Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 313.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Teorije zavjere
phoenix2003 kaže...
mbaksa kaže...

Ne kužim što bi ti da ti se govori. Ako te zanima tehnologija, lako se sam informiraš na Internetu i putem knjiga. Otkad to novine ili mediji općenito (osim specijaliziranih magazina) imaju edukativnu ulogu?

Taman sam mislio da te kritikujem ali si se izvukao. Jesi li zaboravio na Matematičko-Fizički List? Ali u senzaciji nitko ne može nadmašiti Dnevnik.hr! http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/video-u-samo-2-dana-zabiljezene-cak-3-stetne-solarne-eksplozije---339971.html

Ovo je već zabrinjavajuće. Tko to podmeće eksploziv po suncu i minira? Cionisti? Alka-ida?
http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
protjeran

Boko Haram

Crkva je zlo 21. stoljeća
12 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Ignorirat ćemo izmišljotine. {#}

Mislis izmisljotine kao sto si ti.I onako si sam rekao da ljudi ne postoje pa tako si i ti nepostojeci.

17 godina
moderator
T-55 kaže...
mbaksa kaže...

Ignorirat ćemo izmišljotine. {#}

Mislis izmisljotine kao sto si ti.I onako si sam rekao da ljudi ne postoje pa tako si i ti nepostojeci.

O čemu ti baljezgaš?

12 godina
protjeran
Teorije zavjere

O onome sto si ti prije izjavio na forumu.Nije valjda da te posjetio onaj njemac alzhajmer pa ne nicega ne sjecas ili se pravis da s ne sjecas.Da mi nije sad mrsko nasao bi taj tvoj post,ali posto ti ne postojis kako si vec rekao misim da mi nema svrhe traziti.

17 godina
moderator

Bit će da si se ti najeo ludih gljiva pa imaš halucinacije. Zato ni ne možeš naći to što si malo prije izmislio. 

15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

{#}

15 godina
neaktivan
Teorije zavjere

16 godina
Teorije zavjere

A nitko ne misli na čipove u psima i ostalim životinjama. Pritiskom jedne tipke illuminati mogu natjerati vašeg miroljubljivog psa da vas pojede ili zakopa u dvorištu i sakrije dokaze. Svi ste toliko naivni da nevidite stvari koje su pred vama.

17 godina
moderator
Diablo86 kaže...

A nitko ne misli na čipove u psima i ostalim životinjama. Pritiskom jedne tipke illuminati mogu natjerati vašeg miroljubljivog psa da vas pojede ili zakopa u dvorištu i sakrije dokaze. Svi ste toliko naivni da nevidite stvari koje su pred vama.

Cujo na daljinsko upravljanje. {#}

Mogli bi sad napraviti remake tog filma pa da onda ugrade moderno teoretičarsko-zavjerničko objašnjenje zbog čega je taj pes kilao sve pred sobom (alienski RFID superkompjuter kojeg su izvukli iz letećeg tanjira kojeg su čuvali u Area 51, kojeg je potom tajna crnoodjelaška jedinica 'meričke vojske ugradila pesu da ga koristi kao über-kul špijunsko sredstvo, no nad kojim su kontrolu preuzeli hakeri Anonymousi i uputili pesa na podržavatelje establišmenta, ljude-guštere i, ofkors, skeptike u pogledu teorija zavjera).

14 godina
Teorije zavjere
Teorije zavjere.

Kako sam fitofarmaceut mogao bi malo o fitofarmaciji ali nikoga ne zanima ionako.
Što jedete i kakav je plan korporacija, zašto se pesticidi, repelenti, herbicidi, inaekticidi itd. suptilno nazivaju
"zaštitnim sredstvima" dok su u suštini ništa drugo doli sredstva sa depopulaciju određenih organskih vrsta kojima ujedno zagađujemo/trujemo okoliš i sebe.

Sve radi na principu panike i pohlepe.
Korporacije nisu toliko krive koliko poduzetnici koji će kupiti komad dreka ako im prezentiraš lažnu funkciju preparata.

Određeni stupanj zavjere tu postoji, ne treba se zabuniti misleći da je to tipično poslovanje kompanija.
Sredstvima kojima tretiramo voće i povrće zapravo ubijamo određene vrste, zemlja isušuje i postaje kontaminirana teškim metalima i nemetalima poput fosfora te kao takva neupotrebljiva.
Koliko se zagađuju podzemne vode ne treba ni pričati.

Zato će se kroz par godina moći kupiti isključivo GMO voće i povrće plasirano na tržiste od strane istih kompanija koje trenutno prave i prodaju "zaštitna sredstva" uzgojeno u njihovim nasadima i plastenicima daleko od javnosti.

Mi kao konzumenti teško možemo spriječiti takav scenario, jako veliku ulogu igraju poduzetnici tj. proizvođač.
Jedino vam na kraju mogu savjetovati da kupujete pouzdano iz bio uzgoja ukoliko imate takve privilegije ili mogućnosti.
Ali oprez i tu ima caka.

15 godina
Teorije zavjere

Ma najjači su amerikanci koji mudro kontrolišu vrijeme, potrese i sl. i razaraju svoje gradove a još kad na to dodamo podmetanje bombi samim sebi a Al-Kaida mudro preuzima djela na sebe... da se usereš!

Jedino čemu vjerujem jeste lobi vojno-industrijskog kompleksa na koji je davno (u svom oproštajnom obraćanju naciji) upozorio američki predsjednik Eisenhower

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 14:54 (phoenix2003).
16 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Nije loše vam posjetiti koji put psihijatra ... čist da vas mal pošalje u popovaču il vrapče. Teorije zavjere, čak i da je hrpa stvari istina kao pojedinci možete jedino kao što sam već naveo otić kod psihića :D

12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Baska je bio u pravu mi ne postojimo,cak ni svemir ne postoji,upravo dokazano.U sta su slupali 10 milijardi,da nam kazu da ne postojimo,pa valjda i sami znamo da ne postojimo jer nam rekao baska.Yebes cern sta je bug forum s baskom na celu.ahhahaaahhhaha.

http://dnevnik.hr/vijesti/tech/higgsov-bozon-dokazuje-da-svemir-ne-postoji---341905.html

17 godina
moderator
T-55 kaže...

Baska je bio u pravu mi ne postojimo,cak ni svemir ne postoji,upravo dokazano.U sta su slupali 10 milijardi,da nam kazu da ne postojimo,pa valjda i sami znamo da ne postojimo jer nam rekao baska.Yebes cern sta je bug forum s baskom na celu.ahhahaaahhhaha.

http://dnevnik.hr/vijesti/tech/higgsov-bozon-dokazuje-da-svemir-ne-postoji---341905.html

Prvo - kakve to veze ima sa mnom? Niti sam ikad u životu vidio taj tekst niti sam iznosio išta od onog što piše u tom tekstu. Ti imaš neke probleme ili što? Ubuduće kad tvrdiš da sam nešto rekao, onda citiraj dio moje poruke u kojoj sam to rekao, umjesto da izmišljaš.

Drugo - znanstvene tekstove prati na legitimnim stranicama, a ne na dnevnik.hr-u. Dakle, idi na neki ozbiljan izvor poput www.sciencedaily.com, odnosno islijedi informaciju do izvora (ili što bliže izvoru). Ako ne znaš engleski dovoljno da bi mogao pratiti te stranice, onda ga nauči. A u međuvremenu možeš pratiti Čuda prirode ili tportal, jer su njihovi novinari koji pokrivaju znanost u znanost doista i upućeni.

Treće - kad već uzimaš "informacije" s prepisivačkih izvora čiji autori nisu upućeni u znanost i imaju tendenciju proizvoditi skandale, onda takve tekstove čitaj sa zrnom soli i uključi mozak. Unatoč što u naslovu i u prvoj rečenici piše tvrdnja da "svemir ne postoji", ostatak teksta tome ne ide u prilog (a ti se loviš samo za naslov!). Taj naslov i rečenica su rezultat "prepisivanja bez mozga" (autorica u Forbesu - WTF tko konzultira Forbes za informiranje o znanstvenim otkrićima?! - je napisala takav naslov radi pokušaja povećanja čitanosti). {#}

Što je u pozadini svega? Istraživanje koje je vodio jedan britanski student ili što već je koji radi na svom doktoratu, koji je došao do zaključka da kad se uzmu u obzir zadnja promatranja i pronalazak Higgsova bozona, da nije trebalo doći do Big Banga, nego da se svemir trebao skupiti (i valjda nestati). Sad, kad bi ti IŠTA znao o znanosti, onda bi znao i da takvo nekakvo istraživanje treba proći peer review te da se eksperimenti/mjerenja/opservacije trebaju ponoviti i dati iste rezultate, prije nego li se sve to može uzeti kao gotova stvar. Uvijek može doći do greške, do pogrešnog mjerenja (i ovdje je vjerojatno i došlo do toga - u suprotnom, morat će se mijenjati neke teorije jer je činjenica da je svemir tu) - kao što je to bilo pred koju godinu kad su "izmjerili" brzinu neutrina kako putuju brže od svjelosti.

Dakle, niti sam ja rekao da mi ne postojimo (lude gljive još nisu popustile?), niti sam rekao da svemir ne postoji, niti to piše u linkanom članku (izuzev prepisanog naslova, koji je rezultat autorovog nerazumijevanja engleskog jezika i konteksta).

16 godina
T-55 kaže...

Ko je Baska? 

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...
T-55 kaže...

Ko je Baska? 

Ma pusti ga, vidiš da još uvijek halucinira. {#}

12 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Prvo - kakve to veze ima sa mnom? Niti sam ikad u životu vidio taj tekst niti sam iznosio išta od onog što piše u tom tekstu. Ti imaš neke probleme ili što? Ubuduće kad tvrdiš da sam nešto rekao, onda citiraj dio moje poruke u kojoj sam to rekao, umjesto da izmišljaš....................

...................Dakle, niti sam ja rekao da mi ne postojimo (lude gljive još nisu popustile?), niti sam rekao da svemir ne postoji, niti to piše u linkanom članku (izuzev prepisanog naslova, koji je rezultat autorovog nerazumijevanja engleskog jezika i konteksta).

Rado bih citiro kada bi mogao naci temu staru godinu+ dana i nabio ti to na glavu.Mozda mi ti pomognes i nades.Mislim da je bila tema o ateizmu,teizmu nesto tako.Ako si ti zaboravio sta si napisao nije internet,on nikad ne zaboravlja.I mislim da ti ne stoji lose baska,lakse se izgovara(priznaj da nisi ni primjetio razliku).

I hajd kad vidim da si ti tako nacitan de ti nama obijasni(ukratko par recenica) ko je sklepo nas i svemir(zaboravicu ono predhodno da ne postojimo).Jer vidim da ni danas "pametni" znanstvenici nemaju sta pametno da kazu,osim da presipaju iz supljeg u prazno.Svakim novim otkricem ponistavaju ono predhodno i shvacaju da se svakim novim otkricem samo vrte u krug i stoje na mjestu.Jos kad se sjetim kad su "znanstvenici" u koje se ti kunes vikali da smo od majmuna i bakterija nastali.To je vrhunac "znanstva".

11 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Danas sam kupio agrokoka jaja, 2 paketa pod 10 komada

Toliko su velika da bi rekao prije da su od guske nego kokosi pa me se ogadila na sam prvi pogled. Mislio sam cime cijepe to toliko te kokosi da tako bijesna jaja imaju

Da bi na kraju svako jaje imalo po dva zutanjka u sebi {#} 

Pa sam razmisljao:

Ne modificiraju li oni genetsko te kokosi u svrhu manjeg troska i vece zarade, pa kokosi iznesu po dva pilica u jajetu po uzgajivacnicama ? Mozda mi je zato piletina zadnjih godina losa. Nekad sam je volio, sad mi ima cudan miris i bljutav okus

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 1:10 (cowboy).
12 godina
odjavljen
cowboy kaže...

Toliko su velika da bi rekao prije da su od guske nego kokosi pa me se ogadila na sam prvi pogled. Mislio sam cime cijepe to toliko te kokosi da tako bijesna jaja imaju

Pa sam razmisljao:

Ne modificiraju li oni genetsko te kokosi u svrhu manjeg troska i vece zarade, pa kokosi iznesu po dva pilica u jajetu po uzgajivacnicama ? Mozda mi je zato piletina zadnjih godina losa. Nekad sam je volio, sad mi ima cudan miris i bljutav okus

Ništa novo pod kapitalizmom. Čuj, pilići, svinje, krave...SVEEE ide pod steroide, hormone, GModificiranje... sve u svrhu?! povećanja prihoda naravno. ništa, al baš ništa čudno. nikakva zavjera, samo novac :)

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
15 godina
T-55 kaže...
mbaksa kaže...

Rado bih citiro kada bi mogao naci temu staru godinu+ dana i nabio ti to na glavu.Mozda mi ti pomognes i nades.Mislim da je bila tema o ateizmu,teizmu nesto tako.Ako si ti zaboravio sta si napisao nije internet,on nikad ne zaboravlja.I mislim da ti ne stoji lose baska,lakse se izgovara(priznaj da nisi ni primjetio razliku).

I hajd kad vidim da si ti tako nacitan de ti nama obijasni(ukratko par recenica) ko je sklepo nas i svemir(zaboravicu ono predhodno da ne postojimo).Jer vidim da ni danas "pametni" znanstvenici nemaju sta pametno da kazu,osim da presipaju iz supljeg u prazno.Svakim novim otkricem ponistavaju ono predhodno i shvacaju da se svakim novim otkricem samo vrte u krug i stoje na mjestu.Jos kad se sjetim kad su "znanstvenici" u koje se ti kunes vikali da smo od majmuna i bakterija nastali.To je vrhunac "znanstva".

T-55, ti i drugi kao ti, kada bi mogli, uništili bi sve što postoji u ime Boga. Ne! Nikada ne biste shvatili da time što uzimate tuđe sudbine u svoje ruke samim tim negirate Boga. Zato učini uslugu svijetu i raznesi se bombom u ime Boga! Ne sekiraj se, brzo ćeš biti zaboravljen.

17 godina
moderator
T-55 kaže...
Rado bih citiro kada bi mogao naci temu staru godinu+ dana i nabio ti to na glavu.

Gledaj - ne možeš naći nešto što ne postoji. To što ti zlonamjerno, svom silom želiš meni nešto "dokazati", nabijati na glavu ili štoveć, ne daje ti pravo da izmišljaš.

Mislim da znam na što ciljaš, a radilo se o temi "Svemir ni iz čega" ili tako nešto, koju sam otvorio s Kraussovim predavanjem. Ja to što ti stalno pišeš (izmišljaš) nisam napisao - napisao sam nešto tipa da je naš svemir u osnovi ništa, jer se sastoji od energije i materije (koja se može transformirati u pozitivnu energiju), dok je energija gravitacijskog polja negativna i zbroj svih tih energija u našem svemiru je 0, dakle kao da nema ničeg. Zato je i svemir mogao nastati ni iz čega, jer je ukupna energija u našem svemiru 0, dakle nije trebalo biti nikakve materije ili energije iz koje bi naš svemir nastao (da ne kažem "bio napravljen"). To ne znači da mi ne postojimo! Kojom li si samo logikom došao do toga?!

Dakle, jedno je što sam ja napisao i mislio s tim napisanim, a sasvim drugo je što si ti iz toga zlonamjerno iščitao. Ponovno dolazimo do toga da ne razumiješ ono što pročitaš ili da vadiš iz konteksta, kao što si napravio s naslovom članka na koji si dao link.

T-55 kaže...
I hajd kad vidim da si ti tako nacitan de ti nama obijasni(ukratko par recenica) ko je sklepo nas i svemir

Nevidljivi ružičasti jednorog. Zovem ga Pinky od milja. {#} Pa nisi valjda mislio da su naš svemir stvorili ljudi gušteri - ili?

Pitanje ti je inače nekorektno postavljeno (da baš ne kažem da bi spadalo u glupa pitanja). Naime, pitanjem impliciraš čak dvije stvari - impliciraš da smo mi i naš naš svemir stvoreni te da nas je stvorilo neko antropomorfno biće, odnosno biće koje ima ljudske karakteristike.

Pitanje ti je nekorektno postavljeno ne samo zbog forme, nego i zbog trenutnih znanstvenih saznanja - prema modernim znanstvenim hipotezama naš svemir nije stvoren (a kamoli da ga je stvorilo neko biće s ljudskim karakteristikama).

T-55 kaže...
Jos kad se sjetim kad su "znanstvenici" u koje se ti kunes vikali da smo od majmuna i bakterija nastali.To je vrhunac "znanstva".

Nisu! To su vikali zatupljeni kreacionisti koji ne razumiju evoluciju. {#} Dakle, to da smo nastali od majmuna je bio pogrešan i zlonamjeran "zaključak" neobrazovanih kreacionista kad su se susreli s teorijom evolucije.

15 godina
Teorije zavjere

mbaksa, mani se ćorava posla........

17 godina
Teorije zavjere

Nažalost Baksa, nekim ljudima jednostavno nemožeš objasniti.
Nismo svi jednaki, i to je tako. Dečko koji obožava oružje
je malo "specijalan" pa sad, njemu bi trebao neki prilagođen
program edukacije. Sa muzikom, velikim slikama, bojankom, i nagradama.
Ako ga samo kudiš i ispravljaš, onda se naduri i ljuti na tebe.
No da se vratim temi.
Kako je ovo tema "teorije zavjere" a ne neshvaćanje znanosti i kreacionizam,
evo čitam malo o crvenom križu. Ljudi ga brkaju sa bolnicom, ili apotekom:)
http://www.damninteresting.com/retired/can-we-trust-the-red-cross/
Lokalna teorija zavjere(?)
http://www.politikaplus.com/novost/105928/svi-vriste-na-crveni-kriz-ali-sto-ce-drzava-kad-on-podijeli-tu-prvu-pomoc-tko-ce-tad-pomoci-ljudima

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
12 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Pitanje ti je nekorektno postavljeno ne samo zbog forme, nego i zbog trenutnih znanstvenih saznanja - prema modernim znanstvenim hipotezama naš svemir nije stvoren (a kamoli da ga je stvorilo neko biće s ljudskim karakteristikama).

Nisu! To su vikali zatupljeni kreacionisti koji ne razumiju evoluciju. {#} Dakle, to da smo nastali od majmuna je bio pogrešan i zlonamjeran "zaključak" neobrazovanih kreacionista kad su se susreli s teorijom evolucije.

Kazes trenutnih saznanja,pa kakvo je to znanstvo koje se temelji na trenutnim saznanjima.Danas kazu da svemir nije stvoren,a vec sutra ce reci da je stvoren.Kao sto su rekli da ne postoji nista brze od svjetlosti,pa porekli to.I sad bi trebao vjerovat tim sarlatanima i shvacati ih ozbiljno.Valjda ako nesto iznose u javnost iza toga treba da stoje za vjeke vjekova,a danasnje znanstvo funkcionira na principu: drzi vodu dok majstori odu.

Jedino ozbiljno sto je znanost uspjela dokazati je to da je zemlja okrugla.Sve poslje toga je: sta bi bilo kad bi bilo.

Pa svi danasnjih znanstvenici koji se bave ovim temama mogu se nazvati neobrazovanim kreacionistima.Jer nam nisu dali odgovore i dokaze o tome o cemu pricaju.Jedino sto su dokazali je to da znaju muzt ovce kada je lova u pitanju.Razlika izmedu politicara i znanstvenika je sto na kraju karijere politicar zavrsi  zatvoru zbog toga sto je uzimo lovu,a nije dao rezultate.Dok znastvenik na kraju karijere dobije nobela za rad  "da je dokazo da nista nije dokazo" npr. kao i ono mrtvo puhalo havking koje jedan dan prica da Bog postoji dok drugi dan to porice.

17 godina
moderator
T-55 kaže...
Kazes trenutnih saznanja,pa kakvo je to znanstvo koje se temelji na trenutnim saznanjima.Danas kazu da svemir nije stvoren,a vec sutra ce reci da je stvoren.

Ovakve bedastoće možeš pisati samo zato jer ništa ne znaš. Najbitnija stvar koju ne znaš je kako znanost funkcionira - idi i educiraj se. Nitko neće "već sutra reći da je [svemir] stvoren", zato što se iz dana u dan povećavaju dokazi koji govore suprotno. Dakle, nema šanse da uz svu tu količinu dokaza sutra kaže da je svemir stvoren - onaj koji bi uopće pokušao tako nešto reći prvo bi morao dokazati da su svi ovi dosad prikupljeni dokazi neispravni i da su znanstvene teorije i hipoteze pogrešne ili barem nepotpune.

T-55 kaže...
Kao sto su rekli da ne postoji nista brze od svjetlosti,pa porekli to.

Nešto ti se pobrkalo.

T-55 kaže...
I sad bi trebao vjerovat tim sarlatanima i shvacati ih ozbiljno.

Evidentno je da si ti šarlatan i da nisi sposoban razumjeti jednostavne rečenice napisane na svom materinjem jeziku.

T-55 kaže...
Jedino ozbiljno sto je znanost uspjela dokazati je to da je zemlja okrugla.Sve poslje toga je: sta bi bilo kad bi bilo.

E, brutalno. Zaista brutalno. Slijep si, a imaš oči. Koliko čovjek mora biti intelektualno pokvaren da tako nešto izjavi? Znanost ti je pružila skoro sve što imaš i čime se služiš! I ti onda ovako se*eš! Od kompjutera, automobila, medicine, cjepiva, lijekova, hrane, kuće/zgrade u kojoj živiš... Što misliš zbog čega se avion ne sruši? Zbog toga što je utemeljen na znanosti i što znanost funkcionira.

T-55 kaže...
Pa svi danasnjih znanstvenici koji se bave ovim temama mogu se nazvati neobrazovanim kreacionistima.Jer nam nisu dali odgovore i dokaze o tome o cemu pricaju.

Ovo sad već počinje ozbiljno ličiti na trolanje. Ti zbilja ne shvaćaš da si ti neobrazovan, da si ti totalna neznalica, da ti nisi dao apsolutno nikakve legitimne odgovore i dokaze?

T-55 kaže...
Jedino sto su dokazali je to da znaju muzt ovce kada je lova u pitanju.

Shvaćaš da si sad upravo sebe nazvao ovcom? Za razliku od tebe, normalne ljude znanstvenici ne muzu, nego su im omogućili daaaaaleko kvalitetniji život nego bi ga imali bez njih. Ti bi konačno mogao stati iza tih bedastoća koje pišeš pa se lijepo zaputiti u pećinu, gdje nećeš biti u doticaju s ičim što je rezultat znanstvenih istraživanja. Naravno, ti to nećeš učiniti jer si neprincipijelan i licemjeran.

T-55 kaže...
Dok znastvenik na kraju karijere dobije nobela za rad  "da je dokazo da nista nije dokazo" npr. kao i ono mrtvo puhalo havking koje jedan dan prica da Bog postoji dok drugi dan to porice.

Za davanje ovako glupih i neistinitih izjava čovjek stvarno treba suspendirati pamet i razum.

14 godina
Teorije zavjere
Hawking je još dobar jer nešto radi zapravo ali oni poput Dawkinsa koji se bogate na psihološkim knjigama
kako bog ne postoji, e ti su pravi majstori.

Jbga čovjek je skužio kako zaraditi, isto kao Icke samo ovaj drugi halucinira i krade teorije i priče svega i svačega.

U vezi Hawkinga, postoje čak neke teorije da je on maskota zapravo, obični bogalj koji NASA-i služi za showcase a zapravo su njegove teorije rad više nepoznatih znanstvenika.
Onda imate kako su ga oni ušutkali jer je previše znao, pa ona da je on neki vrag jer ljudi s takvom bolešću ne žive dugo poput njega.

Evolucija ne govori kako smo nastali od majmuna nego mermaida, nekih majmunolikih riba koje su prohodale.
To je u suštini to, nemojte me samo ispravljati da smo nastali od predaka majmuna i čovjeka jer ja gledam u sam početak kako znanost objašnjava.

Nije da potpuno vjerujem u to jer još nema nađenih prijelaznih oblika.
A bilo je navodnih incidenta da su fejkali neke slike fetusa zlonamjerno nekad.

Mada kad gledaš malo bebe i da bi zapravo trebali hodati na sve cetiri ali imamo neki urođeni instinkt da ustanemo tj. prohodamo kako kažu možda je istina.

Ima li koje istraživanje o tome?
Mislim kaj bi bilo da bebu nikad ne prisiljavas da ustane?
Vec je ostavis da puzi?
12 godina
protjeran
mbaksa kaže...

Ovakve bedastoće možeš pisati samo zato jer ništa ne znaš.

Koliko placamo svi kroz poreze tzv. znanstenike dosad smo trebali putovati kroz vrjeme,ici zivjeti na druge planete i zvijezde,biti besmrtni itd.A na cemu smo danas?Na istom onom stadiju od prije 2000 godina.Vucemo se po zemlji ko puzevi,mada ne kocijama nego autima.Mozemo letjeti avionom i ispaliti raketu u svemir(armstrong se ne recuna jer nikad nije ni bio na mjesecu).I to je sav napredak za 2000 godina.Jos su nas unazadili 2000 godina.Prijasnji narodi sa stapom i kanapom su znali vise od nas o astrologiji i svemiru nego ovi danasnji pametari.Bili su na puno visem duhovnom i mentalnom nivou i nisu im bili potrebni "znanstvenici" koji ce im govoriti lazi.Ako u tebi cuci toliki potencijal sto ne radis na nekom institutu,a ne ovdje na forumu ucis nas neuke za daba.

17 godina
moderator
T-55 kaže...
Koliko placamo svi kroz poreze tzv. znanstenike dosad smo trebali putovati kroz vrjeme,ici zivjeti na druge planete i zvijezde,biti besmrtni itd.

Nemoj se više sramotiti. Lijepo ti odi u pećinu, daleko od tehnologije koje ne bi bilo bez znanosti. Dakle, lijepo u pećinu bez Interneta, bez kompjutera i smartfona, bez struje, bez frižidera, bez automobila, bez moderne medicine i lijekova, bez paste za zube i vodice za ispiranje ustiju, bez modernih namirnica... Kad si već takvo nezahvalno derište, koje je u totalnom raskoraku sa stvarnoću i koje svakim postom sve jače i jače ističe svoje ionako zapanjujuće neznanje, onda nije ni u redu da se služiš onime što ti je znanost donijela.

15 godina
neaktivan
cowboy kaže...

Pa sam razmisljao:

Crvene kokoši (tzv. nesilice) su pernate tvornice jaja na dvije noge. Još kad im rokneš i vitamine u prehranu, to što izlazi iz njih budu "jaja i pol" (ponekad i doslovno kao u tvojem slučaju). Ništa za pretjeranu brigu. Mi doma redovno imamo po desetak komada, evo baš smo osvježili populaciju prije mjesec dana nakon što su nam zvijeri (uglavnom kune i/ili lasice) potamanile veći broj ovih starijih.

Više-manje svi prodaju jaja tih koka, samo još rijetke kumice na placu drže prave domaće kokoši.

Koliko znam nesilice su nekakvi hibridi, potpuno su podređene svojoj funkciji i praktički nisu za ništa drugo. Možeš ju probati pojesti, ali se nećeš baš usrećiti jer su relativno malene, isto tako u ulozi kvočke jako često podbace (imaju nagon, ali bitno narušen).

Te kokoši se ne koriste za meso. Postoji druga vrsta kokoši - bijele kokoši (često zvane i bijeli pilići, zbog dobi u kojoj ih se ubija), koje se tove i koje završe na tvom tanjuru. Kad im daješ vitamine i obilnu hranu ta vrsta izraste u prave mrcine na kojima ima dosta mesa. Kolju se mlade kako bi meso bilo mekše (vjerojatno si čuo izraz "stara koka dobra juha" to je zato što je meso starih kokoši dosta žilavo i praktički nije za ništa drugo osim za kuhanje koje ga dobro omekša).

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice