametne argumente (ne one glupe facebook copypejsteve i razne debilne blogove). Kada i ako udemo, nece nam biti bolje no nece nam biti ni puno gore. To neki ljudi nemogu shvatiti. Takoder, puno kolega iz razreda i opcenito ljudi na internetu govore da cemo propasti jer cemo dobiti Euro, cijene ce rasti, place ce ostati iste itd. EU != Eurozona i to neki ljudi takoder ne shvacaju. 

Maloprije sam takoder na Vecernjaku citao koji ljudi daju potporu EU

Iznadprosječnu potporu Uniji daju visokoobrazovani, s plaćom od 6000 kuna naviše, menadžeri, službenici, Zagrepčani, Istrani i Primorci.[1]
To me ne iznenaduje jer, koliko sam pricao sa ljudima, svi koji su rekli da su protiv su bili nekakvi krkani i 'rvatine koji nose narukvicu sa Marijom na ruci a u slusalicama im se vrte Sasa Matic, Ceca i ekipa. Naravno ne kazem da su svi koji su protiv ulaska u EU takvi.
Ovaj post je neka vrsta ispusnog ventila meni, jer vise nemogu slusati gluposti oko sebe.
I eto ako nekog zanima, rekao sam starcima da zaokruze ZA na referendumu, jednostavno je moje neko stajaliste da u poziciji kakvoj jesmo EU nam treba, a ocito trebamo na neki nacin i njoj posto, eto, 10 godina pokusavamo uci.
Katawa Shoujo - GOTY 2012
13 godina
protjeran
alexspalato kaže...

Europa u Hrvatsku a ne Hrvatska u Europu

Elaboriraj pamflet ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice