.. do te mjere, da se sve ostalo naziva trolanje/spamanje, i može se banirati. To nema veze sa slobodama, slobodan si. Ovdje se ipak drž pravila, tj poštuj tuđe slobode, prava i pravila.
Stani malo. Postanak svijeta nije samo stvar teologije, već i znanosti, i fizike i astronomije i biologije i tak dalje, ali isto tako i filozofije, kolega.
I ako se recimo kod filozofije moraju reći i neke neophodne teološke stvari, onda to nije trolanje već potreba.
Oni koji se dobro razumiju u filozofiju znaju to.
A oni koji to ne znaju ne moraju ni razgovarati o postanku, zašto, pa ima i drugih tema, zato nema razloga da ne bi postojala jedna takva tema na jednom takvom forumu.
Siguran sam da bi mnogi htjeli otvoreno razgovarati o svojim razmišljanjima o postanku svijeta, jer sam postanak i njegova Tajna FASCINIRA sve ljude otkada svijet postoji. Ak tebe to ne zanima, zanima mnoge druge, pogotovo mene. Ali ako se to ovdje ne smije, onda što se tu može. Možemo razgovarati kakve sve kompjutorske igrice za odrasle postoje, to je valjda mnogima zabavnije, a i ne treba puno misliti, dakako.