Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 314.918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: Teorije zavjere
sandr0 kaže...

A tko je stvorio (kako su nastali) vanzemaljci (vansvemirci) koji su nas stvorili? Jesu li njih stvorili drugi vansvemirci?

Pošto ovo nije tema o tome i da se moderator ne ljuti (treba poštivati kućni red dakako), ak te zbllja zanima to što pitaš, evo danas sam na "bloger hr" otvorio svoj blog pod naslovom "kako je nastao svemir", pa ak te zanima moje mišljenje tamo možemo o tome mirno prodiskutirati.

Nema problema.

Vidim da na ovom forumu nikoga stvarno ne zanima kako je svemir mogao nastati zato i nema teme o tome (ja je barem nisam našao),  a pošto mene to najviše zanima lijep pozdrav svima, i bez zamjere, iznosim samo svoje čvrsto uvjerenje u postojanje Vanzemaljske (točnije Vansvemirske) Inteligentne Sile, koje je napravila po meni i svemir, i sva živa bića na Zemlji, a na kraju i nas ljude.

Pozdrav svima! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 13:28 (teodor.francic).
17 godina
moderator
teodor.francic kaže...
Vidio je i ušao u NLO objekt koji je sletio u parku našega grada gdje stanujem, bilo je o tome i u novinama.

Vidio je Vanzemaljce kao što ja sada gledam u tipkovnicu na kojoj pišem.

Rekli su mu da ima posebnu misiju, da do kraja života govori o tome da oni POSTOJE, i još neke sitnice.

Nisu ga pregledavali ni vršili bilo kakve pretrage, bilo je dovoljno da ih svojim očima vidi i da ZNA da mi ljudi nismo sami u svemiru, i to je svima svjedočio do kraja života.

Šteta što nije živ da ti to sam u živo ispriča, inaće čovjek je do svoje smrti bio priseban, a detektor laži je potvrdio da ne laže (e sada koliko se može detektoru vjerovati je druga priča).

Slabo, jako slabo. Dosjei X su mi puno zanimljiviji i uvjerljiviji.

Drugim riječima - dokaza za to što je pričao ima ravno nula. I ti mu vjeruješ na temelju ničeg - na temelju njegove pričice.

Što se tiče "detektora laži" - ne može mu se vjerovati.

teodor.francic kaže...
mbaksa kaže...
Ne.

Ček malo, hoćeš reći da NIJE MOGUĆE da Vanzemaljci postoje,

Gdje sam ja to tvrdio?! Zar sad i ti, oličenje poštenja, krećeš u intelektualno nepošten, manipulativni proces znan kao "straw man", kod kojeg tvrdiš da je sugovornik rekao nešto što nije, pa onda "pobijaš" to što ti tvrdiš da je sugovornik rekao, a ne ono što je stvarno rekao? Mislio sam da si ti iznad toga, a kad ono... Jadno...

tnakir kaže...

A matere ti Baksa odakle ti volje...

Da je ovo bar neka smislena rasprava pa ajde, ali ti se raspravljas sa neobrazovanim klincima...

Zabavno je. A ne troši puno mojeg vremena. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 13:32 (mbaksa).
9 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Još jednom pokazuješ da se vrtiš u krug. Sad te opet moram pitati: dokazi postoje ili je to tvoje osobno mišljenje?

Postoje dokazi da bilo što može nastati samo od sebe ili je to tvoje osobno mišljenje?

Ako postoji koji dokaz i to konkretni da može nešto nastati samo od sebe što ga ne daš, i objasniš KAKO se to dogodilo.

Samo jedan jedini dokaz moraš dati, i time ćeš zauvijek pobijediti teoriju Inteligentnog dizajna, i svi ateisti će te slaviti kao što su slavili Cezara u Rimu kada je pobijedio u nekoj veliko bici, ili pak Napoleona! 

Ajde "Hic Rhodus hic salta!"

Daj jedan jedini primjer nečega što može nastati samo od sebe i to malo objasni, pošto to tvrdiš (da je evolucija sama od sebe i nastala i razvijala se), valjda onda imaš i dokaze! Pa trebamo samo jedan. Izvoli! 

17 godina
Teorije zavjere

Zasto bi ti on dokazivao da je evolucija stvarna, pa to su dokazali mnogi prije njega.

To sto si ti neobrazovan, to je tvoj problem. Imas wikipediju pa se obrazuj. Ili zavrsi tu vrazju skolu, jel...

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 8:29 (tnakir).
9 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Zabavno je. A ne troši puno mojeg vremena. 

Pa i meni je zabavno!

Opet se u nečemu slažemo.

Na kraju se možda i oko evolucije složimo, na koji se način ZBILJA dogodila. 

mbaksa kaže...

Gdje sam ja to tvrdio?! Zar sad i ti, oličenje poštenja, krećeš u intelektualno nepošten, manipulativni proces znan kao "straw man", kod kojeg tvrdiš da je sugovornik rekao nešto što nije, pa onda "pobijaš" to što ti tvrdiš da je sugovornik rekao, a ne ono što je stvarno rekao? Mislio sam da si ti iznad toga, a kad ono... Jadno...

Kako nisi to rekao? Zar nisi napisao da NIJE moguće da bi neka Vanzemaljska Inteligencija mogla utjecati na evoluciju na  Zemlji? Je si to napisao  odgovor NE? Onda?

To je moguće SAMO ako zbilja nigdje u svemiru ne postoji neka Vanzemaljska Inteligencija (to naravno nitko ne zna, nitko nije cijeli svemir istražio pa zato mnogo više o svemiru NE ZNAMO nego što znamo), jer AKO POSTOJI negdje mogla je vrlo lako biti PRESUDNA na evoluciju žiivh bića na Zemlji.

Dakle nisam ja jadan ni nepošten, ti si svojim NE na ono pitanje zapravio ustvrdio da nije moguće da postoji Vanzemaljska Inteligencija, znači INDIREKTNO si to tvrdio tim odgovorom, ali toga očito nisi bio svjestan.

Zasto dobro prouči neko pitanje, jer ima puno TRIK pitnanja, a ovo je bilo jedno takvo.

Dobro, onda znači ti NE TVRDIŠ da ne može postojati Vanzemaljska Inteligecija, a što sugerira da i te kako MOŽE postojati, samo trebaju doći i dokazi za to dakako, s čime se ja potpuno slažem kolega, dapače. Živjeli!

9 godina
protjeran
tnakir kaže...

Zasto bi ti on dokazivao da je evolucija stvarna, pa to su dokazali mnogi prije njega.

To sto si ti neobrazovan, to je tvoj problem. Imas wikipediju pa se obrazuj. Ili zavrsi tu vrazju skolu, jel...

Kolega nitko ne kaže da evolucija nije bilo stvarna nego je pitanje KAKO se odvijala, sama od sebe ili vođena nekom Inteligencijom kroz duže vremenske periode.

Ali tebi je očito filozofija strani pojam.

Znam ja više o evoluciji i teorijama o postanku svijeta više nego što ti možeš zamisliti, čak imam i vlastitu teoriju o nastanku života na Zemlji koju ću ove godine izinijeti u javnost pa se onda pravi pametan, probaj mi naći grešku u mojoj teoriji, kladim se d aje nećeš naći.

A možeš i ti moći svom kolegi pa dati jedan jedini primjer nečega što OČITO nastaje samo od sebe, takvom obrazovanom kao šti si ti to ne bi morao biti veliki problem, je li tako? Svi smo načulili uši da čujemo to konačno već jednom, i zauvijek pokopamo teoriju Inteligentnog dizajna, jer ak daš barem jedan primjer ja ću prvi baciti grumen zemlje na grobu teorije Inteligentnog dizajna i to bez suza, haha, nema problema, samo daj ta jedan jedini primjer. Izvoli! 

17 godina
Teorije zavjere

I to je dokazano, zasto i kako se odvijala. Za razliku od Bakse, ja nemam vremena za ovo...

Rvat katolik!
9 godina
protjeran
tnakir kaže...

I to je dokazano, zasto i kako se odvijala. Za razliku od Bakse, ja nemam vremena za ovo...

Pa što onda ne kažeš KAKO ja nastala PRVA ŽIVA STANICA kada je to već sve dokazano. 

Valjda sam to prespavao u školi kada je učitelj iz biologije to objašnjavao. 

Pa zato i pitam jer to ne znam, a ak ti znaš nije lijepo držati neko znanje samo za sebe, ajde podijeli ga s nama.

16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

Znam ja više o evoluciji i teorijama o postanku svijeta više nego što ti možeš zamisliti, čak imam i vlastitu teoriju o nastanku života na Zemlji koju ću ove godine izinijeti u javnost pa se onda pravi pametan, probaj mi naći grešku u mojoj teoriji, kladim se d aje nećeš naći.

Rezerviraj si prije objave neki smještaj u Vrapču :D

9 godina
protjeran
marko227 kaže...

. Rezerviraj si prije objave neki smještaj u Vrapču :D

Tko vrijeđa drugoga najviše govori o samom sebi! 

15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

ovako je puno lakše čitati ovu temu, puno manje bedastoća.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
9 godina
protjeran
nine kaže...

Imaš pravo.

Najlakše je ignorirati neka pitanja pa nemaš nikakvih problema s njima.

Samo što se ta pitanja NEĆE sama riješiti. Dapače! 

9 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Zabavno je. 

Kada počne osobno vrijeđanje onda više nije zabavno.

Ja nisam nikoga osobno vrijeđao, ali neki ovdje izgleda nisu čuli za osobnu kulturu i za TOLERANCIJU, pa onda više ovdje nema smisla bio što pisati.

Pozdrav 

12 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Pošto zaista nema smisla govoriti u ovoj temi o postanku-jer pravoga i tocnoga odgovora NEMA,a i mod nam se poceo ljutiti za deep offtopic.

Predlazem novu temu za raspravu,koja vec dugo mući nas Brođane!

Zagađeni zrak!

...

Ma nema tu teorije zavjere, to je čista politika. 

Njima se *ebe živo jer nisu u EU pa tehnički mogu radit šta ih volja. Ne podliježu normama i sami rade testiranje zraka. Njihovne lokalne vlasti im neće ništa jer keširaju lovu od kompanije. Mi im ne želimo zatvorit ventil jer ne želimo politički problem, mi ćemo pravnim putem(yeah right) i sad će se oko toga natezat idućih 20godina. A vi se trujte za to vrijeme. Možda ako vas dovoljno dugo truju možda ćete evoluirati u bića bez nosa pa vam neće smetati smrad 

nine kaže...

Istina, još kad bi se moglo i citate ignorirat 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...

Ja nisam nikoga osobno vrijeđao, ali neki ovdje izgleda nisu čuli za osobnu kulturu i za TOLERANCIJU, pa onda više ovdje nema smisla bio što pisati.

Pozdrav 

Nismo čuli ni za kulturu ni za toleranciju, ma šta god to značilo. I stvarno nema smisla de se prosipaš više ovdje. Razguli brate...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2016 10:49 (marko227).
17 godina
moderator
teodor.francic kaže...
mbaksa kaže...

Zabavno je. 

Pozdrav 

Jesu li te vrijeđali ili si se ti samo osjetio uvrijeđen na njihove (opravdane) kritike? Ti se imaš pravo osjećati uvrijeđen, kao što drugi imaju pravo kritizirati tvoje poruke. 

17 godina
neaktivan
teodor.francic kaže...
Kako nisi to rekao? Zar nisi napisao da NIJE moguće da bi neka Vanzemaljska Inteligencija mogla utjecati na evoluciju na  Zemlji? Je si to napisao  odgovor NE? Onda?

To je moguće SAMO ako zbilja nigdje u svemiru ne postoji neka Vanzemaljska Inteligencija (to naravno nitko ne zna, nitko nije cijeli svemir istražio pa zato mnogo više o svemiru NE ZNAMO nego što znamo), jer AKO POSTOJI negdje mogla je vrlo lako biti PRESUDNA na evoluciju žiivh bića na Zemlji.

Dakle nisam ja jadan ni nepošten, ti si svojim NE na ono pitanje zapravio ustvrdio da nije moguće da postoji Vanzemaljska Inteligencija, znači INDIREKTNO si to tvrdio tim odgovorom, ali toga očito nisi bio svjestan.

Zasto dobro prouči neko pitanje, jer ima puno TRIK pitnanja, a ovo je bilo jedno takvo.

Dobro, onda znači ti NE TVRDIŠ da ne može postojati Vanzemaljska Inteligecija, a što sugerira da i te kako MOŽE postojati, samo trebaju doći i dokazi za to dakako, s čime se ja potpuno slažem kolega, dapače. Živjeli!

Pogledaj postove:

mbaksa kaže...
teodor.francic kaže...
Dakle treći puta pitam, je li moguće da je Vanzemaljska Inteligencija počela, kontrolirala i završila evolucija na Zemlji do nastanka čovjeka? Samo kratko da ili ne.

Ne.

teodor.francic kaže...
Ček malo, hoćeš reći da NIJE MOGUĆE da Vanzemaljci postoje, a onda da su se i stvarno umiješali na evoluciju živih bića na Zemlji?

To tvrdiš?

...

Malo si se zaletio, jer ove dvije boldane stvari su potpuno razlicite stvari. Baksa nigdje nije rekao da "nije moguce da vanzemaljci postoje" kao sto ti sugeriras u zadnjem postu, nego ti je odgovorio na ovaj bold iznad "da nije moguce da su vanzemaljci poceli, kontrolirali i zavrsili evoluciju na Zemlji". To su dvije totalno razlicite stvari, ne znam kako si povezao to da vanzemaljci nisu kontrolirali evoluciju s tim da oni ne postoje.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina
Teorije zavjere

Uvjeti okolisa u kojem se vrsta nalazila kontroliraju evoluciju. Ne vanzemaljci. Evolucija se i danas dogadja. Pa cak i bez malih zelenih.

Rvat katolik!
9 godina
protjeran
mbaksa kaže...
Jesu li te vrijeđali ili si se ti samo osjetio uvrijeđen na njihove (opravdane) kritike? Ti se imaš pravo osjećati uvrijeđen, kao što drugi imaju pravo kritizirati tvoje poruke. 

Čovječe, ti si brži i od Chucka Norrisa, ni on nije tako brz u zatvaranju neke teme. Haha! Bravo! 

Ali ne znam čega se bojite.

Možda prave istine o našem porijeklu?

Pa to bi svi ljudi morali htjeti saznati, a ne da se ponašamo kao da smo u doba inkvizicije gdje nije bila dopuštena sloboda govora ni misli.

Ali ti si ovdje glavni, kaj se tu more! Nikaj! Pozdrav 

10 godina
Teorije zavjere

Taman sam htio nest napisat teodoru u temi koju je pokrenuo, ali jbg zakljucana...

OT: sto vi mislite o svoj novoj tehnologiji? Moje misljenje je da je vecina toga zavjera, tj. da vojska posjeduje tehnologiju koju ce obican puk ugledati tek kroz 5-10 cak i 15 godina i da je pusta na kapaljku... Sjetimo se samo arpaneta i poprilicno sam siguran da sada imaju takoder nesto naprednije sto ce ugledati svijetlo dana tek kada oni jos vise napreduju. Ako niste shvatili sto je pisac htio reci posluzit cu se gamerskim izrazima - mi sada imamo tehnologiji na lvl 2, a vojska na lvl 4, kad oni dodu na lvl 5, nama ce netko objavit "revolucionarno" otkrice lvl-a 3...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 22:01 (Shivi).
10 godina
teodor.francic kaže...
mbaksa kaže...

Čovječe, ti si brži i od Chucka Norrisa, ni on nije tako brz u zatvaranju neke teme. Haha! Bravo! 

Ali ne znam čega se bojite.

Možda prave istine o našem porijeklu?

Pa to bi svi ljudi morali htjeti saznati, a ne da se ponašamo kao da smo u doba inkvizicije gdje nije bila dopuštena sloboda govora ni misli.

Ali ti si ovdje glavni, kaj se tu more! Nikaj! Pozdrav 

Da postujes tuda misljenja i stavove nebi bio zakljucan...

Tvoja teorija mi jos do jednog dijela drzi vodu i moze proc, ali pogledaj to sa ove strane - ti si jednostavno netko tko ne moze pretrcat 2km da skoro ne izdahne. Trci svaki dan 30 dana 2km i 31. dan neces izdahnut. Da li je na to utjecala neka izvanzemaljska sila ili se tvoje tijelo jednostavno prilagodilo na te napore i postao si izdrzljiviji?

15 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Taman sam htio nest napisat teodoru u temi koju je pokrenuo, ali jbg zakljucana...

OT: sto vi mislite o svoj novoj tehnologiji? Moje misljenje je da je vecina toga zavjera, tj. da vojska posjeduje tehnologiju koju ce obican puk ugledati tek kroz 5-10 cak i 15 godina i da je pusta na kapaljku... Sjetimo se samo arpaneta i poprilicno sam siguran da sada imaju takoder nesto naprednije sto ce ugledati svijetlo dana tek kada oni jos vise napreduju. Ako niste shvatili sto je pisac htio reci posluzit cu se gamerskim izrazima - mi sada imamo tehnologiji na lvl 2, a vojska na lvl 4, kad oni dodu na lvl 5, nama ce netko objavit "revolucionarno" otkrice lvl-a 3...

Zar nije tako već godinama, desetljećima?

Vojska i agencije(intelligence) imaju gimmicke kojima zaokupljaju narod, a iznad toga imaju nešto čime prate i vrše kontrolu nad narodom. Naravno da to ne žele pokazati javnosti da se ne bi koristilo u loše svrhe(s njihove strane gledišta), a što oni rade, koga briga.

Tako u SAD-u postoje agencije koje prate internet radnje i šalju operaterima(u Hrvatskoj!!).  U filter upišeš "Dillion Harper" i zna se koja je IP adresa kada skinula koji file.

Eto pred tjedan dana sam gledao Smithov "Enemy of the state" i iako su u filmu pretjerali sa NSA-inim featureima i igračkama, nije mi teško povjerovati da određeni(povisok) stupanj kamere u našim čmarovima postoji.

Ne bih se čudio da bi sada netko mogao upaliti moju web kameru bez da se pali LED-ica i gledati me u šlafroku kako češem jaja i pišem post na Bugu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
neaktivan
chutac kaže...
Shivi kaže...

Vojska i agencije(intelligence) imaju gimmicke kojima zaokupljaju narod, a iznad toga imaju nešto čime prate i vrše kontrolu nad narodom. Naravno da to ne žele pokazati javnosti da se ne bi koristilo u loše svrhe(s njihove strane gledišta), a što oni rade, koga briga.

Tako u SAD-u postoje agencije koje prate internet radnje i šalju operaterima(u Hrvatskoj!!).  U filter upišeš "Dillion Harper" i zna se koja je IP adresa kada skinula koji file.

Eto pred tjedan dana sam gledao Smithov "Enemy of the state" i iako su u filmu pretjerali sa NSA-inim featureima i igračkama, nije mi teško povjerovati da određeni(povisok) stupanj kamere u našim čmarovima postoji.

Ne bih se čudio da bi sada netko mogao upaliti moju web kameru bez da se pali LED-ica i gledati me u šlafroku kako češem jaja i pišem post na Bugu.

http://www.computerworld.com/article/2521075/windows-pcs/pennsylvania-schools-spying-on-students-using-laptop-webcams--claims-lawsuit.html

--------------------------------------------------------------------------------------------
10 godina
zerocool12 kaže...
chutac kaže...
Shivi kaže...

http://www.computerworld.com/article/2521075/windows-pcs/pennsylvania-schools-spying-on-students-using-laptop-webcams--claims-lawsuit.html

Kao i sto je javna tajna da kroz NSA prolaze sve facebook poruke...Tu ne krivim osnivace niti developere, jbg pritisli ih...

17 godina
moderator
Teorije zavjere

Ekipa - citati! Kratite višak, nemojte citirati cijele kilometarske poruke samo kako biste na njih odgovorili s jednom rečenicom.

16 godina
Teorije zavjere

Inace ne citam ovu temu i nisam bas pobornik teroija zavjere jer ono boli me ona stvar, u nesto vjerujem u nesto ne i tako no nije bitno. Danas mi dode ujak i pokaze sliku koje je navodno slikala njegova prijateljica prije par dana u grdanjcima, za one koji neznaju to je selo na brezuljku iznad samobora. Na slici je kao svemirsko brod, vidjevsi sliku reko sam da josu normalni i da je ovo neka fora. Stvar je u tom sto osobe koje su slikale sliku i moj ujak koji mi je to pokazo neznaju ni upalit komp a kamoli photosopirat. A da je slikano tamo mogu potvrdit zbog ove kuce jer znam koja je to kuca. Pa ajde vi informaticari sad meni objasnite ovu sliku. 

12 godina
odjavljen
mar123 kaže...

Inace ne citam ovu temu i nisam bas pobornik teroija zavjere jer ono boli me ona stvar, u nesto vjerujem u nesto ne i tako no nije bitno. Danas mi dode ujak i pokaze sliku koje je navodno slikala njegova prijateljica prije par dana u grdanjcima, za one koji neznaju to je selo na brezuljku iznad samobora. Na slici je kao svemirsko brod, vidjevsi sliku reko sam da josu normalni i da je ovo neka fora. Stvar je u tom sto osobe koje su slikale sliku i moj ujak koji mi je to pokazo neznaju ni upalit komp a kamoli photosopirat. A da je slikano tamo mogu potvrdit zbog ove kuce jer znam koja je to kuca. Pa ajde vi informaticari sad meni objasnite ovu sliku. 

Izgleda zanimljivo, al mislim da su te nafurali ujko i ekipa :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
Teorije zavjere

I ja velim da je zanimljivo, al kazem ti ta ekipa nezna komp upalit a di nariktat sliku. Naravno ja sam odma reko ovo je ogromna letjelica, prema tome to je moralo vise ljudi vidjet pa je rekla mama da ce pitat kolegice s posla koje zive tamo dal ista znaju o tom. 

Ja sam reko objavit cu to na bugu pa se mozda nade neki photoshoper koji moze mozda objasnit kako je ovo nastalo ako je lazna slika.

12 godina
odjavljen
mar123 kaže...

I ja velim da je zanimljivo, al kazem ti ta ekipa nezna komp upalit a di nariktat sliku. Naravno ja sam odma reko ovo je ogromna letjelica, prema tome to je moralo vise ljudi vidjet pa je rekla mama da ce pitat kolegice s posla koje zive tamo dal ista znaju o tom. 

Ja sam reko objavit cu to na bugu pa se mozda nade neki photoshoper koji moze mozda objasnit kako je ovo nastalo ako je lazna slika.

Nalazi li se slika u "galeriji>cam" ili neki drugi folder? Ja bi prvo to provjerio. Ako su je slikali, morala bi bit u cam folderu, ne nekom download ili sl. Al opet, nekako mi baca na ovakve šeme... 

Zapravo, mislim da je riječ o ovoj slici u bobu. Neki vještiji fotošoper bez problema blenda sliku sa kamere i ovakvo što. Nekoć ni meni to ne bi bio problem. Sad sam izgubio ruku i volju za fotošopingom :)

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 18:28 (eywa33).
16 godina
neaktivan
Teorije zavjere
I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 18:36 (Minoza).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice