Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 315.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Teorije zavjere
phoenix2003 kaže...

Prethodno su fotomontaže..

You will live to see man-made horrors beyond your comprehension - Nikola Tesla
16 godina
phoenix2003 kaže...

Prethodno su fotomontaže ali Atacama patuljak nije montaža. Dokazano je imao DNK najsličniju čovjekovoj i živio je oko 6 godina. http://www.ufo-blogger.com/2013/04/sirius-doucmentary-atacama-alien.html

Ima najsličniju čovjekovoj jer je čovjek.

17 godina
T-55 kaže...
phoenix2003 kaže...

Prethodno su fotomontaže..

http://www.worth1000.com/contests/447/archaeological-anomalies-2
http://www.worth1000.com/contests/28748/archaeological-anomalies-13
http://www.worth1000.com/contests/8196/archaeological-anomalies-7
http://www.worth1000.com/contests/1751/archaeological-anomalies-3 

I sam sam znao učestvovati na tim challengeovima.
Da sam još malo pričekao, vjerojatno 
bi i pokoja moja montaža osvanula kao "dokaz". 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
Teorije zavjere

He! Pa to i jeste fazon. Nije 100% potvrđena ljudska DNK.

12 godina
protjeran
overhaul kaže...

Da sam još malo pričekao, vjerojatno 
bi i pokoja moja montaža osvanula kao "dokaz". 

A svrha tih montaza je?Zna se,uvjeriti ljude da sve sto vide je montaza i kad pokazes prave dokaze onda te ismiju.Tisucu puta ponovljena laz postaje istina.Previse se znanja skriva od ovaca.A ovi koji iskoce sa dokazima kao snovden pojede mrak...

I ovo su isto dobre montaze.Jel tako ti si 95te na fotosopu montiro ovog glavonju.

1

2

3

4

13 godina
protjeran
Teorije zavjere
Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
12 godina
neaktivan
T-55 kaže...

I ovo su isto dobre montaze.Jel tako ti si 95te na fotosopu montiro ovog glavonju.

1

2

3

4

link

One ring to rule them all
17 godina
neaktivan

Nije zavjera, samo malo senzacionalistički napisano. Proguglaj Jasona Boxa pa ćeš vidjeti tko je i čime se bavi. U zemljinoj kori su akumulirane velike količine ugljika (koje između ostalog koristimo kao gorivo). Zagrijavanjem planete ugljik pohranjen u permafrostu izlazi u atmosferu (one rupe koje su nastale u Sibiru), a primjetili su i oslobađanje metana sa dna Arktičkog oceana. Povećanjem udjela stakleničkih plinova u atmosferi stvara se još jači efekt zagrijavnja pa se oslobađa još više akumuliranog ugljika iz zemljine kore. Ista stvar ( uzrokovana vulkanskom aktivnošću, ili po drugoj, manje uvriježenoj teoriji, udara asteroida) se dogodila na prijelazu iz perma u trijas i uzrokvala najveće izumiranje u povijesti. Sada nisu potrebni ni vulkani ni asteroidi, ljudi sami uzrokuju globalno zatopljenje.

Ili za sve koji nisu suglasni sa modernom znanošću: da! teorija zavjere. Box je član grenlandske masonske lože i iluminat sedmog stupnja reptiljanske podružnice u Ohiju. Sa svojim spinovima želi maknuti pažnju sa sibirskih događaja koji su uzrokovani testiranjem novog Tesla-Gauss skalarnog ionskog topa razvijenog duboko u tajnim labaratorijima Vlade Novog Svjetkog Poretka u unutrašnjosti Šuplje Zemlje, a koje je poslužilo rušenju zrakoplova Malassian airlinesa, a sve kako bi moćnici farmaceutskih tvrtki spriječili objavu pronalaska lijeka za AIDS i nastavili kontrolirati um svjetske populacije genetski stvorenim virusima.

Eto, za svakoga ponešto. Savršen post.

iddqd
12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Cudno se nesto desava kod velike gorice.Imao sam i ja cudno iskustvo na tome podrucju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 14:46 (T-55).
12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Ko bi reko da je to moguce {#}

14 godina
protjeran

Ti nisi baš najzdraviji.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ti nisi baš najzdraviji.

Ma pusti ga, vidiš da trolla.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
13 godina
protjeran
Teorije zavjere
2 Da, apsolutno
19 Ne, nema znanstvenih dokaza
6 Nisam siguran, možda je moguće
Make yourself sheep and the wolf is ready.
14 godina
Teorije zavjere

Evo jedna bolja anketa (da si postedimo zivce za ubuduce):

Vjerujete li u crveni karton radi postavljanja linka na dnevno.hr

38 Da, apsolutno
3 Ne
WordPress ❤
12 godina
Budokai kaže...

Vjerujete li u bretarijanstvo ?!

gledao sam tog lika, neki dan, gostovao je kod Mišaka. On je jako sretan i zadovoljan i brate zbilja izgleda kao da živi samo od zraka, vlage iz zraka. pomislio sam da je jedan od rijetkih koji svoj organizam mogu priviknut na tako drastični " dijetu ". sad ne znam koliko je čovjek sposoban za neki ozbiljniji posao. ne bi rekao da je sposoban odsvirat neku zahtjevniju dionicu na violini ...

Forzza Fiume !!!
15 godina
neaktivan

Gleda u sunce i tvrdi da ništa ne jede, samo par puta godišnje. Znanstvenici su ga testirali već 3 puta (uključujući NASA-u, ili bar tako kaže vamo u emisiji) i najviše je izdrža oko 400 dana bez hrane.

Btw, šta je s onim "pogubljenjima" od ISIS-a, jeli to uopče igdi na internetu ima vidit kako baš odrubljuju glavu? Ako nema onda stvarno....

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 13:08 (dr. zlo).
17 godina
neaktivan
grgaRi kaže...

gledao sam tog lika, neki dan, gostovao je kod Mišaka. On je jako sretan i zadovoljan i brate zbilja izgleda kao da živi samo od zraka, vlage iz zraka. pomislio sam da je jedan od rijetkih koji svoj organizam mogu priviknut na tako drastični " dijetu ". sad ne znam koliko je čovjek sposoban za neki ozbiljniji posao. ne bi rekao da je sposoban odsvirat neku zahtjevniju dionicu na violini ...

dr. zlo kaže...

Gleda u sunce i tvrdi da ništa ne jede, samo par puta godišnje. Znanstvenici su ga testirali već 3 puta (uključujući NASA-u, ili bar tako kaže vamo u emisiji) i najviše je izdrža oko 400 dana bez hrane.

Btw, šta je s onim "pogubljenjima" od ISIS-a, jeli to uopče igdi na internetu ima vidit kako baš odrubljuju glavu? Ako nema onda stvarno....

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

@wyks, šta oćeš reć.... ??

17 godina
neaktivan
grgaRi kaže...

gledao sam tog lika, neki dan, gostovao je kod Mišaka.

Error no. 1. Mišak je nazlogasniji berač trešanja i slamki u regionu koji isključivo inervjuira jednu stranu, najnepoštenija rasprava.

grgaRi kaže...

On je jako sretan i zadovoljan.

Nebitno za ozbiljnu raspravu, jer još nisu utvrđene nikakve činjenice. Za sada nema korelacije da njegova vanjština dokazuje zdrav organizam.

grgaRi kaže...

brate zbilja izgleda kao da živi samo od zraka, vlage iz zraka.

Promatrate li moje smeće koje odnosim iz stana pomislili bi da živim isključivo od piva.

grgaRi kaže...

pomislio sam da je jedan od rijetkih koji svoj organizam mogu priviknut na tako drastični " dijetu ".

Ovo implicira da postoje drugi koji usitinu i znanstveno dokazano žive od zraka, pa bih molio zrno poštenja da se to potkrijepi nekim relevantnim izvorima.

Ukoliko nema 11dnevnog nonstop video snimka koji dokazuje da dotični tijekom snimanja nisu unijeli ništa u organizam smatram te neinteligentnim i nepoštenim sudionikom rasprave.

grgaRi kaže...

sad ne znam koliko je čovjek sposoban za neki ozbiljniji posao. ne bi rekao da je sposoban odsvirat neku zahtjevniju dionicu na violini ...

Jedno nema nikakve veze sa drugim, jer ni ona Planina iz Game of Tronesa koji je najjači čovjek na svijetu vjerojatno nije sposoban svirati dionice na violini, pa samo dokazuje da je cijelokupni post nakupina gluposti.

dr. zlo kaže...

Opet kao i gore. NRZ je na razini subotnjih crtića, samo mnogo uvredljivije za mozak.

dr. zlo kaže...

Može link NASA-inog istraživanja? I ja i ti znamo da ga nema, ali ti si bezobrazan pa ga svejedno spominješ.

dr. zlo kaže...
najviše je izdrža oko 400 dana bez hrane.

Kako imaš Dr. u nadimku, zapitati ću te:

Zašto vjeruješ u ovo, a ne bi vjerovao doktoru kad bi ti za gripu preporučio da gledaš u sunce 3 dana?

Ili da ti preporuči kokošje oči i pureći kljun?

Izbirljivi kreten je i dalje kreten, samo što se čru kretene može apologirati dok su ovi izbirljivu najčešće šupci koji gledaju vlastitiu korist.

Ne impliciram da ti jesi, samo što je uistinu debilno živjeti vjerujući u sve samo do trenutka kada to prestane biti korisno vjerovati.

dr. zlo kaže...

A special kind of psychopat.

100% Amerikanci u Arizoni snimaju kako bi dobili potporu za još jedna rat. Tamo neđe đe su snimali i Moon Landing.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

A special kind of psychopat.

100% Amerikanci u Arizoni snimaju kako bi dobili potporu za još jedna rat. Tamo neđe đe su snimali i Moon Landing.

u najmanju ruku je čudno da onaj pili po grkljanju a nigdje krvi... barem ne do kraja videa... ne tvrdim ništa. a evo i razloga sumnje http://www.veoh.com/m/watch.php?v=v767086125qxEeZ27 nije NSFW ali ipak možda oprez

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Ako može bez hrane i vode što će mu zrak?

Što ne hoda s plastičnom vrećicom preko glave?

SoSlI' bopummeH motlhbogh val.
15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Ja se ozbiljno pitam jeste vi svi glupi ako ste povirovali u ta "pogubljenja", pogubljenje a nigdi se ne vidi kako mu riže glavu.... samo ovaj zadnji video šta je skank stavia, ali nema krvi! lol.... znači oni su na vjestima "cenzurirali" snimku i vi ste svi povirovali lol...

ja neznam, možda negdi na internetu ima snimka koju je sam ISIS stavia i koja navodno nije cenzurirana, ako to nevidim nema šanse da povirujem. ma ako pogubljenja nisu fejk MORA bit negdi na internetu cila snimka, internet je slobodan svako može stavit šta oće.

ja sam psihopat jer mislin da tako Amerika samo želi dobit potporu za još jedan rat? lol, pa šta vi mislite u kakvom svijetu živite?

lol, pa stvarno ste glupi ako virujete u ovo samo na temelju "cenzuriranih" snimaka..... ja nemogu virovat

@wyks, 

Ko kaže da nebi virova doktoru da mi preporuči da gledam u sunce? pa već jesam {#}

Tražim i ja to NASA-ino istraživanje, nemogu ga nać... mislin ima nekih članaka po nekim web portalima ali to onda opet jednako upitno. Možda ga je bilo pa su morali uklonit.

16 godina
odjavljen

Ne postoje cijele snimke pogubljenja... Sam ISIS ih je ovako cenzurirao, postoji još teorija da ovi jesu ubijeni samo ne ovako, ukratko - metak u potiljak onda glava OFF za potrebe snimanja. Pogledao sam te snimke i ti ljudi su začuđujuće mirni s obzzirom da će im uskoro otpast glava... Možda su ih već prije psihički slomili al opet... Ne znam ali tvrdnja "snimano u arizoni" mi uopće ne zvuči čudno...

Edit: a i liveleak je odjednom odlućio bannat te clipove, samo te clipove... 😐

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 8:07 (skank666).
14 godina
protjeran

Nema, jedna snimka je bila na Best Gore (ona prva mislim) i na njoj se isto nije vidlo ništ.

U biti vidi se naknadno glava na tijelu, e sad kolko je to vjerodostojno, u to ne ulazim.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 8:14 (daniel.hajdinjak666).
15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Pa LOL, to je pre smišno, šta ISIS-a briga, baš oni žele bit pristoji pa cenzurirat dio kad in otkinu glavu, daj molim te...

16 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

Pa LOL, to je pre smišno, šta ISIS-a briga, baš oni žele bit pristoji pa cenzurirat dio kad in otkinu glavu, daj molim te...

3 riječi : PG 16 rating. smiješno ali istinito. kao i taj navodni uber pristojni krvnik

15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Šta kažete na ovo vi koji se rugate sa teorijama zavjere?

kako nakon ovoga možete poricat postojanje tajnih društava?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 22:08 (dr. zlo).
12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Sta ce reci,lakse je biti ovca i sve negirati i pustiti mozak na pašu(i po mogucnosti zapaliti roru).To su ti mozgovi koji bi i tromblon ispalili bojevim metkom,jer su oni pametni,a drugi su glupi.Takve prirodna selekcija brzo pomete.

Ima jos pametnih koji imaju hrabrosti reci.

12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Dok  bugovci  ne potvrde postojanje mogu se pušiti i ameri i rusi.

17 godina
moderator
dr. zlo kaže...

T-55 kaže...

Dok  bugovci  ne potvrde postojanje mogu se pušiti i ameri i rusi.

U sferi teoričara zavjera dovoljno je izjaviti da su znanstvenici nešto testirali/potvrdili (iako će već sljedeće sekunde reći da znanstvenici nemaju pojma, da su zatvorena uma ili da su se urotili protiv onih koji žele promijeniti svijet) i to je onda to - nepobitni dokaz je izjava istinita. Drugim riječima, jedini "znanstvenici" koji se priznaju su oni koji potvrđuju bedastoće iz sfere teoretičara zavjera.

Znanstvenici ovo, znanstvenici ono... Ako su nešto znanstvenici testirali i potvrdili, onda se zna koji su to znanstvenici i onda se može do tog njihovog rada koji to potvrđuje. Naravno, kod bedastoća poput bretarijanstva i bosanskih piramida, ne možeš do takvih radova jer takvi radovi ne postoje, a spomenuti znanstvenici su ili izmišljeni ili je zapravo obično riječ o pseudoznanstvenicima.

Dakle, ako ne možete linkati na peer reviewed znanstveni rad kojim se potvrđuje to za što tvrdite da znanstvenici tvrde, onda nemate pravo koristiti sintagmu "znanstvenici su potvrdili" jer prenosite tuđe izmišljotine/laži. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice