Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.648.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Sta se dogadja s nasim drustvom ?

Na nasilje treba odgovoriti odlučno i represivno, te dati primjer svim ostalima koji bi pokušali nešto slično.

Povisiti kazne, globe i produžiti zatvorske kazne, a bome i uvesti nekakvo 'odgojno' premlaćivanje za teže prekršitelje Viče

Lijep pozdrav ;)
18 godina
neaktivan
RE: Sta se dogadja s nasim drustvom ?
Dado_ZG78 kaže...

... a bome i uvesti nekakvo 'odgojno' premlaćivanje za teže prekršitelje Viče

Naš šta, bičevanje ovakvima kakvi su oni koji su palili psa i slično nebi smatrao pretjeranom mjerom.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dado_ZG78 kaže...

... a bome i uvesti nekakvo 'odgojno' premlaćivanje za teže prekršitelje Viče

Naš šta, bičevanje ovakvima kakvi su oni koji su palili psa i slično nebi smatrao pretjeranom mjerom.

Ma kakvo bičevanje, sve to treba prisilno natjerati u neke smećarske kombinezone i maršnuti na ulicu da čiste metlama i skupljaju smeće.

Par mjeseci takvog društveno korisnog rada za takve mamlaze! Treba ih naučiti poniznosti i poštovanju!

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
odjavljen

Malo offtopic... Susreo sam prije mjesec dana svojeg učitelja iz osnovne škole (1.-4. razred). I tak malo brbljali, pitam ga kak mu je u mirovini sad, kaže da odmara živce. Ja pitam jesu li ga naživcirala djeca do kraja, on kaže da jesu. Moj komentar je bio da je i moja generacija (1988-1992) dala malo u priklog tome, a čovjek meni odgovori slijedeće: ''Vi ste bili med i mlijeko naspram današnje mladeži''

Tko je kriv zato? Svi pomalo. Zakoni su takvi da djeca doslovno čine što ih je volja, odgojnih mjera ili nema ili su neefikasne. A bolje neće biti - za koju godinu će i kod nas na ulazima u škole bit postavljeni detektori metala a svako malo će netko pucat po školi...

Dok sam ja išao u osnovnu školu još je bilo normalno da te učitelj navuče za uha radi bezobrazluka i sl. Još kad bi se doma ''pohvalili'' s tim riskirali bi još malo.

Možda će netko reć da sam divljak, ali kao što jednom netko reče: Budalu možeš pobijediti samo tako da budeš veća budala od njega!

18 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Malo offtopic... Susreo sam prije mjesec dana svojeg učitelja iz osnovne škole (1.-4. razred). I tak malo brbljali, pitam ga kak mu je u mirovini sad, kaže da odmara živce. Ja pitam jesu li ga naživcirala djeca do kraja, on kaže da jesu. Moj komentar je bio da je i moja generacija (1988-1992) dala malo u priklog tome, a čovjek meni odgovori slijedeće: ''Vi ste bili med i mlijeko naspram današnje mladeži''

Tko je kriv zato? Svi pomalo. Zakoni su takvi da djeca doslovno čine što ih je volja, odgojnih mjera ili nema ili su neefikasne. A bolje neće biti - za koju godinu će i kod nas na ulazima u škole bit postavljeni detektori metala a svako malo će netko pucat po školi...

Dok sam ja išao u osnovnu školu još je bilo normalno da te učitelj navuče za uha radi bezobrazluka i sl. Još kad bi se doma ''pohvalili'' s tim riskirali bi još malo.

Možda će netko reć da sam divljak, ali kao što jednom netko reče: Budalu možeš pobijediti samo tako da budeš veća budala od njega!

Ma nije to offtopic. Neki dan sam bio u nekoliko škola. A jbt koje sam priče sve čuo.

Imam jednog "malog" rođaka, pa taj je gori od tasmanijskog đavola!

Još nije završio osnovnu školu, a u 5. ili 6. razredu je rekao učiteljici:

"Učiteljice digni nogicu da ti vidim rupicu!"

Pazi ovo! Naravno majka je morala dolaziti par dana u školu kako bi se ovaj "dotjerao malo u red".

A jbt, neki dan gađao nastavnika kredom, a taj nastavnik je kad sam ja bio dijete bio strah i trepet u školi. Ovaj mu ništa ne može.

Odgoj i samo odgoj! Roditelji su velikim djelom krivi za ovakve stvari!

16 godina
odjavljen

Ne znam kak je danas, ali pouzdano znam da su problematični klinci iz moje generacije (znači u školi i društvu) kod kuće bili manji od makovog zrna... Znači, svoje frustracije negdje moraju izbaciti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 21:33 (Danijel14).
16 godina
neaktivan

Sjebali su nas razni Gotovčevi, Dikani, Pokosi, Karabatići, modni Gayevi...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
18 godina
neaktivan

Slažem se s kolegom iznad:S*ebala nas je buržoaska bagaža  kojoj je cilj cijeli svijet pretvoriti u gnjusnu močvaru glupih,ružnih i debelih apatičnih konzumenata(pogledaj Idiocracy)-nešto što se sad događa sa SAD-om.

Uzrok tom nasilju je frustracija izazvana agresivnim konzumerizmom koji proždire sve "više" u čovjeku i ostavlja prostora ispunjavanju najnižih poriva.

Ništa što jedan-dva petogodišnja plana ili radne akcije ne bi mogle riješiti....

18 godina

Da da, shebalo nas to... Vise se ne cjeni fizicki i posteni rad, sad samo napravi skandal i budes slavan... A kad si slavan i poznat svakojake dizajnerske i sminkerske firmice zeljne prestiza se bore za takve... Gdje je nestala zelja i potraga za pravim i postenim radnicima ?

16 godina
odjavljen
Shody_1994 kaže...

Ma oni su svoji jadnici... sje.ali su nas naši mediji, koji kao paraziti slijede te kretene i serviraju ih nama kao da to netko želi gledat/slušat/trpit. Vrhunac svega mi je dok se onaj kreten Delale u ''crvenom tepihu'' ruga sveprisutnom Gotovcu i ostalom šljamu. Ne bi taj šljam ni postojao niti bi ikoga zanimao da ga nisu stvorili oni sami.

17 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...
Shody_1994 kaže...

Ma oni su svoji jadnici... sje.ali su nas naši mediji, koji kao paraziti slijede te kretene i serviraju ih nama kao da to netko želi gledat/slušat/trpit. Vrhunac svega mi je dok se onaj kreten Delale u ''crvenom tepihu'' ruga sveprisutnom Gotovcu i ostalom šljamu. Ne bi taj šljam ni postojao niti bi ikoga zanimao da ga nisu stvorili oni sami.

Serviraju nam ih da se smijemo,mogu i ja biti drukčiji i vidjet će te me u Red Carpetu ili u novinama.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
18 godina

Taj Red Carpet bi ja odmah izbacil van. Kad sam vidio onu Hanu koja kao daje savjete kako bit uspjesna sponzorusa... Kriste mili na sta se lova trosi... I onda vele, blagajna prazna... A majke ti mile kako ne bi bila prazna kada se trosi na takve gluposti da covjek popisdi. No nije to razlog bas zasto je prazna. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 22:06 (Batista).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Taj Red Carpet bi ja odmah izbacil van. Kad sam vidio onu Hanu koja kao daje savjete kako bit uspjesna sponzorusa... Kriste mili na sta se lova trosi... I onda vele, blagajna prazna... A majke ti mile kako ne bi bila prazna kada se trosi na takve gluposti da covjek popisdi. No nije to razlog bas zasto je prazna. Osmijeh

Barem se ima šta gledati i smijati u toj sponzoruši,a ima i dobrih stvari u Carpetu.Cool

18 godina

Ma mene samo smeta sto ljudi (ako ih mogu tako nazvat) kao sto su onaj Marko Grubinic, onda onaj njegova starija kopija - neznam kak se zove... pa ta Hana i x njih koji su tako poznati i imaju medijsku paznju da je to koma... Ne znam cime su su oni doprinijeli drustvu i svijetu, cime su se oni tako dobrim iskazali da bi mogli uzivat takvu popularnost. Najgore je to sta ostali ljudi to vide i pozele da budu poput njih jer ima pare padaju s neba doslovce... I kako bi mi kao drustvo uspjeli u necem ? Ljudi moja, ne cijela ali veliki dio Lijepe nase je jedan veliki paradoks...

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ma mene samo smeta sto ljudi (ako ih mogu tako nazvat) kao sto su onaj Marko Grubinic, onda onaj njegova starija kopija - neznam kak se zove... pa ta Hana i x njih koji su tako poznati i imaju medijsku paznju da je to koma... Ne znam cime su su oni doprinijeli drustvu i svijetu, cime su se oni tako dobrim iskazali da bi mogli uzivat takvu popularnost. Najgore je to sta ostali ljudi to vide i pozele da budu poput njih jer ima pare padaju s neba doslovce... I kako bi mi kao drustvo uspjeli u necem ? Ljudi moja, ne cijela ali veliki dio Lijepe nase je jedan veliki paradoks...

Istina,kad je bio onaj natječaj za Mačkovig asistenta ja sam se smijao onom "pederu" koji je pobjedio,a ja bi neku sponzorušu napio i iskoristio za noć,neće ona iz mene must pare,pa da se nauči da pošten rad služi za dobivanje novaca.

Biti u nas političar je lako,nešto pričaš,obećavaš raspravljaš u Saboru i to jeto-mnogo stvari nisam naveo,a neke od navedenih su netočne pa ispravite me.

18 godina
neaktivan

Nažalost, moram da postavim jedan link na nevjerovatnu ljudsku čudovišnu stranu...

Pustili pit bulla na nemoćnog psa, pa se hvale na Facebooku

Napominjem da su scene prikazane u videu veoma potresne...

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100315068

Eh, kad sila udari u glavu...

Trenutno imam osjećaje koji su toliko niski da ne postoji psovka ili opis sa kojim bih mogao da ih opišem! Viče

Na sljedećem linku možete vidjeti još potresniju snimku ubijanja psa od strane dvije djevojke...

Napominjem ponovno da su scene nasilja veoma potresne i vulgarne.

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=372442544426

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 20:23 (boxer).
16 godina
protjeran
boxer kaže...

Nažalost, moram da postavim jedan link na nevjerovatnu ljudsku čudovišnu stranu...

Pustili pit bulla na nemoćnog psa, pa se hvale na Facebooku

Napominjem da su scene prikazane u videu veoma potresne...

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100315068

Eh, kad sila udari u glavu...

Trenutno imam osjećaje koji su toliko niski da ne postoji psovka ili opis sa kojim bih mogao da ih opišem! Viče

Na sljedećem linku možete vidjeti još potresniju snimku ubijanja psa od strane dvije djevojke...

Napominjem ponovno da su scene nasilja veoma potresne i vulgarne.

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=372442544426

jooooj kud ga nije pustio na mog njemačkog ovčara bi pit bull više biu pit bull neg bi bio lešina !!!!

16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

baš bi volio vidjeti tog učitelja koji bi mom malom vukao uši,ostala bi fleka na zidu od njega!

a u moje vrijeme je bilo još gore,za pi*darije smo dobijali debelom šibom packe po rukama,a klinci od 1-4 osnovne.i jesmo li zbog toga bili bolji,ma maunu,bili smo isto pravili pi*darije.a te što su mlatili tako djecu treba pred zid,i žali bože roditelja kad pusti da mu netko drugi mlati djete.

a to što je danas tako nije ni čudno,jer su sve neke moralne vrijednosti svedene na novac kao jedinu važnu i vrijednu stvar.mislim kad gledaš da najgori ništkoristi likovi poput stilista (naježim se na spomen),budu najvažniji likovi na tv-u,i za bilo šta da se događa,ajmo pitat stilista,on sve zna nije samo moda,on je genije.i sad koji da put prate klinci,pa ni zabavljat se više ne zna bez love.mi smo svake godine išli na more a nitko nije imao love,stopirali i snalazili se,spavali gdje smo stigli,a opet je ispod nas prošla četa čehinja,slovenki i kojih ne (nismo puno birali),i vrhunski smo se za*ebavali.

osjeća se ta zbunjenost mladih,nemaju pojma kako se ponašati i šta vrijedi i važno je u životu jer ih neki čudni mediji i likovi pucaju sa milion informacija.rekao sam već da smo se i mi gadno mlatili,generacija mog starog je bila još gora,ali se svejedno poštivalo nešto i neka pravila u životu,a malo tuče u godinama kad hormoni divljaju je ipak normalno.samo mi nismo nikoga ubili,ali toga je ipak bilo i uvijek je bilo nekih poremečenih likova koji bi potegao nož i kraj priče.samo što onda nisu rtl i takvi senzacionalisti radi gledanosti dizali oko toga toliko prašine.da ne bi ispalo da ja takvo nešto odobravam,ni slučajno,ali oni stariji će to znati a mlađi mogu recimo pogledati seriju sivi dom ili drugačije saznati,da je i tad bilo hrpa klinaca u kp domovima i zatvorima,tako da nije to samo danas jer je bolesnih uvijek bilo od kad je čovječanstva.ali da je društvo trulo iz nebrojeno puno razloga,to smo već davno zaključili.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
18 godina
neaktivan
shimano kaže...
a te što su mlatili tako djecu treba pred zid,i žali bože roditelja kad pusti da mu netko drugi mlati djete.

Hehe, al u tome i je stvar, sad se svi zgražaju kad stari mazne šamar djetetu od 5-6 godina. I onda se svi ti new-age odgajatelji čude zašto za 10 godina, kad to dijete ima 15-16, zašto psuje roditelju sve po spisku...Ja sam apsolutno za fizičko kažnjavanje djece, naravno do neke mjere. Ne znam ja di bi sad bio da me stari nije mlatio prije 10ak godina. Ti malom djetetu jednostavno ne možeš objasnit nešto na drugi način, drugo je kad sin/kćer ima već više od 10 godina, onda se naravno može razgovarat, jer dijete već razumije neke stvari i ima neko poštovanje prema roditelju.

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
18 godina
neaktivan

Ne, nisu krivi mediji, nego društvo. Svi stalno spominju zlostavljanje djece, ali nitko nikako da se dotakne zlostavljanja roditelja upravo od te djece koja, svjesna zaštite koju uživaju i ljubavi roditelja, sve češće iskorištavaju situaciju za vlastiti sebični probitak bez obzira na čiju štetu i be obzira na sredstva; bile to prijetnje samoubojstvom, psovanje ili čak fizički napad.

Mene nisu "mlatili" u djetinjstvu, ali sam znao dobit pljuščetinu i po guzici kada bih zaslužio. Djeca ne znaju što je poštovanje niti mogu razumjeti taj pojam i takav odnos. Meni danas psovati ispred njih, a kamoli same roditelje ne pada na pamet, dok vidim da "moderna djeca" nemaju nikakvih kočnica, ni straha ni poštovanja prema roditeljima.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 8:51 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Da ja nisam dobiva batine za sve gluposti šta sam napravija nebi ispa ovako dobar. Ja se nebi usudija radit neke stvari koje danas dica rade jer bi umra od straja šta će mi roditelji napravit. Evo jedan primjer od par dana u mojoj školi: dolazi od jednog malog (prvi srednje) otac u školu i traži ga(ali ga nigdi nać) zato šta je uzeja babi 7000 kn ušteđevine i kupija sebi motor i častija društvo. Tko je vidija da kradeš od kuće i to još od ruke koja te hrani. Ja bi ga dovea isprid cile škole i tu zalipija par pleski da ga osramotim.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
protjeran
kakvih par pleski, to se rješava sačmom. :D
*n00b us3r*
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...
kakvih par pleski, to se rješava sačmom. :D

to je pre jako triba njega osramotiti prid cilom školom

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
moderator

Dolazim na fitness, presvlačim se u svlačioni (očito, jel ;)), upadaju dva klinca od 12 godina (ili tu negdje). Jednom zvoni mob, majka od ovog drugog ga zove, valjda mu govori da prenese sinu da požuri kući:

-Reci joj da ne bude dosadna!

-Evo kaže vam da ne budete dosadni. (persira xD)

-Daj mi mob ovamo! -Idem, eto me!!! (prekida vezu) -J*bo te Bog Allah!

Mislim, ajoj da si moj... i govorim mu: Eh, da si meni tako rekao... Naravno, frajerčići ignorišu, pa se počeli prepirati, ali onako ''prijateljski'':

-J*bem ti mater!

-J*bi slobodno, izaberi gdje hoćeš.

-U p*čku.

-Slobodno, eto, vidiš kako znaš izabrati.

Ja sam nakon toga izašao, pa sa mojom ekipom koja je bila prisutna na prvom dijelu komentarisao taj novi trend ekstremnog bezobrazluka današnje djece.

Šta su željeli postići? Ispasti frajeri pred nama starijima? Meh...

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
18 godina

Prelijepo je takvoj djeci u zivotu i zato ispadnu takva... Opet je stvar samog odgoja, ako ga u pocetku ne uce (da ne velim tretiraju) kulturi i ako mu samo udovoljavaju na njegove zelje i prohtjeve - e hebiga onda. Ja kad sam htio svoj prvi komp, postavili su mi izbor - moram sam proc s 5-icom da bi ga dobio ili nista od kompa... Kad bi se danas na takav nacin dalo do znanja djeci da ne mogu dobit sve kaj pozele bez ulozenog truda, e onda bi drustvo imalo malo drugaciju sliku o sebi... Sad roditelji koji udovoljavali na svakojake prohtjeve svojih derista, sad oni ispastaju zbog tog, a vise takvo dijete koje je vec blizu odrasle osobe tesko je dovest u neko civilizirano stanje...

16 godina
neaktivan
Ige kaže...
shimano kaže...
a te što su mlatili tako djecu treba pred zid,i žali bože roditelja kad pusti da mu netko drugi mlati djete.

Hehe, al u tome i je stvar, sad se svi zgražaju kad stari mazne šamar djetetu od 5-6 godina. I onda se svi ti new-age odgajatelji čude zašto za 10 godina, kad to dijete ima 15-16, zašto psuje roditelju sve po spisku...Ja sam apsolutno za fizičko kažnjavanje djece, naravno do neke mjere. Ne znam ja di bi sad bio da me stari nije mlatio prije 10ak godina. Ti malom djetetu jednostavno ne možeš objasnit nešto na drugi način, drugo je kad sin/kćer ima već više od 10 godina, onda se naravno može razgovarat, jer dijete već razumije neke stvari i ima neko poštovanje prema roditelju.

prvo moraš imati djecu da bi mogao govoriti o odgoju (strašna pomisao),a drugo to što je tebi stari batinom slomio duh,to je tvoja frustracija.

to je bio običaj da se djecu mlati ko stoku,pa sam i ja tako prolazio,ali meni se nije slomio duh i ja nisam ništa bolji bio već naprotiv,što se vidi kako sam danas u slabim odnosima sa starim.treba biti odlučan i galamiti (ne mlatiti) kad djete radi nešto loše,treba biti autoritet,ali onda to treba imati pokriče i mora se objasniti zašto si galamio i zašto je to tako.ti si tu da djecu učiš i da ih štitiš a s njima izgradiš odnos povjerenja.

da ne forsiraš neke svoje debilne ideje šta on treba biti i kako izgledati jer to onda stvar otpor i bunt pa često završi suprotno od onog što si ti htio.problem je to što umjesto da djetetu nabijaš samopouzdanje i odobravaš njegove odluke te ga rano počneš smatrati odraslim,roditelji se postavljaju kao puppet masteri djeci i žele misliti za njih.ne nagrađuje se nešto dobro i pozitivno a kažnjava se i za najmanju glupost.nasilje se lijepi na nasilje,a to se najbolje vidi po tome što i danas ima nasilja a prije kao što sam rekao su se djeca tukla ko volovi.a to što su djeca razmažena je druga stvar,to je zato što im se sve daje bez da su išta napravili,to je zato što ih se uči kulturi novca i što prvo kad sve daju i onda u nekim godinama nedaju više novac to djete reagira tako kako reagira,s nepoštivanjem i bijesom.djecu treba učiti da ne mogu dobiti sve,pogotovo materijalno.evo recimo mama i tata ti kupe računalo da bi ti mogao vegetirati a nisi morao ništa napraviti za to.koju ti to poruku šalje?da možeš dobiti sve bez da mrdneš k.ali onda od jednom godine prolete i ti shvatiš da nema više,e onda nastaju problemi.a razmažena djeca ne dolaze iz siromašnih obitelji nego iz onih koji imaju dovoljno a pogotovo više.još jedan problem društva novca je i to da i roditelji jure za njim,da bi ga trošili na idiotske stvari poput nabrijanih auta i namještaja i ostalih nebitnih stvari,pa se sami porobe i služe radeči od jutra do sutra,što dovodi do frustracija koje liječe kod kuće.istina kad je ovako loše mnogi ni nemaju puno izbora,ali mnogi si to sami rade a pogotovo tamo gdje to nije sila.na kraju tko govori toj djeci da ako si stilist "selebriti" i pojavljuješ se na idiotskim televizijama da si onda cool i da jedino tad vrijediš ako nosiš skupi komad krpetina na sebi,strašno.zašto je u sportu drugačije,zašto se djeca sportaši ne moraju mlatiti nego uvijek ili bar često možeš čuti kako se zahvaljuju svojim roditeljima što su to sve postigli.to ti je zato što u sportu vrijede jedna druga pravila,i iako se to dosta danas narušilo,još uvijek se  forsira fair play i  neke moralne vrijednosti koje inače izostaju,te također daju zanimaciju i bore se protiv opasne dosade koja je potcijenjena,i da ako se trudiš i budeš bolji to će se nagraditi,zato i služe trofeji.jer kad razmisliš to je često neki komad bezvrijednog metala,a opet on njima zanči toliko i obilježi cijeli njihov život kao iznimno uspiješan.sve bi se to moglo primjeniti i u životu izvan sporta ali to i je problem što se to ne radi.

na kraju,da se malo vratimo u povijest.gramziva zapadna kultura i religija kojoj je najvažniji simbol najteže nasilje (zamisli da te netko razapne) je ta koja je kažnjavanjem umjesto dobrim učenjem dovela ovo društvo gdje je sad,smrdljivo truplo koje se sve više raspada dok ne nestane,a to je sigurno kao što je već bilo s mnogima kroz povijest.ako pogledaš jedno recimo indijansko pleme nekad,pa i sad recimo u južnoj americi,nečeš vidjeti da roditelji mlate djecu kad ih odgajaju.

i zato svatko nek odgaja svoju djecu kako želi,ali na kraju ti se sve vrati ko pljuvačka uz vjetar.

18 godina
moderator

Djetetu treba biti autoritet i uzor. Ako nema autoriteta, nema ni poštovanja, a uzore će potražiti na drugom mjestu, obično pogrešnom (TV, žutilo...).

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Djetetu treba biti autoritet i uzor. Ako nema autoriteta, nema ni poštovanja, a uzore će potražiti na drugom mjestu, obično pogrešnom (TV, žutilo...).

upravo tako,a da bi to mogao biti moraš biti dosljedan i iskren.ne možeš jedan dan jednu priču drugi dan drugu i na kraju lagati kao da su djeca idioti,pa svi smo mi bili djeca,jesmo li bili i osječali se kao kreteni?uvijek objasni svoje postupke i zašto si galamio na njega,to nikad ne propustim.

18 godina
neaktivan

Sjetio sam se jedne zgode od prije par godina.

Mulac je imao nekih 7-8 godina. Stari ga sa prozora zove da dodje kući jer mora napisat zadaću a mali njemu onako bahato i još mašući rukama odgovara: ˝A tko je tebe šta pito!˝. Da sam ja to u njegovim godinama rekao staroj vjerojatno bi dobio zidarsku.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Sjetio sam se jedne zgode od prije par godina.

Mulac je imao nekih 7-8 godina. Stari ga sa prozora zove da dodje kući jer mora napisat zadaću a mali njemu onako bahato i još mašući rukama odgovara: ˝A tko je tebe šta pito!˝. Da sam ja to u njegovim godinama rekao staroj vjerojatno bi dobio zidarsku.

večina i dobije pa opet ništa.uvijek je bilo i bit će onih koji se slome pod agresijom i onih u kojima se stvori otpor i postanu još gori nego što bi ikada bili.to što je neki stari vikao da ovaj dođe pisat zadaču a ovaj ga otpilio,to je samo problem tog starog što nema nikakav odnos s tim djetetom pa ga ovaj ne respektira,respekt se ne dobiva batinom nego primjerom,a batinom se dobije strah ili bijes.jer ti kad gledaš nekog igrača recimo ili nekog drugog koga respektiraš,njega respektiraš zbog nečeg što je napravio a ne zato što ti je bio kod kuće i lijepio ti šamare.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:38 (shimano).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice