znači, tražim sat koji čita neke od tih formata
treba mi za ispite na faksu
ima tko neke slično? ja ne mogu naći ništa dobro
znači, tražim sat koji čita neke od tih formata
treba mi za ispite na faksu
ima tko neke slično? ja ne mogu naći ništa dobro
the sound of engine is cure for everything!
super, hvala vam!
znači u njemu bez beda otvaram pdf dokumente? ili?
bump!
ajde ljudi, zbilja mi je hitno nabaviti jedan takav sat ...
Probaj učiti za promjenu, da opravdaš diplomu jednog dana (ako dođeš do nje).
a tko si ti da meni govoriš kak da ja živim svoj život?
Niti najmanje. Ako misliš biti varalica i lažov, to je tvoj izbor.
Sretno s ispitima i diplomom.
hvala na dopuštenju da prolazim ispite kako ja želim.
i sam si sigurno, kada si imao mogućnosti, prepisivao na svakakve načine, zato se nemoj praviti svetac, svi to rade, neki više neki manje.
a ovaj sat mi samo treba da prođem ispit koji me već dugo muči, koji i ostalim mojim kolegama stvara probleme.
Nadam se da ne buš bio doktor.
i sam si sigurno, kada si imao mogućnosti, prepisivao na svakakve načine, zato se nemoj praviti svetac, svi to rade, neki više neki manje.
a ovaj sat mi samo treba da prođem ispit koji me već dugo muči, koji i ostalim mojim kolegama stvara probleme.
nadam se da neideš na medicinu!
Dobro uglavnom kupi si sat i varaj .. Nikoga ne zanimaju ispiti koje ćeš pisati . Za što god ti treba ugl najbolji je taj Sony-ev sat ..
ne budem doktor. 
Okani se faksa ako ne mozes proci ispit, a i poruci to svojim prijateljima.
Jednostavno si kupi mali iPod, e sad onaj nano il kak se vec zove, ugl, i uzmes si s ebaya ovo:
Spicis u njega iPod i to je to, citas all the stuff.
da barem nisam u prvom postu stavio treba mi za ispite na faksu ova tema bi puno bolje bila prihvaćena :)
Pravi primjer za državnu upravu. 
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
kak ste svi najednom pošteni, dobri, uzorni građani ... prepisivati na ispitu? to vam nikad nije palo na pamet, rađe će te odustati od faksa nego napraviti nešto takvo ... ma daaj ...
Nadam se da ne buš bio doktor.
- nije žensko (kolokvijalno odrađen kolokvij na koljenima u lokvi znoja), ali zato preostaje političar... ili barem ekonomist-statističar, pravnik?
da barem nisam u prvom postu stavio treba mi za ispite na faksu ova tema bi puno bolje bila prihvaćena :)
-prepisuj radeći (ručno) šalabahter. Ponovi to više puta, komprimiraj podatke, defragmentiraj.. nakon nekoliko pokušaja-pogrešaka dođeš do zadovoljavajućeg starinskog šalabahtera i jedan koristan nuz-proizvod, nešto (većinu) zapamtiš.. tako se uči, dok šalabahter tad više nije bitan, samo kao jedna od metoda učenja i eventualno ohrabrivanja.
-da, greška u koracima. Pogotovo kad ti se to napomene, reakcija. Ti najavljuješ nešto 'loše', očekuj takve reakcije i poklopi se po ušima. - Uči, uči za ispit, uči kako se komunicira. To sve učiš za SEBE.
-btw, ostavi se dociranja-moraliziranja-licemjerstva-morala...
Ovako nesto ?
http://www.ekupi.hr/Sony-SmartWatch-Wrist-Strap_blue-250344.aspx 99,15kn
http://www.ekupi.hr/Sony-SmartWatch-MN2-Bluetooth-sat-250340.aspx 665,76kn (mislim da je to taj)