Ja sam svom šogoru reko par dana prije nego je oženio moju sestru: "slušaj panjino (upoznali smo se godinu dana prije toga i skužio sam da je lik žešća paljevina ali pošten i dobar), imaš dobar posao, zarađuješ i više nego što možeš potrošit, imaš svoj stan, svoj auto, nisi alkić, nisi invalid... pa je*em te glupa jesi ti normalan. Di ćeš to ženit??? Ima metar i osamdeset i 75 kila, trenirala je rukomet i tae-kwon-do 17 godina, pa nedo ti Isus da je samo krivo pogledaš na*ebo si ko onaj što je htio vrtit prase u Teheranu. Vidi ovo (pokazujem ožiljak na leđima), tu me ubola vilicom kad smo imali 12/10 godina samo zato što je nisam htio vodit sa sobom na plažu. Plus ima vatreno oružje i dozvolu za korištenje... Alooo šabane, pa možeš ženit neku finu curu, učiteljicu, zubaricu, doktoricu, al ne ti baš policajku. O usta te je*em"
I opet nije poslušao. Sad su u braku 2 godine i sretni su, bar kažu da su sretni. Idu zajedno na ljetovanja, zimovanja, večere i bla bla bla. Danas dolaze i kod mene (moram se pošteno napit s čoekom). Samo ono što ljudi koji ih vide skupa ne znaju; on u tom braku nosi suknju a ona hlače. Znači moja sestra je prošla ODLIČNO, ne mogu se požalit.
Ali ne bi stvarno dao svakom da mi bude u vezi sa sestrom, je*ote jednom je zabrijala s mojim najboljim frendom (kumom) dok sam ja bio u vojsci (2006-2007) a cijelo društvo partijalo preko ljeta, svi su to sakrivali od mene. Saznao sam tek prije par mjeseci i to mi on reko kad se napio ko guzica. Aj reko neka si, nije mi krivo kume al da znaš da sam ti ja sestru opalio za tvoj rođendan 2008-e u tvojoj sobi. Nasmijo se, nazdravili i nastavili pit'. Bit ovog mog eseja je da ne možemi mi birat s kim će nam sestra završit, možemo to samo prihvatit i zapit s čoekom s kojim je, ili ga polimit i riskirat da sestra prekine svaki kontakt... u 90% slučajeva s nama ;)
PS: šta je Potjera?

, stalno kada prolazim hodnikom na faksu gleda,ono nimalo diskretno, nego baš je*ački bulji u mene ? Ja se pravim da ne vidim najčešće, ali ono... Sumnjam da je to neka vrsta provokacije.....
Go for it
Losing all hope was freedom