izbirljiv sam, meni se ni scarlett johansson ne svidja :/
ne znam sta cu sa sobom, ozbiljan je to problem sta god vi pricali
Da ti možda ne igraš za "drugu" ekipu?
Sirijusli.
ne, nego mi je ruzna, tu u svome selu nadjem ljepsu
Ja ne znam kaj vi vidite u toj Scarlet Johanson?
ja u njoj vidim savršenog pacijenta za eksperimentalnu medicinu ortodontologije....
ahahhahahha izdahnuo sam
meni je ova desna pojam ljepote, ujedno i bivsa, na moju zalost :/
Ova plavusa je x puta bolja,barem meni. Ova desna ima malo muške crte lica :S
Al ae,ljepota je vrlo subjektivna stvar.
Samo da se pohvalim jucer sam 3. put pobjegao od starog svoje cure xD...

traje mi vec mjesecima,mogu si sredit neku curu,ali jbg ovakve nema...sad kad ovo pisem fali mi .i.,a sjetio sam se i da se nisam izjadao u ovoj temi u vezi nje
),a da ne pricam da sam svaki put pokusavao otvorit neki razgovor,a ona nista,suti i slusa me,ko da govorim zidu (cak sam si na mobitel pisao neke teme razgovora,stalo mi je do nje jer je stvarno zgodna i slatka),i ja sam se slozio da prekinemo,do*izdilo mi trudit se oko nje.Drugi problem je bio da se sve svodilo na to da idemo pusit prije skole,skola,pusenje poslije skole,kava jednom tjedno i nekad izlazak u subotu...to sam syebao zadnja 2 tjedna ali ovo prvo mi nikako ne ulazi u glavu,njezina bff mi je postala na dan kad smo prekinuli dobra frendica (jer smo markirali i bili cijeli dan na kavi,razgovarali 6 sati izjadali se jedno drugom i sve),s njom mogu razgovarat satima i zayebavat se,a s bivsom mi se nije dalo provest ni 10min jer mi je bilo dosadno..jel problem u njoj?u meni?ne poznamo se dosta dugo?usli smo u vezu nismo se ni znali,par njih mi je reklo da joj se svidjam,ja sam ju odmah drugi dan pitao za vezu jer izgleda super (tu sam se valjda zeznuo...) Kaj vi radite kad nastane awkward silence?Da mi se billo draze druzit s njom bilo bi savrseno...Slike moze na PM,mladjahna je,a znam da ste vi tu stariji,ali nemorate fapat pobogu,nije sve u izgledu ali ipak me to zavede na kraju