Teorije zavjera - uzduž i poprijeko zaključana tema

poruka: 2.315
|
čitano: 486.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: 11.9. zastrašujuće činjenice :O
čisto orijentacije radi: 9/11 su izrežirali isti oni koji su ubili j.f.k. ista ekipa. so called black ops.
nakon njegovog ubojstva sve linije prema d.c. su prekinute, a u 9/11 šteli fighter jets su se digli tek kad su boeings odradili svoje.
HDZ = SDP
17 godina
neaktivan
11.9. zastrašujuće činjenice :O

Posto dobivam tjedne clanke skeptic magazina, ovaj put je tema 9/11, pa evo da podjelim s vama. Nemam vremena za raspravu, samo vam dajem tekst za one koje zanima, pa nek pomogne u raspravi onima koji za nju imaju vremena (mbaska npr.).

http://www.skeptic.com/eskeptic/11-09-07/

Nothing is true, everything is permitted...
14 godina
protjeran
karakteran kaže...
čisto orijentacije radi: 9/11 su izrežirali isti oni koji su ubili j.f.k. ista ekipa. so called black ops.
nakon njegovog ubojstva sve linije prema d.c. su prekinute, a u 9/11 šteli fighter jets su se digli tek kad su boeings odradili svoje.

Jesi li to sve odjednom sanjao ili imaš povjerljive podatke od nekog duhovnog vodiča ?

16 godina
protjeran
Razborit kaže...
karakteran kaže...

Jesi li to sve odjednom sanjao ili imaš povjerljive podatke od nekog duhovnog vodiča ?

ja nisam nadrogiran (napušen?) kao ti da ne znam zbrojiti 2 i 2. tko želi shvatiti shvatit će, tko ne želi ni jedan dokaz ne pomaže. vidim da si čitao mikijev zabavnik umjesto da si ozbiljno istraživao tu temu.

HDZ = SDP
17 godina
moderator
karakteran kaže...

ja nisam nadrogiran (napušen?) kao ti da ne znam zbrojiti 2 i 2. tko želi shvatiti shvatit će, tko ne želi ni jedan dokaz ne pomaže.

Infinite loop.

14 godina
protjeran
karakteran kaže...
ja nisam nadrogiran (napušen?) kao ti da ne znam zbrojiti 2 i 2. tko želi shvatiti shvatit će, tko ne želi ni jedan dokaz ne pomaže. vidim da si čitao mikijev zabavnik umjesto da si ozbiljno istraživao tu temu.

Vidim da ti je to krajnji domet, zbrojiti 2+2

Načitao sam se i nagledao tih sranja prije puno godina i uvijek kreacionisti i kvaziteoretičari zavjera (ne mogu ih nazvati ni teoretičarima, jer je teorija ipak nekakvo znanje) izmisle nešto novo, strašno, bez ijednog dokaza.

I da žao mi je što nema više (ili ima ?) Mikijevog zabavnika, to je ultrarealno štivo za ove nebuloze o kojima vi divanite.

16 godina
protjeran

kao što rekoh: sljepcu da staviš dokaz ispred nosa on ga neće vidjeti. pametan shvati još na početku, mudar na sredini, a b{#}a često čak ni na kraju puta.

HDZ = SDP
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 11:39 (karakteran).
16 godina

A koje to dokaze?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
protjeran
Bukva kaže...

A koje to dokaze?

Nebitno, poanta je u tome sto oni koji traze da im se dokaze neka cinjenica, nikad nece stic do istine.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 11:58 (MorciTheCroat).
16 godina

Aha, znači ak ja sada tebi kažem da sam štemo tvoju žensku onda ćeš mi povjerovat, jel...?

Mislim, jer ako tražiš dokaze nikad nećeš uvidjeti istinu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
roko121roko kaže...
..

Ne znam ja tko je i zašto učinio. Ali ono što sam siguran je da nije točno onako kako se prikazuje da se dogodilo.

- LoL .. do boli.

Argumenti? Mislim forumašenje je na osnovi razgovora-konverzacije. U tvojoj tvrdnji (osim ne znanja) je i obično propovijedanje, bez razgovora-propitkivanja ili suprotnih stavova. Imaš čvrstu vjeru, jednako kao i svaki fanatik, jedino je religija druga, zove se DoDoizam, po predstavniku izumrle ptičje vrste, moguće iz roda papigašice.

Upravo takve žrtve 'Pistolero' mbaksa, rešeta i dokrajči metkom u čelo (ili iza uha)... i to sve logikom, koja je u tvoje dvije rečenice ravna perpetuummobilu. (ili što reče dr.Nasty, infinite.., dodajem, jedino je glupost bezgranična, možda i svemir.)

Razborit kaže...
..

glupi filmić ili paradokumentarac o tome kako je David Icke s reptilima Bushom i ekipom srušio tornjeve.

Bravo, super će ti se mozak razvijat nastaviš li tako razmišljat.

Nije bitno kako se razmišlja, bitno je da se razmišlja.

Ne branim MBaksu nego poput njega trebam dokaz a ne maštarije. Znam da se iz maštarija mogu proizvesti dobra zapažanja no koliko sam pročitao na ovoj temi, većinom su teorije zavjere glupo objašnjene (da prostite) zanovane su na TUĐEM viđenju i zlo mi je od toga.

MBaksa bar razmišlja svojom glavom a ne zasniva svoje teze na osnovu you tube-a i sličnih "pouzdanih" izvora.

MB traži topovsko meso, ne odbranu.

Potrebno je imati kontra stav (pa i netočan, advocatus diaboli), to je dobro, razvija se diskusija i mišljenje...

(pa možda ako se (s)izgoreo smiluje nekom kontrom, postane zanimljivo, da ne moram ja jer obično gubim (kad je kronično u pravu)).

.. (nastavak)

Bukva kaže...

A koje to dokaze?

- pa zar nije sama teorija dovoljan dokaz? (sarkazam i čuđenje.. {#} ?)

To ide ovako nekako, ako postoji ideja (teorija) tad je sve moguće (recimo ljudski ostvarivo). Ako već postoji ideja (sumnja u istinitost službenih verzija, koje defaultno 'smrde' jer je to valjda normalno za politiku), dalje je sve pučkoškolska logika, s dokazom 'gdje ima dima ima i vatre', dalje je samo zakon brojeva (uz statističku magiju) i eto ti dovoljne kritične mase za sve moguće istine (jer je istina samo stvar percepcije, tumačenja, ponekad i interesa itd..) za razliku od (nazovimo) činjenica koje bi MB želio logički obraditi (dokazati ili pobiti).

- klasičan obrazac, jednak u svakoj teoriji... internauti su pogodni primatelji, kao i svatko tko upija nekritičke informacije. Zato je internet ipak bolji medij nego TV, ali (iz priloženog) ne djeluje na sve jednako.

- i opet infinite loop, jer i činjenice treba propitkivati, to je osnova razvoja pa i način kako je otkriveno 2+2. ....

Tako da sam je ZA. (za maštovite, jer njihov mozak nešto radi, za razliku od papiga koje samo ponavljaju..).

Ti bi sad i pravi dokaz.. uf, svašta. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran
ihush kaže...

MB traži topovsko meso, ne odbranu.

Potrebno je imati kontra stav (pa i netočan, advocatus diaboli), to je dobro, razvija se diskusija i mišljenje...

(pa možda ako se (s)izgoreo smiluje nekom kontrom, postane zanimljivo, da ne moram ja jer obično gubim (kad je kronično u pravu)).

.. (nastavak)

Čovjek dobije takav dojam kad ga netko isfrustrira svojim znanjem.

Koliko sam čitao u ovoj temi MBaksa posjeduje od svih vas najviše znanja o fizici, matematici, filozofiji, logici (ajd) i to stvarno djeluje na ljude deprimirajuće kad mu ne možeš oborit niti jednu misao nekakvom smislenom logičkom strukturom (bar na ovoj temi).

Zaboli i kad imaš "kontra stav" a Baksa ti ga ubije argumentiranošću znanja, a ne fikcijom s ruba znanosti.

btw;

I ne postoje "pravi dokazi", "prava istina", već ili je nešto dokaz ili je istina, nema okolo.

Ne možeš bit "malo mrtav" ili "malo trudna žena" (poznata stvar u logici)

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 12:46 (Razborit).
16 godina
neaktivan
Razborit kaže...
Čovjek dobije takav dojam kad ga netko isfrustrira svojim znanjem.
Koliko sam čitao u ovoj temi MBaksa posjeduje od svih vas najviše znanja o fizici, matematici, filozofiji, logici (ajd) i to stvarno djeluje na ljude deprimirajuće kad mu ne možeš oborit niti jednu misao nekakvom smislenom logičkom strukturom (bar na ovoj temi).

Što tebe ima frustrirati i deprimirati ako se slažeš sa njime? Ti vidiš išta razborito u tome??

17 godina
Razborit kaže...
cinco44 kaže...

Kakve dokaze ti želiš? Da ti dođu doma Rockefeller i Rothschild (ili tko već) i da sjednete fino za stol i da ti oni kažu: Čuj, Mario, znaš ono što se dogodilo 11 rujna? E, pa mi smo to napravili da bismo mogli ići malo na Bliski istok nafte povadit. Da, takve stvari radimo otkad znamo za sebe. I, da, nismo se baš potrudili jer smo vidjeli da se do sada nitko i nije previše bunio jer ovce vjeruju samo našem CNN-u i Fox-u.

Ako čekaš takve dokaze, bogme ćeš se načekati.

PS: Podsjećaš na jednu scenu iz Zeitgeist jedinice na vremenu 1:03:55.

A ti već znaš da je urota , ne razmišljaš glavom nego pogledaš neki glupi filmić ili paradokumentarac o tome kako je David Icke s reptilima Bushom i ekipom srušio tornjeve.

Bravo, super će ti se mozak razvijat nastaviš li tako razmišljat.

Nije bitno kako se razmišlja, bitno je da se razmišlja.

Ne branim MBaksu nego poput njega trebam dokaz a ne maštarije. Znam da se iz maštarija mogu proizvesti dobra zapažanja no koliko sam pročitao na ovoj temi, većinom su teorije zavjere glupo objašnjene (da prostite) zanovane su na TUĐEM viđenju i zlo mi je od toga.

MBaksa bar razmišlja svojom glavom a ne zasniva svoje teze na osnovu you tube-a i sličnih "pouzdanih" izvora.

Sorry ali ti nemaš poima kaj su maštarije,{#} da imaš onda to ne bi nit spomenul u temi o 9/11 sa cistim razumom razmišljano ponovi gradivo pa se javi opet FAIL.{#}

To je klasican Logicki Overload kojeg puno ljudi ima, itekak ne kaže se badave da nit s kruhom previše ne valja očite stvari su ocite ne moš Nagurat Slona u normalan Ormar a da mu ne viri samo Surla van. To je slučaj 9/11 svaki ko nema Logički Overload, vidi Surlu a oni drugi misle da je to došlo s ormarom normalno u vidu nekog dodatka ili estetske komponente.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
roko121roko kaže...
..

Ne znam ja tko je i zašto učinio. Ali ono što sam siguran je da nije točno onako kako se prikazuje da se dogodilo.

- LoL .. do boli.

Argumenti? Mislim forumašenje je na osnovi razgovora-konverzacije. U tvojoj tvrdnji (osim ne znanja) je i obično propovijedanje, bez razgovora-propitkivanja ili suprotnih stavova. Imaš čvrstu vjeru, jednako kao i svaki fanatik, jedino je religija druga, zove se DoDoizam, po predstavniku izumrle ptičje vrste, moguće iz roda papigašice.

Upravo takve žrtve 'Pistolero' mbaksa, rešeta i dokrajči metkom u čelo (ili iza uha)... i to sve logikom, koja je u tvoje dvije rečenice ravna perpetuummobilu. (ili što reče dr.Nasty, infinite.., dodajem, jedino je glupost bezgranična, možda i svemir.)

(...)

Hoćeš li ovako?

Ne znamo ni ja, ni oni točno tko je to učinio.

Krivci koje je američka vlada navela sigurno nisu jer ponavljam opet, neki od "otmičara" su i dan-danas živi, ali nitko od vas mi to nije objasnio, hajde sad da vas vidimo?

Isto tako, usudi se pročitaj moje prijašnje postove i vidjet ćeš moje argumente.

P.S.

Ako sam ja morao čitati ono što obara sve tvrdnje o "urotama" i slično za 11. 9., imate jedan opsežni dokument za pročitati: http://zeitgeistmovie.com/Zeitgeist,%20The%20Movie-%20Companion%20Guide%20PDF.pdf

Ovo su citati u vezi onih 19 "otmičara" aviona izvađeni iz Zeitgeist Companion Guidea:

“Several of these nineteen men are still alive.”

[“I couldn’t believe it when the FBI put me on their list. They gave my name and my date of birth, but I am not a suicide bomber. I am here. I am alive. I have no idea how to fly a plane”- Abdulaziz al-Omari:]

[At least 7 of the “hijackers” are still alive.]

[The FBI has to this day not revised their list.]

[At least 5 “Hijackers” are reported as linked to US military institutions” ]

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
17 godina

jeste li vi opsesivni kompleksasi urote primjetili,da sada vec prelazite u fazu vrijedjanja ljudi koji na temi ne dijele misljenje?

tocno 724 puta ste naveli da su to slijepi/limitirani/naivni/osrednje glupi ljudi.

posto se zna da sam ja sklon uzvratit troduplim uvredama na ovom forumu, izazivam vas da mi odgovorite na moje pitanje.

ne vidim nikakvu zavjeru. veliki sam fan national geographic chanela i imam poprilicnu kolekciju dokumentaraca. o tematici 9/11 njih cca 11-12. (i ovih dana se vrte na NGC). smatram ih utemeljenim i objektivnim materijalom.  inace nisam sklon da me se u nesto uvjerava rekla-kazala, pa bio to i obris isusa na zamagljenom staklu superkonzum trgovine,ja sutra sigurno necu tu hodocastit...dok ce gomila pusaca tu napravit mini medjugorje.

tko ima imaginarnih problema i nedostatak/visak maste, ja ili ovi ispred stakla na kojem pise K+?

(meni se ne razlikujete od ovih sto hodocaste vlagu,jer njima su isto dokazi halucogene naravi)

16 godina
rambox kaže...

To je klasican Logicki Overload kojeg puno ljudi ima, itekak ne kaže se badave da nit s kruhom previše ne valja očite stvari su ocite ne moš Nagurat Slona u normalan Ormar a da mu ne viri samo Surla van. To je slučaj 9/11 svaki ko nema Logički Overload, vidi Surlu a oni drugi misle da je to došlo s ormarom normalno u vidu nekog dodatka ili estetske komponente.{#}{#}

Znaš onu - bolje šutiti i da drugi misle da si glup nego progovoriti i razriješiti ih svake sumnje...

roko121roko kaže...

P.S.

Ako sam ja morao čitati ono što obara sve tvrdnje o "urotama" i slično za 11. 9., imate jedan opsežni dokument za pročitati: http://zeitgeistmovie.com/Zeitgeist,%20The%20Movie-%20Companion%20Guide%20PDF.pdf

Ovo su citati u vezi onih 19 "otmičara" aviona izvađeni iz Zeitgeist Companion Guidea:

[“I couldn’t believe it when the FBI put me on their list. They gave my name and my date of birth, but I am not a suicide bomber. I am here. I am alive. I have no idea how to fly a plane”- Abdulaziz al-Omari:]

Da, mislim, opće je poznato da će ići kupovati kartu sa svojim indentitetom, a ne ukradenim.

Dobro da nisu napisali da su kupovali karte na R1 i to na račun CIAe...

17 godina
protjeran
torrente kaže...

veliki sam fan national geographic chanela i imam poprilicnu kolekciju dokumentaraca. o tematici 9/11 njih cca 11-12. (i ovih dana se vrte na NGC). smatram ih utemeljenim i objektivnim materijalom.  inace nisam sklon da me se u nesto uvjerava rekla-kazala, pa bio to i obris isusa na zamagljenom staklu superkonzum trgovine,ja sutra sigurno necu tu hodocastit...dok ce gomila pusaca tu napravit mini medjugorje.

tko ima imaginarnih problema i nedostatak/visak maste, ja ili ovi ispred stakla na kojem pise K+?

(meni se ne razlikujete od ovih sto hodocaste vlagu,jer njima su isto dokazi halucogene naravi)

NGC kao jedan od maistream medija smatras objektivnim i jos k tome priznas da si njihov fan???

U tom slucaju objektivnost ti pada u vodu, jer ocito ne razmisljas svojom glavom vec te vodi jedan od mainstream medija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 16:47 (MorciTheCroat).
15 godina
neaktivan
Bukva kaže...
rambox kaže...

Znaš onu - bolje šutiti i da drugi misle da si glup nego progovoriti i razriješiti ih svake sumnje...

roko121roko kaže...

P.S.

Da, mislim, opće je poznato da će ići kupovati kartu sa svojim indentitetom, a ne ukradenim.

Dobro da nisu napisali da su kupovali karte na R1 i to na račun CIAe...

Ono o čemu ja govorim je da su FBI-ovoj listi otimača neki od navedenih terorista još uvijek živi. To nije nikakav dokaz za nešto? Za bilo što?

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
17 godina
protjeran
roko121roko kaže...

Ono o čemu ja govorim je da su FBI-ovoj listi otimača neki od navedenih terorista još uvijek živi. To nije nikakav dokaz za nešto? Za bilo što?

Roko, kak ne kuzis da to nije bilo na NGC-u pa ne moze bit istina? :-)

Naravno svugdje na net-u ima svakavih informacija, dezinformacija, neistina i slicno, ali zalosno je da nekima ego ne dopusta da donose zakljucke sami umjesto tamo nekog poznatog na TV-u.

16 godina
neaktivan
torrente kaže...
posto se zna da sam ja sklon uzvratit troduplim uvredama na ovom forumu, izazivam vas da mi odgovorite na moje pitanje.

ne vidim nikakvu zavjeru. veliki sam fan national geographic chanela i imam poprilicnu kolekciju dokumentaraca.

Ako postaviš pitanje, možeš očekivati da će netko i prihvatiti 'izazov'.

Koliko vidim, ti iznosiš svoje stajalište i nisi postavio nikakvo pitanje. Je su li to dokazi halucinogene naravi?

Edit:

Osim ako pod pitanje ne smatraš ovaj dio o maštanju? I bajanju o staklarstvu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 17:01 (bed).
14 godina
neaktivan

Evo ti jedan <facepalm>

Iako je NGC u SAD-u djelomicno pod patronatom FOXa koji je shit news (ali drzi samo 50%), u europi ga drzi bivsi NBC koji ga je i pokrenuo, a to su Njemci.

Tako da ne vidim bas neke uber-zidovsko-masonsko-americke veze sa NGC-em. Njihovi dokumentarci su bolji od Zeitgeista definitivno (barem prvog koji sam pogledao i koji je zapravo prilicno los i pun gresaka tako da nastavke (lol, underground "alternativni" film u nastavcima {#}) nisam ni gledao)

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina
neaktivan

Ma, NGC je u redu dok se ne dođe do političkih tema ili tema u kojima mi politika mogla utjecati na kvalitetu istine i dokumentarca.

Recimo, nekidan su imali intervju s gospodinom Grmom oko tragedije 11/9. Trebamo li mi pušit sve što Bush kaže samo zato jer je to na TV-u?

To je kao da vjerujem onome što 24 sata kaže.

17 godina
Bukva kaže...
rambox kaže...

Bitno je ko govori a ne ono kaj govori,{#} jel kužiš poantu mislim da ne uglavnom ja imam pravo izač s time van da sam Glup zakaj ne ipak je Demokracija ili možda nije jel?{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
MorciTheCroat kaže...

NGC kao jedan od maistream medija smatras objektivnim i jos k tome priznas da si njihov fan???

U tom slucaju objektivnost ti pada u vodu, jer ocito ne razmisljas svojom glavom vec te vodi jedan od mainstream medija.

e?  sto tebi nije jasno? koji je problem u pracenju ngc-a?  izvoli....iznesi sve gadosti koje mucki plasira ngc u glave normalnog puka.  dok mojom glavom i razmisljanjem upravlja ngc, ti nas prosvijetli i nauci kako se to razmislja svojom glavom.  takvih glavatih ante pavlovica ima na bacanje u svakoj sredini. 

bed kaže...

Edit:

Osim ako pod pitanje ne smatraš ovaj dio o maštanju? I bajanju o staklarstvu..

pitanje ti je postavljeno. to sto si ti perfidno  samodopadno bahat na dvije teme, te se smatras savrsenim laprdalom koje bi moglo parirat slavenu letici i slicnima u nakaradnim emisijama petkom navecer je drugi par rukava.   istresas kamione govana bez ikakvog zakljucka...ama bas ikakvog zakljucka...palis se na svaki komentar od bakse  i to te ocito erektivno uzbudjuje cim onako ejakuliras sa visestrukim citatima..

dakle, "nebitan si".

17 godina
neaktivan

Vidim da neki sumnjaju u legitimnost navedenih izvora. Molio bih da se netko odvazi i postavi linkove na legitimne izvore!

Jer ako National Geographic, Popular Mechanics, fakulteti za strojarstvo, psihijatri, dobri i logicni ljudi nisu legitiman izvor onda tko je?

Hvala

I jos...

Molio bih da netko od vas ucenjaka objasni kako se zgrada urusava kontrolirano od vrha prema dna?

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
14 godina
neaktivan

na sve ove diskusije slika ispod...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
14 godina
neaktivan

{#}

Say Hello To My Little Friend
14 godina
protjeran
Lazarus Long kaže...

Vidim da neki sumnjaju u legitimnost navedenih izvora. Molio bih da se netko odvazi i postavi linkove na legitimne izvore!

Jer ako National Geographic, Popular Mechanics, fakulteti za strojarstvo, psihijatri, dobri i logicni ljudi nisu legitiman izvor onda tko je?

Hvala

I jos...

Molio bih da netko od vas ucenjaka objasni kako se zgrada urusava kontrolirano od vrha prema dna?

Bah, imaš i psihijatara koji puknu, i Einstein se znao razbacivat izjavama koje su notorna glupost i koje nemaju veze s njegovom strukom.

Nisam "učenjak" ali sam vidio kako se betonske ili zgrade građene ciglom ruše kontrolirano.

Postavi se eksploziv na točno određena mjesta {#} ako na to ciljaš, no WTC-i su građeni od čelika pa bi vjerojatno to neki dipl ing arhitekture dobro objasnio da se taljenjem čelika cijela konstrukcija kontrolirano urušava, no jopet, kažem ako ima koji dipl ing arhitekture nek se slobodno javi :zubo:

17 godina
stone kaže...

na sve ove diskusije slika ispod...

Scarfaceee kaže...

{#}

ovo je bolji video, usavrsit cete umijece trolanja...ovaj lik trola jos od 1935.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice