Evo jedan tekst kakav je zapravo zivot profesora.
Joj molim te, taj tekst je netko vec bio stavio i tekst je budalastina. U kojoj to skoli svih 25 ucenika pricaju? Mi na satu svi smo u polusnu, slusamo ili se pravimo da slusamo, netko zucne, dobije 1 ili neopravdani i ajmo van iz razreda. Drugo, kakav govor?? Profesorica iz geografije dode na sat i cita iz knjige sve, nes diktira iz biljeznice od prosle godine i gotovo, ostali profesori takoder tako. Ako si profesor pa valjda si u stanju smirit 20 adolescenata da budu mirni. Pisanje govora svaki dan, predocit to ucenicima da bude zanimljivo, ROFL! Samo citaju iz knjige i mole boga da ih nitko nis ne pita i da odu ca. Jedina profesorica i profesor kojima stvarno skidam kapu su profesorica iz biologije, koja cijeli sat obavi bez pogleda u knjigu, mozes je pitat sta god oces vezano uz biologiju, sve ce ti odgovorit na vrlo zanimljiv nacin, mozes pricat s njom, nastava je zanimljiva i mislim da zasluzuje vecu placu i neke beneficije. Uz nju jos je dobar profesor iz povijesti i socijologije( isti predaje), isti govori sve iz glave, zna puno toga i uvijek govori neke zanimljive cinjenice da nas zainteresira. Kad ispitiva odgovaramo s mjesta i mozemo citat iz biljeznice, jer zna da oni koji ce ic na maturu iz povijesti ce ucit tu povijest stvarno, a ovi koji nece, nek prepisuju i tako im nece znacit puno. A ne kad mi se ova glu*aca iz glazbenog i likovnog nabrije koda predaje najvazniji predmet svijeta, a predaje predmete koji sluze samo da napune raspored. I nemojte pricat da im je posao tezak, ne kazem ja da je lagan, ali daleko je to od teskog posla. Jos uz to imaju najvise godisnjeg od svih i to jos placenig, te bozicnice, uskrsnice, kurban bajramice, pravoslavne bozicnice i ostale gluposti( ovo malo karikiram). Svaka cast onima koji se stvarno trude ali vecina se uopce ne trudi i jedva ceka da prode taj sat da bi mogli ic na kavu u kafic preko puta skole.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe