The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.983
|
čitano: 1.587.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
The Friendzone Club

IGRACINA me podsjeća na starog forumaša Deus ex machinu

13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
piksic kaže...
lGRACINA kaže...
Zašto nisi preuzeo kontrolu ... to je jedna od najljepsih stvari, i onda joj pokazes da si ti Taj koji određuje pravila - kad ju dobiješ 1. psihološki, 2. fizicki, tad ces ju imati i emotivno - jer poanta svega onoga gore i je da ju dobijes jel /// unatoc svemu da uspijes -

U ljubavi nema pravila...

Krivo, postoji tu puno pravila - samo ih treba znati,

i koristit jos bitnije, - vjeruj mi :-)

Zene vole kontrolu i pravila - a jos vise vole kad tu kontrolu nemaju i bore se za nju, a po tvojim pravilima.

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

IGRACINA me podsjeća na starog forumaša Deus ex machinu

Hvala, neznam tko je taj tip ali eto hvala - nadam se da nije neki debil.

Inace sve govorim iz iskustva i iz određenih strucnih stiva koja sam testirao u reprezentativnim uvjetima.

Subote poslje 23h - na potezu Avenue Mall / Tkalča / Best / Mansion / Gallery ... uvjek sve funkcionira jer su sve zenske u sustini zapravo iste - samo se treba prilagodit tipovima, meni su sportasice najdraze :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2014 19:45 (lGRACINA).
12 godina
The Friendzone Club

nije nije, potrazi njegove postove na ovoj temi pa ces vidjet

16 godina
odjavljen
lGRACINA kaže...
piksic kaže...
lGRACINA kaže...
Zašto nisi preuzeo kontrolu ... to je jedna od najljepsih stvari, i onda joj pokazes da si ti Taj koji određuje pravila - kad ju dobiješ 1. psihološki, 2. fizicki, tad ces ju imati i emotivno - jer poanta svega onoga gore i je da ju dobijes jel /// unatoc svemu da uspijes -

U ljubavi nema pravila...

Krivo, postoji tu puno pravila - samo ih treba znati,

i koristit jos bitnije, - vjeruj mi :-)

Zene vole kontrolu i pravila - a jos vise vole kad tu kontrolu nemaju i bore se za nju, a po tvojim pravilima.

I mene je 100 puta u crno zavila.

Losing all hope was freedom
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Koji komadi su vam najdrazi:

7 Sportašice (sporstko tjelo)
47 FIne i slatke cure (bomboni)
4 Zrelije žene (odlican izgled)
0 Ultra sređene (folk glazba)
7 Casual cure (na ulici)
13 godina
neaktivan
piksic kaže...
lGRACINA kaže...
piksic kaže...
lGRACINA kaže...

I mene je 100 puta u crno zavila.

Nauči na greškama pa ti se 101. puta nece dogodit (uskoro).

16 godina

najbolje su sportašice koje žive u kanadi i pale se na ćelave programere

Potpis!
16 godina
odjavljen
lGRACINA kaže...

Ali ja kad padnem uvijek dižem se.

14 godina
odjavljen
piksic kaže...
lGRACINA kaže...

Ali ja kad padnem uvijek dižem se.

Dobro je dok ti padneš ,ali ako padne nešto drugo pa se ne digne {#}

16 godina
odjavljen
The Friendzone Club

I prasinu stresem i opet borim se.

16 godina
piksic kaže...

I prasinu stresem i opet borim se.

streseš prašinu s tog drugog?

Potpis!
16 godina
odjavljen
The Friendzone Club

5000 uz

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 10:40 (piksic).
17 godina
The Friendzone Club

Nakon sto sam posluo savjete od kolege @IGRACINA, poceo sam tu djevojku kompletno ignorirati, ali prije toga sam joj se javio na whatsappu i pricali smo najnormalnije, iduci tjedan ignor totalni, ona bulji u mene ja ne dozivljavam. Da skratim, danas je prosla pored mene ko pored turskog groblja hahah....

#yolo
13 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Nakon sto sam posluo savjete od kolege @IGRACINA, poceo sam tu djevojku kompletno ignorirati, ali prije toga sam joj se javio na whatsappu i pricali smo najnormalnije, iduci tjedan ignor totalni, ona bulji u mene ja ne dozivljavam. Da skratim, danas je prosla pored mene ko pored turskog groblja hahah....

Tako i treba, ti imas kontrolu.

http://www.pohrani.com/f/3u/Cz/1dNwXcAB/da4119b2e120d975a661ecb0.jpg
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jeste ikad bili sa zenskom iz razreda? imam osjecaj da zenska nest oce vise od prijateljstva (to traje jos od 1.og mjeseca, tad smo se poceli vise druzit), svako malo trci k meni, grli me, kad prica samnom ne prica normalnim glasom, neg ga onak "ublazi" (kak da ga vec opisem), kad god ima nekih problema javlja se meni.. jel da pokusavam sta? ili ja to mozda krivo tumacim?

13 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

jeste ikad bili sa zenskom iz razreda? imam osjecaj da zenska nest oce vise od prijateljstva (to traje jos od 1.og mjeseca, tad smo se poceli vise druzit), svako malo trci k meni, grli me, kad prica samnom ne prica normalnim glasom, neg ga onak "ublazi" (kak da ga vec opisem), kad god ima nekih problema javlja se meni.. jel da pokusavam sta? ili ja to mozda krivo tumacim?

Naravno da ces probati, covjek u zivotu nakon nekoliko dana zabavi sta je probao i uspio/neuspio. Ali zna cijeli zivot zapamtit stvari koje nije pokusao tj. prilike koje je propustio, uvjek se sjeca.

13 godina
SuperDox kaže...

Možda nije povezano, ali moj najbolji prijatelj iz srednje je imao identičnu situaciju. To je bila kao potreba te cure za muškim kontaktom bez da trpi emocionalni napor bivanja u vezi i nesposobnost tog tipa da izvuče išta više od toga od grljenja. Kad sam vidio kako im izgleda Facebook chat ispovraćao sam se. 

Budući da sam stalno s njim znam da ništa nije imao od toga, ali kad se napokon usrećio nekom curom ona je plakala. 

• Jedne subote ja se ubijam od dosade
  • Zovnem njega
  • "Ja ne izlazim bez nje"
  • Što si p***r?
  • Nisam P***r, dođi po mene
  • Dolazimo u lokalni narko-folk klub, oko 12 sati
  • Ona mrtva pjana s nekim tipom koji može bradom ubiti nas dvojicu
  • Stvari koje nijedna cura u srednjoj ne bi trebala raditi
  • Svi su mu se smijali 7 dana

Idem, imam boljeg posla.

Molimo Vas gdine Mentalist, igrajte se s nama Molimo Vas gdine Mentalist, igrajte se s nama
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Subota je ljudi, još malo i treba krenuti Offline.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jel zna netko (znam da zna{#}) kaj u glavi ima cura koja je prekinula dugu vezu (skoro 2 god je bila u vezi). Jel sad ona zeli novoga, ne staroga, ne zeli uopce ?? Dopam se s jednom, ali kakve ja cure odabirem nemam bas srece jer su sve fine i pristojne i imas osjecaj da bude nekaj, a onda skuzis da su takve prema svima (vec sam pisao o tome). Do sad je bila sa godinu starijim dečkom, a ja sam mlađi i od nje, kak da znam dal ima sanse i po tom pitanju, jer vidim od 10 frendica, 9 ih je sa starijim deckima, a 1 sa svojim godistem.

Extra wurst
16 godina
Extra protection kaže...

Jel zna netko (znam da zna{#}) kaj u glavi ima cura koja je prekinula dugu vezu (skoro 2 god je bila u vezi). Jel sad ona zeli novoga, ne staroga, ne zeli uopce ?? Dopam se s jednom, ali kakve ja cure odabirem nemam bas srece jer su sve fine i pristojne i imas osjecaj da bude nekaj, a onda skuzis da su takve prema svima (vec sam pisao o tome). Do sad je bila sa godinu starijim dečkom, a ja sam mlađi i od nje, kak da znam dal ima sanse i po tom pitanju, jer vidim od 10 frendica, 9 ih je sa starijim deckima, a 1 sa svojim godistem.

Samo budi dobar i pokaži se sad, prilika ti je. Ako budeš dobar, pokažeš malo ljubavi (al odma od starta) da te ne uzme za friendz..na. 

A godište nema veze, i ja sam mlađi godinu dana.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
neaktivan
lGRACINA kaže...
Rocker kaže...

Prvi put smo se tek vidjeli jučer tj. izašli na kavu.

Moje Pravilo...

sto ako ta doticna poznaje njegovu curu? {#}

eto jedan zaheb kojem sam ja osobno svjedocio.. frend mi se upucavao konobarici na danima piva u karlovcu.. nakon cijele noci zenska mu daje broj konacno kad ono daje mu broj od njegove cure... ahahahahaha ja umro od smijeha.. njih dve se poznaju i to poprilicno dobro.. pisurija

xfact
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Zavisi kakva je cura.

Možda joj je bitno da ima nekoga, nevezano jel stariji ili mlađi od nje, možda joj je bitno da večeri provodi na leđima...

No stoji da, ako si imalo zgodan, a stariji od cure(godinu, dvije, ne 10), izaći će s tobom ako ju zoveš. Isprobano {#} 

Ne mora biti praznoglava, može biti pametna i zanimljiva, a da svejedno pristane na izlazak.

Isto kao što bi svaki dečko od 18 godina izašao sa 25-ogodišnjakinjom čim malo bolje izgleda.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
Extra protection kaže...

a ja sam mlađi i od nje, kak da znam dal ima sanse i po tom pitanju, jer vidim od 10 frendica, 9 ih je sa starijim deckima, a 1 sa svojim godistem.

Neka te uvijek vodi dobra stara "Muško od godinu je starije od ženska od sto godina". Što je i istina. Ona će sigurno imati pokušaja da obuče pantalone u vašoj vezi, što joj ti ne bi trebao dozvoliti. Kao i u svakoj vezi:

• Možda će se nekada praviti da ti treba da platiš večeru. Podijelite.
  • Možda će nekada misliti da je u pravu. Nije.
  • Možda će nekada misliti da čita dobru knjigu. Ne čita.
  • Možda će nekada misliti da voli dobru muziku. Ne voli.
  • Možda će nekada misliti da se lijepo obukla. 2014. je.
  • Možda će nekada misliti da možete ući u sukob iz kojeg ona izlazi kao viktor. Neće.
  • Možda ona treba da vozi ovaj put. Ništa od toga.
  • Možda će nekada misliti da se smije dopisivati s drugim momcima na fejsu. Ne smije.
  • Možda će nekada misliti da ima muške prijatelje. Nema.
  • Možda će nekada misliti da je zaboravila popiti tabletu. Postoji druga.

Veza je iznimno delikatna stvar, još delikatnija ako si ti u toj vezi dijete. Ako imaš tu jednu, malenu predispoziciju da budeš inferioran. I da, ako si niži od nje kad je u štiklama... Bolje da ne kažem ništa.

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Blago tom tipu koji uči od tebe. Ostao si Mentalist :P

Ako se postavljaš kao da si ti jedini glavni i da ona nema nikakvo pravo i nikad nije u pravu nemoj se iznenadit s rečenicom: "Ostavljam te, našla sam boljeg." Ok je to kad si mulac al ako imaš 20+ godina i dvije čiste nećeš dozvolit da ti ženska ima razlog da traži boljeg, a kamoli da ga nađeš.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Extra protection kaže...

a ja sam mlađi i od nje, kak da znam dal ima sanse i po tom pitanju, jer vidim od 10 frendica, 9 ih je sa starijim deckima, a 1 sa svojim godistem.

Neka te uvijek vodi dobra stara "Muško od godinu je starije od ženska od sto godina". Što je i istina. Ona će sigurno imati pokušaja da obuče pantalone u vašoj vezi, što joj ti ne bi trebao dozvoliti. Kao i u svakoj vezi:

• Možda će se nekada praviti da ti treba da platiš večeru. Podijelite.
  • Možda će nekada misliti da je u pravu. Nije.
  • Možda će nekada misliti da čita dobru knjigu. Ne čita.
  • Možda će nekada misliti da voli dobru muziku. Ne voli.
  • Možda će nekada misliti da se lijepo obukla. 2014. je.
  • Možda će nekada misliti da možete ući u sukob iz kojeg ona izlazi kao viktor. Neće.
  • Možda ona treba da vozi ovaj put. Ništa od toga.
  • Možda će nekada misliti da se smije dopisivati s drugim momcima na fejsu. Ne smije.
  • Možda će nekada misliti da ima muške prijatelje. Nema.
  • Možda će nekada misliti da je zaboravila popiti tabletu. Postoji druga.

Veza je iznimno delikatna stvar, još delikatnija ako si ti u toj vezi dijete. Ako imaš tu jednu, malenu predispoziciju da budeš inferioran. I da, ako si niži od nje kad je u štiklama... Bolje da ne kažem ništa.

Ništa od te veze ako će po ovome gore. 7:0 je ipak previše,

Otić će ta mala jer si joj predaleko otišao sa ovih svojih 7 Ne, ako želiš da to funkcionira onda treba biti samo jedan korak ispred nje - tako će ona uvjek biti tu jer će imati osjećaj da te može stići, ali nesmije biti ispred tebe jer ćeš ju tada izgubit . 

Extra protection

Ove tvoje kalkulacije o tome koja ima koliko starijeg dečka je krivo, bidi dovoljno dobar i zrel za nju i imati ćeš ju. A da bi to postao prvi korak je da prestaneš sa ovakvim djetinjastim kalkulacijama. Briga te koliko godina imaju dečki njezinih frendica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 21:07 (lGRACINA).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne njezinih nego mojih:D

Extra wurst
13 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Ne njezinih nego mojih:D

Neznam, nebitno - to sve stvarno nije bitno, shvati da je sve na tebi, nezivis ti njihov zivot niti oni tvoj. 

Dakle neoptreceuj se sa time jer su ti to sve psiholoske zapreke koje evo sam upravo pravis.

Svu energiju usmjeri na ostvarivanje cilja ! U tome je stvar. Tvoj život - tvoja stvar - tvoj izbor - tvoja odgovornost {#}.

11 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Bok, ljudi, sviđa mi se jedna cura, htio bih će s njom češće izlaziti, nekoliko puta pitam tipa "kada ćemo se opet naći" ali da ne budem dosadan? Može odgovori, pomoć.

13 godina
keyofdestiny13 kaže...

Bok, ljudi, sviđa mi se jedna cura, htio bih će s njom češće izlaziti, nekoliko puta pitam tipa "kada ćemo se opet naći" ali da ne budem dosadan? Može odgovori, pomoć.

Pa makar nam reci koliko imaš godina, gdje je ona, a gdje si ti, šta ona radi i slično. Po dosadašnjim informacijama mogu ti reći nešto tipa, otiđi do njene kuće i reci njenoj mami da ti treba gospođica da radite kolače od blata.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice