Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.114.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
DrNasty kaže...

Izgleda da je vrijeme da se poveća zaliha municije i da se ima što manje kontakta s vanjskim svijetom. :)

Ako je budeš nabavljao preko javne nabave prije će stići kraj svijeta nego municija do tebe.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
DrNasty kaže...

Izgleda da je vrijeme da se poveća zaliha municije i da se ima što manje kontakta s vanjskim svijetom. :)

Ako je budeš nabavljao preko javne nabave prije će stići kraj svijeta nego municija do tebe.

Budite oprezni u izjavama koje dajete pod uticajem adrenalina jer se iz vaših komentara nedvosmisleno može zaključiti da Nasty već ima (ilegalno?) oružje a Mario poznaje ilegalnog dobavljača.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 22:06 (phoenix2003).
14 godina

Ko nam je Ari banao sunce mu njegovo ?

I zašto ? Ovo potonje me više zanima ...

9 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/jesam-jedina-svijetu/246177.aspx?page=2&jumpto=5252956&sort=asc&view=flat

Nažalost, nisam screenshotao odgovor, brisali su, ali bila je 100%  u pravu, samo kaj ne zna birati riječi...

Kruha i igala...
17 godina

ostaje filozofska dilema birati riječi ili biti kažnjen s jedne strane.. a s druge, ... odojak :)

proteklih dana sam (ne slučajno) biranim riječima komunicirao u nekoj neimenovanoj zaključanoj temi.. i umjesto reakcije modova, lock .. onak, jesu bezgriješni, ali ne uvjek :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
phoenix2003 kaže...

Budite oprezni u izjavama koje dajete pod uticajem adrenalina jer se iz vaših komentara nedvosmisleno može zaključiti da Nasty već ima (ilegalno?) oružje a Mario poznaje ilegalnog dobavljača.

Adrenalin, kažeš. Nas opizdi adrenalin samo kad je u pitanju utrka do stola s hranom i pićem. Utrka za oružjem je manje interesantan. 

fer-de-lance kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/jesam-jedina-svijetu/246177.aspx?page=2&jumpto=5252956&sort=asc&view=flat

Nažalost, nisam screenshotao odgovor, brisali su, ali bila je 100%  u pravu, samo kaj ne zna birati riječi...

To naš vrli antifašita ima lagano fašistički stav. Tko bi rekao.

ihush kaže...

ostaje filozofska dilema birati riječi ili biti kažnjen s jedne strane.. a s druge, ... odojak :)

proteklih dana sam (ne slučajno) biranim riječima komunicirao u nekoj neimenovanoj zaključanoj temi.. i umjesto reakcije modova, lock .. onak, jesu bezgriješni, ali ne uvjek :))

Di je tu dilema? Odojak ispred svih.

17 godina

probaj tu rečenicu reči na njemačkom .. :) naravno, odojak, ali kako to objasniti idealistima ili (da prostiš) veganima? :)))

15 godina
ihush kaže...

probaj tu rečenicu reči na njemačkom .. :) naravno, odojak, ali kako to objasniti idealistima ili (da prostiš) veganima? :)))

Pitaj PzKpfw on je stručnjak za manjine ja se ne mogu koncentrirati ni na što drugo čim spomeneš odojka.

14 godina

Ponovo - PEČENKA !!!

11 godina
protjeran

@mario.L_hr

Mario, dragi. Jedno je manjina koja je to po tome, jer je drugačije nacije, vjere, krvi, sex. opredjeljenja, itd., 

A, druga je stvar kaj je nekom skočio zbog petarde cucak sa balkona il' ako netko ima strahove od pucanja petardi, te sada zbog toga tražiti da svi ostali sada prestanu bacati iste.

Kao što se neki ljudi boje grmljavine, pa ostaju u kući, te ako bi oni željeli izlaziti vani da ih ne pogodi grom, trebalo bi sada ne znam kaj, stavljati gromobrane na svakih dva kvadratna metra....

Jedno je kada se progoni manjine, što rade ustaše unutar RH, a druga je pak stvar kada netko svoje privatne probleme želi protežirati na većinu. 

I nije isto nečiji strahovi od petardi, te nečiji strahovi od uvreda, zlostavljanja, silovanja, ubijanja....

To je neusporedivo.

A tu je temu se počela osoba sa 0 dana na forumu, te traži za plakanje rame, a kada veliš takvoj ekipi da potraži stručnu pomoć bez uvrede, te još opišeš one trollove, odnosno grincheve željne jeftine pozornosti, kao Pernar koji se kao slučajno nedavno našao na ustaškom derneku, e onda eto oni idu pokušavati vrijeđati....

Pišem pokušaj, jer me ne mogu uvrijediti grinchevi, trollovi i ustaše.... 

Jedino da me takvi počnu hvaliti...

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
17 godina

vidim, vrijeme za izmaknut se (riječi kao 'dragi..') .. tak ništ od odojka, s lukom.. :))

15 godina

@PzKpfw , sjedi jedan, iz logike i zaključivanja. Manjina je manjina, kako god gledao na to. Tvoje objašnjenje nema smisla komentirati. Pročitaj ga sam, nekoliko puta, pa možda shvatiš.

18 godina
moderator
phoenix2003 kaže...

Ja imam legalno oružje, pun mi je fejs rejndž videa i natjecanja i sva je municija nabavljena legalno, tako da malo zaj.ebancije nikom ne škodi.

15 godina
DrNasty kaže...

Ja imam legalno oružje, pun mi je fejs rejndž videa i natjecanja i sva je municija nabavljena legalno, tako da malo zaj.ebancije nikom ne škodi.

Pusti ga k vragu. Odmah je smislio priču da ja znam dobavljača a ti trebaš nešto ilegalno. Zar mu nije dosta takvih stvari na poslu pa nas zahebava tu po forumu.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
DrNasty kaže...

Pusti ga k vragu. Odmah je smislio priču da ja znam dobavljača a ti trebaš nešto ilegalno. Zar mu nije dosta takvih stvari na poslu pa nas zahebava tu po forumu.

To mu je profesionalna deformacija, Nasty očekuj pretres... i usput pripremi 2 punoljetna svjedoka da se to brzo završi.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
mario.L_hr kaže...
DrNasty kaže...

Tebi je nekad jezik brži od pameti. Da si razmislio malo vidio bi da se njih dvoje sprdaju iz javne nabave http://net.hr/danas/hrvatska/puske-bez-metaka-srpska-tvrtka-vise-puta-blokirala-nabavu-streljiva-za-hrvatsku-vojsku/ 

Uostalom kad već treniraš policijsku strogoću mogao bi ovim genijalcima objasniti od kad do kad i tko smije koristiti pirotehniku a ne da lupetaju. 

PzKpfw kaže...

@mario.L_hr

Mario, dragi. Jedno je manjina koja je to po tome, jer je drugačije nacije, vjere, krvi, sex. opredjeljenja, itd., 

A, druga je stvar kaj je nekom skočio zbog petarde cucak sa balkona il' ako netko ima strahove od pucanja petardi, te sada zbog toga tražiti da svi ostali sada prestanu bacati iste.

Kao što se neki ljudi boje grmljavine, pa ostaju u kući, te ako bi oni željeli izlaziti vani da ih ne pogodi grom, trebalo bi sada ne znam kaj, stavljati gromobrane na svakih dva kvadratna metra....

Jedno je kada se progoni manjine, što rade ustaše unutar RH, a druga je pak stvar kada netko svoje privatne probleme želi protežirati na većinu. 

I nije isto nečiji strahovi od petardi, te nečiji strahovi od uvreda, zlostavljanja, silovanja, ubijanja....

To je neusporedivo.

A tu je temu se počela osoba sa 0 dana na forumu, te traži za plakanje rame, a kada veliš takvoj ekipi da potraži stručnu pomoć bez uvrede, te još opišeš one trollove, odnosno grincheve željne jeftine pozornosti, kao Pernar koji se kao slučajno nedavno našao na ustaškom derneku, e onda eto oni idu pokušavati vrijeđati....

Zanimljivo kako imaš istančan jezik kad treba pljuckati po onima koje ti smatraš da su u krivu, ali u isto vrijeme nemaš apsolutno nikakvih problema opravdavati kršenje zakona kad tebi odgovara. 

Već sam 2 puta u onoj temi napisla. Upotreba pirotehnike 2 i 3 razreda je dozvoljena od 27.12 i nije dozvoljena za djecu. Tako da ove kibi dabi priče ostavi za nekog drugog jer svjesno kršite zakone zbog ispoljavanja svojih potreba i još sve oko sebe uvjeravate kako je dozvoljeno i kako ne radite ništa loše.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Zanimljivo kako imaš istančan jezik kad treba pljuckati po onima koje ti smatraš da su u krivu, ali u isto vrijeme nemaš apsolutno nikakvih problema opravdavati kršenje zakona kad tebi odgovara. 

Već sam 2 puta u onoj temi napisla. Upotreba pirotehnike 2 i 3 razreda je dozvoljena od 27.12 i nije dozvoljena za djecu. Tako da ove kibi dabi priče ostavi za nekog drugog jer svjesno kršite zakone zbog ispoljavanja svojih potreba i još sve oko sebe uvjeravate kako je dozvoljeno i kako ne radite ništa loše.

Ja imam klinca koji čuje zvukove koje ljudi obično ne mogu čuti sa kad krene vrijeme petardi ja ti ne mogu opisati kako se on osjeća. Mi smo prvo vrijeme mislili da je u pitanju samo strah koji će s vremenom proći da bi iz njegovih odgovora shvatili da nije problem u strahu već u boli. Ugradnja kvalitetne plastične stolarije je riješila problem kad smo doma ali ostaje problem kad smo vani. Ali po PzKpfw u pitanju je manjina pa nek nauči živjeti s tim.

18 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Tebi je nekad jezik brži od pameti. Da si razmislio malo vidio bi da se njih dvoje sprdaju iz javne nabave http://net.hr/danas/hrvatska/puske-bez-metaka-srpska-tvrtka-vise-puta-blokirala-nabavu-streljiva-za-hrvatsku-vojsku/ 

Ako nema čokoladica, nema ni metkića :)

15 godina
DrNasty kaže...

Ali samo do petka, kaže Vlatka (a ona je upoznata sa svim vrstama metaka).

11 godina
protjeran

@ddarknessfairyy

Ma, Darky draga, nisam se na tebe referirao, pa slažem sa tobom, ja čak i kužim kaj ekipu koja se boji petradi, te znam da ima ljudi koji mogu osjetiti baš ono kaj životinje osjećaju. Posebno ako su jako povezani sa njima. Čitao sam da su Indijanci brijali da mogu ulaziti u životnjske duše, te onda poprimati njihove oblike, ponašanja i tako...indijanske legende...

...al' isto tako pokušajte vi i shvatiti ekipu koja puca za Novu, pa uvijek je to ekipa radilia, kao što su primjerice naši stari uvijek u uoči Svih Svetih, rezbarili bundeve, te stavljali svijeće u njih, pa sada dolaze neki novovijekovni turbovjernici, filozofirati kako je to sotonski i kaj ti ja znam....

Tako i ovo pomodarstvo, kontra bacača petardi. Dakako, to kontraši petardi ne radi iz istih motiva kao turbovjernici, al' ono bitno je da oni budu kontra nečega....

Nisam murjak, svatko tko krši zakon mora odgovarati...

Kod nas se primjerice krši masovno Zakon o radu, pa nitko ne dira tuđmanove bogatune, nego čak raja puše u rogove raznoraznih velikih knezova...

18 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ali samo do petka, kaže Vlatka (a ona je upoznata sa svim vrstama metaka).

Treba izdržati do petka bez ispaljenog metka...

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže... 

Ja imam klinca koji čuje zvukove koje ljudi obično ne mogu čuti sa kad krene vrijeme petardi ja ti ne mogu opisati kako se on osjeća. Mi smo prvo vrijeme mislili da je u pitanju samo strah koji će s vremenom proći da bi iz njegovih odgovora shvatili da nije problem u strahu već u boli. Ugradnja kvalitetne plastične stolarije je riješila problem kad smo doma ali ostaje problem kad smo vani. Ali po PzKpfw u pitanju je manjina pa nek nauči živjeti s tim.

Znam srećo, ljudi ne razumiju da postoje ljudi koji su drugačiji od ostalih i kojima neke stvari jako smetaju. 

Možda je blesav prijedlog al jesi možda razmišljao o tome da mu nabaviš one slušalice protiv buke, ne znam točan naziv...uglavnom ono što je Kostelićev klinac imao na Snježnoj kraljici.

Mislim pretpostavljam da netko stalno pazi na njega dok ste vani pa bi mu ovo možda moglo pomoći. 

DrNasty kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Ako idete u nabavu čokoladica možete ih buksat u moj podrum. Tu će bit na sigurnom  a i nema straha da će ih pretresom naći jer je pala ledena kiša i moš kod mene na brdo samo puzeći. 

Edit: PzKpfw pa ne bunimo se mi protiv pucanja na Novu godinu. Da se puca samo oko nove nitko nebi ništa rekao. Ali maltretirati ljude 2 tjedna je bolesno.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 23:38 (ddarknessfairyy).
18 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Možda je blesav prijedlog al jesi možda razmišljao o tome da mu nabaviš one slušalice protiv buke, ne znam točan naziv...uglavnom ono što je Kostelićev klinac imao na Snježnoj kraljici.

Antifoni.

Ima aktivnih antifona koji puštaju normalan razgovor a izoliraju jake zvukove/buku. Downside je da su skupi, jako.

9 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

@mario.L_hr

To je neusporedivo.

Kao prvo; kuća se gradi od temelja...

Pa ću i ja tako krenuti.

Nevezano uz ovaj tvoj post, jako me podsjećaš na frenda Zmiju (pisao sam o njemu na jednoj temi, vjerovatno se sjećaš).

Sad ću se pokušati zamisliti u tvojoj koži...

Aha, zaboravih reći, uopće više ni ne razmišljam tko se krije iza tvog accounta, posve nebitno, premda su mu igre jadne, u najmanju ruku.

Kao drugo, svaki tvoj post je previše populistički orijentiran, i iskazuje tvoj karakter, tj. prezentira te ili kao osobu iznimno sklonu manipulaciji (ali i izrazito nevještu u istoj) ili kao osobu kojoj je sav karakter i mogućnost razmišljanja vlastitim mozgom ubijena višestrukim "tretmanima" osoba vještih u ispitivanju ratnih zatvorenika, ili, kao treće, osobu iznimno skromnih intelektualnih mogućnosti s "papiga" efektom (u što iskreno sumnjam, jer imaš ponekad i neki post koji zvuči kao ne bot-skriptirano formiran).

Sad, vjerovatno nisi bot, pa je ona teorija (aha, zaboravih...) najizglednija.

A kaj se tiče kolegice s "0 dana staža na forumu" koju si našao prozivati, a bez da pogledaš sebe u istom zrcalu; već samim njenim avatarom (random potlačena-emancipirana žena tekstom s Facebooka koji kao svoj životni moto koristi bar 99% "modernih" žena") si zaključio da moraš koristiti isti onaj populizam da bi izvojevao pobjedu u raspravi 

Mislim, iskreno, kaj ti je?

Jel ti ikad pročitaš ono kaj napišeš?

Zapitaj se....

E da, i to; povremeno primjetim da kad uletiš (nekom meni neobjašnjivom potrebom natjeran)  u temu o kojoj nemaš pojma, preuzmeš suncokret (KVP) stav i prikloniš se stavu koji uopće prvotno nisi ni smatrao ispravnim.

Znači:

1)random ulet

2)bacanje par floskula

3)aha, ipak ne prolazi, čekanje na stav koji se pokaže dominantan, pa da mu se priklonim

4)lizanje dupeta

5)....

6) profit

I tak, da tetka A nije ubacila onak oštar komentar, siguran sam da bi kroz par postova rasprave s njom počeo s ulizništvom i u par daljnjih redova  potpuno promijenio "mišljenje" (prouči taj pojam, bez navodnika).

A to me i najviše živcira kod tebe, daj bar jednom u životu formiraj čvrsti stav o bilo čemu, pa, makar bio pogrešan, brani ga i vjeruj u njega.

Ovakvo "tetkasto" ponašanje ne priliči normalnom ljudskom biću, i koliko god ja zvučao grubo u ovome postu, vjerujem da ti na ovaj način više pomažem nego odmažem, bar se nadam....

A zapravo, i ja sam Don Quijote de la Mancha, i još veći idiot i debil od svih ljudi na svijetu skupa, kad si uopće dozvolim da reagiram na ovakve stvari.

Ali, možda ipak nije sve to jalov trud, Sizifov posao, itd., možda se nešto i promijeni....

Bilo bi bolje da sam Clotho, Lachesis ili Atropos 

Bar bi mi bilo lakše ignorirati.....

Kruha i igala...
11 godina
protjeran

@fer-de-lance

Ma frende, ne radi se o meni. Mogu biti kaj god treba sve ono najlošije, nije problem izgubiti raspravu, ionako u životu gubimo i dobivamo, al' jednostavno npr. volim rokati petarde, te to ne radim da drugima smetam il' ka ja znam već, nego eto veselo je u ovo doba godine bacati petarde il kada Dinamo pobjedi u nekoj tekmi...

Tvoj post je tvoje mišljenje te se ne slažem sa njim. Al' meni je to O.K., ovo je forum, ovo je demokracija, te je zato to O.K..

Moj je stav vrlo jasan, Dinamo bez Mamića, Hrvatska bez fašizma i primitivnosti, bez lutanja u bespućima povijesne zbiljnosti...

Vodim se jednim realnim, tekovinama NOB.

Strah od petardi je banalan, ima puno većih problema od petardi u životu...

Samo, ekipo budite realni ne buju drugi radi vas prestali pucati i bacati petarde...Koliko god vi imali dobre razloge i opravdanja za nebacanje petardi.

16 godina
PzKpfw kaže...

Strah od petardi je banalan, ima puno većih problema od petardi u životu...

Samo, ekipo budite realni ne buju drugi radi vas prestali pucati i bacati petarde...Koliko god vi imali dobre razloge i opravdanja za nebacanje petardi.

Nekima smeta zbog straha, nekima jer je iritantno. Nametljivo. Kao da ti netko nabija svoju vjeru na nos. Zamisli da ti neki "turbokatolik" svako jutro u pola šest i pred spavanje moli očenaš pred krevetom. 20 puta za redom.

Kad to ti turbo napredni tolerantni antifašistu petardašu kozmopolitski budeš mogao tolerantno podnositi, onda se javi.

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan

Ako treba zabraniti petarde jer smetaju manjini, što bi trebali napraviti da imamo većinu koja ne koristi petarde i manjinu koja ih, iz nekog razloga, koristi? Bili bi fašisti ako im ne bi dopustili? "Neka pucaju u svoja 4 zida!"?

14 godina

Svako civilizarano društvo ima mjesta koja su predviđena za pucanje i koja nisu...Kod nas toga nema...

Ove godine osim petardi, ispred moje kuće će pucati i šamari kao i prošle kad smo ja i sused uhvatili balavce kako razvaljuju poštanske sandučiće...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 0:38 (DarthMarkus).
14 godina
Predator003 kaže...

Ako treba zabraniti petarde jer smetaju manjini, što bi trebali napraviti da imamo većinu koja ne koristi petarde i manjinu koja ih, iz nekog razloga, koristi? Bili bi fašisti ako im ne bi dopustili? "Neka pucaju u svoja 4 zida!"?

A većina koristi petarde ??? Cure, djedovi, bake, odgovorni roditelji  ?

Shit of the week manjinac...

I jel "demokracija volja veČine" geniju ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 0:39 (DarthMarkus).
13 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Svako civilizarano društvo ima mjesta koja su predviđena za pucanje i koja nisu...Kod nas toga nema...

Ove godine osim petardi, ispred moje kuće će pucati i šamari...

Jedino što eventualno možeš postići je da završiš na vijestima kad krivoj budali kažeš da ide negdje drugo bacati petarde...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice