Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 488.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Teorije zavjera - uzduž i poprijeko

..i što su onda to "Kubanci" ili CIA napravili od svega ?

ništa ?

sve piše mogli bi ovo, mogli bo ono i ništa !?

ovo sranje na wiki kao da je pisao debeli Michael Moore {#}

14 godina
protjeran

{#}

15 godina
neaktivan
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am
17 godina
Re: Teorije zavjera - uzduž i poprijeko

Taman to pročitao i proslijeđujem link sa tportala na stranicu gdje su objašnjene te "teorije", tj pobijene ili ne.

http://www.popularmechanics.com/technology/military/news/1227842

Eto pa svi skeptici čitajte {#}

Volim seks i rado ga se sjećam...
16 godina
protjeran

moja lista najvećih obmana (za koje ja znam, bilo ih je sigurno i više, ali nisam informiran)

1. 9/11

2. jfk

3. roswell

4. mate boban i arkan (gledali svoje sprovode na tv).

HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...

{#}

carl orff se okrece u grobu dok gleda kako svakojaki moroni koriste njegovo djelo u svrhu dramatizacije baljezgarija.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
17 godina
neaktivan
Re: 11.9. zastrašujuće činjenice :O
segregator kaže...
Bukva kaže...

Da ga je CIA htjela ubiti, ubili bi ga u Ovalnom uredu unutar njegova 4 zida i pritom optužili provalnika.

Koja budala ide smišljati "tajni" atentat pred zilijun ljudi i nekoliko kamera i to u kada je on poluzaštićen u vozilu koje se kreće????? Što da je preživio? Što da je vjetar zapuhao i promjenio smjer metka? Što da je netko vidio odljesak od nišana?

Odvališ mu glavu, utvrdiš da je mrtav, čekaš da se ohladi i da ga ujutro čistačica nađe.

I ti bi popušio takvu priču? {#}

to je šuplja priča tu si u pravu, ali srčani udar ili moždani udar za političare nisu ništa novo, a srčani udar se lako sredi....

netko,netkovic kaže...

Meni je jedino sumnjivo zakaj avion nisu srušili dok je letio nad washingtonom...Zna se da tamo avioni ne lete, i da ako koji doleti i ako ne odgovara, na njega se puca...Vjerojatno su im takvi slučajevi pre rijetki,pa su još čekali :/...

Gle u to doba nikome nije palo na pamet da bi se oni mogli zabiti u neki objekat

1. teroristi su do tada uvijek slijetali na aerodrom i radili predstave i gomilali neulozne zahtjeve

2. u doba mira imati petlju i narediti rušenje civilnog aviona usred amerike????? baš da vidim te face u zrakoplovnoj kontroli, pa živoga ga bi razapeli i u medijima i u sudnici.

BTW, imate u puno filmova katastrofe da sam američki precjednik mora odobriti rušenje civilnog aviona u doba mira, i sad neko kaže da bi neki činovnik imao petlje sam to napraviti?

a razni borci za slobodu bi to objasnili da je vlada ubilia xx civila samo iz objesti jer ti avioni nikad se ne bi zabili u nebodere

14 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Taman to pročitao i proslijeđujem link sa tportala na stranicu gdje su objašnjene te "teorije", tj pobijene ili ne.

http://www.popularmechanics.com/technology/military/news/1227842

Eto pa svi skeptici čitajte {#}

kak mogu objasnit pad wtc1 i 2 u manje od 10 sec.???? kada bi bacio bilo koji predmet sa vrha wtca on bi padao malo vise od 9sec a to znaci da je 110 katova palo brzinom slobodnog pada bez ikakvog otpora, a katovi ispod nisu bili osteceni... plus jos wtc 7 gdje se vidi primjer kontroliranog rusenja gdje zgrada pada u svoj vlasiti tlocrt.........

17 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...

kak mogu objasnit pad wtc1 i 2 u manje od 10 sec.???? kada bi bacio bilo koji predmet sa vrha wtca on bi padao malo vise od 9sec a to znaci da je 110 katova palo brzinom slobodnog pada bez ikakvog otpora, a katovi ispod nisu bili osteceni... plus jos wtc 7 gdje se vidi primjer kontroliranog rusenja gdje zgrada pada u svoj vlasiti tlocrt.........

ok ajmo stvar po stvar

koliko je velik i težak avion koji je pogodio zgradu

koliko je to kinetičke energije (recimo da zanemarimo eksploziju kerozina i temperaturu nakon toga) pretvorenu u snagu potresa?

Ako ti je poznato blizanci su sagrađeni od metalnih stupova koje drže zakovice, kad se avion zaletio u zgradu dogodilo se što?

od vibracija su popucale zakovice i sve se u trenu srušilo ko kula od karata

druga stvar

pad, zgrada je i konstuirana da se jednog dana kad bude prestara sruši e sad ima li ovjde netko sa arhitetkture da nam pojasni da li je moguće dizajnirati zgradu da se uruši a ne sruši bočno - ja mislim da je moguće

14 godina
protjeran
Darky kaže...

druga stvar

pad, zgrada je i konstuirana da se jednog dana kad bude prestara sruši e sad ima li ovjde netko sa arhitetkture da nam pojasni da li je moguće dizajnirati zgradu da se uruši a ne sruši bočno - ja mislim da je moguće

ne može se takva mrcina srušit bočno, nije to dimnjak od neke toplane, visok 80m a širok 15 m. (50-10 visoke peći i sl.)

ovi dimnjaci iz Zenice bi bez problema pri udaru aviona frknuli bočno

sjaši Kurta da uzjaše Murta
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:11 (Provjeren).
14 godina
protjeran
Darky kaže...
NiđoVobra kaže...

ok ajmo stvar po stvar

koliko je to kinetičke energije (recimo da zanemarimo eksploziju kerozina i temperaturu nakon toga) pretvorenu u snagu potresa?

Ako ti je poznato blizanci su sagrađeni od metalnih stupova koje drže zakovice, kad se avion zaletio u zgradu dogodilo se što?

druga stvar

ocito tebi puno toga nije poznato zato jer su blizanci izgradeni da izdrze udar aviona u bilo kojoj tocki, a zasto zato jer se 1945 bombarder zaletio u empire state building i konstruirani su sa pretpostavkom da bi moglo doci do udara mlaznog aviona...... cak bi mogli izdrzati i visestruke udare mlaznih aviona..... ali nisu samo bili izgradeni da izdrze udar aviona nego da izdrze vjetar koji tijekom zime zna puhat brzinom od 220 km/h a udar aviona nije bio jaci od udara vjetra....... a ako cemo po tvojoj teoriji da su popucale zakovice i da sve sve u trenu sruslio sta je onda sa jezgrom od 47 celicnih stupova???? zar oni nebi trebali ostat???

17 godina
neaktivan
Provjeren kaže...
Darky kaže...

druga stvar

ne može se takva mrcina srušit bočno, nije to dimnjak od neke toplane, visok 80m a širok 15 m.

pa valjda ima neki ko se razumije u tu tematiku?

BTW, za one koji se sjećaju bombe u blizancima tada je komisija javno rekla da nema šanse da auto bomba sruši zgradu, ali ako bi došlo do eksplozije na 70+ katu da bi tada zgrada bila u opasnosti zbog svoje konstrukcije

Imate to u zaključku i filma koji je snimljen po tom događju, ali se sad ne sjećam kako se zove

17 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...

ocito tebi puno toga nije poznato zato jer su blizanci izgradeni da izdrze udar aviona u bilo kojoj tocki, a zasto zato jer se 1945 bombarder zaletio u empire state building i konstruirani su sa pretpostavkom da bi moglo doci do udara mlaznog aviona...... cak bi mogli izdrzati i visestruke udare mlaznih aviona..... ali nisu samo bili izgradeni da izdrze udar aviona nego da izdrze vjetar koji tijekom zime zna puhat brzinom od 220 km/h a udar aviona nije bio jaci od udara vjetra....... a ako cemo po tvojoj teoriji da su popucale zakovice i da sve sve u trenu sruslio sta je onda sa jezgrom od 47 celicnih stupova???? zar oni nebi trebali ostat???

ma daj, boing b17 koji je zavšio u ESB je bio spor i nije ekspodirao ne možeš usporediti B17 sa novim mlažnjakom od 100 tona koji ide 700 na sat

17 godina
neaktivan
karakteran kaže...

moja lista najvećih obmana (za koje ja znam, bilo ih je sigurno i više, ali nisam informiran)

1. 9/11

2. jfk

3. roswell

4. mate boban i arkan (gledali svoje sprovode na tv).

1. bog postoji

sandinista
14 godina
protjeran
Darky kaže...
NiđoVobra kaže...

ma daj, boing b17 koji je zavšio u ESB je bio spor i nije ekspodirao ne možeš usporediti B17 sa novim mlažnjakom od 100 tona koji ide 700 na sat

wtc je izgrađen da izdrzi udar boinga 707 koji je bio najveci u to vrijeme, a avioni koju su se zabili bili su tipa 767, cak boing 707 ima vecu nosivost od 767 za kojih 15 tona......

17 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...

wtc je izgrađen da izdrzi udar boinga 707 koji je bio najveci u to vrijeme, a avioni koju su se zabili bili su tipa 767, cak boing 707 ima vecu nosivost od 767 za kojih 15 tona......

nedavno su zbog vibracija evakuirali jedan neboder

što su ustanovili

pa ekipa je na vrhu nebodera imala aerobik

znači 30-ak ljudi je doslovno dovelo zgradu u opasnost od rušenja uz malo cupkanja (ne izmišljam bilo je u dnevniku)

Osim toga da li ti znaš što je zamor materijala

blizanci su sagrađeni 1970 i '71 znači prošlo je 30 godina od gradnje

i još je kostrukcija pretpjela udar 1993 od auto bombe

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:28 (Darky).
16 godina
Provjeren kaže...
ne može se takva mrcina srušit bočno, nije to dimnjak od neke toplane, visok 80m a širok 15 m. (50-10 visoke peći i sl.)

ovi dimnjaci iz Zenice bi bez problema pri udaru aviona frknuli bočno

- prvo dobar primjer (slažem se..) ali i 'ispravak'...

Nebi se ni dimnjak prevalio, jednostavno masa i fizika, cement-cigla nije dovoljno jak da to izdrži (podnosi tlak ali ne vlak), složio bi se na do pola (paušalna procjena) udaljenosti od vrha.

Da je metalni tad bi mogao pasti tako cijelom visinom-dužinom. Međutim neboder je daleko teži, nije samo metal... puca kod struktrualnog preopterećenja.

Rezultat je rušenje kao kule od karata.. tj. upravo onako kao što se i urušio.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Darky kaže...
(ne izmišljam bilo je u dnevniku)

{#}, HOS

sandinista
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Darky kaže...
(ne izmišljam bilo je u dnevniku)

{#}, HOS

što je smješno?

17 godina
neaktivan
Darky kaže...

što je smješno?

navođenje dnevnika kao pouzdanog izvora a ne samo copy-paste medija, što se tiče zemljotresa navrh nebodera u to ne ulazim

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:45 ((s)izgoreo).
14 godina
protjeran
Darky kaže...

što su ustanovili

znači 30-ak ljudi je doslovno dovelo zgradu u opasnost od rušenja uz malo cupkanja (ne izmišljam bilo je u dnevniku)

..pa poznato je još iz JNA da 50-ak i više vojnika ne smije preko mosta ići strojevim korakom "leva-desna, leva-desna" i ritmički udarat po asfaltu, već se obavezno most prelazi normalnim korakom,  a sad nek se "neki" zapitaju zašto ?

sjaši Kurta da uzjaše Murta
17 godina
protjeran
Darky kaže...
NiđoVobra kaže...

ok ajmo stvar po stvar

druga stvar

{#} ti to nas malo zabavljas mastanjem ili?

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Darky kaže...

što je smješno?

navođenje dnevnika kao pouzdanog izvora a ne samo copy-paste medija, što se tiče zemljotresa na neboderu u to ne ulazim

znači tebi snimka i svejdočenja snimljene kamerom nisu valjani dokaz (tim što su objavljeni na nacionalnoj tv), ali link na neku sumnjivu stranicu koja objavljuje zavjere je pouzdan???? {#}

edit:

@MorciTheCroat kaže...

Izračunaj kinetičku energiju aviona koji udara u zgradu

pretvori to u energiju potresa i onda možeš osporavati moju tvrdnju

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:48 (Darky).
17 godina
protjeran
Darky kaže...

edit:

@MorciTheCroat kaže...

Izračunaj kinetičku energiju aviona koji udara u zgradu

pretvori to u energiju potresa i onda možeš osporavati moju tvrdnju

Nebitno, jer uopce ne razmisljas svojom glavom, vec dokazujes neku tvrdnju istinitom jer je bilo na Dnevnik-u?

16 godina
protjeran

Tek sam sad proctiao ovo.Stvarno fascinantno.

The enemy of my enemy is my friend!
14 godina
protjeran
Darky kaže...
NiđoVobra kaže...

što su ustanovili

jel ovakav celicni stup moze unistiti zamor materijala??? ja mislim da ne...... ovo je jedino moguce sa thermitom koji se korsti za brzo rezanje i zavarivanje a na ovoj slici se vidi jasno vidi da je stup prerezan pod kutem i jos se vidi celik kako je  curio.......

celicni stup prerezan pod kutem celicni stup prerezan pod kutem
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

Nebitno, jer uopce ne razmisljas svojom glavom, vec dokazujes neku tvrdnju istinitom jer je bilo na Dnevnik-u?

kako je to nebitno, izbaci svoj kontra argument ili šuti

ja samo na tvoje mogu reči da si troll

17 godina
neaktivan
NiđoVobra kaže...

jel ovakav celicni stup moze unistiti zamor materijala??? ja mislim da ne...... ovo je jedino moguce sa thermitom koji se korsti za brzo rezanje i zavarivanje a na ovoj slici se vidi jasno vidi da je stup prerezan pod kutem i jos se vidi celik kako je  curio.......

o da, dok je zgrada gorila tipvi su ispod rezali temelje kao drvosjeće????

ma daj

eksploziv ne može napraviti ravni rez nikada

a ovo na slici je čisto pucanje

kad se gornji dio raspao sve se počelo urušavati prema dolje i onda je gotovo i zdravi djelovi pucaju od te silne težine koja nekontrolirano pada

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:57 (Darky).
17 godina
neaktivan
Darky kaže...

znači tebi snimka i svejdočenja snimljene kamerom nisu valjani dokaz (tim što su objavljeni na nacionalnoj tv), ali link na neku sumnjivu stranicu koja objavljuje zavjere je pouzdan???? {#}

pa bilo je i svjedočenje viđenja NLOa nad pagom na dnevniku... koji link na sumnjivu stranicu mi je pouzdan, zašto izmišljaš?

sandinista
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 12:57 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

pa bilo je i svjedočenje viđenja NLOa nad pagom na dnevniku... koji link na sumnjivu stranicu mi je pouzdan, zašto izmišljaš?

aj ti sad u krajnosti oko NLO {#}

interesantno je da teoretičarima zavjera samo pašu snimke i linkovi koji govore u prilog zavjeri, a sve ostalo je zavjera

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2011 13:00 (Darky).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice