Kada već na forumu ne možemo umjerenim tonom pričati o politici (vezano za zaključanu temu Obama = Obmana)
Kaj je to neka nova vrsta torture, uskraćivanje pravo govora kada je riječ o čemu - o politici!
Kada već na forumu ne možemo umjerenim tonom pričati o politici (vezano za zaključanu temu Obama = Obmana)
Kaj je to neka nova vrsta torture, uskraćivanje pravo govora kada je riječ o čemu - o politici!
"Pravila komuniciranja - Od forumaša se očekuje da druge forumaše tretiraju s poštovanjem, bez vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja. Postovi kojima je isključiva svrha vrijeđanje nekoga, posebice oni u kojima se koriste psovke bit će izbrisani, a forumaši koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će opomenuti i na kraju izbačeni s foruma.
Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi."
Dovoljan odgovor? :)
Nema tu nikakve torture.Miro je lijepo objasnio da politicke teme nisu dobrodosle na ovom forumu i nevidim smisao otvaranja ove teme zato LOCK!
Da nisu i Bugovci dio NWO pokreta...Hm! I kad djeluju mračne sile zla...
Ma sve teme koje su se ticale političkih rasprava su bile zaključane ili izbrisane. I to je ok mislim, jer pazi na IT smo forumu i držimo se stvari koje se tiču samo toga ili su bilo kako povezane s tim.
Politika je neprijatelj pametnim ljudima. Budimo pametni! Samo glupima je prijatelj! Čak i samim političarima je ona "glupa" i oni nastoje što manje raspravljati o njoj. Oni bježe od politike, samo što to pola ljudi i ne primjeti. Nakon političkih rasprava i teških sjednica oni lijepo sjednu u svog BMW-a i idu negdje uživati ne brinući se o ničemu a mi da nakon toga o njima raspravljamo i brinemo se. Ma nismo glupi.. hey Stoga zaboravimo politiku i sve što se nje tiče, barem na ovom forumu. To je moje mišljenje.