TELME - prevara ili?

poruka: 5
|
čitano: 3.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TELME - prevara ili?

Pozdrav svima,

prije par minuta sam čuo (tj. pokušali su me vrbovati) za taj TELME - tvrtku iz Singapura koja bi kao trebala revolucinirati telefoniju, priča se o nekom Woip2, besplatno telefoniranje, mrežni marketing i te spike. Po forumima su mišljenja podjeljenja pa me zanima imaju li bugovci i ostali kakvih saznanja - vama najviše vjerujem ali mi se čini da je ova priča jedan veliki hoax - muljaža do daske.

Naoružan logikom
17 godina
TELME - prevara ili?

imam par poznanika koji se s time bave(njima je bitno da čim više prodaju).....mislim da nije muljaža,al nek se izjasni netko tko više zna  o tome

Oko za oko, četkica za zube.
16 godina
neaktivan
TELME - prevara ili?

Bacite oko na službeni dopis od krim uprave Prim-Goranske. Bio sam još prije na razgovoru sa jednim likom u vezi širenja te mreže, ali isto kao i tebi mi je zvučalo kao jedna velika muljaža. Čim čujem offshore računi ,koje imaju mislim u Panami i piramidalna struktura, samo se nasmijem i poželim svakome puno sreće.Još da dodam da im je mastermind iz Napulja?! Odma što mi je upalo u uho na tom razgovoru je woip2??? Pa čekaj malo, znam da postoji VoIP,ali šta je sad ovo?? (bit će da sam propustio svakodnevno surfajući po IT stranicama:)  Naravno ne postoji taj termin, tj. tehnologija. S druge strane 2 čovjeka koje osobno poznajem imaju taj Telme i koriste ga često u inozemstvu i funkcionira im. Znači ako govorimo u vidu korisnika, hm, možda,ali teško, a što se tiče zarade, hm, možda, ali nikako. Osobno bježim od takvih ljudi "biznismena" sa pričom o piramidama i ogromnim provizijama i sakoom Armani od šanera.

Sada samo čekam da se javi neki, koji zarađuje na tome 10000Eu mjesečno i još da se regao danas. Odma ću ga pitati da mi pošalje 100Eu na kućnu adresu (pa šta mu je to) i za 100Eu ću napisat u profil- ja sam najveći naivac i taj i taj je genije. Eto.. možete biti genijalci za samo 100Eu ;)

17 godina
neaktivan
TELME - prevara ili?

osobno znam covjeka koji na tome zgrce lovu...

princip je jednostavan (kako piramida i radi).

Ako nisi na vrhu od 200 korisnika nemas profit...

moras bit

-----------1---------------

-----2---------3--------------

eto samo oni imaju profit

sto se nize spustas profit je nikakav a narocito u PREVARAMA (jer to i jesu) ongdje gdje moras godisnje kupit neku cifru preparata za tu paru...

ali moram priznat da covjek moze uvjerit svakog koji se u to ne kuzi ili se ne kuzi toliko dobro...

ubiti,radi, ali prijevara TESKA !!!

bjezi od toga glavom bez obzira osim ako nisi prvi i ne mislis nac jos 500 ljudi koji ce dat 200 dolara da se "upisu" u tu glupost jer od tih 200 ti dobijes 20 pa tako dalje

od lopovluka su se rijetki, osim politicara, obogatili

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
TELME - prevara ili?

Nadovezao bih se na ovaj post kao bivši prevareni korisnik Telme kartice.
Svi vlasnici SIM kartice u stvari su korisnici estonskog providera ESTONIA
MOBILE EMT sa predbrojem 00372 59 xxx xxx, estonski provider svoju
uslugu nudi i pod i menom TravelSIM na internetu ili sličnim imenima ali
pružatelj usluge  je iz inozemstva i samo ovisi kod koga je kupljena kartica
i kako se može nadopuniti ( prepaid).
U Hrvatskoj su vlasnici estonskog broja prepušteni priči da se usluga ne
može više koristiti što nije točno. Na našem području estonski provider nudi
nastavak punjenja i korištenja kartice, legalno i putem reselera za ovo područje.
Dovoljno je provjeriti na intenetu što sam kupio, koji telefonski broj koristim,
tko je davatelj usluge (0037259 xxx xxx) i upitati ih kako da dalje koristim ovu
SIM karticu. Telme je samo ime , firma ili ne znam šta, koji je prodao karticu
na način kao što je spomenuto a ne novi koncesionar GSM usluge u Hrvatskoj.
Što se tiče izdavanja usluge za hrvatsku lokalni reseler je www.samozovi.hr

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice