Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.356.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
DarthMarkus kaže...

...volim malo konzervativniji desni centar

to je zato što si konzerva 

14 godina
picajzla0707 kaže...
DarthMarkus kaže...

...volim malo konzervativniji desni centar

to je zato što si konzerva 

Sredina me odgojila prika...Bogati, kod mene generacijama "ČaČe" izbijaju homoseksualnost iz ljudi s uspješnosti od 99%...Šiba, pojas ili "strahodboga" - choose...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 12:17 (DarthMarkus).
18 godina

Malo da se vratim na Todorića i sve ostale - čoban kažnjen jer su njegove ovce pojele sol od Todorića. Eto jedan dobar primjer kako Todorić posluje i da se protiv njega ne može. Obrnuto naravno da ide.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
18 godina
moderator

Pustite Konzum, jeste li vidjeli Rukoblud™?

17 godina
odjavljen

Znala mi je nekad takva ruka bit ko na slici... Sad sam se malo uozbiljio pa nekad i sjednem na nju da utrne - pa mi se onda čini ko mi tuđa ruka bludi milovana

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 13:53 (skank666).
18 godina
moderator
skank666 kaže...

Znala mi je nekad takva ruka bit ko na slici...

Tako bude kad se dira bodljikava zvijer!

13 godina
Ahahaha, da rukoblud
Jbate, gorjet cu u pakelu zbog drkice :))))
10 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Znala mi je nekad takva ruka bit ko na slici... Sad sam se malo uozbiljio pa nekad i sjednem na nju da utrne - pa mi se onda čini ko mi tuđa ruka bludi milovana

Takozvano vantjelesno iskustvo...

Prakticiram, takoder.

Kruha i igala...
14 godina
fer-de-lance kaže...
skank666 kaže...

Takozvano vantjelesno iskustvo...

Prakticiram, takoder.

Astralna projekcija

18 godina
moderator
DarthMarkus kaže...

Astralna projekcija

Nastralna projekcija.

14 godina
DrNasty kaže...
DarthMarkus kaže...

Astralna projekcija

Nastralna projekcija.

tuđe žene

17 godina
neaktivan

Ovakvi postovi me podsjete na Garfield-LS, pa mi zafali taj elokventni kronicni shizofrenicar :-D

Your woman... so what... she leaves me in doubt.... and it pushes me down... and it leaves me behind....
17 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Ovakvi postovi me podsjete na Garfield-LS, pa mi zafali taj elokventni kronicni shizofrenicar :-D

E to je bio forumaš!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
10 godina
ihush kaže...

da.. mada idealistička ideja nije loša, loši su ljudi, kvarljivi.. a bez njih je ideja =ništa. Društvo će biti dobro-loše, neovisno kako ga formalno tituliramo, Zapad su još uvjek kaljevine.. no švedi nisu kmetovi. CCCP, neki dan Fidel.. ostaje još samo StarTrek :)

Star Trek je jos uvijek sto drzi  moj idealizam o boljem ,pravednijem,utopijskom drustvu ... eto i na pragu trece zivotne dobi ne odustajem! (a nisu lose ni one skandinavijske kraljevine )

waaagh
18 godina
DrNasty kaže...

Pustite Konzum, jeste li vidjeli Rukoblud™?

Kad smo več kod toga, daj si zamisli ovakav realno vrlo kvalitetan obrazovni sadržaj na nekoj našoj Balkanskoj nacionalnoj televiziji.Inače to je proizvod Norveške nacionalne televizije, sve čisto i jasno nema se tu kaj skrivat jel.Daj si zamisli kaj bi rekla naša "Crkvena vlast", da ovakav bezobrazan sadržaj osvane na Hrvatskoj nacionalnoj televiziji.Iz naše zatucane i zaostale Balkanske banana situacije, pa ovi Norvežani izgledaju ko prvoklasni pokvareni/perverzni luđaci na kvadrat.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
18 godina
neaktivan
boxer kaže...

Evo educiraj se:

Temeljna je svrha kolektivnih ugovora da omoguće radnicima i poslodavcima da putem zajedničkog dogovora detaljnije uređuju funkcioniranje radnih odnosa u praksi, što istovremeno pruža priliku radnicima da se, putem svojih organizacija – sindikata, izbore za povoljnije uvjete rada i prava iz radnog odnosa od onih koja su propisana zakonima ili sadržana u njihovim individualnim ugovorima o radu.

Dakle, kolektivnim ugovorom prava radnika mogu se samo povećati u odnosu na Zakon i u odnosu na ugovor o radu i pravilnik o radu. Svrha je kolektivnog ugovora da se njime povećaju prava radnika odnosno da se prava radnika, postojeća ili veća, zajamče dokumentom koji obvezuje poslodavca.

Ja opet ne razumijem kakve to veze ima, kad ja o tome uopće nisam ništa ni rekao. Ja sam rekao da u kolektivnom ugovoru ne smije stajati (odnosno možeš ti napisat, ali neće vrijediti) ništa što je PROTIVNO zakonu, BEZ OBZIRA što je možda i povoljnije za tebe. Odnosno da su u hijerarhiji zakona vrijedi da ugovori moraju biti u skladu sa zakonima, a zakoni u skladu sa ustavom.

Kao primjer sam ti dao 3 stvari iz zakona o radu koje on propisuje i koje prema tome NE SMIJEŠ mijenjati kolektivnim ugovorom BEZ OBZIRA što možda bi ja ili moji kolege smatrali da je to povoljnije za nas. 

Znači ja NE ŽELIM godišnji nego ŽELIM da mi se to isplati u novcu, no ne mogu. Ne mogu pa makar mi to stavili i u kolektivni ugovor i ne mogu makar to pisalo u mom ugovoru o radu. A ne mogu zato što je PROTIVNO ZAKONU. Mogu ja potpisat 100 izjava i ugovora da smatram kako je to za mene povoljnije i kako mi treba tih 6000kn, a ne godišnji, no svejedno će poslodavac platiti kaznu, a tebe će poslat na godišnji. 

Ovo se ne odnosi samo na ugovore o radu ili radno pravo. Vrijedi za sve ostale ugovore i sve ostale zakone. 

18 godina
protjeran

Rekao sam da neću više ali evo - neupućen si u materiju, naporan i tvrdoglav.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
neaktivan

et ga na, nema me par sati i oni odmah kobasa party organiziraju...uvijek svu zabavu propustim 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

et ga na, nema me par sati i oni odmah kobasa party organiziraju...uvijek svu zabavu propustim 

Nego kaj si očekivala.....

Naravno da smo se raspisali u detalje, kad je konačno na red došla neka tema u koju se razumijemo 

Kruha i igala...
14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Sreća pa si ti tu da baciš balans, inače ćemo instantno oćelavit od silnog testosterona

15 godina
neaktivan

upravo sam doživio mini mindblow..

George W. Bush is smarter than you

http://keithhennessey.com/2013/04/24/smarter/

jako me fascinira kako mainstream mediji lako oblikuju mišljenja i svjetonazore. koliko god se trudiš kritički razmišljati, mozak uvijek nađe način da uzme shortcut prema nekom zaključku.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Sreća pa si ti tu da baciš balans, inače ćemo instantno oćelavit od silnog testosterona

Moš mislit, pa ja sam jače hormonalno poremećena nego svi vi zajedno 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
rambox kaže...

Norvežani...

Sex crazed alcoholics

18 godina
ddarknessfairyy kaže...
DarthMarkus kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Moš mislit, pa ja sam jače hormonalno poremećena nego svi vi zajedno 

S obzirom da po štengama vučeš peč od 90kila,  ja sam odustal od namjere da te pitam za neko konkretno furanje.Ako negdje ne zadovoljim ili zeznem, jadan ja i mojih 69kila bit ču brzopotezno hičen nizbrdo.

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
15 godina
ddarknessfairyy kaže...
rambox kaže...

Evo, vas opet. Birtija, noćni klub i sada u Što se događa s našim društvom (AKA politički topic). Uobičajeni  put ka slavi (Sabor, Vlada, državne jasle,...) hrvatskog političara vulgaris, jedini je problem što vas dvoje ofirate tako da nemam blage veze Što se događa s našom temom.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 20:57 (mario.L_hr).
12 godina
neaktivan
rambox kaže...
ddarknessfairyy kaže...

S obzirom da po štengama vučeš peč od 90kila,  ja sam odustal od namjere da te pitam za neko konkretno furanje.Ako negdje ne zadovoljim ili zeznem, jadan ja i mojih 69kila bit ču brzopotezno hičen nizbrdo.

Ma jok lakše mi je podmetnut ti nogu nego te dizat i bacat.

mario.L_hr kaže...

Evo, vas opet. Birtija, noćni klub i sada u Što se događa s našim društvom (AKA politički topic). Uobičajeni  put ka slavi (Sabor, Vlada, državne jasle,...) hrvatskog političara vulgaris, jedini je problem što vas dvoje ofirate tako da nemam blage veze Što se događa s našom temom.

Ova tema je toliko šarena da nebi bili u offu ni da pričamo o izboru sjemena za novu sjetvenu godinu

15 godina
ddarknessfairyy kaže...
Ova tema je toliko šarena da nebi bili u offu ni da pričamo o izboru sjemena za novu sjetvenu godinu

Zvuči zanimljivo, daj malo detalja.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina

BC-4000 .. jako dobar klip. Jedino što bilje, smilje i bosilje u okolici s domicilnim životinjama krepa... a komarcima oči svijetle ko fenjeri.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 23:28 (ihush).
12 godina
neaktivan
ihush kaže...

BC-4000 .. jako dobar klip. Jedino što bilje, smilje i bosilje u okolici s domicilnim životinjama krepa... a komarcima oči svijetle ko fenjeri.

Ili si nešto pobrkao ili lupetaš, ne postoji bc-4000. BC hibridi nose brojeve od 100-800. Mejaš je 400 i to je najobičniji hibrid za ishranu stoke.

17 godina

ultimatedišn, jedna nula više (manje) ..  nije to za obične farmer(ice).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice