Dakle prekjučer sam bio sa jednom curom sa faksa u kinu. Mislim da je okej prošlo. Kad sam došo doma poslo sam joj poruku tipa bilo mi je super nadam se da je i tebi bilo... Sutradan ona meni odgovara "bilo je super :D ". I tako ja skupio hrabrosti da napišem poruku kao da bi mogli uskoro ponoviti druženje ako je za. Sad slijedi problem: Odgovorila je "Naravno" bez smajlića i bez ičega, ja nato pošaljem :D i jedan link od pjesme koji me tražila u tramu kad smo išli doma. Odgovor je uslijedio u obliku lajka samo. Sad sam u nedoumici jel me htjela odj*bati ili je fakat mislila da bi se mogli "družiti" ? Relativno sam nov u ovome, pa molim neke savjete koji imaju smisla 
Ako je odgovorila "Naravno" (sa velikim početnim slovom) i nečim u obliku lajka (poveliko pretpostavljam); bila je na mobu i bilo joj je mrsko kucati.

) . Na tome je stalo i nismo se uopće dopisivali nakon toga, nakon toga dolazi poruka u pet u kojoj piše da dolazi i dali se možemo vidjeti ( Znači preokrenuo sam u svoju korist) i kada i gdje da se nađemo, da ne kažem da sam joj još rekao da ču biti u gradu do pol 1 jer imam posla sutra.. Na kraju završilo tako da sam ostao u gradu do 5:30 ujutro.
muški mozgovi okupljanje molim jer sad žemsko treba pomoć u rješavanju jedne dileme. 
i tu je sve otišlo u Honduras. Par mjeseci kasnije on je nešto počeo kakati kako veze na daljinu ne funkcioniraju,kako je razlika u godinama između nas jako velika, kako bi bilo najbolje da ako nađem nekog tko me privlači izgradim drugu vezu bla bla bla. Ja sam našla drugog. Mi smo ostali prijatelji. Prvo smo izmjenjivali mailove svaki dan, pa je došao face i skype i tak to. Uglavnom cijelo ovo vrijeme smo se čuli svaka dva-tri dana. Ja sam cijelo vrijeme bila u vezi ,on je imao cure(skupljao ih ko značke) i sve bilo ok.
) i danas me pitao da li još vjerujem u to.
Nakon ovog danas to me uopće nebi iznenadilo. Čak mi se sviđa ta teorija.
ili se zaj... ili mu je ''nešto'' došlo iz dupeta u glavu,sad ti otkrij šta je