sad je kod moje kuce festa pa se pece jedno 2-3 janjca i 2 odojka te piva pije ko zrak.
off topic
sad bash pojeo malo janjca kad ono pogledam na bug i nađem ovu temu
sad je kod moje kuce festa pa se pece jedno 2-3 janjca i 2 odojka te piva pije ko zrak.
off topic
sad bash pojeo malo janjca kad ono pogledam na bug i nađem ovu temu
Blago vama koji možete jest meso i takve stvari,ja ću se zadaviti,neku šugavu virozu/gripu pokupio i samo osjetim okus voča,manje više samo banane jedem,a ima krmetine za jest,danas pekli ispod peke pastrvu moji a ja nemogu jest,mrzim ovo.
Ja ne papam,sjedim isprid PC-a i primam infuziju. xD
Blago vama koji možete jest meso i takve stvari,ja ću se zadaviti,neku šugavu virozu/gripu pokupio i samo osjetim okus voča,manje više samo banane jedem,a ima krmetine za jest,danas pekli ispod peke pastrvu moji a ja nemogu jest,mrzim ovo.
tako sam i ja imao prije tjedan dana upalu krajnika,a mama kolace,peko se odojak(rodendan slavio tata) a ja nista nisam mogao okusit...
sry na offtopicu..
ja sad pečene kestene.
zobene pahuljice
jutros neke kekse, u školi maxiburger (fenomenalni cheesburger na dva kata), a sad ću još malo jesti paštu s tartufima.
Evo ja jedem zdravo...
Jedna jabuka i banana narezana..
To mi je večera..
Prije 10 minuta pojeo.
zadnje sto sam pojeo je test iz skole (jedinica) xD
sala nije jos bilo nikakvih testova
neki sendvič u skoli..
joj jesam glup
koji sam vrag iso pisat u ovu temu sad ce mi stalno bit na vrhu u teme u kojima sudjelujem :(
da nebude OFF sad jedem neki cips i puding
Evo prije pola sata popio onaj aspirin,sad uzeo neki puding od čokolade(dukatov) nakraju ima okusa,sad kad navalim neprestajem,sad ću isprazniti hladnjak,bolje biti sit nego nebiti.Odoh opustošit hladnjak.
eo ja neznam zašto vam je ova tema glupa...čast iznimkama.....ako vam nije glup veseli kutak onda neznam ppo čemu je ovo...malo da ubijete koju sekundicu/minuticu...a vi tako....i ofo nije samo informatički forum...dobro je netko gore rekao...zašto bi onda bila tema ostalo
OT:kuhanu koku u sendviču :)
Bio u menzi u SC-u, uzeo dva pileća filea, pomfri, salatu, 3 soka, i tako, sve za 12kn.
Sad čekam da se napravi mjesta u stomaku za palačinke, stara napravila....
Sa odusevljenjem sam otvorio prvu teglu ajvara ove godine. Domaceg, jel.
E sada da nabrojim što sam papao:
1.Mediteranska supica 2 tanjura.
2.Pastrve 3 komada ispod peke.
3.Krmetine punooooo.
4.Puding od čokolade dukatov 6 komada.
5.Dorininu bombonjeru s čokoladom i lješnjakom.
6.Neku njemačku čokoladu s lješnjakom.
7.Sve to zalio juicy fruits NARANČA-NEKTARINA.
inaće nejedem puno,samo pojedem malo juhe i mesa za svaki ručak,ali ovo je iznimka,od nedjelje nisam ništa jeo od 1 banane dnevno.
E sutra ako budem osjetio ovako okuse mogao bih naručiti pizzu i to slavonsku s puno kobasice.
prije 15 min mc donalds xD
2x country
2x tost
EDIT:dobio td zbog toga sto sam jeo
samo na bug forumu
Danas sam bio na jednoj feštici i dosta je se toga jelo: janjetine, svinjetine, bureka, sirnica, sve moguće vrste salata, kolači (naravno sve domaće)
Mislim da nije prikladno stavljati slike da ne zaslinite tipkovnicu :)
EDIT:dobio td zbog toga sto sam jeo
samo na bug forumu
to je zato što ideš kod donaldsa, ne bih ušao onamo da me tjeraju tupim kalašem, ono je zbirka e brojeva i svog kapitalističkog smeća na okupu, zar zbilja nekome treba meso 27 različitih krava u hamburgeru da bi se najeo?
edit: večera - paradajz domaći posoljeni iz vrta sa malo maslinovog ulja i kruha za potoćat na kraju
edit: večera - paradajz domaći posoljeni iz vrta sa malo maslinovog ulja i kruha za potoćat na kraju
*Droools*
Osobno ih uvijek jedem na crveno. Uz puno bijelog kruha za toćat...
To mi je možda najbolja kombinacija hrane ikad
Mogo bi uzet kruha,masti,crvene slatke paprike,soli,i paradajiza i napraviti si fino mmmmm....to je zdrava hrana.
Super je kad imas u vrtu domaći paradajz, crven ko sam vrag a miris se osjeti na 20m.
J3bemti ona plasticna bezokusna sranja iz konzuma, mercatora i slicnih ducana
@wyks: i jos narezane mocarele s malo papra (da se jedva osjeti) OMG
popio metaka u cod-u
Sad mi je krivo što im prolazi sezona...
Al šta jest, jest, vrt/konzum nebo i zemlja.
Jedine skoljke koje ne mogu vidit na oci...