Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.148.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
spaljeni kaže...

Link je apsolutno ispravan i validan....

Sredi si racunalo ili plati nekome, evo ti hint ( pazi sad dobro... testiram te sad )

http://www.hitna-pc-sluzba.hr/

Ne znam stari

18 godina
Ranko Kukumar kaže...

Ne znam stari

Zgodno...

fer-de-lance kaže...

P.S. da bi uopće naveo tak nekaj kao argument, moraš spadati u skupinu: žešća mentalna retardacija (otkupljujem IQ, bratko, brat-bratu 8 kuna po kilo).

Imas sve predispozicije i slobodno se pridruzi ovoj dvojci, mozete zajedno - grupnjak

9 godina
neaktivan

Hehehe, svaka čast, premda nije u redu da sa svojim IQ-om od 8-9

vrijedaš mene sa 7....

A to kaj imaš božanske komplekse točno govori da ti je IQ zapravo izmedu 1 i 2.

(premda ti je u savršenoj simbiozi s tvojom bahatošću i umišljenosti...)

Kruha i igala...
16 godina

Ovo je realno il? 

9 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Ovo je realno il? 

Riješi više puta, pa uzmi prosjek, jer to varira od testa do testa.

Inače, ovo ti je super rezultat.

Kruha i igala...
16 godina
fer-de-lance kaže...
mac92 kaže...

Ovo je realno il? 

Riješi više puta, pa uzmi prosjek, jer to varira od testa do testa.

Inače, ovo ti je super rezultat.

Ne da mi se još 2-3 put. Instalacija winsa na laptop nekaj šteka pa sam iskoristio vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 15:39 (mac92).
18 godina
mac92 kaže...

Ovo je realno il? 

Vrlo moguce no valja bas otici na pravo testiranje u kontroliranim uvjetima.

Prosjecan IQ je oko 100.

Mi smo na poslu imali testiranje svake druge/trece godine, 10 ispitanika u prostoriji bude, ne vise. Takodjer se rjesava test Emocijalne Inteligencije.

Rezultati saroliki, jednom sam imao 119, jednom 100 okruglo pa 90 i zadnji 94... uglavnom kako se potrefi taj dan izgleda, naspavanost utjece, sekiracija neka obiteljska,  itd... u globalu mi smo to shvacali ko zajebanciju i daj da se rijesimo testa da mozemo zbrisat negdje drugdje u grad jer ti testovi su bili u Zagrebu u vojnoj bolnici u Dubravi pa cim prije zavrsis mozes u grad i fraj si

17 godina
neaktivan
spaljeni kaže...

Moj IQ je 94 ... doduse nisam se testirao zadnjih 2-3 godine no evo, idemo obojca online malo protrest mozak.

http://www.mensa.hr/glavna/iq-probni-test

Mozes sa prijateljima rjesavati ako zapne, necu se buniti. 

Prekucao sam ovu igricu, jel' ima kakav DLC ili nastavak.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Ovo je realno il? 

Ma taj test nije baš realan. Meni ispalo 141 a nisam baš pretjerano inteligentna 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
mac92 kaže...

Ovo je realno il? 

Ma taj test nije baš realan. Meni ispalo 141 a nisam baš pretjerano inteligentna 

Upravo to, a i piše u disclameru.

Ne želim reći rezultat, ali nisam nikad reagirao na njjihove pozive, premda je to kao neko mjerilo elite danas....

(a test je sranje za malu djecu; spaljenu(no pun intended) npr., pa ništa ne znači)

Užas.

Kruha i igala...
14 godina

Ježim se na mensu :D

Jedan od kvalitetnijih testova je wechslerov, no njega se ne može naći online. Uglavnom se nalaze numeričko-apstraktne kombinacije, nisu loše, ali ne daju kompletnu sliku.

Sad čitam zaostatke da skužim kako je od sarme i punjene paprike došlo do iq-a lol

Tread softly because you tread on my dreams.
9 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Ježim se na mensu :D

Jedan od kvalitetnijih testova je wechslerov, no njega se ne može naći online. Uglavnom se nalaze numeričko-apstraktne kombinacije, nisu loše, ali ne daju kompletnu sliku.

Sad čitam zaostatke da skužim kako je od sarme i punjene paprike došlo do iq-a lol

Ja bih si taj IQ (koji god da je taj) nafilao sarmom (zato kaj: sram ga bilo, misli da je neki extra lik, ne voli me/nas) zato kaj je arogantan.

A i ona njegova drolja Mensa (co je pak to...?).

Kruha i igala...
16 godina

Ne znam je li se meni učinilo (trenutno sam bolestan), ali na RTL 2 sam vidio nekakvu reklamu za ukrajinsku vojsku i broj telefona. Vidio sam sam kraj reklame jer sam nešto čitao na tabletu, tako da sam možda krivo protumačio. Zašto ovo pišem? Zato što sam nedavno u komentarima na vijest iz Ukrajine pročitao da im vojska nema novaca i na njihovoj televiziji vrti reklame ne bi li im ljudi uplatili nešto novca.

Jeste li vi primjetili tu reklamu na RTL-u 2?

14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Don't be so hard on yourself :P

Inače, moguće je da mensa navlači rezultatima ljude na testiranje, ja sam dobio mrvicu više nego što sam imao na pravim testovima (na faksu su nas svakodnevno koristili kao zamorce :D ).

p.s. čovjek se zapita za koji dio posta si dobila palčeve hah

o.O o.O
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 17:09 (ElektričnaOvca).
12 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Inače, moguće je da mensa navlači rezultatima ljude na testiranje, ja sam dobio mrvicu više nego što sam imao na pravim testovima (na faksu su nas svakodnevno koristili kao zamorce :D ).

Pa na ovaj zadnji dio o inteligenciji. Već i ptičice na grani znaju da mi je zapravo iq malo viši od sobne temperature 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže....

Pa na ovaj zadnji dio o inteligenciji. Već i ptičice na grani znaju da mi je zapravo iq malo viši od sobne temperature 

Dobro ti je čovjek rekao, ne budi prestroga prema sebi, kaj si mi ostali tek trebali napraviti jer nismo ni blizu spaljenog....

Mene sve strah riješavat, jer već vidim rezultate: unspecified error, Javascript has crashed  because of Invalid arguments.

Can`t divide your IQ by zero, although both arguments are 0, therefor.... krš, brš, krh....operator errr, operator error....

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 17:57 (fer-de-lance).
9 godina
neaktivan

Evo i moj: 

Jedan zadatak nikak nema smisla....

(ja zadovoljan, očekivao sam <50)

Kruha i igala...
14 godina

Ljudi, čujemo se nagodinu, sve najbolje uz jednu prigodnu 

9 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Ljudi, čujemo se nagodinu, sve najbolje uz jednu prigodnu 

Ilitiga, kak bi spaljeni rekao: sretna nova, jebem ti staru 

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan

I ovu (sad već prošlu) godinu smo manje-više uspješno preživjeli. Svima na temi želim bolju 2017 godinu, uz puno strpljenja i dobrih rasprava, malo kartona i nimalo ustaša, partizana i đes' bio '91 bedastoća. 

17 godina

Također svim partizanima sretnu novu godinu želim :D

Gledam te!
14 godina

Jutros idem iz noćne, prazan grad, cesta zaleđena, u autu svira "Sailing" od Roda Stewarta, jedini aktivni su sakupljači boca...

Stislo me, pravo...Jadni ljudi...

Oprostite na melankoliji, tkđ sretna nova svim partizanima, a huškačima i ostaloj bagri koja neda normalnim ljudima da žive želim

kršćansku čestitku sestre Bernardice...

17 godina

Tko o čemu, spaljeni o pederima  

Gledam te!
14 godina
Veliki Brat kaže...

Tko o čemu, spaljeni o pederima  

Zato što i sam još nije izašao iz ormara

14 godina

Pa ti si opsjednut homoseksualnosti...Znaš kako vele...Najveći homofobi su skriveni geyevi...

Mene boli ona stvar. Bitno je kakav si čovjek.

Btw, smanji unos kofeina i kad već spominješ oružje, nemoj pičiti na hardcore serveru nego odi na neki vanila..Dobro će ti doć da se smiriš... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 2:48 (DarthMarkus).
12 godina
spaljeni kaže...

nadam se kako ce se opet nesto desitii da cu opet moci posegnuti u njegovu unutrasnjost ...

spaljeni kaže...

nedaj se zavarati opcenitim stavom o necemu sa dusevnim stanjem, nije isto.

pretpostavljam da je ono gore lapsus, jer nadati se ratu ipak govori nešto o "duševnom stanju"

16 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pitali-smo-policiju-jesu-li-stvarno-obrisali-guzice-dokumentima-azilanata-evo-sto-kazu/941488.aspx

Mislim da nikad nisam vidio toliko ksenofobije, rasizma, poziva na teško premlaćivanje i protjerivanje u komentarima, koliko ispod ovih par članaka o napadu na tražitelje azila.

Vidim ima i poziva na ubijanje, nije li to kazneno djelo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 17:53 (captain_soap_McTawish).
9 godina
protjeran

Tko je uopće izmislio pojam homofobija i postoji li u nekoj knjizi o psihologiji ?!

Fobija je kao što svi znamo strah od nečega a taj strah te onemogućava bio on i iracionalan od obavljanja svakodnevih obaveza kad si u određenoj situaciji koja tu fobiju aktivira ili u ovom slučaju u prisustvu gay osobe.

Nisam upoznao još nikoga tko je pao u nesvjest u prisustvu gay osobe, da ga hvata slabost, anksioznost, da mu srce brže lupa (možda lupa, to ne znam)  i da se pojavljuju ostale senzacije specifične za fobije.

Taj nametnuti izraz implicira da je homofobična osoba u podređenom položaju u odnosu na gay osobu, da ima psihičkih problema i treba se liječiti jer fobije je potrebno liječiti.

Možbit da su to gay psiholozi izmislili

Što se tiče Mensinog testa za Hrvatsku on je prilagođen našem podneblju pa zato 80% ispitanika ostvari dosta velike rezultate.

Inače, svima sretna i uspješna NG.

14 godina
Tony Marconi kaže...

Tko je uopće izmislio pojam homofobija i postoji li u nekoj knjizi o psihologiji ?!

Fobija je kao što svi znamo strah od nečega a taj strah te onemogućava bio on i iracionalan od obavljanja svakodnevih obaveza kad si u određenoj situaciji koja tu fobiju aktivira ili u ovom slučaju u prisustvu gay osobe.

Nisam upoznao još nikoga tko je pao u nesvjest u prisustvu gay osobe, da ga hvata slabost, anksioznost, da mu srce brže lupa (možda lupa, to ne znam)  i da se pojavljuju ostale senzacije specifične za fobije.

Taj nametnuti izraz implicira da je homofobična osoba u podređenom položaju u odnosu na gay osobu, da ima psihičkih problema i treba se liječiti jer fobije je potrebno liječiti.

Nevjerojatno kako netko u toliko malo rečenica može sročiti toliku puno gluposti, mržnje, nekulture i katastrofalnog zaključivanja i općenito razmišljanja.

16 godina
Ranko Kukumar kaže...
Tony Marconi kaže...

Nevjerojatno kako netko u toliko malo rečenica može sročiti toliku puno gluposti, mržnje, nekulture i katastrofalnog zaključivanja i općenito razmišljanja.

nista novo na ovoj temi. Samo sto je najcesce sa strane koju ti podrzavas pa nisi primijetio.

PSN - darklydexter
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice