Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
ivan dragi kaže...

U trenutnoj situaciji* logičnije mi je da se postroži kontrola 40satnog tjedna pa da se prekovremeni i rad blagdanom plate kako spada nego natjeravanje sa nekim danom u tjednu.

Ovo sam i ja mislio i nije se dogodilo i upravo je to razlog zašto više nisam za rad vikendom. Kao što sam napisao u onom prvom postu. 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ja imam SCAR L s bacačem granata. Dakle, stripić - totalni promašaj!

18 godina
moderator
Drago kaže...

Može li taj kundak udariti ili je orah i dalje broj 1?

15 godina
DrNasty kaže...

Gle, oni su ti soft ekipa i ne lupaju se kundacima. Ono air im je tu da ekipa misli da se upražnjavanjem te razonode gube kilogrami (nešto slično poput Red Bulla i krila).

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
mario.L_hr kaže...
DrNasty kaže...

Gle, oni su ti soft ekipa i ne lupaju se kundacima. Ono air im je tu da ekipa misli da se upražnjavanjem te razonode gube kilogrami (nešto slično poput Red Bulla i krila).

Umro bi da te samo jedno jutro povedem na susret: plakao, zvao mamu, tatu, Zevsa i Ahuru Mazdu, tražio najvećeg i najjačeg da mu kuvaš i pereš samo da te pusti da ideš doma. 

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...

Umro bi da te samo jedno jutro povedem na susret: plakao, zvao mamu, tatu, Zevsa i Ahuru Mazdu, tražio najvećeg i najjačeg da mu kuvaš i pereš samo da te pusti da ideš doma. 

Zar je tako dosadno? Ja mislio da su ti susreti zabavni.

18 godina
DrNasty kaže...
Drago kaže...

Među nama, al nemoj reć onom Mariju, kundak na SCAR-u je teže smetje.

Najbolji kundak ima drveni kalaš, onda M16, pa M4. SCAR-ov je gori i od onog engleskog sranja SA 80/L85. Za lupat, mislim. Najudobniji je HK 416.

This space for rent!
18 godina
moderator
Drago kaže...

Najbolji kundak ima drveni kalaš, onda M16, pa M4.

Kod nas su kružile priče (nisam bio u vojsci, anemičan sam, pa ne znam) da ako slupaš M16 kundak da ga moraš platiti.

Ok, mi imamo one A1 verzije koje imaju spore cijevi i ravne kundake za koje kažu da su pucali ko staklo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 22:08 (DrNasty).
18 godina
DrNasty kaže...
Drago kaže...

Najbolji kundak ima drveni kalaš, onda M16, pa M4.

Kod nas su kružile priče (nisam bio u vojsci, anemičan sam, pa ne znam) da ako slupaš M16 kundak da ga moraš platiti.

Ok, mi imamo one A1 verzije koje imaju spore cijevi i ravne kundake za koje kažu da su pucali ko staklo.

Nisam vidio nikoga da mu je puknuo kundak na replici m16. Možda replike imaju bolje kundake? 

Što se anemije tiče - možda genska terapija: http://www.bbc.com/news/health-39142971? Da ti i Plenki napokon prodišete punim plućima i okusite život!

E, i vaša ekipa ima marpat, vidio. Er i es pi i si ti!

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2017 22:15 (Drago).
18 godina
moderator
Drago kaže...

E, i vaša ekipa ima marpat, vidio. Er i es pi i si ti!

Ima, standardna obleka.

M60, M16A1, jbt it's 'Nam all over again.

Vaša M2A kvari ugođaj.

18 godina

Pa moraju i Ameri uvaliti nekome svoje rashodovano sranje. Neće valjda sami to zbrinjavati. 

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...

Najbolji kundak ima drveni kalaš, onda M16, pa M4. SCAR-ov je gori i od onog engleskog sranja SA 80/L85. Za lupat, mislim. Najudobniji je HK 416.

Drago, nisam očekivao od tebe toliko pomodarstva i neobavještenosti. Ako hoćeš dobar kundak onda ti je najbolji odabir M48. Sve drugo je kikiriki.

18 godina
Pa govorim o puskama koje se koriste.
This space for rent!
15 godina
Drago kaže...
Pa govorim o puskama koje se koriste.

Jel' ti to meni hoćeš reći da se M48 ne koriste? Odi malo na selo i popij koju ljutu s ekipom pa ćeš vidjeti da ih još uvijek ima u upotrebi.

18 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Odi malo na selo i popij koju ljutu s ekipom pa ćeš vidjeti da ih još uvijek ima u upotrebi.

Prodajem pušku. Korištena samo na svadbi i kad se rodio sin.

12 godina
neaktivan
Što se događa s našim društvom?

Sad bi ja pitala koji đava je kundak al me sram pitati. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
moderator

Sve ono drveno sa slike koju je Mario stavio :)

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

To ti je isto kao ovaj raščupani dio metle koju ima tvoj avatar. Ne služi ničemu ali može poslužiti dobro.

13 godina
mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

To ti je isto kao ovaj raščupani dio metle koju ima tvoj avatar. Ne služi ničemu ali može poslužiti dobro.

...za tuć orase

12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Kaj cijela puška? 

picajzla0707 kaže...

...za tuć orase

Jednom i za svagda ORAHE. Akuzativ od orasi je ORAHE.

(orasi, oraha, orasima, orahe, orasi, orasima, orasima). 

I kaj još uvijek netko mlati orahe, pa ima za to kliješta od kojih ne dobiš mješavinu oraha i ljuskica  

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
13 godina
ddarknessfairyy kaže...
DrNasty kaže...

Kaj cijela puška? 

picajzla0707 kaže...

...za tuć orase

Jednom i za svagda ORAHE. Akuzativ od orasi je ORAHE.

(orasi, oraha, orasima, orahe, orasi, orasima, orasima). 

I kaj još uvijek netko mlati orahe, pa ima za to kliješta od kojih ne dobiš mješavinu oraha i ljuskica  

nisi ti čula vic o crnogorcu koji nosi malog na ramenu, da ga baci u moraču jer ga nema čime hranit

pa kad komšija kaže - daj ga meni, imam ja orasa - mali odgovara - a jesu li očišćeni orasi

susjed kaže - nisu

mali - u moraču, oče

samo je najbitnija priča uživo i crnogorski izgovor ala radosav, od tada su mi orasi orasi u svim padežima

18 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Kaj cijela puška? 

Gledaj to kao ležište i rukohvat za pušku.

Ona gore puška ima cijev, ''akciju'' (kako se uopće prevodi engleska terminologija?), okno magazina. Sve to treba upasati u kundak koji je tu da se puška može bezbjedno uhvatiti, ''usidriti'' u rame, služi da se smanji trzaj i smanje harmonici/oscilacije koje negativno utiču na preciznost.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stock_(firearms)

EDIT: Neće link, evo fotka:

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 9:20 (DrNasty).
16 godina
picajzla0707 kaže...

nisi ti čula vic o crnogorcu koji nosi malog na ramenu, da ga baci u moraču jer ga nema čime hranit

pa kad komšija kaže - daj ga meni, imam ja orasa - mali odgovara - a jesu li očišćeni orasi

susjed kaže - nisu

mali - u moraču, oče

samo je najbitnija priča uživo i crnogorski izgovor ala radosav, od tada su mi orasi orasi u svim padežima

konačno nešto zabavno na ovoj temi

PSN - darklydexter
16 godina
Drago kaže...

...a živi u divljem braku 

Ja živim u monogamiji već 13 godina i ne zanima me "eksperimentiranje", samo pitanje, zašto se u svakodnevnom govoru koristi taj katolički izraz "divilj brak" - zar se ne kaže "otvoreni brak"? Ili je to kao nekakva gradacija, tipa:

otvoreni brak otvoreni brak
divlji brak divlji brak
potpuno bolestan brak. potpuno bolestan brak.
12 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Gledaj to kao ležište i rukohvat za pušku.

Ona gore puška ima cijev, ''akciju'' (kako se uopće prevodi engleska terminologija?), okno magazina. Sve to treba upasati u kundak koji je tu da se puška može bezbjedno uhvatiti, ''usidriti'' u rame, služi da se smanji trzaj i smanje harmonici/oscilacije koje negativno utiču na preciznost.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stock_(firearms)

Azoooo, zahvaljujem, sad mi jasno. Ja sam mislila da je to vrsta puške  

KIKI3ooo kaže...

Ja živim u monogamiji već 13 godina i ne zanima me "eksperimentiranje", samo pitanje, zašto se u svakodnevnom govoru koristi taj katolički izraz "divilj brak" - zar se ne kaže "otvoreni brak"? Ili je to kao nekakva gradacija, tipa:

Otvoreni brak i "divlji brak" nije isto. Divlji brak je kad si kao kaotlik u monogamnoj vezi s nekim s kim nisi vjenčan u crkvi. Znači spavaš samo s tom osobom i živite zajedno al nemate blagoslov crkve. Otvoreni brak je i ovaj prvi sa slike. Netko je u "papirnatom braku al ima dozvolu partnera ili međusobni dogovor da jebavaju koga žele, nisu u monogamnom braku.

Nego dečkovi ne vezano za temu, ali treba mi pomoć. Jel zna netko dovoljno dobro ruski da mi za ovu riječ točno napiše prijevod slovo po slovo.

Radi se o riječi "Азоюшка"

Google me izluđuje malo prevodi kao azochka malo kao azoychka a malo kao azoyushka. Koji je točan prijevod na latinicu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 9:24 (ddarknessfairyy).
16 godina
KIKI3ooo kaže...
Drago kaže...

...a živi u divljem braku 

bilo katoličko ili nekatoličko, ovo ti je više stvar opće kulture

PSN - darklydexter
13 godina
KIKI3ooo kaže...

...i ne zanima me "eksperimentiranje"...

i onda staviš slikice grupnjaka, masovnih i masivnih grupnjaka te neku bogtepitaj kakvu perverziju u najlonu

...ne zanima te eksperimentiranje, yeah right 

10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Nego dečkovi ne vezano za temu, ali treba mi pomoć. Jel zna netko dovoljno dobro ruski da mi za ovu riječ točno napiše prijevod slovo po slovo.

Radi se o riječi "Азоюшка"

Google me izluđuje malo prevodi kao azochka malo kao azoychka a malo kao azoyushka. Koji je točan prijevod na latinicu?

Azojuška.

Kruha i igala...
13 godina
ddarknessfairyy kaže...
....

nego vilo, sretan tebi (i drugim kolegicama na forumu) dan žena, uz jedan prigodni:

Pita Haso Muju: - Mujo, bolan, šta je to Dan žena?

Mujo odgovara: - A to ti je isto k'o i Noć vještica, samo po danu!

12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže... 

Azojuška.

Hvala  Da mi je samo znat di su ovi iz googleta iskopali azochku kao direktni prijevod. 

Edit: picajzla0707 hvala a Mujo je u pravu. Noć vještica je moj dan(i noć) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 10:24 (ddarknessfairyy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice