Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.140.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Ne slažem se da bi policajac trebao dobit otkaz. Ako mu je ovaj lijepo rekao da se makne, a klinac neće i još mu spominje tko zna koga...Morao je upotrijebit silu

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Da, ali ne 2 puta šakom u glavu..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan

Zanio se malo :D

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
neaktivan

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/05/17/0839006.html?pos=n0

koga ono štiti policija?

ma svud ti huligani bezobrazni rade probleme dragim bogatim vlastodržcima i onima još bogatijima koji ih stave tamo,smradovi se bune nešto,fuj.

ccc

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
17 godina
neaktivan

Strava u Vinkovcima

Žalosno...

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan

Da citiram jedan band:

"Bili smo na rubu ponora, sada smo korak dalje"

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 23:47 (AlterEgo).
17 godina
neaktivan

Kad ovo vidim, jednsotavno neznam što bi rekao.

Stramota.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
protjeran

Ajme kad baš promislim o ovoj državi, ali i situaciji općenito u Svijetu, uvijek se sjetim Orwella i 1984 (knjiga, jelte) koja me se stvarno dojmila jer situacija nije daleko od toga (ako se izuzme sveprisutni rat, ali nam ni to ne gine)...

oni žele postići potpunu poslušnost

2 + 2 = 5 

jad i tuga na što smo spali

Si vis pacem, para bellum.
16 godina
Neka mu je na duši...
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
protjeran

Mislim da je ovaj clanak i za ovaj topic. Croatian inquisition. Jad i bijeda.

http://blog.vecernji.hr/don-kacunko/2010/05/17/jesu-li-i-konji-hipodromska-woodstocka/

Kimi - the King of Spa.
18 godina
Tallahasee kaže...

http://blog.vecernji.hr/don-kacunko/2010/05/17/jesu-li-i-konji-hipodromska-woodstocka/

Ovaj Kaćunko je oličenje licemjerja, bijede i jada.

Žalosna kreatura.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan

Pljunio bih mu u lice kad bih ga vidio!

There is no spoon.
18 godina
protjeran
thuglife kaže...

Kad ovo vidim, jednsotavno neznam što bi rekao.

Stramota.

Čemu čuđenje? Imamo "ljude" koji nisu dovoljno sposobni za funkciju koju obnašaju, u ovom slučaju ministarsku, isto vrijedi i za sudbenu vlast. Radi svojeg neznanja, nesposobnosti, izostanka morala i poštenja ugrožavaju državu i ljude koji žive u njoj, ali to neznanje ih ne izuzima od odgovornosti za probleme i nesreće koje se dogode izravno ili neizravno njihovom nesposobnošću. Ako daš Homeru Simpsonu kontrolu nuklearne centrale u ruke, nemoj se čuditi ukoliko dođe do nuklearne katastrofe.

16 godina
protjeran

E Norveska je prema Wikipediji:

It was also rated the most peaceful country in the world in a 2007 survey by Global Peace Index.

A ima najvise Sotonista po glavi stanovnika. MA LOL, done, CUNO bozja :PPPPPPPPPPPPPP

Kimi - the King of Spa.
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

E Norveska je prema Wikipediji:

It was also rated the most peaceful country in the world in a 2007 survey by Global Peace Index.

A ima najvise Sotonista po glavi stanovnika. MA LOL, done, CUNO bozja :PPPPPPPPPPPPPP

Ne vjeruj svemu sto PR prica.

Norveska takodjer drzi image kao zemlja s najboljim zdravstvom na svijetu, a zdravstvo im je katastrofa. Takodjer cekas po 2-3 sata kad god ti nesto treba, i svaki pregled se placa neki postotak cijene - kad sam iscasio rame, posjetio sam ambulantu 3 puta, jedanput za namjestanje, rentgen i ostatak gluposti, druga dva puta da doktor provjeri kako je sve to.

Prvi put sam iskesirao 600 kruna (circa 550 kuna), bio unutra oko 30 minuta.

Prvi pregled je trajao punih 5 minuta i kostao me 200 kruna.

Drugi pregled je trajao 2 minute i kostao me 200 kruna.

Mislim ono.....

Ali sta jest jest - u 3 ujutro mozes prosetati gradom bez trunke straha da ce biti nekih problema.

Sad, s druge strane, ja imam circa 93kg a danasnji 'vikinzi' izgledaju svi odreda kao metrosexualci koje vjetar obori cim malo jace zapuse, tako da.....

Working nine to five, half a life made you sick, upi might as well suck d***s, shake the hand of the man who forced you in split.... think about the choices you pick....
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 13:47 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan

općenito se kroz rock i metal može uvidjeti pravo lice crkve,jer su to primjeri bunta koji se javlja kod razumnih bića kao reakcija na sve vezano,a crkvi naravno smeta bilo kakav bunt,pa se kroz takve reakcije može vidjeti koliko ne vole kad im poslušne ovčice izađu iz tora.
o čemu taj ultra ljigavi lik tu govori?o vragu "himself" ili o buntovnicima koji ne nasjedaju na njihove obmane i samim tim im ne donose zaradu,jer ipak znamo da je crkva parazitski organizam koji živi od svojih ovaca koji daju lovu,naravno i vlast daje svoj prilog u tome da bi osigurala potporu na propovijedima pred izbore i slično (a i još jedna opširnija tema o crkvu koja je evoluirala u močnu korporaciju,mada je to u raznim oblicima uvijek bila).ako govori o njima (buntovnicima) sve je jasno,ali ako govori o vragu,e onda je to možda još gore,jer imaju luđake u svojim redovima (pored svih drugih izopačenosti),jer zamislite kad bi netko od vas došao negdje s pričom o vragu,ili ne dao "bog" da je imao neki bliski susret treće vrste,pa imao bi "luxuzan" prijevoz do vrapča.dakle nitko u to ne vjeruje,ali ako to kaže neki lik u "božjoj uniformi",onda to ima drugačije prizvuk i nitko ga ne proglasi ludim,jer ta je uniforma pancirka za ludilo,smiješno.
dakle šta taj lik govori,da je lud i opsjednut vragovima ili da ne želi da ga heretici lupaju po novčaniku uskračujući mu milodare svojim ne vjerovanjem i buntom,treće opcije uistinu ne vidim.
na kraju,koju su to crnu misu imali ljudi svih generacija i zanimanja slušajuči koncert,i koje su posljedice tako monumentalne skupštine demona na jednom mjestu?možda je neki novi vjerski rat izbio ili je povečan broj pedofila,kao posljedica takvog zazivanja nečastivog?
čisto me strah sad!

17 godina
neaktivan
shimano kaže...

(a i još jedna opširnija tema o crkvu koja je evoluirala u močnu korporaciju,mada je to u raznim oblicima uvijek bila).

Znas li mozda naslov te teme - htio bih procitati a ovako mi djeluje preopcenito za search.

Hvala!

16 godina
neaktivan

Nevinašce...mali izvod iz manifesta  theodora john kaczynskog bivšeg wunderkinda koji je doktorirao matematiku u 25.

počeo predavati na sveučilištu, nakon par godina to mu je dosadilo pa je postao borac protiv napretka i ludi bombaš.

"...efikasnost industrijskog društva ovisi o "objektivnosti" zapošljavanja, tj. ignoriranju obiteljsko-regionalno-
prijateljskih utjecaja na socijalno napredovanje. Stoga država mora oslabiti i razbiti sve male zajednice, i
potpuno ogoliti pojedinca. Time se solidarnost iz "ljudskog dohvata" solidarnosti u nekoj od prirodnih zajednica
zamjenjuje bezlicnom solidarnošcu milijardi, koja vodi u svjetske ratove.
Sloboda misli je u tom kontekstu takoder nepoželjna."Political corectness" danas u SAD zapravo ukida akademsku
slobodu, a sve zahtjevniji i sofisticiraniji sustav obrazovanja školuje djecu za "kotacice", zupcanike socijalne
mašine, sretne ako mogu zadoviljiti zahtjeve tržišta. Projekcija tih trendova u buducnost pogotovo je zastrašujuca.
Može se pretpostaviti daljnje otudenje, uz uvodenje genetskog inžinjeringa kako bi se stvorili još bolji radnici i
službenici. Daljnja degradacija prirode, takoder, može dovesti do tocke s koje je povratak težak, ako ne i nemoguc...
"

...kaos...
16 godina
neaktivan
Guillermo Temblalanza kaže...
shimano kaže...

(a i još jedna opširnija tema o crkvu koja je evoluirala u močnu korporaciju,mada je to u raznim oblicima uvijek bila).

Znas li mozda naslov te teme - htio bih procitati a ovako mi djeluje preopcenito za search.

Hvala!

nisam mislio da ima tema ovdje,nego da je tema o tome preopširna da ulazim u jednom postu u nju,a i bio bi to malo veči off topic.

17 godina
neaktivan

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/10130240.stm

The judge said he wanted to protect the public from "people like you".    Nevinašce

There is no spoon.
17 godina
neaktivan

Slučajno sam naletio na par videa i ostao sam šokiran ovim maltretiranjima profesora od strane učenika u srednjim školama...

Sjećam se da sam bio manji od makova zrna na nastavi, a kad profesor nešto kaže to je bilo zakon.  Ovakve stvari se ni u snu nisu mogle desiti.

Kako je do ovoga došlo?

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan

Cak vidim da ima budaletina kojima se svidjaju ti video zapisi. To je bas krasno...

I da,cini mi se da je prvi video snimam u Slavonskom Brodu...

There is no spoon.
17 godina
protjeran
boxer kaže...

Slučajno sam naletio na par videa i ostao sam šokiran ovim maltretiranjima profesora od strane učenika u srednjim školama...

Sjećam se da sam bio manji od makova zrna na nastavi, a kad profesor nešto kaže to je bilo zakon.  Ovakve stvari se ni u snu nisu mogle desiti.

Kako je do ovoga došlo?

Jedan iz starijih razreda je ovo uradio.

Nesto ga je profesorica osramotila na casu,i on joj je psovo alaha,dzamiju nema sta nije.

Na kraju zeni dop*zdilo i  kaze "zovnucu policiju".A taj uze mobitel nazva policiju i kaze profi:ajd reci sta hoces!

CAPETAN PRICE
16 godina
neaktivan
shimano kaže...

općenito se kroz rock i metal može uvidjeti pravo lice crkve,jer su to primjeri bunta koji se javlja kod razumnih bića kao reakcija na sve vezano,a crkvi naravno smeta bilo kakav bunt,pa se kroz takve reakcije može vidjeti koliko ne vole kad im poslušne ovčice izađu iz tora.
o čemu taj ultra ljigavi lik tu govori?o vragu "himself" ili o buntovnicima koji ne nasjedaju na njihove obmane i samim tim im ne donose zaradu,jer ipak znamo da je crkva parazitski organizam koji živi od svojih ovaca koji daju lovu,naravno i vlast daje svoj prilog u tome da bi osigurala potporu na propovijedima pred izbore i slično (a i još jedna opširnija tema o crkvu koja je evoluirala u močnu korporaciju,mada je to u raznim oblicima uvijek bila).ako govori o njima (buntovnicima) sve je jasno,ali ako govori o vragu,e onda je to možda još gore,jer imaju luđake u svojim redovima (pored svih drugih izopačenosti),jer zamislite kad bi netko od vas došao negdje s pričom o vragu,ili ne dao "bog" da je imao neki bliski susret treće vrste,pa imao bi "luxuzan" prijevoz do vrapča.dakle nitko u to ne vjeruje,ali ako to kaže neki lik u "božjoj uniformi",onda to ima drugačije prizvuk i nitko ga ne proglasi ludim,jer ta je uniforma pancirka za ludilo,smiješno.
dakle šta taj lik govori,da je lud i opsjednut vragovima ili da ne želi da ga heretici lupaju po novčaniku uskračujući mu milodare svojim ne vjerovanjem i buntom,treće opcije uistinu ne vidim.
na kraju,koju su to crnu misu imali ljudi svih generacija i zanimanja slušajuči koncert,i koje su posljedice tako monumentalne skupštine demona na jednom mjestu?možda je neki novi vjerski rat izbio ili je povečan broj pedofila,kao posljedica takvog zazivanja nečastivog?
čisto me strah sad!

Pa ovakve komentare postaju samo partizani... Vidi se koliko si jadan kada te je jedan Kaćunko mogao navesti da pišeš gluposti...

BC2 ingame:Croat-hunter
18 godina
CAPETAN PRICE kaže...

Jedan iz starijih razreda je ovo uradio.

Nesto ga je profesorica osramotila na casu,i on joj je psovo alaha,dzamiju nema sta nije.

Na kraju zeni dop*zdilo i  kaze "zovnucu policiju".A taj uze mobitel nazva policiju i kaze profi:ajd reci sta hoces!

Ovo su vrlo vjerojatno krivi roditelji koji nisu ni minimum truda uložili da tog mulca odgoje.

Da ga je netko jednom natamburao ili da su mu roditelji ugradili minimum poštovanja prema bilo kome onda se ovakve stvari nebi dešavale.

Da je moj, nebi mu lijepo bilo.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
18 godina
VirtUoso kaže...

Pljunio bih mu u lice kad bih ga vidio!

.. što te s pravom svrstava u ovaj topic: Sta se dogadja s nasim drustvom

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 10:26 (hrvooje).
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Najbolje od svega mi je nakon toga citati ogromnu medijsku propagandu kako je Hrvatska rasadnik svijetskih mozgova, i kako se strane zemlje trgaju za nas jer smo tako genijalni, tako europeizirani i nismo nimalo dio balkana, nego nesto sasvim drugo...

Working nine to five, half a life made you sick, upi might as well suck d***s, shake the hand of the man who forced you in split.... think about the choices you pick....
16 godina
neaktivan

Mi smo budale jer uopće ne pružamo nikakve prilike mladim ljudima

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
Danny_HR kaže...
Tallahasee kaže...

Ovaj Kaćunko je oličenje licemjerja, bijede i jada.

Žalosna kreatura.

OMFG

Jeste li sa tog bloga kliknuli na onaj link gdje neki Krscani komentiraju rock bendove.

Seru po Helloweenu da su sotonisti, a Helloween je prakticki "happy" metal. ROFL

Kakve budaletine, pa ja ne mogu vjerovat.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

još jedan od primjera šta ne valja s našim društvom,je kad neinteligentni roditelji pred svojom djecom govore gluposti i šire neku mržnju koja datira od WW2.

pa onda ta jadna djeca čuju to,i u svom ne znanju to interpretiraju na svoj infantilan način.no ne treba kriviti njih i to što se ta djeca pozivaju na partizane i ustaše (što je kod nas očito infektivna neizlječiva zarazna bolest),već je to problem društva i roditelja koji su zapustili intelektualnu stranu svog postojanja,pa onda ne prolaze na ispitu kompetencije za biti nekom roditelj (samim tim učitelj).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice