Pa vidiš da su svijetski / europski problemi imigracije došli i do nas. Ja sam za strožu imigraciju, a ne ovakvo dovlačenje svega i svačega (briga me za minuse), zato jer se dobar dio njih ne zna ponašati "kulturno" i svašta im se umisli da je dopušteno. Najveći dio problema su kriminalci koji dolaze sa time i "osnivaju" svoje "mafije" / ćelije kako god ih nazvali.
Ja neznam što svi filozofiraju oko tih imigranata. Dok se ne odluči drugačije postoje propisi i zakoni. Kad netko prekrši zakon - zna se procedura i amen.
Svako bi htio nekako i umjesto da svakog dana biramo novog "diktatora" koji bi po svojem, ajmo pozatvarat ljude koji krše zakon i to je to. A ne ko šveđani 20 godina puštat raji da radi što ih volja i sad bi sve tjerali negdje jer zamisli "krše zakone". Pa šta vam policija radi 20 godina?
Nekakvo kolektivno hapsenje i odvodenje ne dolazi u obzir. Moj susjedi indijci nemaju nikakve veze sa Osjecaninom kad zgazi pjesaka pa tako ih se nema sta povezivat ni sa onima sta razbijaju izloge ili pale aute po Parizu.
Ovaj potpis nije u skladu s propisima.

Samo pažjivo prati situaciju u svijetu, s obzirom da bi Bliski istok uskoro mogel doslovno eksplodirat.