Radi se o kruškama i jabukama. Te manjine koje on spominje i manjinu u političkom smislu su sasvim različite stvari. Bez uvrede, ali s ovim ispadaš smiješan. To što je on antifašist i ljevičar, ne znači da mora biti protiv petardi, za smanjenje buke u gradu, ograničavanje alkohola na javnim površnama i što sve već može pasti na pamet. U ovom slučaju njegova netolerancija prema "manjinama" je nešto na sasvim drugoj razini.
Ajmo, samo hipotetski, priču proširiti na način da toj manjini dodjelimo i neki nacionalni predznak te da istoj petarde smetaju zbog vjerskih razloga. Da li se onda nešto mijenja?
Osobno mi idu na živce likovi koji se busaju u prsa junačka da su ......(ubaci bilo koju karakteristiku).... a onda po pitanju drugih stvari rade isto što i oni protiv kojih se tobože bore i zalažu. Gdje je tu vjerodostojnost? Zar to nije licemjerno? @PzKpfw ima stav ja ću bacati petarde a za vas druge me boli kita. Što sutra, kad dovoljno ogluši i petarde ne budu dovoljno glasne, koristit će topovske udare i eksploziv? Što ako nekoga u toj svojoj raboti ozlijedi (npr. druge nacionalne pripadnosti ili vjere) kako onda na njega gledati?
Ja i moji Vikinzi, u ovo doba samo brusimo mačeve. Vjerski i tradicijski...
Btw, vratimo se na ono " desni antifašist"...To bi trebalo biti kao komunist, lol ?
MPT je svojevremeno krstio ime "lijevi fašisti."
Kad sam na 24 sata postao komentar da su to onda hodajući oksimoroni, lingvistički gigant od admina me banao i od tad više ne čitam ni komentiram bilo koje novine (osim Buga).

.

Rvat katolik!