Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.183.393
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
picajzla0707 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Mi u kinu, u Bosni, i na filmu lik ubije žensku... a govori neko: "Teši je dok je vruća!" 

evo ja sinoć započeo s westwold serijom - ista situacija, kaže lik udri dok je topla, nitko te neće osuđivati

organiziraju se, najprije ovako meko ulaze, poslije će tražiti dekriminalizaciju, pa stranka i onda idu investicije u mrtvačnice...

Meni je djed (od pajde) zaista to napravio u Sinju i ostao poznat po tome budući da se desilo pred sam sprovod...

Najozbiljnije...

Doduše, bio je lud ko struja, ali opet...brrrrr...

12 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Jel odvajam kupus od mesa kad jedem sarmu?

E ovo je pravo pitanje. Zašto neki ljudi odvajaju kupus od mesa i pojedu samo meso?

Mislim wtf, zašto uopće jedeš sarmu ako ti ne paše zelje? 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
ddarknessfairyy kaže...
ElektričnaOvca kaže...

E ovo je pravo pitanje. Zašto neki ljudi odvajaju kupus od mesa i pojedu samo meso?

Ili zašto masni krkan od 55 godina jučer baca petardu i čepi uši istovremeno ?

12 godina
ddarknessfairyy kaže...
ElektričnaOvca kaže...

ja sam kao klinac odvajao papriku iz punjene paprike i jeo samo meso, saft i pire krumpir

onda je mama napravila ćufte bez paprika.... i to nije bilo to, falio je okus paprika u saftu

jbga, picajzla od malena

11 godina
protjeran

@DarthMarkus

Radi jakog zvuka koje petarde proizvode. Samo zato. Nema tu mjesta za frajerisanje.

I topnik, kada roka iz topa, iako ima čepove za uši, te je školovani vojnik radi tako, te još otvori usta lagano, radi manje opterećenja na bubnjiće.

Ne, mislim se miješati vama u raspravu, al' samo samo htio objasniti stvar. Bez obzira kaj je netko mrga od čovjeka, bubnjići su jednako osjetljivi kod takvih i onih koji "piju sok, jer su im ruke nježnije".

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
14 godina

Ukratko, nisi jeo papriku zbog koje si jeo papriku...Ti si Pic hodajući paradox...

EDIT : jel ima tu možda likova koji ne jedu koricu od pizze ? E to neću nikad shvatit...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 12:50 (DarthMarkus).
18 godina
PzKpfw kaže...

Radi jakog zvuka koje petarde proizvode.

Jer ne bacanje petarde nije opcija...

Gledam te!
14 godina
Veliki Brat kaže...
PzKpfw kaže...

Radi jakog zvuka koje petarde proizvode.

Jer ne bacanje petarde nije opcija...

" Nikako " 

9 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

ja sam kao klinac odvajao papriku iz punjene paprike i jeo samo meso, saft i pire krumpir

onda je mama napravila ćufte bez paprika.... i to nije bilo to, falio je okus paprika u saftu

jbga, picajzla od malena

To je  opravdano, jer većina tipova paprike ne valja za punjenu papriku.

A vrle kućanice misle da sve znaju, pa ubace bilo kakvu...

Ali, separiranje zelja i mesa je jednako ratnom zločinu...

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Ili zašto masni krkan od 55 godina jučer baca petardu i čepi uši istovremeno ?

Juuj ima i tu par takvih koji se dovuku svaku staru godinu pucat. I još flaša pive u rukama pa čepi uši malim prstima.  Baš me zanima dal će i ovu godinu doć. 

Ali moram priznat da je ovdje ove godine potpuno mirno. Tatini sinčići ove godine nisu došli na odmor i nitko ne puca(iako sam vidjela danas ex president svitu da je protutnjala). Čuje se rokanje iz Zaprešića i Samobora ali ovdje mir i tišina. 

picajzla0707 kaže...

jbga, picajzla od malena

Bar ti nick odgovara

Meni ne paše paprika pa baš zato i ne kuhamo punjenu papriku. Ćufte u paradajz umaku tu i tamo. 

edit: DarthMarkus ja ne jedem koricu. Pojede ju moj labrador jer ako mu ne ostavim koricu zaslini mi cijelo krilo 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 12:54 (ddarknessfairyy).
9 godina
neaktivan

I kod mene nevjerovatno tiho...

Tu i tamo koja petarda.

Svejedno, da je on još tu, prespavao bi u kući uz zvučnu izolaciju :(

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 12:57 (fer-de-lance).
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

I kod mene nevjerovatno tiho...

Tu i tamo koja petarda.

Svejedno, da je on još tu, prespavao bi u kući uz zvučnu izolaciju :(

On sad negdje klopa ogromnu kost i uživa 

Meni se čini da su ove godine zayebali klince promjenom kategorija petardi pa više nemaju čime pucati. 

9 godina
neaktivan

Prigodna:

www.youtube.com/watch?v=tWmGuEUUd8w

Kruha i igala...
14 godina

ddarknessfairyy ZNAO SAM...

Baš si mi parila na taj tip žene "ko' moja sestra" gdje sam ja taj labrador...

Ukratko, razočaran sam...Ajd barem nekog usrećuješ dok radiš tu herezu...

12 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

ddarknessfairyy ZNAO SAM...

Baš si mi parila na taj tip žene "ko' moja sestra" gdje sam ja taj labrador...

Ukratko, razočaran sam...Ajd barem nekog usrećuješ dok radiš tu herezu...

a šta ću kad si izgrebem cijelo nepce sa koricom pa onda kasnije tjedan dana kukam. Osim kad radim doma svoju onda radim deblje tijesto po rubovima pa je mekanije. 

12 godina

a jbga, takav sam bio, dok danas s guštom mlatim i papriku i meso

problem je valjda bio što bez paprike onaj saft nema okus na koji sam bio navikao, a same paprike su mi bile bljakave

ali nekad nisam volio niti masno meso, a sad mi najviše paše što masnije i žjundrasto

kad kuhamo plećkicu, klinci i žena pojedu ono krto i crveno, a ja smažem ono mekano bijelo

isto tako s junetinom iz juhe, meni samo nek su sklizavice

zanimljivo da i moje klinke danas baš ne vole previše papriku u punjenoj paprici, pa često meni uvale

12 godina
fer-de-lance kaže...

na ovo se moram referirati, nema to veze s vrstom paprike niti kućanicom

moja stara nije bila obična kućanica, radila je u vrhunskim restoranima cijeli život, od nekadašnje korčule do esplanade i vjeruj mi da su na njezina jela ljudi ostajali bez riječi

nema tu greške, stvar je isključivo u meni

12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

...

ali nekad nisam volio niti masno meso, a sad mi najviše paše što masnije i žjundrasto...

Priznaj da je to zato što ovo masnije ne treba žvakati već samo mrdaš ušima 

11 godina
protjeran

@ddarknessfairyy

He, he mislim da je to nije baš tako...

Ima po trgovinama još petardi od prošlih godina kaj su jače, nego ovih kaj su proizvodene ove godine..Tobože, slabije...
Al, i po dučanima se mogu naći i jače petardi od ovih dobavljača(Mirnovec, Orion), tipa Jorge...
Iako su nešto slabije napunjene, još uvijek ima trikova da se to efektivno čuje....

12 godina
ddarknessfairyy kaže...
picajzla0707 kaže...

...

ali nekad nisam volio niti masno meso, a sad mi najviše paše što masnije i žjundrasto...

Priznaj da je to zato što ovo masnije ne treba žvakati već samo mrdaš ušima 

čak ni to, samo gutnem

nemam pojma, promjenio mi se ukus skroz, bijelo meso više ne mogu smisliti, samo leđa od koke i eventualno karabataci

nekad školjke nisam mogao niti pogledati, danas se udavim u dagnjama na buzaru, bakalar obožavam kad je dobro složen, nekad bi povraćao na misir i tako čitav niz jela 

jedino što ni danas ne volim su fileki i plućica na kiselo

EDIT:

ddarknessfairyy kaže...

a šta ću kad si izgrebem cijelo nepce sa koricom pa onda kasnije tjedan dana kukam. Osim kad radim doma svoju onda radim deblje tijesto po rubovima pa je mekanije. 

kad doma radiš picu probaj umjesto vode za tijesto staviti pola mlijeka/pola vode - tijesto ispadne bolje

i kad završiš s pečenjem, obavezno picu prekrij s krpom na pet minuta - onda se rub malo napari i postane mekan

a možeš isto tako rub pice premazati uljem, koje se upije i isto ga omekša

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 13:27 (picajzla0707).
9 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
fer-de-lance kaže...

na ovo se moram referirati, nema to veze s vrstom paprike niti kućanicom

moja stara nije bila obična kućanica, radila je u vrhunskim restoranima cijeli život, od nekadašnje korčule do esplanade i vjeruj mi da su na njezina jela ljudi ostajali bez riječi

nema tu greške, stvar je isključivo u meni

Sve 5 (znači isključivo picajzliranje:) )..

Vidiš, i moja stara bila profi kuharica jedno vrijeme, ali kuha robotska jela, pa moram svaki put intervenirat.

A ovo kaj paprike od klinaca završe kod tebe nije njihovom krivicom, nego ti paprika vraća milo za drago.

Karma is a bitch!

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

@ddarknessfairyy

He, he mislim da je to nije baš tako...

Ima po trgovinama još petardi od prošlih godina kaj su jače, nego ovih kaj su proizvodene ove godine..Tobože, slabije...
Al, i po dučanima se mogu naći i jače petardi od ovih dobavljača(Mirnovec, Orion), tipa Jorge...
Iako su nešto slabije napunjene, još uvijek ima trikova da se to efektivno čuje....

Ne govorim o jačini pucanja nego o tome da se izgleda u supermarketima više ne prodaje ništa osim prvog razreda. Ni u jednoj trgovini u Zaprešiću (u specijaliziranim nisam bila) nisam vidjela čak ni obične zelene piratice. Sve samo zviždalice i bombice. 

picajzla0707 kaže...

čak ni to, samo gutnem

nemam pojma, promjenio mi se ukus skroz, bijelo meso više ne mogu smisliti, samo leđa od koke i eventualno karabataci

nekad školjke nisam mogao niti pogledati, danas se udavim u dagnjama na buzaru, bakalar obožavam kad je dobro složen, nekad bi povraćao na misir i tako čitav niz jela 

jedino što ni danas ne volim su fileki i plućica na kiselo

ja ništa od ovoga ne mogu vidjeti ni nacrtano. Dobro istina da nisam neki mesojed, jedem samo bijelo meso(pileće i pureće), svinjsku vratinu i mljeveno meso tak da nisam mjerodavna po pitanju ovakve klope.

9 godina
neaktivan

Ukiseljeni svinjski jezik - par exellance.

Fileki - ok.

Jetrica - najfinija.

Plućica na kiselo - ok do savršeno, ovisi...

Općenito, kužim da se ljudi boje iznutrica, ali neke stvari su za prste polizat...

Kruha i igala...
11 godina
protjeran

@ddarknessfairyy

Ma okay, Darky, al' baš u okolici Zaprešića postoji sjedište jedne pirotehničke tvrtke, gdje se može cijele godine nabaviti, sve kaj čovjeku treba.

18 godina
Bukva kaže...

Ti shvaćaš da si u tom svom... Idiotizmu... De facto rekao da Hitler je bija ok../

Idiot i kreten su osobe koje imaju određene psihološke poremećaje i psihologija prepoznaje i tretira te bolesti

To sto sto je tvoj mozak ( pljeva ) iz moje izjave izveo/procesuirao zakljucak da je Hitler bio ok je iskljucivo tvoj nedostatak logickog zakljucivanja usljed nedostatka IQ vjerojatno.

E sad... da nisi takav Debil ( IQ 50-69 ) onda bi znao da se ti pojmovi jako dugo vec ne koriste i da se psiholoski poremecaji mentalne retardacije klasificiraju drugacije.

Laka mentalna retardacija - IQ 50-69

Umjerena mentalna retardacija - IQ 35-49

Teža mentalna retardacija - IQ 20-34

Teška/Duboka mentalna retardacija - IQ 0-19

Dakle Idijotizam bi spadao pod Težu mentalnu retardaciju gdje osobe sa tom dijagnozom trebaju stalnu pomoc druge osobe i ne mogu funkcionirati samostalno u potpunosti.

Osobe s Kretenizmom ne hodaju, ne komuniciraju ili imaju vrlo ozbilja ogranicenja u tom pogledu.

Znaci kako sad ja pisem ove i slicne postove sa takvim ozbiljnim ogranicenjima ?!?

Bilo bi zanimljivo vidjeti koliki je tvoj IQ i dali sam te ispravno svrstao pod osobu sa Lakom mentalnom retardacijaom ( po tvojoj klasifikaciji kako ti/mozak tvoj shvacas - Debil ) jer proizvest zakljucak iz neke izjave da je Hitler bio ok mora biti posljedica nedostatka IQ-a.

Moj IQ je 94 ... doduse nisam se testirao zadnjih 2-3 godine no evo, idemo obojca online malo protrest mozak.

http://www.mensa.hr/glavna/iq-probni-test

Mozes sa prijateljima rjesavati ako zapne, necu se buniti. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 14:41 (spaljeni).
14 godina
spaljeni kaže...

To sto sto je tvoj mozak ( pljeva ) iz moje izjave izveo/procesuirao zakljucak da je Hitler bio ok je iskljucivo tvoj nedostatak logickog zakljucivanja usljed nedostatka IQ vjerojatno.

Nedostatak? IQ se definira kao količina nečega? U kojoj mjernoj jedinici?

18 godina
Ranko Kukumar kaže...

U kojoj mjernoj jedinici?

Pridruzi mu se na testu.  Nije valjda da se bojis saznati vlastiti IQ ?

14 godina
spaljeni kaže...

Baca mi neki error

18 godina
Ranko Kukumar kaže...

Baca mi neki error

Link je apsolutno ispravan i validan....

Sredi si racunalo ili plati nekome, evo ti hint ( pazi sad dobro... testiram te sad )

http://www.hitna-pc-sluzba.hr/

9 godina
neaktivan
spaljeni kaže...
Ranko Kukumar kaže...

U kojoj mjernoj jedinici?

Inače, kad se netko hvali svojm IQ-om, i onda želi to nabijati drugima na nos, to samo znači da mu je IQ još manji i od ovog koji je naveo...

P.S. da bi uopće naveo tak nekaj kao argument, moraš spadati u skupinu: žešća mentalna retardacija (otkupljujem IQ, bratko, brat-bratu 8 kuna po kilo).

Kruha i igala...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice