Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.183.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Miro S. kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ako je netko u stanju u takvom postu/šali protumačiti nešto seksističko onda ima ili žešćih problema sa egom ili ima problema u tintari tak da bez brige nema potrebe editirat. Ako treba branit ćemo te i motikama i sjekirama...we got your back! 

Well, that escalated quickly:

"...onda ima ili žešćih problema sa egom ili ima problema u tintari..."?!?

Btw, kad smo već kod tumačenja šala možda da "prvo pometemo ispred svog praga", pa tek onda dijelimo dijagnoze po forumima?

Čitaj s razumijevanjem...

Uostalom, pa ni sam nisi protumačio Nastyev post na seksistički način, a sad se frljiš !?

A njen komentar stoji, ljudi koji vide seksističke izjave u svemu, jednako tako vide i ljude-reptile svuda oko sebe....

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Lijepo je to za pročitat , ali jedno vrijeme ništa od toga, dok se ne oporavim, tak da za sad ništa od višeznačnih rečenica....

Privremeno ću biti nedvosmislen.

Suosjećam. 

Miro S. kaže...

Btw, kad smo već kod tumačenja šala možda da "prvo pometemo ispred svog praga", pa tek onda dijelimo dijagnoze po forumima?

Citirana rečenica nije išla u tvom smjeru, upućeni (uključujući i vrhovni vođa Nasty) znaju kome je bila namijenjena. 

A što se ega, problema u tintari i metenja ispred praga tiče. Moj ego je odavno proživio krizu osobnog identiteta i sad šuti i kunja u čošku okružen papirnatim maramicama i čokoladom. Također svi ovdje već odavno znaju da mi nisu sve daske na broju(vjerojatno sam ih zabunom spalila umjesto drva za orgijev). A i pomela ja već odavno. Čak sam i pseću kakicu pokupila. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
fer-de-lance kaže...
Miro S. kaže...

Čitaj s razumijevanjem...

Uostalom, pa ni sam nisi protumačio Nastyev post na seksistički način, a sad se frljiš !?

A njen komentar stoji, ljudi koji vide seksističke izjave u svemu, jednako tako vide i ljude-reptile svuda oko sebe....

Nisam: našalio sam se, on je skužio zajebanciju i odgovorio na nju i to je bilo to.

Tko je skužio - skužio je, ostali se mogu pjeniti, glumit tuđe odvjetnike ili whatevz. Nije da imam neki problem s tim, al je malo bzvz...

12 godina
ddarknessfairyy kaže...

Ako je netko u stanju u takvom postu/šali protumačiti nešto seksističko onda ima ili žešćih problema...

....Ali, ali ja sam žensko. Nama je u genima imat dvostruka mjerila i dramit oko svake rečenice. 

14 godina
Tony Marconi kaže...

Malo su i neuvjerljivi linkovi gospodina El ovce koja istraživanja su više hipotetske sfere a ne nekakva utvrđena činjenica odn znanstveni , empirijski dokaz. DNA, kromosomi oca majke i tako redom.

Nigdje se ne spominju rana psihijatrijska proučavanja u razvoju homoseksualne jedinke gdje se spominje utjecaj okoline, istraživanja koja pokazuju da su kod homoseksualnih muškaraca narušene emocionalne veze s ocem, ili da većina gay populacije nije imala oca u djetinjstvu itd..itd no, danas se time više bavi Psihijatrija.

Postoji i nenavedena činjenica da je WHO 1972 dekretom pod utjecajem gay lobista odlučila da Homoseksualnost više u psihijatriji neće imati "šifru" bolesti koju je do tad imala i vodila se pod NASTRANOSTI zajedno s nekrofilijom i sličnim neuobičajenim ponašanjima.

Dakle, jednostavno je maknuta s liste psihičkih bolesti, a možda nije trebala ni biti uvrštena u psihijatrijske udžbenike.

U 21 stoljeću možemo reći da je ta odluka OK jer se pretpostavlja da je gay sklonost endogene prirode, no ni to nije potpuno dokazano.

Psihologija kao znanstvena disciplina je uzela primat ispred psihijatrijskih psihoanalitičkih teorija stečenih poremećaja koje su empirijski nedokazive.

Opet, i tu se možemo uplesti u zavrzlamu i pitati se je li npr. depresija genetski uvjetovana, ili je u pitanju stečeni poremećaj koji mijenja biokemiju u mozgu.

Da rezimiramo.

Dokle god se psihologija bavi proučavanjem homoseksualnog ponašanja to znači da ipak postoji razlog za proučavanje, a ide li proučavanje u korist homoseksualne populacije, ne bih rekao.

Prije bih rekao da veliki svjetski moćnici traže čarobnu tableticu u slučaju da se evolucija odluči poigrati sa homosapiensom te da, ako je uzrok homoseksualnosti samo u genetici postoji mogućnost rađanja samo homoseksualaca čime bi ljudska vrsta izumrla ili bi se populacija značajno smanjila.

Postoje i znanstveni dokazi da se među homosapiensima rađaju muškarci koji u zreloj dobi (25 god.) imaju do 40% manje testosterona nego oni od prije 30 godina i ta brojka neumoljivo raste kao što raste i broj neplodnih muškaraca i žena.

No, bumo sve vidjeli, tko dočeka.

Linkani članci tumače validna istraživanja koja nisu tu da uvjeravaju, već da daju obol raspravi u nečemu što se proučava, samim time su više od većine dreka prosutog ovdje na tu temu, uključujući i tvoje nonšalantno opisivanje istih hipotetskim i ne-emprijskim.

''Nenavedena činjenica'' o utjecaju gay lobista je na ovoj temi navedena kao nekakva vrsta argumenta nekoliko puta - čak i da je tome tako, kakve veze ima pod čijim je pritiskom izmijenjeno nešto što je ionako, slijedom brojnih znanstvenih dokaza, trebalo biti ispravljeno (još bolje, kako i sam kažeš, nije trebalo biti ni uvršteno dok se nije znalo dovoljno). To je kao da ističeš kao strašno bitno da su prava afroamerikanaca bila izjednačena pod utjecajem afroameričkog lobija - a pod čijim bi utjecajem bilo očekivano da se izmijeni? 

Psihologija se bavi homoseksualnošću kao što se bavi i učenjem, stavovima, strukturom ličnosti, pamćenjem, heteroseksualnošću, itd. - dakle, bavi se jer joj je u domeni kao pojavnost unutar ljudske vrste. Istražuje se sva ukupnost ljudskog ponašanja i procesa koji se nalaze u podlozi istih (svjesnih, nesvjesnih, fizioloških, genetskih etc.). Po toj logici sam ja u dječjem vrtiću jer s djecom nešto nije u redu ili im to ne ide u prilog. Jednostavno nemaš pojma čime se i zašto psihologija bavi - što nije problem, nemam ni ja pojma o teorijskoj fizici, no ujedno i ne iznosim nekakve vrijednosne sudove o istoj.

Kad kažeš kako postoje znanstveni dokazi o nečemu, pravilo je da dokaze predočiš ako želiš da te itko shvati ozbiljno.

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...

Lijepo je to za pročitat , ali jedno vrijeme ništa od toga, dok se ne oporavim, tak da za sad ništa od višeznačnih rečenica....

Privremeno ću biti nedvosmislen.

Suosjećam. 

Miro S. kaže...

Citirana rečenica nije išla u tvom smjeru, upućeni (uključujući i vrhovni vođa Nasty) znaju kome je bila namijenjena. 

A što se ega, problema u tintari i metenja ispred praga tiče. Moj ego je odavno proživio krizu osobnog identiteta i sad šuti i kunja u čošku okružen papirnatim maramicama i čokoladom. Također svi ovdje već odavno znaju da mi nisu sve daske na broju(vjerojatno sam ih zabunom spalila umjesto drva za orgijev). A i pomela ja već odavno. Čak sam i pseću kakicu pokupila. 

OK, sorry onda - očito nisam skužio...

9 godina
protjeran
ElektričnaOvca kaže...

Psihologija se bavi homoseksualnošću kao što se bavi i učenjem, stavovima, strukturom ličnosti, pamćenjem, heteroseksualnošću, itd. - dakle, bavi se jer joj je u domeni kao pojavnost unutar ljudske vrste. Istražuje se sva ukupnost ljudskog ponašanja i procesa koji se nalaze u podlozi istih (svjesnih, nesvjesnih, fizioloških, genetskih etc.). Po toj logici sam ja u dječjem vrtiću jer s djecom nešto nije u redu ili im to ne ide u prilog. Jednostavno nemaš pojma čime se i zašto psihologija bavi - što nije problem, nemam ni ja pojma o teorijskoj fizici, no ujedno i ne iznosim nekakve vrijednosne sudove o istoj.

Kad kažeš kako postoje znanstveni dokazi o nečemu, pravilo je da dokaze predočiš ako želiš da te itko shvati ozbiljno.

Dobro.

Može li onda jedan tvoj link gdje se neka skupina znanstvenika psihologa (ne linkovi vulgaris psihologa poput tebe) bavi proučavanjem heteroseksualnosti; zašto postoji, kad je nastala, zašto svi ljudi nisu gay i slične gluposti ?! 

Zar ne vidiš besmislenost te tvoje tvrdnje ?

Da bih ustanovio da ti je tvrdnja besmislena ne moram biti dipl. filozof ili psiholog, ne daj Bože psihijatar.

Čime se psihologija kao znanost bavi može saznati i dijete od 10 godina ako ukuca u Google psihologija i ode na Wikipediju.

Nije mi potreban tvoj kratki pisani tečaj o ljudskoj psihologiji.

Što se tiče istraživanja i znanstvenih dokaza link nemam. Imao sam ga ali kad bih sejvao u bookmarks sve što me zanima ne bih više našao ni meni bitne siteove koje sam spremio.

Da, pročitao sam o dokazanom broju/postotku muškaraca kojima se u zadnjih 30 godina smanjio broj spermića, i hormona testosterona.

Meni je puno stvari zanimljivo, mogu pisati o puno tema, čitanje raznih knjiga iz raznih područja znanosti je zadovoljstvo kao i sviranje više glazbenih instrumenata.

Po tvojoj logici ti svojedobno ne bi mogao uopće razgovarati s npr. Gertrude i Rubin Blank o teoriji Ego psihologije jer o tome znaš jako malo u odnosu na njih a psiholog si po struci ?!

Ne smijem pisati ni o politici jer nisam završio fakultet političkih znanosti

Ti si nekakav opak tip. 

14 godina
Hoćeš možda da te i na dotični faks upišem? Opet ti po svom, pa normalno da se bavi i heteroseksualnom problematikom, znanstvenu disciplinu boli kita što je tebi nešto nelogično. Nisi nikad čitao istraživanja o ulogama u vezi, roditeljstvu, razlikama u seksualnom nagonu, orgazmu, privlačnosti, izboru partnera, itd? Nije moj problem, izvoli se educiraj ako te zanima. Imam pravo ukazati na svako sranje koje napišeš, a ti se pravi da si žrtva izmišljajući kako ti netko nešto brani. Slobodno trkeljaj i dalje, ja mogu dok god mi ne dosadi.
12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ako je netko u stanju u takvom postu/šali protumačiti nešto seksističko onda ima ili žešćih problema...

....Ali, ali ja sam žensko. Nama je u genima imat dvostruka mjerila i dramit oko svake rečenice. 

Touche 

Imam genetsku predispoziciju za dramljenje, ali to ne znači da mi je mozak stalno u leru i ne mogu razlikovat šalu od seksizma. 

Tony Marconi kaže...

Dobro.

Može li onda jedan tvoj link gdje se neka skupina znanstvenika psihologa (ne linkovi vulgaris psihologa poput tebe) bavi proučavanjem heteroseksualnosti; zašto postoji, kad je nastala, zašto svi ljudi nisu gay i slične gluposti ?! 

Kažeš da znaš koristiti google pa potrudi se i koristi ga. Ne trebaš biti suviše inteligentan da pronađeš hrpu novih radova o heteroseksualnosti, što rađenih sa psihološkog aspekta što sa sociološkog. Npr otiđi na wikipediju i pod člankom heterosexuality pregledaj footnotes.

To što psihologija nešto istražuje ne znači da je to automatski bolest. A bogme ni to što je nešto prije smatrano poremećajem ne znači da je stvarno poremećaj. Dovoljno je da malo pogledaš što se sve nazivalo poremećajem do 1980g i kako su se zvali pojedini odjeli u npr bolnici Vrapče da shvatiš koliko je takva izjava bedasta.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
14 godina
DarthMarkus kaže...

Carrie Fisher, the actress best known as Princess Leia Organa in Star Wars, has died after suffering a heart attack

Znači isto od homoseksualizma. Lizanje??

18 godina

Počeo sam se ozbiljno drogirati prije nego što se Wham! raspao i kad sam shvatio da nisam biseksualac, nego da me privlače samo muškarci.

Evo, covjek sam izjavio gore navedeno....  i sad vi dezurni psiholozi mozete li ili ne uociti poveznicu tu kakvu ?

16 godina
spaljeni kaže...

Počeo sam se ozbiljno drogirati prije nego što se Wham! raspao i kad sam shvatio da nisam biseksualac, nego da me privlače samo muškarci.

Evo, covjek sam izjavio gore navedeno....  i sad vi dezurni psiholozi mozete li ili ne uociti poveznicu tu kakvu ?

A netko se počeo drogirati kad je ostao bez kuće, bliske osobe ili kad je saznao da ima neku tešku bolest.

18 godina
captain_soap_McTawish kaže...

A netko se počeo drogirati kad je ostao bez kuće, bliske osobe ili kad je saznao da ima neku tešku bolest.

Hmmm bolest kazes ? Ovo ostalo mozemo reci da su izvanredna stanja ili zivotne situacije... drugim rijecima ti tvrdis upravo sada da je homosexualnost nesto izvanredno ili bolest ? Hmmm

18 godina
spaljeni kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Hmmm bolest kazes ? Ovo ostalo mozemo reci da su izvanredna stanja ili zivotne situacije... drugim rijecima ti tvrdis upravo sada da je homosexualnost nesto izvanredno ili bolest ? Hmmm

Vadiš iz konteksta ... mnogi ljudi se nisu u stanju nositi sa teškim životnim situacijama pa se odaju alkoholu ili drogama.

Da sad ne izokreneš i ovo, seksualna orijentacija to nije, iako u primitivnom društvu zbog takvih stavova kao tvoj, to i postane.

14 godina

Najgore od svega kad osuđuju samoubojice. Kao "kukavice i te spike" ....

A dovoljno je samo pogledat strukturu mozga u trenutku tog nesretnog čina, odmah ti sve bude jasno...Da ne pričam o dugoročnoj depresiji i što ona radi organizmu.

To mi je još najodvratnije...

18 godina
14 godina
spaljeni kaže...

Seems legit

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 21:55 (Ranko Kukumar).
14 godina

Odlično, našao si intelektualni kalibar koji ti je po mjeri. Istina, ovaj je smješniji od tebe :

''Seksualne perverzije u koje ulaze homoseksualci i njima slične osobe nadilaze najgore horore i najmorbidnije scene holivudske produkcije. Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koje se počine u homoseksualnim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje uma ljudi u takvim zajednicama.''

Kidam se 

14 godina

Moram priznat kliknuo sam...

Super mi je ona pionirka i iza lgbt zastava...

Jbte ovi naši džihadisti su gori od CIA-e...Podsvjesno usađuju mentalne slike neprijatelja sljedbenicima...

Još jedan dokaz pranja mozga.

Inače i ja sam se upišao od smijeha...De još neki link, da imam materijala za sprdanje poslije...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 23:13 (DarthMarkus).
14 godina
DarthMarkus kaže...

Ovo treba uzeti za studiju slučaja, tekst je dijagnostički izuzetno vrijedan. Znači, tip stavi naslov ''Homoseksualnost sa znanstvenog gledišta'', a onda sjedne i ekšli napiše da su homoseksualci, lezbijke i feministice vojnici marksističke revolucije!

Guženjem do svjetske dominacije :D

14 godina
ElektričnaOvca kaže...
DarthMarkus kaže...

Ovo treba uzeti za studiju slučaja, tekst je dijagnostički izuzetno vrijedan. Znači, tip stavi naslov ''Homoseksualnost sa znanstvenog gledišta'', a onda sjedne i ekšli napiše da su homoseksualci, lezbijke i feministice vojnici marksističke revolucije!

Guženjem do svjetske dominacije :D

Guzit će se valjda radničkim i socijalnim pravima...

17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Odlično, našao si intelektualni kalibar koji ti je po mjeri. Istina, ovaj je smješniji od tebe :

''Seksualne perverzije u koje ulaze homoseksualci i njima slične osobe nadilaze najgore horore i najmorbidnije scene holivudske produkcije. Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koje se počine u homoseksualnim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje uma ljudi u takvim zajednicama.''

Kidam se 

Neda mi se čitati link, ali ovo što si citirao je glupost jer sa kriminalističkog aspekta gledano nema razlike, seksualna orijentacija ne utiče koliko će neko ubistvo biti stravično, kao i da li će biti masakra i iživljavanja nad žrtvom.

Homoseksualac može napraviti "čisto" ubistvo, dok heteroseksualac može izmasakrirati i raditi sranja i obratno. To više ovisi o psihičkom stanju i odnosu prema počinjenju ubistva, motivima, porivima, odnosu među ubicom i žrtvom, sredstvom izvršenja, emocijama itd. itd. Previše je tu drugih faktora koji utiču na te stvari da bi se homoseksualcima prišilo nešto takvo.

Btw, kada sam ja to studirao foreznička psihologija i sudska psihopatologija je homoseksualizam (lezbejstvo i pederastiju) svrstavala u poremećaje seksualnog nagona zajedno sa pedofilijom, nekrofilijom, zoofilijom i devijacijama fetiša i sl.

Literatura je poprilično široko i jednostavno obrađivala i svaki pomak ili usmjerenje seksualnog nagona na drugi objekat od opće prihvaćenog je smatran poremećajem seksualnog nagona.

Ne znam da li su sada revidirali to naučno mišljenje što se tiče homoseksualizma.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
9 godina
neaktivan
boxer kaže...

Neda mi se čitati link, ali ovo što si citirao je glupost jer sa kriminalističkog aspekta gledano nema razlike, seksualna orijentacija ne utiče koliko će neko ubistvo biti stravično, kao i da li će biti masakra i iživljavanja nad žrtvom.

Homoseksualac može napraviti "čisto" ubistvo, dok heteroseksualac može izmasakrirati i raditi sranja i obratno. To više ovisi o psihičkom stanju i odnosu prema počinjenju ubistva, motivima, porivima, odnosu među ubicom i žrtvom, sredstvom izvršenja, emocijama itd. itd. Previše je tu drugih faktora koji utiču na te stvari da bi se homoseksualcima prišilo nešto takvo.

Bilo bi dobro da ih netko kvalitetno zatrola i linka im 1 lunatic 1 icepick 

I nakon toga Interview with a cannibal.

Onda više ne bi bili sigurni u ništa.

Kruha i igala...
14 godina

boxer klikni molim te...

Mislim, loše je sa "naučnog" stajališta, ali zato humorno nenadjebivo 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 0:08 (DarthMarkus).
18 godina

Treba imati razumjevanja za sve pa tako i za devijantne pojedince, na kraju krajeva samo je jedan koji im moze suditi... treba zivjeti sa tom stigmom kako nemos pomoc bliznjem svom na obicnom primjeru darivanja krvi.

Gledas oca, brata, clana obitelji ili prijatelja u nesreci a ne smijes mu krv dati jer si jucer primio u du... nije to lako.

9 godina
neaktivan
spaljeni kaže...

Treba imati razumjevanja za sve pa tako i za devijantne pojedince, na kraju krajeva samo je jedan koji im moze suditi... treba zivjeti sa tom stigmom kako nemos pomoc bliznjem svom na obicnom primjeru darivanja krvi.

Gledas oca, brata, clana obitelji ili prijatelja u nesreci a ne smijes mu krv dati jer si jucer primio u du... nije to lako.

Sad sam tek siguran da fakat trolaš.

Ovo je ono kaj nazivaju master level trolom....

P.S. po toj logici ti isto npr.  ni žena/kćer/mama/teta/itd. ne mogu sa sigurnošću dati krv jer su možda baš jučer imale nezaštičeni snošaj s nekim tko je HIV pozitivan, ima hepatitis, itd.

Krasno generaliziranje i tjeranje vode na svoj mlin.

Ovoga nema ni na katoliban.hr 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 0:33 (fer-de-lance).
17 godina
neaktivan
spaljeni kaže...

Krv se inače testira, a HIV nije svojstven samo homoseksualcima.

Nisam ni ja baš blagonaklon homoseksualcima, ali ipak ne treba pretjerivati i neke stvari treba objektivno posmatrati.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina
fer-de-lance kaže...
P.S. po toj logici ti isto npr.  ni žena/kćer/mama/teta/itd. ne mogu sa sigurnošću dati krv jer su možda baš jučer imale nezaštičeni snošaj s nekim tko je HIV pozitivan, ima hepatitis, itd.

Samo si djelomicno u pravu jer definirano je sta spada u rizicne skupine samim pravilnikom o darivanju krvi.

Homosexualizam je trajna zabrana darivanja krvi isto kao i promiskuitetno ponasanje hetero osoba ali ako su bas jucer imale snosaj kako velis a isti ne spada pod promiskuetno ponasanje jer je sa redovitim partnerom onda ova tvoja teza ne stoji.

Jedan homosexualni odnos je trajna zabrana darivanja krvi.

Trajno odbijanje darivatelja:
1. Trajno se odbiju od davanja krvi osobe koje su bolovale ili sada boluju od teških kroničnih bolesti dišnog i probavnog sustava kao i osobe koje boluju od bolesti srca i krvnih žila, zloćudnih bolesti, bolesti jetre, AIDS-a, šećerne bolesti, živčanih i duševnih bolesti.
2. Trajno se odbijaju osobe s ponašanjem visokog rizika:
- ovisnici o alkoholu ili drogama,
- muškarci koji su u životu imali spolne odnose s drugim muškarcima (homoseksualni odnosi),
- žene i muškarci koji su imali spolni odnos s prostitutkama,
- osobe koje često mijenjaju seksualne partnere (promiskuitetne osobe),
- osobe koje su uzimale drogu intravenskim putem,
- osobe koje su liječene zbog spolno prenosivih bolesti (sifilis, gonoreja),
- osobe koje su HIV-pozitivne,
- seksualni partneri gore navedenih osoba.

Privremeno odbijanje darivatelja:
Privremeno se od davanja krvi odgađaju osobe:
- s lakšim akutnim bolesnim stanjima (prehlade, poremetnje probavnog sustava, smanjenog željeza u krvi i sl.),
- nakon operativnih zahvata,
- nakon primanja transfuzija, primanja nekih cjepiva,
- s lakšom poremetnjom krvnog tlaka, te
- žene za vrijeme menstruacije, trudnoće i dojenja.

Inace volite se hvatati primjera u €u, kako su tamo napredni a ovdje smo katolibani jel.., evo jedan malo stariji clanak sta tamosnje sudstvo misli po tom pitanju.

http://www.vecernji.hr/eu/sud-eu-homoseksualcima-se-moze-zabraniti-davanje-krvi-1003357

14 godina

Ne bih baš rekao da je lvl expert troll u pitanju.  Možda je riječ o situaciji kada skužiš da si ispao glup pa mozak mudro odluči da je bolje ispasti klaun. 

U svakome slučaju, internet nam je dao okvir u kojem nitko ne mora biti sam:

http://www.socialanxietysupport.com/forum/f26/how-do-you-get-over-making-a-fool-of-yourself-111822/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice