Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 313.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Teorije zavjere
tnakir kaže...
mbaksa kaže...
And the plot thickens... To je ista onakva činjenica kao što je činjenica da u Bosni ima piramida?

Zar nema? Sta nisu nasli neke tunele i slicno?

Ne! Osmanagićevi lakovjerni sljedbenici sami oblikuju stepenastu piramidu gdje piramide nikad nije bilo! {#} Akademski svijet im se smije, a oni misle da otkrivaju čudo neviđeno. {#}

16 godina
tnakir kaže...
mbaksa kaže...
tadic kaže...
Dajte nam vi kolega odgovorite za sto se koristi postrojenje u Srbiji po imenu HAARP. Cinjenica je da to postrojenje postoji.

And the plot thickens... To je ista onakva činjenica kao što je činjenica da u Bosni ima piramida?

- pisat' ću polako; {#}

riječ ''piramida'', u usporedbi s riječi ''tunel''. Postoji jasna slovna distinkcija, matematički bi rekli da tunel nije piramida. Dakle otkrivanje neke rupe, ne znači da su otkrili piramide. Jedino ostaje valjan dokaz za korištenje mobitela prije par milijardi godina na tom području (hint wireles...).

HAARP. ... da i A51 je nešto što postoji, razlika je samo dali su neke činjenice istinite, dal je to samo malga i spygames dezinformacije koje su zapravo najbolja kamuflaža za istinu. Jednako kao što postoje tuneli, mada se za tunele (za sad) ne tvrdi da su ljudske tvorevine.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
mbaksa kaže...
tnakir kaže...
mbaksa kaže...

Ne! Osmanagićevi lakovjerni sljedbenici sami oblikuju stepenastu piramidu gdje piramide nikad nije bilo! {#} Akademski svijet im se smije, a oni misle da otkrivaju čudo neviđeno. {#}

Jel ima nesto sta ti ne znas ? 

Najbolje da su cijelu piramidu oblikovali. Pa piramida ima po cijelom svijetu, ne samo u Egiptu. A po nalazima u Bosni i ostalim dokazima ono su piramide, ne klasicne egipatske, ali su piramide.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Sad će reći da nema piramida u Bosni. Ako nikad niste bili u Visokom onda ne blebećite jer neznate ništa.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina
moderator
SimeKZ kaže...
Najbolje da su cijelu piramidu oblikovali.

Zbilja ne znam što bi ti to trebalo značiti. Na mjestu navodne ljudskom rukom rađene piramide nalazi se prirodno nastalo piramidalno brdo. I oni su počeli od dna tog brda oblikovati stepenastu piramidu koju tu nikad nije postojala.

SimeKZ kaže...
A po nalazima u Bosni i ostalim dokazima ono su piramide, ne klasicne egipatske, ali su piramide.

Po legitimnim nalazima u Bosni su brda piramidalnog oblika, a ne piramide koje su izgradili ljudi. Osmanagićevi "nalazi" nisu legitimni, već njegove izmišljotine u svrhu turizma.

15 godina
mbaksa kaže...
tnakir kaže...
mbaksa kaže...

To je samo tvoje jadno mišljenje. Vjerovatno iz kvarta nisi cijeli život izašao, nemaš blage veze šta se sve dešava oko tebe.

Bitno da si ti expert za piramide. Majstore nema šta, baš si biser.

15 godina
x18x05x kaže...

To je samo tvoje jadno mišljenje. Vjerovatno iz kvarta nisi cijeli život izašao, nemaš blage veze šta se sve dešava oko tebe.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
The Unforgiven kaže...
x18x05x kaže...

Hvala.

17 godina
moderator
x18x05x kaže...
The Unforgiven kaže...
x18x05x kaže...

Hvala.

Ad hominem je jadna taktika kojoj se pribjegava kad čovjek nema što pametno za reći. {#}

Bit će da ti nemaš blage veze. Nema nikakve dileme oko piramida u Bosni. Osmanagić je piramide izmislio i sav normalan akademski svijet odbacuje njegove nebuloze.

http://rationalwiki.org/wiki/Bosnian_pyramids

http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramid_claims

15 godina
mbaksa kaže...
x18x05x kaže...
The Unforgiven kaže...
x18x05x kaže...

Hvala.

Ad hominem je jadna taktika kojoj se pribjegava kad čovjek nema što pametno za reći. {#}

Bit će da ti nemaš blage veze. Nema nikakve dileme oko piramida u Bosni. Osmanagić je piramide izmislio i sav normalan akademski svijet odbacuje njegove nebuloze.

http://rationalwiki.org/wiki/Bosnian_pyramids

http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramid_claims

Ti tvoji akademici nikad nisu bili dole i nemaju pojma šta pričaju.

17 godina
moderator
x18x05x kaže...

Ne laži.

15 godina
mbaksa kaže...
x18x05x kaže...

Ne laži.

Zašto bi lagao?! Svi oni samo pričaju gluposti. Zašto bi tamo neka mala Bosna imala piramide?! Da je to Njemačka sad bi to bio svjetski fenomen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 13:48 (x18x05x).
13 godina
mbaksa kaže...
x18x05x kaže...

Ne laži.

KOliko sam ja vidio on je jako cjenjen medu svjetskim znanstvenicima. U pocetku su ga ismijavali, sve dok svi skupa nisu dolje dosli i vidjeli sta je to zapravo. 

Jel ti izades iz kuce nekad ili samo sjedis na BUG.u i mislis da si popio svo znanje svijeta... nisam bas skuzio u cem je tvoja kvaka toliko opsirnog znanja oko svega. 

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Nikakve valjane argumente nisi dao, samo si sipao izmišljene, nepotkrijepljene insinuacije. Protupitanjima pokušavaš sakriti činjenicu da nemaš valjanih argumenata.

Postavio sam ti tri konkretna pitanja koja proizlaze iz onog što si napisao, odnosno što tvrdiš. Ako je točno ono što tvrdiš i ako stojiš iza toga, onda ti ne bi trebao biti nikakav problem odgovoriti na njih. Naravno, problem je u tome što ne stojiš iza toga što si napisao, odnosno što je sve što si napisao neosnovano, izmišljeno.

ti nisi dao nikakve argumente.ja sam pobio tvoj svaki argument svojim pitanjem.ti imas problema sa svima na ovoj temi.ti jedini mislis da farmaceuti ne zaradjuju novac varajuci ljude na ljekovima.pa to ni pecinski covjek nebi mislio :)

zanimljivo je da je mbaksa strucnjak za sve grane znanosti pa vas moze demantirati.kako da ne.cim se lijepe clanci sa wikipedije zna se u kojem smijeru rasprava ide ;-)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 13:56 (cod4gamer).
17 godina
moderator
x18x05x kaže...
Zašto bi lagao?! Svi oni samo pričaju gluposti. Zašto bi tamo neka mala Bosna imala piramide?! Da je to Njemačka sad bi to bio svjetski fenomen.

Pa reci ti nama zbog čega lažeš. Ja ne znam. Ili će biti da cijeli svijet laže, ali samo Sam Osmanagić govori istinu, zar ne? How yes no.

SimeKZ kaže...
KOliko sam ja vidio on je jako cjenjen medu svjetskim znanstvenicima. U pocetku su ga ismijavali, sve dok svi skupa nisu dolje dosli i vidjeli sta je to zapravo.

LOL. Gdje si ti to vidio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 13:54 (mbaksa).
17 godina
moderator
cod4gamer kaže...
ti nisi dao nikakve argumente.ja sam pobio tvoj svaki argument svojim pitanjem.

Farsa se nastavlja. Odgovorio si mi na pitanja tako što mi nisi odgovorio? Nisi. Niti nećeš odgovoriti jer bi iskrenim odgovorima sam sebe prikazao u lošem svjetlu.

13 godina
mbaksa kaže...
x18x05x kaže...

Pa reci ti nama zbog čega lažeš. Ja ne znam. Ili će biti da cijeli svijet laže, ali samo Sam Osmanagić govori istinu, zar ne? How yes no.

SimeKZ kaže...

Sta gdje sam vidio, hoces dokumentarci na National Geographicu ili Histroy Channelu... Pisalo se o tome u Timesu, drzao je na predavanja na svim vecim fakultetima o svojem istrazivanju... Ajde nemoj se blamirat molim te, prvo se obrazuj pa onda napisi nesto je imam osjecaj da si jedan od onih sveznalica koji sve samo procitaju na internetu a knjiznica mu je strani pojam.

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

ti si strucnjak za piramide pa ga mos ismijavat?ti si vrsio istrazivanja pa znas da tu nema piramida?

bitno je da si ti vidio clanak na engleskom jeziku sa neke stranice tipa www.realsciense.com i drzis se da je to istina a svaka druga oprecna razmisljanja su podloga za ismijavanje jer je ta stranica rekla suprotno.

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Farsa se nastavlja. Odgovorio si mi na pitanja tako što mi nisi odgovorio? Nisi. Niti nećeš odgovoriti jer bi iskrenim odgovorima sam sebe prikazao u lošem svjetlu.

farsa je da ti nemas argumenata i upustas se u rasprave sa vise forumasa i svaki od nas je pobio tvoje teze o svijetu koji funkcionira savrseno te svatko tko ima drugacije razmisljanje je budala.

17 godina
moderator
SimeKZ kaže...
Sta gdje sam vidio, hoces dokumentarci na National Geographicu ili Histroy Channelu... Pisalo se o tome u Timesu, drzao je na predavanja na svim vecim fakultetima o svojem istrazivanju...

Gdje su linkovi?

cod4gamer kaže...
ti si strucnjak za piramide pa ga mos ismijavat?ti si vrsio istrazivanja pa znas da tu nema piramida?

Upravo zbog toga što nisam stručnjak za piramide slušam stručnjake. A stručnjaci kažu da u Bosni nema piramida.

cod4gamer kaže...
farsa je da ti nemas argumenata i upustas se u rasprave sa vise forumasa i svaki od nas je pobio tvoje teze o svijetu koji funkcionira savrseno te svatko tko ima drugacije razmisljanje je budala.

Sve ćeš napraviti, krenuti u napad na osobnoj razini, samo da ne odgovoriš na tri konkretna pitanja.

15 godina
Teorije zavjere

Ovo nema smisla,tema se zove "Teorije zavjere",a cijelo vrijeme se provlaci neko misljenje da takvo nesto kao "teorije zavjere" ne postoji.

Onda cemu postojanje i ove teme.

15 godina
protjeran

U ovoj temi su samo moderatori upravu. Može slobodno pod lock jer se ne isplati čitat nebuloze.

B-A-R-C-A
13 godina
mbaksa kaže...
SimeKZ kaže...
Sta gdje sam vidio, hoces dokumentarci na National Geographicu ili Histroy Channelu... Pisalo se o tome u Timesu, drzao je na predavanja na svim vecim fakultetima o svojem istrazivanju...

Gdje su linkovi?

cod4gamer kaže...

Upravo zbog toga što nisam stručnjak za piramide slušam stručnjake. A stručnjaci kažu da u Bosni nema piramida.

cod4gamer kaže...

Sve ćeš napraviti, krenuti u napad na osobnoj razini, samo da ne odgovoriš na tri konkretna pitanja.

Znas, da bi procito casopis odes na kiosk ga kupit ili u knjiznicu procitat. Ne sjedis ko uhljeb doma i solis pamet drugima...

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

semir osmangic je veci strucnjak definitivno od tebe za piramide.on kaze da postoje.kaze neki amerikanac da piramide ne postoje ti automatski tvrdis da piramide ne postoje samo zato sto je ovaj iz amerike a ovaj iz balkana?pola njih sta mu se smiju nisu uopce radili nikakva istrazivanja a smiju mu se.pa kakvi su to znanstvenici?zar se njihove tvrdnje nebi trebale bazirati na cinjenicama?

necu se spustat na tvoju razinu pa da me na njoj pobjedis.draza mi je rasprava jer sam u njoj bolji.

14 godina
neaktivan
tadic kaže...

Ovo nema smisla,tema se zove "Teorije zavjere",a cijelo vrijeme se provlaci neko misljenje da takvo nesto kao "teorije zavjere" ne postoji.

mbaksa je taj koji ne dopusta da tema tece svojim tokom nego moras ulazit u rasprave sa njim objasnjavajuci mu da svijet nije onakvo mjesto kako ga on vidi sa svog balkona.

17 godina
moderator
SimeKZ kaže...
Znas, da bi procito casopis odes na kiosk ga kupit ili u knjiznicu procitat. Ne sjedis ko uhljeb doma i solis pamet drugima...

Znači, ništa od linkova? Moram ti vjerovati na riječ?

cod4gamer kaže...
semir osmangic je veci strucnjak definitivno od tebe za piramide.

Gdje ja tu ulazim u priču?

cod4gamer kaže...
kaze neki amerikanac da piramide ne postoje ti automatski tvrdis da piramide ne postoje samo zato sto je ovaj iz amerike a ovaj iz balkana?

Cijeli akademski svijet kaže da ne postoje. Izgleda da se cijeli akademski svijet urotio protiv Osmanagića.

cod4gamer kaže...
mbaksa je taj koji ne dopusta da tema tece svojim tokom nego moras ulazit u rasprave sa njim objasnjavajuci mu da svijet nije onakvo mjesto kako ga on vidi sa svog balkona.

Čemu služe teme na forumu, ako ne raspravama? Ti si taj koji opstruira raspravu neodgovaranjem na pitanja koja se izravno tiču tvojih tvrdnji.

13 godina
Teorije zavjere

Jesi ti bolestan covjek ili se samo pravis ? Kako da ti dam linkove od casopisa, molim te mi objasni... Daj ti meni linkove gdje pise da je sve fake. Necu se raspravljat dalje jer ti si onaj tip osobe koji neda drugom za pravo makar mu se cupali nokti.

Uostlaom, ne znam niti ko te pametan stavio za moderatora ovdje... ocito da na miru mozes lupati svoje nedokazane gluposti.

17 godina
neaktivan
tadic kaže...

Pa zavjere postoje. Zavjera je i kad se 4 lokalna moćnika dogovore sa nekom kompanijom oko prenamjenje njihova zemljišta kako bi zaradili milijune.

Ali ova tvoja "opaska" je na razini "ako zaklopim oči sunce ne postoji, ali ako otvorim oči ono odmah nastane".

To što se tema zove Toerije Zavjere ne dokazuje iste, niti potvrđuje da sve što lakomisleni kreten smisli i postavi ovdje zbilja i postoji.

Mene više od vaših debilnih naklapanja, intrigira mentalni sklop iz kojih ovo sve proizlazi, koji se upavo predstavlja kao onaj koji propitkuje, koji širi i razvija mišljenje, koji dokazuje skriveno, ali kad se ijedna teza prokaže kao netočna skreće su najjadnije, najprljavije i najgluplje zakutke ljudskog uma ~ vjerski fundamentailzam.

Ustvari vi i jeste krivi za ovakva stanja, jer je svim fundamentalistima najlakše sakriti očito, najlakše ih je prevariti, najlakše je načiniti zlo. Jer onaj koji je preglup ili prezaslijepljen sa onime što mu netko servira je upravo i najveća žrtva. Samo je za otkriti je li taj netko namjerna, svojevoljna budala, ili ima krivaca u društvu i odgoju.

Naravno treba uzeti i pod fakt da je skrivanje očitog u svim slučajevima nisu "HAARP, piramide, gušteri, alijeni i chemtrailsi", već nešto mnogo jednostavnije - dogovor 3 pojedinca oko financijske koristi što je u 99% slučajeva tek loklani krimen i nešto što rješava Županijsko odvjetništvo.

No Ivo, Pero i Slavko nisu zanimljivi umu koji nema ništa pametnije za raditi - pa je Ivo slugan cionističko-masonke-urarske lože, Pero je čovjek-prase, a Slavko je chemtrailsima pokušao sakriti dobivanje kredita visokom vladinom dužnosniku. I onda je građanin sretan jer je bitan, jer je on otkrio sat sa Svevidjelim okom na ruci Ive, jer je čuo Peru kako Rokće na izvanzemljaskom jeziku i dobiva upute, i da Slavko ima pilotsku iskaznicu JAT-a.

Problem je što takav građanin najčešće i nije za jedan koitus with consent sa razumnim ljudstvom pa ga ustvari najviše pali to da circle-jerka u mraku sa svojim pandanima. Jer onda se bori, onda nije u istom riječnom toku, jer onda se ima smisla ustati i ići u Dioki na posao.

Primjer vam je naša vrla Republika, u kojoj je stanoviti Ivo Crkvom, ustašama i djecom crvenih podoficira ukrao ili uzeo proviziju za svaki premijerski potez.  Al ne može netko samo tako i jednostavno pokrasti tolike novce bez da itko zna? Pa svi sve znaju, đes bio devjestprve, čigov si sin, jes primija ostiju na maši, jel se ćerce kurva na fejsbuku.

No Chemtrailsi su krivi, nisu debili koji se kolju oko crne ili crvene knjižice, tragova na nebu ili paralelepipeda u Bugojnu.

I tako, 2014. nama je Mirela "Wat 'baut dem khemtrejls" Holy 3. izbor na demokratskim izborima.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
protjeran

Ovaj forum postaje gori od foruma.hr

B-A-R-C-A
17 godina
moderator
SimeKZ kaže...

Jesi ti bolestan covjek ili se samo pravis ?

Znači, kao i tvoje kolege, kad više nemaš što pametno za napisati ide vrijeđanje.

SimeKZ kaže...

Kako da ti dam linkove od casopisa, molim te mi objasni...

Ja bih sad tebe trebao pitati - jesi li ti bolestan pa da misliš da ja od tebe očekujem linkove na časopise? Ti si naveo dokumentarce - vidi, ovdje ako mi ne vjeruješ. Dokumentarci se vrlo često stavljaju Online, na YouTube i druge servise. Spomenuo si Times - ako nemaju online izdanje, trebali bi postojati drugi izvori koji prenose vijesti i reportaže, zar ne?

Ne kužim u čem je problem. Časopis nije informacija. Časopis prenosi informacije (ili dezinformacije). Ako informacija ima u časopisu, te informacije su odnekud morale doći. Ako ti je stalo do toga da je to što si pročitao točno, onda je za očekivati da ćeš informacije provjeriti na legitimnim izvorima. Evo, sam ti lijepo objasnio? Ne zanima me kako ćeš mi dati link na časopis, nego me zanimaju linkovi na legitimne izvore s informacijama koje iznosiš.

SimeKZ kaže...

Daj ti meni linkove gdje pise da je sve fake.

Dao sam ti linkove. U onim člancima su tvrdnje potkrijepljene referencama - dakle imaš opsežan popis referenci i možeš istraživati do mile volje. Naravno, ako se doista želiš informirati. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice