Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 315.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Teorije zavjere

Hvala obojici, ovo sam trazio, da im mogu rec da su krivog zahebavat nasli. 

16 godina
neaktivan
Re: Teorije zavjere
mar123 kaže...

Hvala obojici, ovo sam trazio, da im mogu rec da su krivog zahebavat nasli. 

Ma nema frke! Bilo mi dosadno pa sam i ja jednog na brzinu uslikao... 

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 19:27 (Minoza).
14 godina
Minoza kaže...

Ma nema frke! Bilo mi dosadno pa sam i ja jednog na brzinu uslikao... 

Vidiš,tvojoj slici još samo fali

iz Dana nezavisnosti i slika bi bila potpuna!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 20:09 (Milka30).
16 godina
Shivi kaže...

Taman sam htio nest napisat teodoru u temi koju je pokrenuo, ali jbg zakljucana...

OT: sto vi mislite o svoj novoj tehnologiji? Moje misljenje je da je vecina toga zavjera, tj. da vojska posjeduje tehnologiju koju ce obican puk ugledati tek kroz 5-10 cak i 15 godina i da je pusta na kapaljku... Sjetimo se samo arpaneta i poprilicno sam siguran da sada imaju takoder nesto naprednije sto ce ugledati svijetlo dana tek kada oni jos vise napreduju. Ako niste shvatili sto je pisac htio reci posluzit cu se gamerskim izrazima - mi sada imamo tehnologiji na lvl 2, a vojska na lvl 4, kad oni dodu na lvl 5, nama ce netko objavit "revolucionarno" otkrice lvl-a 3...

Nema vojska nikakvu super naprednu tehnologiju. Pogotovo ne 15 godina ispred običnog puka. Civilne kompanije ipak prednjače u inovacijama i naprednoj tehnologiji.

12 godina
odjavljen
dejo6 kaže....

Nema vojska nikakvu super naprednu tehnologiju. Pogotovo ne 15 godina ispred običnog puka. Civilne kompanije ipak prednjače u inovacijama i naprednoj tehnologiji.

Ne bih se osobno složio. U "Black projectse" kako su popularno nazvani, ameri troše milijarde. I kako sami naziv sugerira, tajni su, odn. classified jel... Sad, ako je neka vrsta tehnologije dostupna u civilnim kompanijama, mislim da takvi projekti ne bi težili toliko, u novcu mislim. R&D je imanentan vojsci, a produkti toga neće ugledati svjetlo javnosti, bar ne odmah. To je činjenica i sasvim očigledna. Znači, država odn. vojska, rekao bih, upravlja koliko će se inovacija progurat u ruke javnosti. Ne sve, al neke definitivno da.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
10 godina
dejo6 kaže...
Shivi kaže...

Naravno da civilne kompanije trose, ali cim naprave nesto inovativno prvo ide vojsci u ruke, da oni vide za sto se to moze iskoristit, a tek onda obicnom puku. Ako je nesto bas napredno zadrzi se malo duze u "vojarni" ;)

14 godina
eywa33 kaže...
dejo6 kaže....

Ne bih se osobno složio. U "Black projectse" kako su popularno nazvani, ameri troše milijarde. I kako sami naziv sugerira, tajni su, odn. classified jel... Sad, ako je neka vrsta tehnologije dostupna u civilnim kompanijama, mislim da takvi projekti ne bi težili toliko, u novcu mislim. R&D je imanentan vojsci, a produkti toga neće ugledati svjetlo javnosti, bar ne odmah. To je činjenica i sasvim očigledna. Znači, država odn. vojska, rekao bih, upravlja koliko će se inovacija progurat u ruke javnosti. Ne sve, al neke definitivno da.

Imaš i "Classified" proizvoda koji su javni i civilni kao što je EVGA GTX 980 .

17 godina
Teorije zavjere

Dakle istina je otkrivena na kraju ovog videa (obvezno pogledati cijeli da shvatite poantu).

Napokon znamo tko su vanzemaljci 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 18:19 (lllnuclearlll).
16 godina
teodor.francic kaže...
.. 

Možda prave istine o našem porijeklu?

Pa to bi svi ljudi morali htjeti saznati, a ne da se ponašamo kao da smo u doba inkvizicije gdje nije bila dopuštena sloboda govora ni misli.

Ali ti si ovdje glavni, kaj se tu more! Nikaj! Pozdrav  

- sloboda nije ignorancija, govor i misli predpostavljaju razum. Oko 2+2 nema slobode govora, samo neznanja.

ako si negdje iznio činjenice, argumente, dokaze i mb (maninblack) ih uništo.. ili trabunjaš?

ja npr imam dokaze iz prve ruke, okata žaba je kreator cosmosa i ljudi, imam potpis, sliku na mobitelu, ovjereno kod bilježnika.. nikakva evolucija, dok je bigbang smijeh (što je to, neki balon puko).. pa mi opet nekako ne vjeruju, odmahuju, .. a ono, žaba mi se kune da je ona ta, .. kako da to dokažem nevjernicima (nevjernim Tomama..)?

dokaz? Pa zato iluminati i masoni imaju ono oko-simbol, dok je žaba samo moj dojam, neka životinjica, ljugasto krakata.. ima velike oči, mora bit žaba. Kao da je važno ili bi bilo nešto drugačije da je glista, čovijek, Bog, golub.. štoveć.. bijeli dim? ... Gorući grm? Enivej, ja imam dokaz, svejedno nitko ne vjeruje. Vjeruješ li ti? (jer u osnovi tvrdiš ono što trkeljam u ovom odlomku, razlika može biti u opisu tog entiteta, izgledu, .. ostalo je OK?)

-pitam ja tako jednom tu žabu, pa dobro.. a zašto, zašto stvori bosance? .. ona kaže, zbog Muje i Hase. I bješe dobro. Dan drugi.

-pitam a zašto stvori ženu od rebra... pogleda me žaba i pita, a od (bip) bi bilo bolje? .. Stvarno, neke stvari su čista logika kao da mr.Spok odgovara. Sve ima smisla, dok opijati ne popuste...

Za dobrobit teme, ne ljuti se na podbadanja.. nego daj argumente, objasni, ispravi itd.. svijet bez ideja pa i suprotnosti je dosadan. (dok mb ima živaca tolerirati).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 18:53 (ihush).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Pa ajde vi informaticari sad meni objasnite ovu sliku. 

Ne da je photoshop, nego je i loš..

11 godina
Teorije zavjere

Frend i ja smo pred jedno desetak godina vidjeli NLO iznad kvarta. Zanimljivo je da nismo bili pijani. 

Forma su bila tri crvena kruga posložena u trokut te su se izmjenjivala, poput putujućih na autoputu. 

Visina je bila nekih 100-300m ne znam sad, činilo mi se više od Ciboninog tornja. 

Išao je relativno sporo, nekih 4-6 sekundi smo ga gledali dok nije zašao iza zgrade. 

Sada sam u Google upisao "three red light nlo" i prejebeno, ima čak i slika. 

Niti jedna nama poznata letjelica nema takav raspored i boju svjetala a bilo je prošlo 10 navečer stoga sumnjam da je bila makar jedrilica.

NLO je bio sigurno ali sad dal vanzemaljski ili ne to će ostati nepoznanica. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
gocc01 kaže...

Frend i ja smo pred jedno desetak godina vidjeli NLO iznad kvarta. Zanimljivo je da nismo bili pijani. 

Forma su bila tri crvena kruga posložena u trokut te su se izmjenjivala, poput putujućih na autoputu. 

Visina je bila nekih 100-300m ne znam sad, činilo mi se više od Ciboninog tornja. 

Išao je relativno sporo, nekih 4-6 sekundi smo ga gledali dok nije zašao iza zgrade. 

Niti jedna nama poznata letjelica nema takav raspored i boju svjetala a bilo je prošlo 10 navečer stoga sumnjam da je bila makar jedrilica.

Svaki avion ima svjetla u trokut (s prednje strane i na krilima)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 22:33 (lllnuclearlll).
11 godina
lllnuclearlll kaže...
gocc01 kaže...

