Treba mi jedan punoljetan i pošten forumaš koji bi za mene htio kupiti jednu stvar preko interneta.Samo treba imati kreditnu karticu i kupiti proizvod koji mu kažem.Platiti cu mu 50kn vise nego sto taj proizvod kosta.Cjena proizvoda ne prelazi 200kn.Platit cu mu bonovima za mobitel.Zainteresirani neka se obrate na privatne poruke ili na msn:kkralj_333@hotmail.com
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jao ljudi bumpam svoj post pls ak ima neko zuri mi se
Jao ljudi bumpam svoj post pls ak ima neko zuri mi se
Pa imaš roditelje(nadam se),ili je to neki poklon za njih,ili je pak neki adult sadržaj.
Iskreno,mislim da ti se nitko neće s tim zajebavat.Ne znam tko bi bio voljan nekoj nepoznatoj osobi sa interneta kupovati nešto i još da mu ti platiš u bonovima za mobitel.Uzalud ti trud,sviraču.
Ma nije pito sam starce i nedaju,a mogu ja platiti 50kn prije kupovine i 200kn nakon kupovine
daj link od "te stvari" ili bar stranicu od koje ju misliš kupiti
pa plati mu uplatnicom preko poste 250kn ... i on ce ti kupit preko kartice to sta trebas :D
Ovako,prijatelj mi je za rodjendan dao 100 eura,a ja njemu nezelim dati toliko,a posto znam da je ovisnik o cod2 (i totalni low)zelim mu kupiti cod2 wallhack od www.codehook.com
Cjena tog artikla je 185 kn a ja cu onome tko kupi platiti 250 kuna preko pošte,dici cu uplatnicu.
Ovako,prijatelj mi je za rodjendan dao 100 eura,a ja njemu nezelim dati toliko,a posto znam da je ovisnik o cod2 (i totalni low)zelim mu kupiti cod2 wallhack od www.codehook.com
Cjena tog artikla je 185 kn a ja cu onome tko kupi platiti 250 kuna preko pošte,dici cu uplatnicu.
a jesi svinja!!!
cheat bi mu kupio...
a i ti bi njemu trebao vratit 150...
BAN HIM FOR BEING ASSHOLE AND CHEATER!!!
Vjerujem da ti niko na forumu neće to htjeti kupiti upravo zbog toga što je to wallhack,možda ima neko ko bi ti to uradio ali ja se sigurno nebi zamarao oko togaa zato što je wallhack 
Pa mislim da mi je bolje kupiti nesto sto ce uvjek koristiti makar to bio i cheat nego da mu dam novce :SS
Pa mislim da mi je bolje kupiti nesto sto ce uvjek koristiti makar to bio i cheat nego da mu dam novce :SS
Da ali ti da si mu prijatelj rekao bi da ne koristi chitove da igra fer i što je najvažnije da ne postane jedan od chitera koji neće znati upaliti igrice a da ne korsiti chitove zato bi mu bilo bolje da igra fer 
A necu mu doc praznih ruku i rec da nevalja varat u igricama,a uostalom sam mu i reko vec da cu mu to kupit ;(
Najviše mrzim škrte i pohlepne ljude, žao mi je tvog prijatelja što se druži s tobom.
Pa nemoj mu kupiti wallhack kupi mu originalni key za cod2 ili mu čak cod4 kupi
Ovako,prijatelj mi je za rodjendan dao 100 eura,a ja njemu nezelim dati toliko
Svaka čast.Nemam riječi.Ne želim ulaziti u detalje u kakvim ste odnosima,a iskreno,i ne zanima me.Što fali tome da odeš s njim van,počastiš ga ručkom i pićem,odigrate partiju biljara i k'o Bog!On te očito smatra za jako dobrog prijatelja kada ti je tolike novce poklonio,a ti ne samo,da imaš stav:"ne želim mu dati toliko",nego si i prelijen da se uopće potrudiš da mu vratiš "uslugu" na pošten način.
Treba mi jedan punoljetan i pošten forumaš koji bi za mene htio kupiti jednu stvar preko interneta.Samo treba imati kreditnu karticu i kupiti proizvod koji mu kažem.Platiti cu mu 50kn vise nego sto taj proizvod kosta.Cjena proizvoda ne prelazi 200kn.Platit cu mu bonovima za mobitel.Zainteresirani neka se obrate na privatne poruke ili na msn:kkralj_333@hotmail.com
Svasta... Jest da je u podforumu Razno > Ostalo, ali... Ono... Covjece, daj se skockaj... I ne opterecuj forumase s takvim glupostima. Kupi mu radije finu kolonjsku vodicu pa nek ide komade lovit.