Ima ljudi koji koriste Tinder? Ja sam na Badoou bio i imao dosta sreće, upoznao jedno 5 cura, a s jednom sam evo i sad nakon godinu dana.
Trava raste tamo gdje je posadiš.
Ima ljudi koji koriste Tinder? Ja sam na Badoou bio i imao dosta sreće, upoznao jedno 5 cura, a s jednom sam evo i sad nakon godinu dana.
Trava raste tamo gdje je posadiš.
Ja koristim i u tjedan dana je bio jedan polu-rezultat.
A sad mi je Tinder prestao funkcionirati(ne prikazuje nove matcheve). Možda jer imam matcheva kojima se nisam javio, pa ću to večeras..
Fight with the best,die like the rest!
Dok nisam tvoj problem pročitao, mislio sam da sam ja jedini kojem glava (ponekad) (za)puca od nje.....
@Vjerojatno ne, gotovo je. Jbg, što si bježo uopće?
Dood, toj curi si se toliko zamjerio, da ti jedino preostaje napraviti neki megaepic potez.
Sad moraš zbarit učiteljicu! Po mogućnosti vjeroučiteljicu, tako da mala skuži da s tobom nema šale...
Ja mislim da trebaš čekati svoj rođendan. I kada budeš dijelio bombone, njoj prvoj ponudi.
Moraš prvo utvrditi jel te "ignorira" ili te stvarno ne želi.
Ako samo izigrava(a to je normalno za vašu dob; 15-ak godina bih rekao), onda ju probaj oboriti. Ne znam kakve su današnje klinke, ali kad sam ja imao 15, osvajalo ih je kad radiš budalu od sebe i kad nemaš granica(ali u normalnim razmjerima).
A sad ove sa snepčetom i instačem, ne znam kak to ide.
Ali kad curu osvajaš, ako joj napišeš pjesmu, ili odsviraš tuđu, definitivno će ju ful razmekšati, a ako si blizu, osvojiš ju.
Budeš si već neku našao da ti paše. A i imaš 15, do 20-e ćeš se promijeniti 10 puta :)
Ne brini, nije niti ona kao ona, mi ljudi volimo idealizirati svoje simpatije. Imas 15 godina, nema zurbe, cura ima i bit ce na pretek.
Koji si razred?
Tako je i meni, isto komp, ovo ono. Ne žalim za nekim stvarima na kompu, al opet imam manjak skila u barenju xD
Nek te ne hvata panika, i mene je tak sve do zadnji put, gdje sam onak kulerski riješio test(dobio keca), i zamolio profu da me pusti, reko moram u Vk. Našli se, pričali(to mi je najveći problem sad), i opet ništ. Al barem nema treme, i panike više.
Samo lagano, polako, stani pred ogledalo ak misliš da će ti pomoći.
Ja mislim da trebaš čekati svoj rođendan. I kada budeš dijelio bombone, njoj prvoj ponudi.
Nek joj kupi nešt posebno, da vidi da je ona njemu posebna :P
Nek joj kupi deset deka posebne i složi na klupu u obliku srca.
Nek joj kupi deset deka posebne i složi na klupu u obliku srca.
Mal teško je razaznati jel ovo sarkazam il hahahahaha
Znam da je, al onak, na prvu trebaš stat mal 
A nez, on najbolje zna.
Ima te bome.
Budeš se riješio toga :)
Meni Tinder proradio, dobio 26 matcheva jutros 
Sad moram pažljivo sortirati haha
I evo na FB grupi vidim neku curu, preslatka, voli životinje, sluša metal, stvorena za mene
. Sigurno bi bila oduševljena da se javim sa "Ej, pročešljao sam ti profil, odabirem te".
Ja bariškam jednu u teretani, 2. raz, ide u gym, slatka, brzo vozi bajk 
Ne treba meni Tinder hehe :P
Koja kolicina forever alonea u ovom topicu :D
Ja bariškam jednu u teretani, 2. raz, ide u gym, slatka, brzo vozi bajk 
Ne treba meni Tinder hehe :P
Dex, definiraj "bariškam". Znači li to u tvom slučaju da ju manijakalno promatraš sve dok ona ne uzvrati pogled osjećajući da netko zuri u nju već poduže vremena, te crveneći se, sramežljivo okreneš glavu i gledaš u pod? 
Upoznao curu u busu, dobio broj.
Ima dobru guzu, moglo bi biti nešto.
Upoznao curu u busu, dobio broj.
Ima dobru guzu, moglo bi biti nešto.
Mogo biš ju dobro naguzit
Guza je dobra, ali nije presudna.
Ali da nije lijepa, ne bih ni beknuo kraj nje, niti bi me zanimala. 
Što povlači ono što Gosn Bandar kaže "ne treba mi dokaz, vidim da je istina, to, da smo nastali od majmuna" 
Guza je dobra, ali nije presudna.
Ali da nije lijepa, ne bih ni beknuo kraj nje, niti bi me zanimala. 
Što povlači ono što Gosn Bandar kaže "ne treba mi dokaz, vidim da je istina, to, da smo nastali od majmuna" 
Da nije nebi ju spomenuo 
Nema ljepše od guze u haljini.
Živjelo proljeće!
Nema ljepše od guze u haljini.
Živjelo proljeće!
I bradavice kroz lagane majice koje rade piju, piju, piju...