Svaki avion ima svjetla u trokut (s prednje strane i na krilima)

Zrakoplovi imaju i bijela i zelena svjetla te sumnjam da lete na visini do 150m iznad Zagreba a i ne putuju u "krug" po tom trokutu. Helikopter bi se čuo.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
gocc01 kaže...

Zrakoplovi imaju i bijela i zelena svjetla te sumnjam da lete na visini do 150m iznad Zagreba a i ne putuju u "krug" po tom trokutu. Helikopter bi se čuo.

Onda nečiji dron sa crvenim svjetlima.

15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Hendrixa su sredili, a sad su opet počeli.

Lemmy, Bowie i Frey jedan za drugim.

SumLJivo.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
chutac kaže...

Hendrixa su sredili, a sad su opet počeli.

Lemmy, Bowie i Frey jedan za drugim.

SumLJivo.

16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Došli su sa punom torbom dokaza za teodora.

9 godina
protjeran
ihush kaže...
- sloboda nije ignorancija, govor i misli predpostavljaju razum. Oko 2+2 nema slobode govora, samo neznanja.

Da je dva plus dva četiri to i vrapci na grani znaju, dok o tome kako je zbilja nastao svijet nitko od ljudi pojma nema, sve su to samo puka nagađanja, ništa više, zato ti usporedba nije validna, dapače. 

ihush kaže...

ja npr imam dokaze iz prve ruke, okata žaba je kreator cosmosa i ljudi, imam potpis, sliku na mobitelu, ovjereno kod bilježnika.. nikakva evolucija, dok je bigbang smijeh (što je to, neki balon puko).. pa mi opet nekako ne vjeruju, odmahuju, .. a ono, žaba mi se kune da je ona ta, .. kako da to dokažem nevjernicima (nevjernim Tomama..)?

dokaz? Pa zato iluminati i masoni imaju ono oko-simbol, dok je žaba samo moj dojam, neka životinjica, ljugasto krakata.. ima velike oči, mora bit žaba. Kao da je važno ili bi bilo nešto drugačije da je glista, čovijek, Bog, golub.. štoveć.. bijeli dim? ... Gorući grm? Enivej, ja imam dokaz, svejedno nitko ne vjeruje. Vjeruješ li ti? (jer u osnovi tvrdiš ono što trkeljam u ovom odlomku, razlika može biti u opisu tog entiteta, izgledu, .. ostalo je OK?)

-pitam ja tako jednom tu žabu, pa dobro.. a zašto, zašto stvori bosance? .. ona kaže, zbog Muje i Hase. I bješe dobro. Dan drugi.

-pitam a zašto stvori ženu od rebra... pogleda me žaba i pita, a od (bip) bi bilo bolje? .. Stvarno, neke stvari su čista logika kao da mr.Spok odgovara. Sve ima smisla, dok opijati ne popuste...

Za dobrobit teme, ne ljuti se na podbadanja.. nego daj argumente, objasni, ispravi itd.. svijet bez ideja pa i suprotnosti je dosadan.

Žaba nije mogla sama nastati ( zna se kak žaba nastaje),  tak da ne može žaba biti kreator svemira, već je ona samo posljedica a uzrok nastanka svijeta je još uvijek NEPOZNAT (kak za koga dakako).

I postoje drugačije ideje od prirodne selekcije, u koje vjeruje velika većina ljudi na Zemlji (preko 5 milijardi ljudi vjeruje u Inteligentni dizajn), ali ovdje oni izgleda nemaju pravo glasa.

Iliti manjina ne da većini da se izjasni, ali to je valjda nova definicija OBJEKTINOSTI i demokracije, pa onda neka tako i ostane. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 9:54 (teodor.francic).
16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

Da je dva plus dva četiri to i vrapci na grani znaju, dok o tome kako je zbilja nastao svijet nitko od ljudi pojma nema, sve su to samo puka nagađanja, ništa više, zato ti usporedba nije validna, dapače. 

Žaba nije mogla sama nastati ( zna se kak žaba nastaje),  tak da ne može žaba biti kreator svemira, već je ona samo posljedica a uzrok nastanka svijeta je još uvijek NEPOZNAT (kak za koga dakako).

I postoje drugačije ideje od prirodne selekcije, u koje vjeruje velika većin ljudi na Zemlji (preko 5 milijardi ljudi vjeruje u Inteligentni dizajn), ali ovdje oni izgleda nemaju pravo glasa.

Iliti manjina ne da većini da se izjasni, ali to je valjda nova definicia OBJEKTINOSTI i demokracije, pa onda neka tako i ostane. 

Dakle, ili ti nisi čovjek ili i ti samo nagađaš? Nešto od toga jest...

Ako na svijetu postoji 5 milijardi takvih ljudi kakav si i sam onda u Hrvatskoj ih ima barem 100, neka vas dođe na forum ovdje 50 i imate ćete pravo glasa, možda vam čak i povjerujemo.

16 godina
teodor.francic kaže...
..

I postoje drugačije ideje od prirodne selekcije, u koje vjeruje velika većina ljudi na Zemlji (preko 5 milijardi ljudi vjeruje u Inteligentni dizajn), ali ovdje oni izgleda nemaju pravo glasa.

..

- dakle ne znaš. Pozivaš se na broj, vjerovanje. Dokaz? Vjera ne traži dokaz.

- okata žaba je taj (nešto), jer oblik je sporedan ili Bog ima bradu? Ili se u to uključuje onih 5 milijardi, da ih pitamo oko izgleda te 'kreativne inteligencije'?

- 2+2 nije kontraargument tvojim argumentima, jer ih nemaš, nego primjer kad demokracija, vjera, broj uvjerenih.. ne vrijedi kao kvalificirani kriterij.

.. jednako su svi vjerovali da je zemlja ravna ploča, argument većine?

ovo nije mjesto za vjerska vjerovanja, nego za argumentaciju, koliko god bila nevjerovatna, dokaži. Bar iznesi uvjerljiv model, teoriju..

npr što s fosilima u stijeni i geologijom? Inteligentni kreator je stvarao izumrle fosile (zašto ne ljude?) .. onak, malo je išao obilazno?

Ako kao argument uzmeš tezu-tvrdnju-predpostavku, da ništa ne nastaje iz ničega, tad opet tko je Njega stvorio? To je kvaka 22 ako se odlučiš za takav stav.

Daj malo.. nešto osim talibanizma.

9 godina
protjeran
ihush kaže...
ovo nije mjesto za vjerska vjerovanja, nego za argumentaciju, koliko god bila nevjerovatna, dokaži. Bar iznesi uvjerljiv model, teoriju..

Pa imam ja teoriju o Vansvemirskoj Inteligenciji i iznijeti ću je u javnost ove godine, evo nedavno sam s našim akademikom Vladimirom Paarom o tome razgovarao, i dao mi je dobre savjete kako to napraviti, pa ćemo vidjeti, i što ako nisam u pravu što onda, ništa, a što AKO JESAM? 

ihush kaže...
npr što s fosilima u stijeni i geologijom? Inteligentni kreator je stvarao izumrle fosile (zašto ne ljude?) .. onak, malo je išao obilazno?

Ako kao argument uzmeš tezu-tvrdnju-predpostavku, da ništa ne nastaje iz ničega, tad opet tko je Njega stvorio? To je kvaka 22 ako se odlučiš za takav stav.

Daj malo.. nešto osim talibanizma.

Nije stvarao izmurle fosile nego je radio od jednostavnijih organizama do sve složenijih i to kroz tko zna koliko dugo vremena, možda i milijardi godina.

Kada je naopravio savršeniju vrstu kreator je jednostavno ostavio TRAGOVE onih jednostavnijih organizama (valjda je pretpostavio da ćemo jednom skužiti zašto, evo ja sam skužio).

I ne slažem se da iz  ništa ne može nastati nešto, upravo suprotno. I o tome imam što za reći, ali to nije ovdje tema.

Tema je teorija zavjere, a za mene nema već zavjere ako su nam u obrazovnaju ZATAJILI kako se još mogla odvijati evolucija a ne samo prirodnim putem., time su nam možda uvelike umanjili šasnu da dođemo do istine o našem postanku.

Evo i poslije 150 godina teorija evolucije nije objasnila KAKO je nastao život na Zemlji, ima puno rupa i zakrpa pa su već i sami evolucionisti počeli sumnjati da se dogodila sama od sebe, a broj vjernika koji NE VJERUJU teoriji evolucije samo prirodnim putem (vjeruju u evoluciju ali pokrenutu i vođenu Intelignetnim kreatorom, tko god on bio), je porastao na preko 5 milijardi, pa se malo zamisli o tome. Neće ti štetiti, dapače! 

16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

A jesi li se upitao ikad, tko je njih stvorio?

9 godina
protjeran
marko227 kaže...

Dakle, ili ti nisi čovjek ili i ti samo nagađaš? Nešto od toga jest...

Ako na svijetu postoji 5 milijardi takvih ljudi kakav si i sam onda u Hrvatskoj ih ima barem 100, neka vas dođe na forum ovdje 50 i imate ćete pravo glasa, možda vam čak i povjerujemo.

Ja nisam više klasični vjernik, ne vjerujem više u nikakva nepostojeća vječna bića, ali sam uvjeren u postojanje daleko STARIJIH I NAPREDNIJIH bića od nas ljudi, koji su zbilja uspjeli napraviti (stvoriti), oavakav prekrasan život na našoj planeti i Zemlji, i ja im im za to ZAHVALJUJEM! 

9 godina
protjeran
marko227 kaže...

A jesi li se upitao ikad, tko je njih stvorio?

Jesam, i tome sam baš htio da SVI porazgovaramo na temi "Bog ili Vanzemaljci", ali se moderatoru to nije svidjelo, pa onda zaboravi! 

17 godina
Teorije zavjere

Što je potrebno da netko postane toliko siguran u stvar koju je izmislio u svojoj mašti?

Ajd još su mi vjere nekak jasne jer se djecu od malih nogu drila s tim i ne pušta na miru, pa nečija izmišljotina postane stvarnost za kontrolu masa i izvlačenje para...

Ali kako sam izmisliti neku teoriju i toliko se uvjeriti u nju? To mi je stvarno fascinantno...

Ne kažem da nisi u pravu, al na isti način i ostalih 7mlrd ljudi može izmislit svoju teoriju i tupit po svom...

Dokaži, barem daj natuknice nekakvih dokaza jer ovako se radi samo o tvojoj izmišljotini, a vjerojatnost da si pogodio istinu na ovaj način se ne može ni izmjeriti.

Teorija evolucije ima dokaze, ima barem naznake dokaza (ima i puno više od toga, i da teorija je šuplja jer nema statistički šanse da uspijemo naći sve poveznice raštrkane po planetu milijunima godina koje bi ju kompletirale), ali tvoja teorija nema apsolutno nikakvih dokaza...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 11:29 (lllnuclearlll).
16 godina
teodor.francic kaže...
.

Pa imam ja teoriju o Vansvemirskoj Inteligenciji ... i što ako nisam u pravu što onda, ništa, a što AKO JESAM? 

- što bi to bilo vansvemirskog? Kako definiraš svemir? Može biti inteligencija, dok je svemir naziv za prostor.. sve. (i sam korjen riječi).

- ako jesi ili nisi u pravu, LOL. Predpostavimo da nisi?

Pozivanje na autoritete ti opet nije neki argument.. btw.

Ja imam dokaze, fotku i potpis okate žabe, ti nemaš dokaz no svejedno uvjeravaš nas ili sebe da ga imaš.

(moj frend, Kermit..) klik.

teodor.francic kaže...
..

I ne slažem se da iz  ništa ne može nastati nešto, upravo suprotno. I o tome imam što za reći, ali to nije ovdje tema.

..

- a-ha.. (upeco se).. Ako može nešto iz ničeg, tad to eliminira potrebu za (nazovimo) Bogom ili kako ti kažeš, kreatorom. Bog je dosadašnji 'alibi stvaranja', jer on to može i ne zahtijeva objašnjenje kako. Ako vjeruješ da može nešto iz ničeg, tad On nije potreban za taj prvi korak.

btw, tvoj kreator je pomalo nespretna individua, ima li ruke, nalik ljudima ili bestjelesan? On je stvorio sve radeći šestarom nacrte, bez gumice? Ima par grešaka.. valjda dok se uvježbavao. Tad je Bog daleko bolji, stručniji, jer je npr nepogriješiv (rezervirana titula).

.. mogu se ja u nastavku priče, sprijateljit i s 'Kreatorom', pitat ga, pa da mi objasni par propusta, poneki vic ... ili on ne priča viceve? Ima li on ženu ili je samac? On je muško, pivo i nogomet?

+ opet pozivanje na broj vjernika? Vjera eliminira znanje, dokaz, vjera kao argument te eliminira iz teme (i daje opravdani razlog mb-u za ban). Tako da zaboravi na 5 milijardi dokaza.. nemaš ih. Daj jedan ili dva, osim Paara.. :)

to nas vraća u zavjere, dakle.. zavjera je i ovo prikrivanje (tvoje/vjerske) istine, tako da što god nadrobimo prolazi (nije oftopičenje). :))

16 godina
neaktivan

Ne znam zašto se trudiš objasniti nešto nekome ondje gde te apsolutno nitko, zbog tvog stava, ne poštuje niti te pokušava shvatiti.

Jedna stvar, ne vjerujem ni ja da smo od Boga nastali, jer ako su Adam i Eva imali dva sina ... tu staje sve...

Druga stvar, kažeš "ne vjerujem više u nikakva nepostojeća vječna bića" pa nitko ne vjeruje u nešto što ne postoji.

Treća stvar, "ali sam uvjeren u postojanje daleko STARIJIH I NAPREDNIJIH bića od nas ljudi" - Uvjeren je malo teška riječ čak i za tebe.

Nisam uvjeren ali pretpostavljam da potoji negdje neki napaćeni narod kakvi smo i sami, ali da su napredniji, ne znam, možda od tebe i jesu.

Jednostavno ohladi više, održi to svoje famozno sektaško predavanje i iznesi tu teoriju ako već budeš imao kome.

16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Što je potrebno da netko postane toliko siguran u stvar koju je izmislio u svojoj mašti?

Shizofrenija - psihijatrijski poremećaj koji označava često kroničnu, ozbiljnu mentalnu bolest koja primarno pogađa našu sposobnost razmišljanja, s otežanom percepcijom stvarnosti, što uzrokuje promjenu ponašanja i neugodne osjećaje, te slabim izražavanjem emocija. Najčešće manifestacije uključuju zvučne halucinacije, paranoju, bizarne deluzije, ili neorganizirani govor i misli, te su praćene značajnim socijalnim i radnim disfunkcijama. Dijagnoza se donosi na temelju promotrenog ponašanja, te pacijentovih iznesenih iskustava.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 13:54 (marko227).
9 godina
protjeran
marko227 kaže...

Jedna stvar, ne vjerujem ni ja da smo od Boga nastali, jer ako su Adam i Eva imali dva sina ... tu staje sve...

A tko kaže da su Adam i Eva bili JEDINI par, je li?

Ti bi negdje na nekoj planeti napravio SAMO JEDAN PAR?

Slab bi ti bio Stvoritelj neke nove generacije inteligentnih bića. Haha! 

Kod mene se NE RADI o nikakovj sekti, samo toliko da znaš.

A da NISMO nastali tako kako službena znanost a i religije tvrde, to ću dokazati svojom teorijom, ali sumnjam da ju možeš od prve razumjeti. Nema šanse, ali za recimo pet godina, i vrapci na grani će to pjevati. 

17 godina
moderator
teodor.francic kaže...
A da NISMO nastali tako kako službena znanost a i religije tvrde, to ću dokazati svojom teorijom, ali sumnjam da ju možeš od prve razumjeti. Nema šanse, ali za recimo pet godina, i vrapci na grani će to pjevati.  

Onda se javi za recimo pet godina, kad to dokažeš. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice