Trebam jednu uslugu (plaćam) zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 3.490
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trebam jednu uslugu (plaćam)

Treba mi jedan punoljetan i pošten forumaš koji bi za mene htio kupiti jednu stvar preko interneta.Samo treba imati kreditnu karticu i kupiti proizvod koji mu kažem.Platiti cu mu 50kn vise nego sto taj proizvod kosta.Cjena proizvoda ne prelazi 200kn.Platit cu mu bonovima za mobitel.Zainteresirani neka se obrate na privatne poruke ili na msn:kkralj_333@hotmail.com

www.pinkradio.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 19:50 (kresimir.kralj).
17 godina
neaktivan

Jao ljudi bumpam svoj post pls ak ima neko zuri mi se

www.pinkradio.com
17 godina
neaktivan
RE: Trebam jednu uslugu (plaćam)
kresimir.kralj kaže...

Jao ljudi bumpam svoj post pls ak ima neko zuri mi se

Pa imaš roditelje(nadam se),ili je to neki poklon za njih,ili je pak neki adult sadržaj.

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
16 godina
neaktivan

Iskreno,mislim da ti se nitko neće s tim zajebavat.Ne znam tko bi bio voljan nekoj nepoznatoj osobi sa interneta kupovati nešto i još da mu ti platiš u bonovima za mobitel.Uzalud ti trud,sviraču.

alrighty then
17 godina
neaktivan

Ma nije pito sam starce i nedaju,a mogu ja platiti 50kn prije kupovine i 200kn nakon kupovine

www.pinkradio.com
16 godina
protjeran

daj link od "te stvari" ili bar stranicu od koje ju misliš kupiti

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan

pa plati mu uplatnicom preko poste 250kn ... i on ce ti kupit preko kartice to sta trebas :D

xFire: rebelsy
17 godina
neaktivan

Ovako,prijatelj mi je za rodjendan dao 100 eura,a ja njemu nezelim dati toliko,a posto znam da je ovisnik o cod2 (i totalni low)zelim mu kupiti cod2 wallhack od www.codehook.com

Cjena tog artikla je 185 kn a ja cu onome tko kupi platiti 250 kuna preko pošte,dici cu uplatnicu.

www.pinkradio.com
16 godina
protjeran
kresimir.kralj kaže...

Ovako,prijatelj mi je za rodjendan dao 100 eura,a ja njemu nezelim dati toliko,a posto znam da je ovisnik o cod2 (i totalni low)zelim mu kupiti cod2 wallhack od www.codehook.com

Cjena tog artikla je 185 kn a ja cu onome tko kupi platiti 250 kuna preko pošte,dici cu uplatnicu.

a jesi svinja!!!

cheat bi mu kupio...

a i ti bi njemu trebao vratit 150...

BAN HIM FOR BEING ASSHOLE AND CHEATER!!!

Stay a while and listen...
16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Vjerujem da ti niko na forumu neće to htjeti kupiti upravo zbog toga  što je to wallhack,možda ima neko ko bi ti to uradio ali ja se sigurno nebi zamarao oko togaa zato što je  wallhack Namigiva

RIDER
17 godina
neaktivan

Pa mislim da mi je bolje kupiti nesto sto ce uvjek koristiti makar to bio i cheat nego da mu dam novce :SS

www.pinkradio.com
16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Pa mislim da mi je bolje kupiti nesto sto ce uvjek koristiti makar to bio i cheat nego da mu dam novce :SS

Da ali ti da si mu prijatelj rekao bi da ne koristi chitove da igra fer i što je najvažnije da ne postane jedan od chitera koji neće znati upaliti igrice a da ne korsiti chitove zato bi mu bilo bolje da igra fer Izlanuo se

RIDER
17 godina
neaktivan

A necu mu doc praznih ruku i rec da nevalja varat u igricama,a uostalom sam mu i reko vec da cu mu to kupit ;(

www.pinkradio.com
17 godina

Najviše mrzim škrte i pohlepne ljude, žao mi je tvog prijatelja što se druži s tobom.

16 godina
neaktivan

Pa nemoj mu kupiti wallhack kupi mu originalni key za cod2 ili mu čak cod4 kupi

ceRina:)
16 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Ovako,prijatelj mi je za rodjendan dao 100 eura,a ja njemu nezelim dati toliko

Svaka čast.Nemam riječi.Ne želim ulaziti u detalje u kakvim ste odnosima,a iskreno,i ne zanima me.Što fali tome da odeš s njim van,počastiš ga ručkom i pićem,odigrate partiju biljara i k'o Bog!On te očito smatra za jako dobrog prijatelja kada ti je tolike novce poklonio,a ti ne samo,da imaš stav:"ne želim mu dati toliko",nego si i prelijen da se uopće potrudiš da mu vratiš "uslugu" na pošten način.

alrighty then
17 godina
moderator
kresimir.kralj kaže...

Treba mi jedan punoljetan i pošten forumaš koji bi za mene htio kupiti jednu stvar preko interneta.Samo treba imati kreditnu karticu i kupiti proizvod koji mu kažem.Platiti cu mu 50kn vise nego sto taj proizvod kosta.Cjena proizvoda ne prelazi 200kn.Platit cu mu bonovima za mobitel.Zainteresirani neka se obrate na privatne poruke ili na msn:kkralj_333@hotmail.com

Svasta... Jest da je u podforumu Razno > Ostalo, ali... Ono... Covjece, daj se skockaj... I ne opterecuj forumase s takvim glupostima. Kupi mu radije finu kolonjsku vodicu pa nek ide komade lovit. Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice