The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.983
|
čitano: 1.587.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club

Iskreno ne razumijem dilemu. 

očito je dolazila nakon tvog izbjegavanja što si joj legao kao osoba. što ne znaći nužno kao i sexualni partner jel.

Apsolutno ni sa čim ne griješiš ako joj pošalješ poruku za rođendan. Ako ti je ok kao osoba onda tu nemaš šta razmišljati. Jednako kao i samo druženje dokle god je to čisto prijateljski. 

"ali ih tu varaju što mi nikada ne bi napravili" - tko mi? apsolutno nema nikada pravila koji će zauvijek garantirati da će netko biti vjeran. netko će prevariti iz razloga što je nesretan u vezi. netko iz nekog sasvim drugog razloga. ne vjerujem u to ni na sekunde. 

milijun je načina i beskonačno mnogo razloga zašto netko prevari partnera. razlozi su nekad izuzetno glupi. 

Ili se postavi prijateljski pred njom i njeguj to prijateljstvo ili reci direktno da ti se sviđa. njoj, a ne nama.  tu je jedina dilema hoces li postupiti frendovski prema njoj i davati naznake da bi želio nešto više i čekati... ili češ biti otvoren prema njoj i reći da ti se sviđa i dobiti mogući od*ebanac. i jedno i drugo nosi svoje zašto da i zašto ne.

svakako ti zelim sve najbolje. što god odlučio.

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
11 godina

Jao, frende, gdje me nađe nakon 3 godine hahaha

Kad si već odgovorio, bio bi red da se zna. Čestitao rođendan, počeli se dopisivati, našli se na kavi gdje saznajem da je prekunila s dečkom. Reko that's it, I'm in, ali ku*čina, nije za vezu. Dopisivali se još mjesec dana i prestali. Ponovno počeli nakon dva mjeseca (ona započela razgovor), dopisivali se dva tjedna i ja opet pitao ide li ovo u nekom drugom smjeru osim prijateljstva. Ona rekla ne, samo frendovi. Pozdravili se i nismo se čuli ni vidjeli već tri godine.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
16 godina

hahahahaha, sorry. nisam ni skužio da je tema zakačena na vrh i zaboravljena od boga i vraga. sad i ja vidim datum 

Infarkt... ma kakav god da je... od srca je.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice