Kakve veze taj anonimus ima s ičim? Nikakve. Koga briga za njega? Osim toga, nije na meni da osporavan njegovu stručnost, inteligenciju, metode istraživanja itd., nego je na tebi da ih dokažeš. Zar si mislio da ćeš se tako lako izvući? Tu bubneš ime nekog anonimusa i onda prevališ teret dokazivanja njegove stručnosti na mene. Neće ti to proći - teret dokazivanja je na tebi. Pa nismo mi ostali mali djeca. Osim toga, koga briga tko je taj tip - ljudima se ne treba vjerovati, vjerovati se treba znanstvenim radovima. Vjerovanje neke tvrdnje samo zato jer ju je izgovorio neki (kvazi) autoritet je logička pogreška argument iz autoriteta (argument from authority).
Anonimus ili netko poznat to je više osobna stvar, meni su Engleski sredovjekovni pisci npr. svi redom anonimusi, ako se ikada počnem zanimati za Englesku sredovjekovnu književnost, postati će netko "poznat".
Nikoga nije briga za njega, ono o čemu mi ovdje raspravljamo je njegova terorija.
Glup ti je taj koncept dokazivanja, tj. nije tvoj, dokazivanje je jednostavno stvar namjere, želim ti ja to dokazivati ili ne, ne postoji nešto kao tko bolje obrazloži svoju teoriju u nju svi vjerujemo, nema "stare dokazane teroije" i nove koje bi tek trebala biti dokazana, to je stvar u onome tko "dokazuje" i onome koji se slaže/ne slaže, to je barem moje mišljenje...
Ja ti ne želim dokazivati ništa, ako sebe vidiš kao nekoga tko je vidio taj događaj, iz svih uglova, pročitaj što on ima za reći.