Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 314.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Teorije zavjere
teodor.francic kaže...
to ću dokazati svojom teorijom,

Cool.

17 godina
neaktivan

Evo, arhiviran je post, stavio sam i podsjetnik za danasnji dan za 5 godina. Zivi bili pa vidjeli!

EDIT: Iako, do sad sam bio u uvjerenju da se upravo teorije moraju dokazati, a ne da se nesto moze dokazati s teorijom. xD

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 14:17 (1domagoj1).
16 godina
neaktivan

Ništa ti drugo nisi nego osoba sa psihijatrijskim poremećajem. I da kod tebe se radi o jednoj običnoj sekti.

I kao što rekoh, ohladi više sa bezveznim teorijama. Kad dokažeš to za 5 godina onda se javi.

17 godina
moderator
Teorije zavjere

Samo čekam trenutak kad će izjaviti: "Ja sam vas sve ovo vrijeme samo trolao!"

17 godina
Teorije zavjere

Vidim na googleu da ti te svoje teorije iznosiš već par godina po raznim forumima...

Čemu još 5 godina za dokazivanje teorije? Uputi nas, o kakvim se dokazima konkretno radi?

Izumio si uređaj za komunikaciju sa stvoriteljem? Generalno gledano to bi ti mogao biti jedini dokaz za ovo što tvrdiš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 14:21 (lllnuclearlll).
17 godina
lllnuclearlll kaže...

Čemu još 5 godina za dokazivanje teorije? Uputi nas, o kakvim se dokazima konkretno radi?

Pa pet godina je tako kjratko vrijeme u tim okvirima... Ja mislim da će niti za 250 - 300 godina uspjeti dokazati početne elemente.

9 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Onda se javi za recimo pet godina, kad to dokažeš. 

Pa onda to neće biti teorija već ČINJENICA.

Koliko je ono trebalo da se dokaže Einsteinova  teorija relativnosti koja je je objavljena negdje prije sto godina?

Daj me podsjeti KOLIKO DESETLJEĆA je trebalo za to? 

A ti bi od mene ODMAH dokaze, super!

Nisam ti ja čudotvorac, već običan čovjek koji se voli puno toga pitati, pa onda i tražiti PRAVE odgovore na ta pitanja. 

17 godina
teodor.francic kaže...

Pa onda to neće biti teorija već ČINJENICA.

Nauči razliku između teorije, dokaza i činjenica.

9 godina
protjeran
Old Iggy kaže...

Pa pet godina je tako kjratko vrijeme u tim okvirima... Ja mislim da će niti za 250 - 300 godina uspjeti dokazati početne elemente.

Ove godine ću iznijeti SVOJU TEORIJU, a u narednih pet godina očekujem KONKRETNE DOKAZE o postojanje TE Vansvemirske Inteligenicije, i uvjeren sam da me neće RAZOČARATI. Dapače! 

17 godina
teodor.francic kaže...
Old Iggy kaže...

Ove godine ću iznijeti SVOJU TEORIJU, a u narednih pet godina očekujem KONKRETNE DOKAZE o postojanje TE Vansvemirske Inteligenicije, i uvjeren sam da me neće RAZOČARATI. Dapače! 

Očekuješ konkretne dokaze? Cool.

Gdje, na glavnom kolodvoru?

16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

Nisam ti ja čudotvorac, već običan čovjek koji se voli puno toga pitati, pa onda i tražiti PRAVE odgovore na ta pitanja. Shizofreničar

9 godina
protjeran
Old Iggy kaže...

Prvo ja iznosim teoriju.

Zatim dolaze dokazi o postojanju Vanzemaljaca.

I onda je to činjenica.

Sam dobro pogodil?

Može petica? 

17 godina
teodor.francic kaže...
Old Iggy kaže...

Prvo ja iznosim teoriju.

Zatim dolaze dokazi o postojanju Vanzemaljaca.

I onda je to činjenica.

Sam dobro pogodil?

Može petica? 

Znači, ipak na glavni kolodvor? Ili pak na zapadni?

Možda Pleso?

17 godina
Teorije zavjere

Pa ti sebe uspoređuješ s Einsteinom 

Einsteinova teorija nije bila plod njegove mašte nego plod godina i godina proučavanja dokazanog svijeta fizike i na vrhuncu otkrića nečeg novog, a imao je i jako dobru podlogu od ranijih znanstvenika.

Što ti znači ovo "vansvemirsko"?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 15:04 (lllnuclearlll).
17 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...
...

Koliko je ono trebalo da se dokaže Einsteinova  teorija relativnosti koja je je objavljena negdje prije sto godina?

...

4 godine za prvu potvrdu.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina
1domagoj1 kaže...
teodor.francic kaže...
...

...

4 godine za prvu potvrdu.

Plus što su obje teorije nastale nakon uviđenog problema.

17 godina
Teorije zavjere

Aj da se bezveze ne prepiremo. Daj nam objasni malo koji dio te teorije, na kojim temeljima ju gradiš, od čega se sastoji, kako i zašto???

Može par rečenica o tome?

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Aj da se bezveze ne prepiremo. Daj nam objasni malo koji dio te teorije, na kojim temeljima ju gradiš, od čega se sastoji, kako i zašto???

Može par rečenica o tome?

Evo ukratko.

Iz NIŠTA (koje ću matematićki opisati, a moram priznati da će to rijetko tko do kraja razumjeti, ali to moram iznijeti za buduće generacije koje će SVE shvatiti o čemu pričam), nastaju PRVO naše prostor-vrijeme, a u SREDIŠTU ( i to će neki jedva shvatiti da postoji samo JEDNO središte), SE RAĐA život (iz beskonačnih sila iz 26 pravaca koje se sijeku u toj točci u samom središtu),  odnosno Inteligencija, dakle daleko PRIJE bilo kakve materije.

I tek vjekovima poslije nastaje PRVA MATERIJA, kada točno to zna samo ona Inteligencija koja je prva nastala to ja ne znam, i koja je i napravila PRVU MATERIJU, ali reći će nam to garant kada se dogodi DOLAZAK te Inteligencije na Zemlju, kako je i prorečeno.

E sada, ovo što sam iznio u ovih nekoliko rečenica imam potanko objašnjeno na 17 stranica, ali valjda je jasno da o tome neću ovdje. 

Ali recimo na našem najvećem forumu "forumu hr" još sam prije nekoliko godina postavio jedno pitanje, a koje otkriva KAKO je nastalo nešto iz doslovno ničega, a pitanje se nalazi na temi "Prva Civilizacija-Stvoritelj svemira", i to odmah U DRUGOM POSTU te teme, pa tko točno riješi i objasni točan odgovor može mi se javiti ovdje na osobne poruke ( častim ga jelom i pićem, stvarno će zaslužiti, jer je to bila jedna od najvećih tajni i za same Vanzemaljce).

Na "forumu hr" sam pisao pod nickom kao i ovdje "teodor.francic" ali i kao "civilizacija I" (simbolizira PRVU CIVILIZACIJU  u našem svijetu, dakle Vansvemirsku Inteligenciju).

Moje teorija govori o mnogo čemu, pa tako i to TKO JE zapravo bio Isus Krist. On je KRALJ Prve Civilizacije, Inteligencije koja je nastala PRVA u središtu našega prostor-vremena, a znamo da je kralj bio na Zemlji prije 2000 godina i OBEĆAO vječni život svima koji će se držati zapovjedi koje je Jahve dao na Sinaju, da je rasturao sve materijalne sile ne moram ni govoriti, sve lijepo piše, svi koji su pismeni to mogu pročitati koja je sve čuda Isus radio, ali nisu to čuda to je ZNANJE Vanzemaljske Inteligencije, neka se zna da sam ja to prvi shvatio. 

"Načinimo čovjeka na svoju sliku, KAO ŠTO SMO MI!"- poruka iz Biblije je jasna da ne može biiti jasnija, a tko je izgovorio te riječi?

Poslije objave teorije očekujem konkretne znakove na Suncu, Mjesecu i zvijezdama (u toku pet godina to će biti mislim dovoljno),  i ne šalim se. Pa ćemo vidjeti postoji li TA Prva Civilizacija ili ne.  Nema žurbe, sve će se dogoditi kako je i planirano. Eto to bi bilo ukratko? Zadovoljan? 

17 godina
teodor.francic kaže...

Evo ukratko.

Iz NIŠTA (koje ću matematićki opisati, a moram priznati da će to rijetko tko do kraja razumjeti, ali to moram iznijeti za buduće generacije koje će SVE shvatiti o čemu pričam), nastaju PRVO naše prostor-vrijeme, a u SREDIŠTU ( i to će neki jedva shvatiti da postoji samo JEDNO središte), SE RAĐA život (iz beskonačnih sila iz 26 pravaca koje se sijeku u toj točci u samom središtu),  odnosno Inteligencija, dakle daleko PRIJE bilo kakve materije.

I tek vjekovima poslije nastaje PRVA MATERIJA, kada točno to zna samo ona Inteligencija koja je prva nastala to ja ne znam, i koja je i napravila PRVU MATERIJU, ali reći će nam to garant kada se dogodi DOLAZAK te Inteligencije na Zemlju, kako je i prorečeno.

E sada, ovo što sam iznio u ovih nekoliko rečenica imam potanko objašnjeno na 17 stranica, ali valjda je jasno da o tome neću ovdje. 

Ali recimo na našem najvećem forumu "forumu hr" još sam prije nekoliko godina postavio jedno pitanje, a koje otkriva KAKO je nastalo nešto iz doslovno ničega, a pitanje se nalazi na temi "Prva Civilizacija-Stvoritelj svemira", i to odmah U DRUGOM POSTU te teme, pa tko točno riješi i objasni točan odgovor može mi se javiti ovdje na osobne poruke ( častim ga jelom i pićem, stvarno će zaslužiti, jer je to bila jedna od najvećih tajni i za same Vanzemaljce).

Na "forumu hr" sam pisao pod nickom kao i ovdje "teodor.francic" ali i kao "civilizacija I" (simbolizira PRVU CIVILIZACIJU  u našem svijetu, dakle Vansvemirsku Inteligenciju).

Moje teorija govori o mnogo čemu, pa tako i to TKO JE zapravo bio Isus Krist. On je KRALJ Prve Civilizacije, Inteligencije koja je nastala PRVA u središtu našega prostor-vremena, a znamo da je kralj bio na Zemlji prije 2000 godina i OBEĆAO vječni život svima koji će se držati zapovjedi koje je Jahve dao na Sinaju, da je rasturao sve materijalne sile ne moram ni govoriti, sve lijepo piše, svi koji su pismeni to mogu pročitati koja je sve čuda Isus radio, ali nisu to čuda to je ZNANJE Vanzemaljske Inteligencije, neka se zna da sam ja to prvi shvatio. 

"Načinimo čovjeka na svoju sliku, KAO ŠTO SMO MI!"- poruka iz Biblije je jasna da ne može biiti jasnija, a tko je izgovorio te riječi?

Poslije objave teorije očekujem konkretne znakove na Suncu, Mjesecu i zvijezdama (u toku pet godina to će biti mislim dovoljno),  i ne šalim se. Pa ćemo vidjeti postoji li TA Prva Civilizacija ili ne.  Nema žurbe, sve će se dogoditi kako je i planirano. Eto to bi bilo ukratko? Zadovoljan? 

A tvoja teorija počiva na kojim točno temeljima? Problem je što počiva na tvojoj bujnoj mašti!

Mislim da je vrijeme da T-Com odsječe optički kabel koji vodi prema Vrapču...

Sretno!  

P.S. Matematički opis za ništa je davnih dana izveden. A to je 0 (nula) i jasan je 99.99999% populacije. Ti izgleda spadaš u ovih 0.000001% 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 16:27 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Ne znam iz kojeg razloga u svakom svom glupom postu neke riječi pišeš velikim slovima, ali izgleda retardirano.

Kao pokvareni televizor koji gubi ton pa se na trenutke sam pojača...

Al sad sam zbunjen skroz, ranije danas si spominjao nekakve vansvemirce, a sad vanzemaljce.

Ni ti sam sebe ne možeš uhvatiti ni shvatiti, kako ćemo onda mi koji ni ne pokušavamo?!?

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Pa ti sebe uspoređuješ s Einsteinom 

Što ti znači ovo "vansvemirsko"?

Ne bi se ja s njime uspoređivao, recimo Einstein nije znao kako nastaje prostor i vrijeme, već je dobio samo jednu od svojstva prostor-vremena a to je relativnost, ali tu još FALI polovica, još jedno važno svojstvo (a tu polovicu ja imam se razme).

Vansvemirsko znači da NIJE iz našega svemira.

Pa to barem njne teško skužiti. Ili? 

9 godina
protjeran
marko227 kaže...

Al sad sam zbunjen skroz, ranije danas si spominjao nekakve vansvemirce, a sad vanzemaljce.

Ni ti sam sebe ne možeš uhvatiti ni shvatiti, kako ćemo onda mi koji ni ne pokušavamo?!?

A kaj, Vansvemirci NISU Vanzemaljci, zar nisu to SVI koji NISU sa Zemlje? 

16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

A najlakši način da objasniš sve jest da odgovoriš na sljedeće pitanje: Tko je koga j... pa si nastao ti?

9 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

A tvoja teorija počiva na kojim točno temeljima? Problem je što počiva na tvojoj bujnoj mašti!

To ćemo USKORO vidjeti.

Samo čeka te veliko iznenađenje.

Za to vrijeme vjeruj u što hoćeš. 

9 godina
protjeran
marko227 kaže...

A najlakši način da objasniš sve jest da odgovoriš na sljedeće pitanje: Tko je koga j... pa si nastao ti?

Mene više zanima tko je PRVI KOGA, e to ti odgonetni. 

Ajde da se ne prepucavamo, kada se službeno objavi moja teorija o postanku svijeta, možeš pucati iz svih oružja, ali moram ti reći da imam "oružje" koje je nepobjedivo, ali možeš pokušati, barem nam neće biti dosadno.Pozdrav 

13 godina
teodor.francic kaže...
marko227 kaže...

Jedna stvar, ne vjerujem ni ja da smo od Boga nastali, jer ako su Adam i Eva imali dva sina ... tu staje sve...

A tko kaže da su Adam i Eva bili JEDINI par, je li?

Ti bi negdje na nekoj planeti napravio SAMO JEDAN PAR?

Slab bi ti bio Stvoritelj neke nove generacije inteligentnih bića. Haha! 

Kod mene se NE RADI o nikakovj sekti, samo toliko da znaš.

A da NISMO nastali tako kako službena znanost a i religije tvrde, to ću dokazati svojom teorijom, ali sumnjam da ju možeš od prve razumjeti. Nema šanse, ali za recimo pet godina, i vrapci na grani će to pjevati. 

LSD, gljive??

Teorija ko što je ta što si je zamislio u glavi ima milione. I ne možeš nešto dokazati teorijom ako za nju nemaš ni jedan jedini dokaz, jer onda bi bila činjenica a ne teorija. Ti ovdje iznesi samo jedan i osobno ću se potrudit da ti nađem još toga na čemu si sad.

16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

Mene više zanima tko je PRVI KOGA, e to ti odgonetni. 

Ajde da se ne prepucavamo, kada se službeno objavi moja teorija o postanku svijeta, možeš pucati iz svih oružja, ali moram ti reći da imam "oružje" koje je nepobjedivo, ali možeš pokušati, barem nam neće biti dosadno.Pozdrav 

Ma tajna svega je u tome da je ključno pitanje onako kako sam i napisao (iako ti tako ne misliš)

Dakle, taj netko o kome ti pričaš je nekoga ... i nastao si ti. Zato imaš dokaze iz prve ruke.

I već sam ti nekoliko puta rekao danas, idi, ohladi, spremaj tu teoriju pa se vrati kad budeš gotov.

Oružja i to pravog, za takve kao ti ima, ali na žalost ja ga ne koristim.

9 godina
protjeran
ruzcheHR kaže...

Teorija ko što je ta što si je zamislio u glavi ima milione. I ne možeš nešto dokazati teorijom ako za nju nemaš ni jedan jedini dokaz, jer onda bi bila činjenica a ne teorija. Ti ovdje iznesi samo jedan i osobno ću se potrudit da ti nađem još toga na čemu si sad.

Ne bi rekao.

Najbliži mojoj teoriji je Lawrence M. Krauss, on počinje istim opisom NIŠTA, iz čega je sve nastalo, ali tu je stao, nema ništa dalje, a ja sam to do kraja obradio.

I mogu dokazati matematički da naš svemir NIJE veći od ništa. 

Ako to još tko može daj mi adresu, da mu osobno čestitam na tom uspjehu.

A i Hawking će mu čestitati, jer je i on pokušao to ali nije išlo. Kaj se tu more. 

9 godina
protjeran
marko227 kaže...
Ma tajna svega je u tome da je ključno pitanje onako kako sam i napisao (iako ti tako ne misliš)

Dakle, taj netko o kome ti pričaš je nekoga ... i nastao si ti. Zato imaš dokaze iz prve ruke.

I već sam ti nekoliko puta rekao danas, idi, ohladi, spremaj tu teoriju pa se vrati kad budeš gotov.

Moja teorija je gotova, a ti činiš logičnu pogrešku kada misliš da se možeš beskonačno vraćati u prošlost pitajući se tko je koga napravio, e ne možeš u tome je problem.

Doći ćeš na kraju do PRVOGA UZROKA i dalje jednostavno nema.

A taj uzrok je VJEČNO postojao, i ak ideš opet natrag opet dođeš do onoga prvoga što je nastalo pa sve do današnjih dana.

Postoji PRVO DIJETE u obitelji, i prije toga jednostavno nema nikakvoga djeteta, to ti ne možeš shvatiti, a tako je i sa prvim uzrokom svega što se postanka tiče. 

Ako misliš da preko noći možeš shvatiti tajnu postanka onda si debelo u krivu. Trebati će ti ohoho vremena, pa se onda čujemo. 

17 godina
Teorije zavjere

Pa daj dokaze za svoje tvrdnje sad... Što čekaš???

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice