Ah jeb*te... Najbolji frend mi je zaljubljen preko usiju i vjerovatno ce se ozeniti kroz godinu i po. Sve je to super ali sad imam osjecaj kao da sam ga izgubio. Cak ce i novu godinu slaviti u duetu u planini. Kao da sam izgubio 90% svog drustvenog zivota, ako ne nadjem curu uskoro ili neku shemu garant cu propasti u zivotu. Sta ciniti?
Nađi curu - logično!
Možda ta njegova ima neku frendicu / sestru / sestričnu / susjedu / kolegicu s posla - nikad ne znaš.
A ako nema, idu blagdani pomalo, budeš našao neku, jer oko blagdana su sve uzhebane ako nemaju partnera za doček.
Evo slučaja od prošlog dočeka nove godine, bilo nas 6 na dočeku, moj najbolji frend i njegova cura, moja malenkost i moja bivša te još jedan par...
Frend i njegova cura su preko godine dana skupa, ja i ova bivša smo bili možda par mjeseci ( 2-3 ) a ovi su se dogovorili da idu na doček s nama na Silvestrovo, i eto...
Anyway - da se i ja pohvalim, nakon tog dočeka ta bivša počela nešto zabrijavati da mi idemo prema nečemu ozbiljnome a nije ona kao za to, ja flegma - kako hoćeš, na ništa te nisam prisiljavao niti planiram, posvađali se i prekinuli.
Par tjedana poslije postao DJ u novom nočnom klubu, upoznao masu novih ljudi, pogotovo likuša sa uletima - može ona od Rozge i onda mi zakrešti nešto tipa njezine pjesme u dopičnjaku da joj pola pič*e viri i topiću 3 broja premalom... Od droljica do cura spaljenih do daske, koje bi partijale 0-24 i zezale se....
Sasvim slučajno upoznao jednu curu, dopisivali smo se poslije upoznavanja bukvalno 0-24, i otišli na kavu nakon par dana dopisivanja...
Bila je slobodna, makar ju je jedan lik maltretirao da želi biti s njom ali ona nije htjela s njim...Malo pomalo, evo nas u vezi skoro godinu dana.
Roditelji se međusobno znaju, upoznali su se, bili svaki kod svakoga u kući, i sve je doslovno savršeno!
Znam, brzam, treba proći malo više od godinu dana ali eto, nakon dugo vremena kratkih vezica, fu*anja za jednu noć i tako to napokon sam naišao na nekoga koga ne želim izgubiti....
Cura je skromna, ne puši, ne pije, ne traži apsolutno ništa od mene osim mene kraj nje, nije joj bitno ništa osim toga da sam uz nju i da ju volim koliko voli i ona mene...
I eto iskreno, neka veza potraje, i ako sve ostane oke, planiram ju zaprositi 
Uglavnom, znao sam se truditi masu puta da veza uspije, i imao isto tako masu cura ali koliko god tražio, trudio se ili nešto treče - naišao sam na nju sasvim slučajno, i sa upola manje truda imam nešto što je neopisivo dobro zasad, tako da, glavu gore, naići će takva i za vas koji ste trenutno slobodni, a mislim da se nađe i netko na forumu tko ima vezu poput mene..