Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 313.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Teorije zavjere
phoenix2003 kaže...

Ovo sada u kakvom pravcu sve ide nisam optimista!

Zoki je smijenio ministra koji je pokušavao napraviti dobre stvari kako bi doveo ministra po mjeri strogo desničarski nastrojene populacije (a SDP bi trebala biti stranka lijevog centra!) u nadi da će mu to donijeti glasove na izborima (glasove koji bi inače išli HDZ-u). Prodao je intelektualnu, akademsku budućnost djece za političke poene. Tj. mislio je da je prodao - izbore će ionako izgubiti. Dakle, napravio je štetu obrazovnom sustavu (djeci, učenicima, studnetima), a za ništa.

Hrvatska nema budućnosti dok se politika ne očisti od takvih likova (što će valjda trajati desetljećima). A s obzirom da naši građani ionako naginju desnim opcijama (a kad i ne glasaju za desnu opciju, na kraju ju ipak dobe, kao što su sad završili s desno-orijentiranim ministrom znanosti i obrazovanja!) dolazi se do zaključka da Hrvatska zaista nema budućnost. Ostat ćemo vukojebina ispodprosječno inteligentnih i ispodprosječno obrazovanih građana koji se love na teorije zavjere i praznovjerje, koji će bježati od kritičkog razmišljanja, znanosti i tehnologije (ne i u konzumaciji - za dvometarski TV na kojem će se gledati zatupljujuće bedastoće i ajfon para treba biti) ko vrag od tamjana. Pokupovat će nam obalu, rasprodat ćemo sve prirodne resurse koje imamo, i što dalje?!

Ali glavno da naši "visokoinformirani" građani viču "kemtrejlovi, kemtrejlovi" i "cjepiva uzrokuju rak", "čitajte E-ove, E330 najopasniji sastojak"! Državu im kradu i uništavaju pred nosom, a oni se bave ovakvim izmišljenim bedastoćama, od kojih ih većina ne bi dirala ni kad bi bila istinita (a nisu istinite).

11 godina
protjeran
Teorije zavjere

hrpa ljevicarske demagogije

17 godina
moderator
duhonja kaže...

hrpa ljevicarske demagogije

Pojasni.

11 godina
protjeran
Teorije zavjere

Pa vidis,smatram da je skolski sustav u Hrvatskoj prilicno kvalitetan,kao i u mnogim drugim segmentima,ono sto fali drustvu je radna disciplina i trud da se nesto konkretno napravi..U politiku ne bih ulazio,jer smatram,bilo ljevica,bilo desnica,generalno nanose stetu drustvu sa krivim odlukama...jedan ministar ne moze uciniti nesto bitno.jer treba postjati komplet tim od vrha piramide nanize,koji rade u istom interesu...kako u ekonomiji,privredi i svim drugim podrucjima,neovisno o poitikom predznaku,svi donose lose odluke...

da ne spominem forcanje neproduktivnih grana,birokracije,koje je na nivou brojnosti  jedne Njemacke,a to nitko ne moze nahraniti...rad se na Balkanu ne cijeni,dakle produktivni rad...n je osnova stvaranja vrijednosti u drustvu

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 0:13 (duhonja).
17 godina
moderator

Hrpa demagogije. {#} Vratimo se radije na teorije zavjera.

15 godina
Teorije zavjere

Da , svakako!  Evo npr. potvrda teorije zavjere Novog Svjetskog poretka jeste i informacija da Kina osniva banku koja bi zamjenila Svjetsku banku ili bi joj bar bila ozbiljna konkurencija jer smatra da je Svjetska Banka alat zapadnih sila.

http://www.bankar.me/2014/06/27/kina-osniva-sopstvenu-svjetsku-banku/

http://en.wikipedia.org/wiki/New_World_Order_(conspiracy)

17 godina
moderator

Ne samo to, nego bi Kina radila reda na Internetu. Isto onako kako ga radi unutar svojih granica, tako bi radila i po cijelom svijetu. Naravno, čisto iz dobročiniteljskih pobuda, a ne cenzure. {#}

11 godina
protjeran
Teorije zavjere

Evo jedna zanimljiva zavjera. Michelle Obama je muškarac?

Hard to unsee..

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 0:52 (Anarchist Prince).
15 godina
Teorije zavjere

Pa to je dubler!

Myth....Busted!!!

17 godina
Anarchist Prince kaže...

Evo jedna zanimljiva zavjera. Michelle Obama je muškarac?

Hard to unsee..

Da bome ima bicepse i ponekad se otme erekcija. Ali ni to nije sve.
Obama je u biti Osama:

Da rezimiramo, Bin laden je oženjen za transvestita i njih dvoje su trenutno
na čelu USA :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Teorije zavjere

meni je zavjera kad je ovo udarna vijest trenutno u najtiražnijim novinama koje slove za "ozbiljne"
(neozbiljne od iste firme slove one 24h)
Druge najtiražnije top preporukom smatraju, a slažu se i čitaoci kojima je i najpopularnije:
http://www.jutarnji.hr/potresna-ispovijest--otac-me-je-oteo-i-prisilio-na-udaju-za-rodaka--a-prije-tog-je-testirao-moje-djevicanstvo-/1202612/
Stvarno? To je tako zanimljivo za dnevne vijesti trenutno nama u Hrvatskoj? Jako mi je žao tužne životne priče iz australije ali meni više sliči na Jerry Springera
dok recimo u našem Kaštelu imamo nekakvog dečka upucanog u glavu pred osnovnom školom :(
i kad smo kod zavjera,
-i dokle nam se podvaljuju pederi i lezbe kao problem, nogometni izbornici, parizani i četnici/ustaše...
kolko puta se može ta juha podgrijavati? Valjda toliko dugo dok imamo zajednički IQ oko 90 :(

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 2:37 (overhaul).
14 godina
protjeran
Teorije zavjere

A Hussein Obama je peder, pa to već znamo.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
cowboy kaže...

Sto ti mislis o tome ?

Mislim na te linije piramida, potopljene gradove, ekvatorijalne sume pod ledenjacima i slicne stvari...

Mislis li da se je desila kataklizma koja je unistila drevne civilizacije ?

Ja ni uz najbolju volju ne uspijevam primijetiti ništa više od niza pukih slučajnosti, tako da je to moje mišljenje. No nemam ništa protiv ideje o izgubljenim drevnim civilizacijama, samo što, eto, ja u svemu ovome ne vidim prevelike dokaze za iste.

Zar su svi gledali onaj dokumentarac neki dan? {#}

Od svih tih zlatnih rezova, konstanti brzine svjetlosti do n-te decimale i sl. mene najviše u oči bode sfinga. I to ne kamo ona gleda, nego anatomija njenog tijela. Naime, glava je znatno manja od ostatka tijela i postoje neka mišljenja da sfinga u originalu i nije bila žena-lav, nego samo lav ili čak šakal, pa su je kasnije "preradili". Tu opet onda dolazi i ona ideja o drevnoj civilizaciji prije egipatske koja je izgradila taj megalit, a koji su egipćani kasnije preuredili i prisvojili... Gledao neki dokumentarac o tome davno, davno, prof. iz geologije nam to pustila pod satom, uglavnom se srž dokumentarca svodila na to da egipćani nisu bili toliko napredni kakvima ih smatramo nego da su prisvojili i preuredili niz megalita kojima je za sobom ostavila neka naprednija civilizacija.

Naravno, samo zato što neki tako misle ne znači nužno da to i jest tako. To je ipak znanost, za očekivati je neka suprotstavljena mišljenja...

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 18:51 (rustweaver).
17 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Čudni zvukovi iz novog wtc-a

i zanimljivo izlaganje o starom i novom wtc-u. (eng.)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 18:31 (tunder).
11 godina
protjeran
Teorije zavjere

e ovo je ono sto jos nema konkretno i znanstveno stajaliste...

http://www.bermuda-triangle.org/flight_19.html

17 godina
moderator
duhonja kaže...

Gdje konkretno tu u igru znanost ulazi, da bi trebalo postojati znanstveno stajalište o tome?

17 godina
rustweaver kaže...

Od svih tih zlatnih rezova, konstanti brzine svjetlosti do n-te decimale i sl. mene najviše u oči bode sfinga. I to ne kamo ona gleda, nego anatomija njenog tijela. Naime, glava je znatno manja od ostatka tijela i postoje neka mišljenja da sfinga u originalu i nije bila žena-lav, nego samo lav ili čak šakal, pa su je kasnije "preradili". Tu opet onda dolazi i ona ideja o drevnoj civilizaciji prije egipatske koja je izgradila taj monolit, a koji su egipćani kasnije preuredili i prisvojili... Gledao neki dokumentarac o tome davno, davno, prof. iz geologije nam to pustila pod satom, uglavnom se srž dokumentarca svodila na to da egipćani nisu bili toliko napredni kakvima ih smatramo nego da su prisvojili i preuredili niz monolita kojima je za sobom ostavila neka naprednija civilizacija.

Naravno, samo zato što neki tako misle ne znači nužno da to i jest tako. To je ipak znanost, za očekivati je neka suprotstavljena mišljenja...

Nee, imaš dokumantarac o tome. Stvar ti je u tome da je riječ o adaptiranom pješčenjaku koji je tamo prirodno erozijom pustinjskog pijeska već
poprimio obrise za koje su onda drevni klesari dobili inspiraciju. Dakle smjer "gledanja" joj je bio zadan smjerom erozije, dapače, našli su prikladnih
erodiranih sedimentnih stijena na drugim mjestima u toj pustinji koji bi bili isto prikladni za dotjerivanje u sfingu, a imaju sličan nagib od erozije.
Dakle glavu po toj teoriji nisu mogli veću, jednostavno jer ju je prije već erozija izjela na volumen koji su mogli upotrijebiti. A tijelo im se nije isplatilo toliko klesati
da bude anatomski ispravno jer bi im sa ondašnjim bakreno/brončanim alatom ili granitom trebalo strahovito puno vremena a bez potrebe.
Vidiš koliko bi trebalo mukotrpnog ručnog kljucanja stijene da anatomski tijelo bude po njihovom standardu: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/59/Museo_Egizio_di_Torino-631_o.jpg/800px-Museo_Egizio_di_Torino-631_o.jpg

primjeti da njena jezgra dakle nije napravljena
od doveženih blokova kamena, nego je isklesana postojeća sedimentna (jasno se vide vodoravni sedimenti) stijena,
jedino je kasnije krpana sa blokovima za raznih restauracija)
Evo točan opis sedimenata i njihove tvrdoće i porijeklo:
http://www.aeraweb.org/sphinx-project/geology-of-the-sphinx/
Druga je teorija da je korišten trik koji je npr. u obratnom omjeru koristio Michelangelo za svojeg Davida - perspektivna kompenzacija.
Davida ljudi gledaju od nogu, pa je namjerno napravio mrvu veću glavu da izgleda "ispravno" iz te perspektive, a dakle kako se ogromnu
Sfingu gleda od glave, moguće je da su njoj onda radili također perspektivnu adaptaciju, kako se (anatomsko) tijelo nebi izgubilo u perspektivi.

16 godina
duhonja kaže...

U bermudskom trokutu je broj nestanaka brodova i aviona u prosjeku isti kao i u ostatku svijeta, tako da se tamo ne događa ništa neobično i znanost se time ne bavi.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Zoki je smijenio ministra koji je pokušavao napraviti dobre stvari kako bi doveo ministra po mjeri strogo desničarski nastrojene populacije (a SDP bi trebala biti stranka lijevog centra!) u nadi da će mu to donijeti glasove na izborima (glasove koji bi inače išli HDZ-u). Prodao je intelektualnu, akademsku budućnost djece za političke poene. Tj. mislio je da je prodao - izbore će ionako izgubiti. Dakle, napravio je štetu obrazovnom sustavu (djeci, učenicima, studnetima), a za ništa. [...]

Jovanović nije apsolutno ništa napravio za obrazovni sustav, al' ono, ni a ni b, osim e-imenika za kojeg ni ne znam jel zaživio u potpunosti a korisnost je marginalna (zli jezici bi rekli, ima bitnijih stvari). Pričao je nešto o građanskom i zdravstvenom odgoju, ali ni to nije uvedeno za njegovog mandata. Jedino u čemu je uspio je navlačenje gnjeva na sebe.

Mornar je pak nestranačka figura. Ne znam otkud ti to da je po mjeri desničara ili da je pijun za dobivanje desnog glasa.

Broz before hoes
17 godina
moderator
i_rambo_plache kaže...
Mornar je pak nestranačka figura. Ne znam otkud ti to da je po mjeri desničara ili da je pijun za dobivanje desnog glasa.

Onda nisi svjestan političke situacije u Hrvatskoj, nisi upoznat s Mornarovim stavovima i ne znaš što u politici znači lijevo, a što desno. Ja te to na temi o teorijama zavjera ne mislim učiti. {#}

12 godina
odjavljen
Teorije zavjere

Upadam pomalo ko padobranac, al evo želim komentirat nešto i dat svoj skromni stav. Naime, čitajući komentare ove teme koja je gotovo svima, barem u neku ruku zanimljiva, primjećujem zanimljiv uzorak. I ja sam proveo sate i sate gledajući plejadu zanimljivih dokumentaraca, isto toliko i potpuno notorno-moronskih raznoraznih teorija, knjiga etc... jesam li mogao vrijeme to utrošiti na nešto bolje? Pa sigurno. Jesam li išta naučio? Definitivno da, dapače - puno toga. Koliko će mi to pomoći u životu? Nažalost - ne puno. Kroz svo to utrošeno vrijeme zajedno sa humanističkim faksom kojeg sam završio, formirao sam jedan stav, onaj ispravni - kritičKi {#}. Netko je gore komentirao kako Neil Amstrong nije sletio na mjesec...nešto tako. Teorije o lažnom slijetanju na mjesec su - kao i sve te zavjere - zanimljive. No jedna je istina i da ju se pronaći. Samo je pitanje koliko ćeš tražiti i kako, te jesi li intelektualno pošten (tražiš li samo da potvrdiš svoje mišljenje, ili pak tražiš - istinu).

,No to što sam primjetio kroz 10ak godina, prateći forume i "mišljenja većine" je zanimljivo. Ljudi su iz ignorancije prešli na skepticizam. Ima jako puno ljudi koji vjeruju u Ickove shapeshiftere, šuplji mjesec... No puno je više, Bogu hvala - skeptika. I neka ih je. To je u najmanju ruku znak da je dosta ljudi postalo znatiželjno. No što tražim od svih skeptika? Pa ono što tražim i od sebe - intelektualno poštenje. Traži radi istine, a ne da potvrdiš svoje mišljenje. No danas uz pomoć Interneta, ljudima su sve te teme nadohvat ruke, i svi imaju pravo i mogućnost da formiraju svoj stav. To bi i trebali radit, svi. 

Puno se priča o politici, svim tim zavjerama, svađamo se, vrijeđamo...a debelokožci koji su doveli čitav svijet na koljena, još uvijek sviraju istu muziku, a svi i dalje plešemo. Jedna je zavjera jasna, i ni dragi Bog me ne može razuvjerit u nju, a ona je - svi smo preveslani od strane mućkih đubradi koji vode svijet - kapitalista debelog džepa koji sve što nemaju - kupe! I nema čovjeka koji nije osjetio njihove krvopijuće parazite na svojoj koži - svaki put kad ti se sreže plaća, povećaju porezi, nabiju kamate, dižu cijene goriva, troškova, režija, kad ti se mozak ispire reklamama koji ti bodu sva osjetila i hebu te u zdrav mozak, kad te birkokratski sustav pretvara u budalu i smije ti se... Uzorak je jasan. No opet, čitava slika je skrivena između redaka. Reći ću samo ovo za kraj - sloboda i mir su dvije najvažnije stvari koje čovjek može imat, a danas nam je i jedno i drugo u rasulu. To je prvo što trebamo fixat.

Svašta sam pisao ode, al malo rekao, a? Šta ćeš, takvi smo mi filozofi {#}. Dragi ljudi, nastavite raspravu, i neka bude konstruktivna{#}

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 22:34 (eywa33).
17 godina
Teorije zavjere

Ma kapitalizam kao sistem u svojoj osnovi nije krivac za ovo nepravedno stanje, 
tu je ušuljano na mala vrata (da-zavjerenički) puno preinaka,
lobiranih rupa pogodnih za prevare i nepravde u samom pojedinom sistemu,
pa ljudi to poistovjete sa samim teoretskim poretkom.
Identično je i sa Socijalizmom. Komunizam je pak posebno lažno
predstavljen i interpretiran. Pravi komunizam je totalno utopijski
i nitko ga nikada na razini države nije proveo, jer jednostavno
ljudi nisu takvi da bi funkcionirali kao što ta teorija predviđa. 
Krivo mi je da u današnjem, 21. stoljeću još uvijek postoji podjela
na sisteme izmišljene prije 200+ godina. Ili si "ovo" ili "ono".
Dobro, da, još imamo apsolutizam/diktatorstvo, šerijat i robovlasništvo kao opcije.
Kao da sva industrijska čuda i revolucije, razvoj naobrazbe, životni vijek, 
kvaliteta života/standard nemaju nikakvog upliva u društveno uređenje i
još "paše" ta prastara podjela. 

17 godina
moderator
overhaul kaže...

Cenk iz TYT-a je lijepo rekao da u SAD-u nije kapitalizam na snazi, nego korporatizam. Kapitalizam bi trebao značiti slobodno tržište, jednake šanse i jednaka pravila za sve, međutim moderni kapitalizam u praksi je upravo suprotno - korporacije si potplaćivanjem političara drže monopolističke položaje, preko lobista si izglasavaju zakone kako im paše, koji dereguliraju njihovo poslovanje i daju im razne porezen olakšice (kao što su sad nedavno uspjeli srediti da se proglasi da organizacije imaju religijske slobode! naravno, jedini razlog tome je da će na temelju toga pokušati smanjiti davanja državi). Mi se tu bunimo zbog korupcije, a u SAD-u je korupcija institucionalizirana putem lobista.

Upravo to je jedna od najvećih zavjera - penezi u politici. Ko ima više penez, tome je bolje jer si može kupiti više političara koju će mu izglasati više zakona koji mu idu u korist. Kod nas se političari kupuju tajno, a u SAD-u javno, obično putem donacija.

17 godina
Teorije zavjere

Upravo tako. Kod nas je već ušlo sa ovom groznom praksom skupih, iz amerike uvezenih, predizbornih kampanja
upravo to "lobiranje", tj. institucionalizirano podmićivanje: Agrokor je najbolji primjer. Isfinanciraju obje glavne
stranke, i koja god dođe na vlast, vraća im usluge, tj. naglo promjeni ploču.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-je-maras-o-todoricu-govorio-dok-je-bio-u-opoziciji-a-kako-govori-sad/757194.aspx?mobile=false
Predizborna kampanja morala bi ustavno zabraniti troškove. Zabraniti ulaganje išta više od obavjesti tko je
kandidat, a potom ravnopravno sučeljavati kandidate i davati im jednaki prostor u javnim glasilima i gotovo.  

12 godina
odjavljen
overhaul kaže...

...Pravi komunizam je totalno utopijski
i nitko ga nikada na razini države nije proveo, jer jednostavno
ljudi nisu takvi da bi funkcionirali kao što ta teorija predviđa. 
... i
još "paše" ta prastara podjela

Pogođeno u samu srž problema.

mbaksa kaže...
overhaul kaže...

Cenk iz TYT-a je lijepo rekao da u SAD-u nije kapitalizam na snazi, nego korporatizam. Kapitalizam bi trebao značiti slobodno tržište, jednake šanse i jednaka pravila za sve, međutim moderni kapitalizam u praksi je upravo suprotno - korporacije si potplaćivanjem političara drže monopolističke položaje, preko lobista si izglasavaju zakone kako im paše, koji dereguliraju njihovo poslovanje i daju im razne porezen olakšice (kao što su sad nedavno uspjeli srediti da se proglasi da organizacije imaju religijske slobode! naravno, jedini razlog tome je da će na temelju toga pokušati smanjiti davanja državi). Mi se tu bunimo zbog korupcije, a u SAD-u je korupcija institucionalizirana putem lobista.

Upravo to je jedna od najvećih zavjera - penezi u politici. Ko ima više penez, tome je bolje jer si može kupiti više političara koju će mu izglasati više zakona koji mu idu u korist. Kod nas se političari kupuju tajno, a u SAD-u javno, obično putem donacija.

Apsolutno točno. Kad već spominješ SAD ne mogu a da ne spomenem prošle predsjedničke izbore i način na koji je odrađena republikanska kampanja i njihovi izbori za kandidata. Oslikava apsolutno u bobu upravo taj korporatizam kojem su korijeni u bankarstvu i vojnoj industriji, naravno. Ovdje mislim na Ron Paula - republikanskog kandidata kojeg su mediji u tolikoj mjeri sabotirali da je doista u jednom trenutku postalo presmiješno. Dok je čovjek okupljao mase ljudi po gradovima, mainstream mediji ga nisu doslovno ni spomenuli. Čovjek se pita zašto, što je on i kome skrivio. Hmm... A ništa, osim što je ukazivao na izvor problema u SAD-u - Federalnu rezervu, izmišljeni ratovi, ekstremno uplitanje u vanjsku politiku (čitaj "rat" zapravo)... ha! Naravno, čovjek je ubo u samu srž problema kojeg uzrokuju korporatisti, bankari ("proizvođači love"). Evo jedan klipić koji može dati uvid u ovo što gorovim.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
11 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Zašto država uopće ima moć da pogoduje ikome? Država bi trebala biti minimalna/nepostojeća.

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
11 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

U bermudskom trokutu je broj nestanaka brodova i aviona u prosjeku isti kao i u ostatku svijeta, tako da se tamo ne događa ništa neobično i znanost se time ne bavi.

Zapravo nije

Tamo je tlo poremeceno nekim magnetizmom sto dovodi do razlicite temperature vode od ostatka pa cesto u atmosferi iznad bude nevrijeme sto nije dobro za avione

Brodovi cesto ostaju bez radara ili im se poremeti

17 godina
moderator
Anarchist Prince kaže...

Zašto država uopće ima moć da pogoduje ikome? Država bi trebala biti minimalna/nepostojeća.

Postavljaš pitanje kao da si u zadnjih dvadesetak godina živio bez doticaja s hrvatskom stvarnošću.

Država bi trebala biti minimalna/nepostojeća, ali nije zato jer su političari na vlasti, odnosno šefovi u državnim poduzećima izmišljanjem radnih mjesta konstantno povećavali državni sektor i time kupovali javni mir (evo ti jedne lijepe zavjere - svjesno su radili na uništenju realnog sektora, a zapošljavanjem preko svake mjere u državnom sektoru u osnovi skrivali katastrofalno stanje), a to su radili jer nisu bili sposobni razviti industriju i poduzetništvo. Ili bolje reći uništili su industriju i poduzetništvo u privatizaciji i onda je nekamo trebalo sa svim tim ljudima, a kamo bi drugdje nego na državnu sisu, odnosno na naše džepove.

Ne govoriš zapravo o državi, nego o korumpiranim političarima koji su na vlasti i u državnoj administraciji u ime države pogoduju, a mogu pogodovati jer su si sami (ili njihovi prethodnici) izglasali takve zakone ili, rjeđe, jer pravni sustav ne funkcionira. U konačnici, može se pogodovati zato jer su zakone donosili pokvareni ljudi, kojoi su gledali samo na imovinsku korist sebe i svoje obitelji i prijatelja.

17 godina
moderator
cowboy kaže...
dejo6 kaže...

Zapravo nije

Tamo je tlo poremeceno nekim magnetizmom sto dovodi do razlicite temperature vode od ostatka pa cesto u atmosferi iznad bude nevrijeme sto nije dobro za avione

Brodovi cesto ostaju bez radara ili im se poremeti

Postoje li legitimni statistički podaci o broju nestalih aviona i brodova u Bermudskom trokutu i usporedba s nekim drugim područjem iste površine?

11 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Necu ja guglati za tebe

Nije samo bermutski trokut, vec i dio mora kod japana i dolje u meksickom zaljevu imaju slican problem

Nije stvar nesreca u zraku ili na moru, to se svugdje desava tako da potraga za nekom statistikom je logicka greska

Bitno je to da se nesrece dese iz tog i tog razloga ili iz nepoznatih razloga. Iz nepoznatih razloga se rijetko desavaju u svijetu osim na ta tri mjesata

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 21:45 (cowboy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice