Da, ali - jesi li se ikad zapitala postoje li neke koje idu u takve egzibicije baš s tom namjerom da se poševe s nekim pod uvjetom da im unaprijed kažu da imaju dečka, jer se tak osjećaju poželjno, i kao kraljice, a zapravo su poremećene i hrane si ego (čak ih seks striktno ni ne zaima u tom kontekstu) , ja ih poznam pregršt.
To ti je old school muškarac, kojemu je pimpek uvijek ispred nosa, a ova da želi odbila bi ga (zapravo je opet žuti slučaj).
...
Ove koje namjerno idu u takve egzibicije su žešći psihijatrijski slučaj i čisto sumnjam da su sve žene takve. Što se tiče old school muškaraca za mene to nisu uopće muškarci već pyzdeki koji ne znaju kontrolirati svoje hormone. Pravi muškarac se neće spustiti na tu razinu da ševi nešto što je toliko lako da odmah širi noge a isto tako se neće spuštati toliko nisko da moljaka neku žensku jer inzistiranje nad nekom koja je u vezi nije neodoljivo osvajanje već ništa drugo od moljakanja.
Al jebga izgleda da sam ja stvarno jedan od tih idiota koji se drži nekih moralnih načela od kojih ne odstupa i živi u imaginarnom svijetu u kojem riječ biti u vezi ima drugo značenje od seksa bez obaveza. Valjda ću zato ostariti sama okružena desecima pasa (ne volim mačke) 
Možda je cura u vezi da ne bude sama.
Tako moje frendice tumače onu od pred dva tjedna koja je bila "izrazito komunikativna" samnom, nije spomenula dečka, a na fejsachu vidim da ima neki lik.
...
To sa "biti u vezi da nisi sam" je najveća kretenarija 21 stoljeća. Kako možeš biti s nekim tko te ne privlači dovoljno već eto tako da ne soliraš osim ako nemaš neke druge koristi od te veze a onda znamo kako se to zove 
Da sam na tvom mjestu kod scenarija "imam dečka, ali ne znam, ne paše mi, bla bla" pobjegla bi glavom bez obzira jer je očito da upadaš u onaj slučaj gore gdje si sam rekao da bi očekivao da te napravi rogonjom.

Kruha i igala...
, kaj ne znaju za gumice).