Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.145.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo bolji primjer, Lefkada: http://www.booking.com/Share-dV2Up4

17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
phoenix2003 kaže...

Cijena je ista za 1 ili 9 osoba.

Pa normalno da je cijena ista za jednu ili devet osoba - kaj bi ljudi sad trebali tebi jednom iznajmit cijeli apartman za devetinu cijene možda? 

Al' pogodi što - uopće ne moraš uzeti taj apartman, uzmeš neki za jednu osobu, uzmeš sobu u hotelu ili uzmeš sobu u privatnom smještaj, opcija ima more! (ku'iš: more )

Gledam te!
15 godina
phoenix2003 kaže...

Evo bolji primjer...

ma grčka, hrvatska.. sve je to balkan 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
DrNasty kaže...
fer-de-lance kaže...

Naime, ona želi tužiti bolnicu u kojoj je bila na operaciji oka, jer tvrdi da su joj ugradili kameru u oko ,

Čitam i ne vidim šta je smiješno?

to je stari T(ht)1000 model, noviji ima i stražnju kameru.. kao što naziv kaže, pogađate mjesto ugradnje, 360 panorama.. ko googlecar samo bez kotača. Kad se čovjek navikne, nije tak loše :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
ihush kaže...
DrNasty kaže...
fer-de-lance kaže...

Naime, ona želi tužiti bolnicu u kojoj je bila na operaciji oka, jer tvrdi da su joj ugradili kameru u oko ,

Čitam i ne vidim šta je smiješno?

to je stari T(ht)1000 model, noviji ima i stražnju kameru.. kao što naziv kaže, pogađate mjesto ugradnje, 360 panorama.. ko googlecar samo bez kotača. Kad se čovjek navikne, nije tak loše :))

Carl Zeiss leća ? Kako ubija po mraku ?

17 godina

termal, nightvision, autofokus, maglenke.. i set miricalblade noževa, sve za 9,99.. ako sad odmah.. i to nije sve!

jedna plavuša, tako opremljena.. i ja buljim.. u ''oči'' :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Do you understand life?! Do you?!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 12:16 (i_rambo_plache).
16 godina
i_rambo_plache kaže...

Posebno ljigavo jer je sam HDZ obećao da to neće dirati: Promijenit ćemo porezne granice te ćete moći zaraditi do 50 000 kuna godišnje bez straha od ikakvih dodatnih poreza, tj.gubitka olakšica.

Znam par ljudi koji se samofinanciraju i ovo je stvarno gadan udar na njih.

18 godina
neaktivan

Online peticija.

Moš mislit' što će ove zasvrbiti lijevi testis za to.

Uostalom.. čemu trud? Treba pustiti da ovu državu razj*bu do kraja i konačno priznati da eksperiment s ovcama je uspio potpuno.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Posebno ljigavo jer je sam HDZ obećao da to neće dirati: Promijenit ćemo porezne granice te ćete moći zaraditi do 50 000 kuna godišnje bez straha od ikakvih dodatnih poreza, tj.gubitka olakšica.

Znam par ljudi koji se samofinanciraju i ovo je stvarno gadan udar na njih.

Upravo to, zbog toga sam najviše revoltiran.

Apsolutno je neprihvatljivo da kojih 3 mjeseca nakon izbora blatantno crno na bijelo prekrše predizborno obećanje. Za ovakve stvari bi trebale padati ostavke i vršiti se kazneni progon nad odgovornim osobama koji su stavili svoj potpis na odluku da se predizborno obećanje prekrši.

Emocije stavljajući na stranu, nikako mi nije jasno rezoniranje HDZ-a. Fokusirali su predizbornu kampanju ponajviše na zadržavanje mladih u Hrvatskoj da bi onda pokazali mladima srednjak i praktički im uručili putovnicu u ruke. Stvarno ne razumijem političare.

Do you understand life?! Do you?!
14 godina
i_rambo_plache kaže...

Upravo to, zbog toga sam najviše revoltiran.

Važno je znati prioritete

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 13:12 (Ranko Kukumar).
17 godina

Svaka vlada do sada je radila na tome da jednostavno dignu poreze, uvedu nove namete itd itd... Niti jedna do sada nije smanjila potrošnju. Ovo mi laganini ide na kur*c. Bez obzira što imam dobar posao, riješeno stambeno pitanje itd itd, ozbiljno razmišljam da se pokupim iz ove vukojebine samo kako ne bih više hranio ovu lihvarsku bagru.

Puna mi je kapa financiranja ovih naših jebivjetara. Alternative mislim da nema.

Rvat katolik!
15 godina
tnakir kaže...

Svaka vlada do sada je radila na tome da jednostavno dignu poreze, uvedu nove namete itd itd... Niti jedna do sada nije smanjila potrošnju. Ovo mi laganini ide na kur*c. Bez obzira što imam dobar posao, riješeno stambeno pitanje itd itd, ozbiljno razmišljam da se pokupim iz ove vukojebine samo kako ne bih više hranio ovu lihvarsku bagru.

Puna mi je kapa financiranja ovih naših jebivjetara. Alternative mislim da nema.

I kad se pokupiš i odeš u inozemstvo nastavit ćeš hraniti ih. Prouči malo zakonsku regulativu po pitanju plaćanja poreza kad radiš u drugoj državi.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
mario.L_hr kaže...

I kad se pokupiš i odeš u inozemstvo nastavit ćeš hraniti ih. Prouči malo zakonsku regulativu po pitanju plaćanja poreza kad radiš u drugoj državi.

Da. Mora se odreći državljanstva da bi prestao plaćati poreze.

This space for rent!
17 godina
mario.L_hr kaže...

Hranit ću ih moj kurac čim se riješim državljanstva.

Rvat katolik!
18 godina
neaktivan
I koje bi bile realne posljedice ako se netko odrekne državljanstva?
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
AA-d00d kaže...
I koje bi bile realne posljedice ako se netko odrekne državljanstva?

Mislim da nema posljedica, mogu biti jedino beneficije.

Nisam više Hrvat, buuu huuu... Imam veće prihode, manje poreze, a za porez koji plaćam zapravo nešto i dobijem, za razliku od ove vukojebine u kojoj se sa porezima hrane uhljebi, plaća farbanje tunela kumovima i financiraju falši branitelji.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2017 13:41 (tnakir).
18 godina
mario.L_hr kaže...
tnakir kaže...

nije da cijeli zivot nastavi placat porez hrvatskoj, ako ista ikada vise i plati..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina

E - jel ti nixass plaćaš porez ovdje i kako si to riješio? 

This space for rent!
18 godina
Drago kaže...

E - jel ti nixass plaćaš porez ovdje i kako si to riješio? 

ne placam.

eventualno bi mogla biti upitna 2014. kad sam otisao jer sam 6 mjeseci te godine radio na HRT preko agencije i primao 3 mjeseca naknadu sa burze

te godine imam 2.5 mjeseca staza u Irskoj, al jos mi nije dosla nikakva "cestitka", pretpostavljam da ni nece.

boraviste sam odjavio sredinom 2016., nemam dopunsko, nikakav doplatak, cura/zena je cijelo vrijeme sa mnom u irskoj al nismo (jos) odjavljeni i iz porezne.

zdravstvene usluge nisam jos koristio u irskoj al mi je sve rijeseno preko firme, trebao bi i to odjavit u hr.

evo, to tak "ofrlje" izgleda.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina

Naime, ovo s davanjem nije posve besmisleno i lopovski, kako se na prvi pogled čini jer ima našijeh ljudiju koji žive vani i tamo plaćaju poreze, ali kad se razbole, onda dođu ovdje i liječe se tu (Tajana Cameron, bivša Tajči, svojedobno, primjerice, kad je došla iz Amerike u Kroejšu da bi se liječila - skupo brate to u Americi, a ovdje "besplatno"! Tojest - plaćamo mi koju tu živimo.).

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Nije bas problem u visini poreza nego u tome gdje to onda ide. Danska je dobar primjer drzave sa velikim porezima ali taj novac se onda puno pametnije trosi nego u Hrvatskoj. Iako ako pitas prosjecnog Danca (ili Sveđanina, Finca ili Norvežanina) ni tamo se ne trosi pametno.. samo sto oni nisu osobno iskusili da moze PUNO gore :D
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
AA-d00d kaže...
Nije bas problem u visini poreza nego u tome gdje to onda ide. Danska je dobar primjer drzave sa velikim porezima ali taj novac se onda puno pametnije trosi nego u Hrvatskoj. Iako ako pitas prosjecnog Danca (ili Sveđanina, Finca ili Norvežanina) ni tamo se ne trosi pametno.. samo sto oni nisu osobno iskusili da moze PUNO gore :D

Upravo u tome i jest stvar. Da znam da moj porez i prirez idu u prave svrhe, ne bih riječ rekao.

Ovako sa njim plaćam lopove u državi i lopove u Splitu umjesto da plaćam bolnice, škole, vrtiće, ceste i slično.

Rvat katolik!
18 godina
moderator
nixass kaže...

ne placam.

12 godina
Drago kaže...

Naime, ovo s davanjem nije posve besmisleno i lopovski, kako se na prvi pogled čini jer ima našijeh ljudiju koji žive vani i tamo plaćaju poreze, ali kad se razbole, onda dođu ovdje i liječe se tu (Tajana Cameron, bivša Tajči, svojedobno, primjerice, kad je došla iz Amerike u Kroejšu da bi se liječila - skupo brate to u Americi, a ovdje "besplatno"! Tojest - plaćamo mi koju tu živimo.).

zato je tajči sad završila u prdekani 

(ako čitaš samo naslove)

18 godina
moderator
picajzla0707 kaže...

(ako čitaš samo naslove)

A jesi me navukao da kliknem...

Jel to iskustvo?

9 godina
protjeran

Ljudi, ne idite u inozemstvo.

Ljubite svoju Domovinu, našu prekrasnu prirodu, divne ljude i životinje.

Ne odričite se ponosnog hrvatskog imena za koje su se naši čukundjedovi borili.

Bit će bolje.

Kod nas je demokracija prisutna tek dvadesetak i nešto godina od kad smo izletili iz one pseudotvorevine zvane Pljugoslavija i normalno je da tako mlada država ima problema.

Bit će bolje, morate vjerovati u to.

18 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
...

Emocije stavljajući na stranu, nikako mi nije jasno rezoniranje HDZ-a. Fokusirali su predizbornu kampanju ponajviše na zadržavanje mladih u Hrvatskoj da bi onda pokazali mladima srednjak i praktički im uručili putovnicu u ruke. Stvarno ne razumijem političare.

Pa kako ne vidiš?

Brinu se za mlade. Da na vrijeme odu iz ove vukojebine prije nego iz katolibanska ekipa proglasi vješticama i druidima pa spali na lomači.

nixass kaže...
ne placam.

eventualno bi mogla biti upitna 2014. kad sam otisao jer sam 6 mjeseci te godine radio na HRT preko agencije i primao 3 mjeseca naknadu sa burze

te godine imam 2.5 mjeseca staza u Irskoj, al jos mi nije dosla nikakva "cestitka", pretpostavljam da ni nece.

boraviste sam odjavio sredinom 2016., nemam dopunsko, nikakav doplatak, cura/zena je cijelo vrijeme sa mnom u irskoj al nismo (jos) odjavljeni i iz porezne.

zdravstvene usluge nisam jos koristio u irskoj al mi je sve rijeseno preko firme, trebao bi i to odjavit u hr.

Dakle Nix.. ne gine ti 6 mjeseci neplaćenoga odmora da uspiješ pokupiti sve žigove i potpise za sva ta rješenja za odjave. Ko' pokemoni - "Skupi ih sve!"

Pokemon država. LoL

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
9 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

(ako čitaš samo naslove)

Nije zatvorenica nego pomaže zatvorenicima kroz humanitarnu organizaciju.

Online novinari zbrzaju, krivo prevedu.

12 godina
DrNasty kaže...
picajzla0707 kaže...

(ako čitaš samo naslove)

A jesi me navukao da kliknem...

Jel to iskustvo?

hahaha, to je klikbajt

meni je ostala u dobrom sjećanju, kad je bila na vrhu top ljestvica, mi se sjetili organizirati prvu čagu u našoj školi i ja i ludi margetić otišli do nje doma u vrbane

pristala je pjevati potpuno besplatno i još nam je kupila fotokopirni aparat za školu 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice