Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.359.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
ddarknessfairyy kaže...
mario.L_hr kaže...

Upravo tako. Treba nepismenim političarima reći da pročitaju ustav i "case closed".

Jel misliš na ovakve?

Pa taj i da pročita ustav nebi shvatio što tamo piše. 

Rugajte se vi zonbikalipsi, ali kad zonbiji dođu, ja ću se obuć u erzvot lodaut, a Nediljko će biti oženit i napravit svoju vlastitu vojsku od 12309810928309 dice, pa ćemo vidit ko će se zadnji smijat!

This space for rent!
10 godina
neaktivan

Molim lijepo, ne prićajte više o ćokoladama...

Odmah i ja hoču jednu :(,  a  dučan se neče otvoriti do jutra......

Kruha i igala...
12 godina
neaktivan
Drago kaže...

Rugajte se vi zonbikalipsi, ali kad zonbiji dođu, ja ću se obuć u erzvot lodaut, a Nediljko će biti oženit i napravit svoju vlastitu vojsku od 12309810928309 dice, pa ćemo vidit ko će se zadnji smijat!

Koji đava je erzvot lodaut?

fer-de-lance kaže...

Odmah i ja hoču jednu :(,  a  dučan se neče otvoriti do jutra......

Dođi k meni, dam ti ja svoju čokoladu. Samo pazi da te klavunovi i zonbiji nezaskoće iz grmlja 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
ddarknessfairyy kaže...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 21:54 (Drago).
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Dođi k meni, dam ti ja svoju čokoladu. Samo pazi da te klavunovi i zonbiji nezaskoće iz grmlja 

@fer-de-lance: Ne nasjedaj na ovu priču. Najbolje što ti se može desiti su klavunovi i zonbiji. Poslije čokse ti slijedi prinudni rad (treba preštihati cijeli onaj povrtnjak).

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
Drago kaže...

Vuče malo na desničarskog rednecka.

10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Drago kaže...

fer-de-lance kaže...

Odmah i ja hoču je  dnu :(,  a  dučan se neče otvoriti do jutra......

Khmmm...

I onda mi na kraju uvališ ćokoladnog djeda božićnjaka koji je zapravo prepakirani ćokoladni uskršnji zec, a zapravo je:

https://goo.gl/images/IRfKZq

Kruha i igala...
14 godina

nedajte se zavarat ovim loadoutom, ranci su garant krcati pivom i pohanom piletinom :D

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
fer-de-lance kaže...

Khmmm...

I onda mi na kraju uvališ ćokoladnog djeda božićnjaka

(...)

This space for rent!
12 godina
neaktivan
Drago kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Azoo, nije ni čudno da ne znam šta je, opet muške igračke 

mario.L_hr kaže...

@fer-de-lance: Ne nasjedaj na ovu priču. Najbolje što ti se može desiti su klavunovi i zonbiji. Poslije čokse ti slijedi prinudni rad (treba preštihati cijeli onaj povrtnjak).

Jok, vrt je već preštihan al uskoro će snijeg pa će trebat lopatat 

fer-de-lance kaže...

Khmmm...

I onda mi na kraju uvališ ćokoladnog djeda božićnjaka koji je zapravo prepakirani ćokoladni uskršnji zec, a zapravo je:

https://goo.gl/images/IRfKZq

Jok, to bi mogao dobit od one druge pripadnice foruma. Ja sam žemsko 100% 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
10 godina
neaktivan

Pravilo 16...

Kruha i igala...
18 godina
ElektričnaOvca kaže...

nedajte se zavarat ovim loadoutom, ranci su garant krcati pivom i pohanom piletinom :D

Erzovt susreti su neobična kombinacija vojne discipline, gdje nitko ne smije pisnuti dok mu se ne dozvoli, preko totalnog adrenalinskog šoka: trčanja, dreke, vike ("Vuci desno, vuci desno, vuuuuuuuciiiiii! Tamo su!!!!") do prežderavanja, lokanja, debiliranja i spuštanja na razinu ispod svake razine. 

Što si veći seljak, bolje ti je. 

Ejn gona laj tu ju. Aj lajk ti.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 22:09 (Drago).
12 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Pravilo 16...

If someone thinks they have the upper-hand…break it?

10 godina
neaktivan
Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 22:13 (fer-de-lance).
12 godina
neaktivan

Piih Gibbs ima bolje pravilo 16. Uostalom ko da je bitno, ponudila sam ti čokoladu a ne sado-mazo vikend za dvoje.

10 godina
neaktivan

Najjaća definicija:

Expanded Rule 16 states that:
a) All internet men are men
b) All internet women are really men
b) All internet children are policemen

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 22:41 (fer-de-lance).
10 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Piih Gibbs ima bolje pravilo 16. Uostalom ko da je bitno, ponudila sam ti čokoladu a ne sado-mazo vikend za dvoje.

Lijepo od tebe, ali znam da si to ućinila samo zato kaj znaš da volim sado-mazo samo preko tjedna...

Kruha i igala...
10 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...

Najjaća definicija: (...)

Ne, to je ovo.

vocap, bičz?
18 godina
neaktivan
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina

jebeš branitelja, zanimljiv je ovaj drugi naslov - "zviždač spriječio nepotizam"

a što je s prijavom sindikata otprije dvije godine koji je dao dorh-u onaj popis 135 osoba zaposlenih preko veze, s kojim se jučer mahalo u saboru i na koji je prdoljak popizdio k'o bik na crvenu krpu i počeo vrištati - fašizam

tek sad kad se u sezoni kiselih krastavaca sve novine uhvate jednog slučaja, onda ide zgražanje, nevjerica, šok, a oduvijek se znalo kako stvari stoje

doduše, nije ni to loše, bolje od dosadašnjeg slijeganja ramenima, pa makar to sutra i bila zaboravljena priča

možda jednog dana dođe iz gujice u glavu onima na vrhu da neke stvari nisu normalne i da im država nije njihova prćija

12 godina
neaktivan

Ono kad se probudiš i odmah te dočeka ljudska glupost:

http://www.24sata.hr/news/pravo-na-izostanak-bogati-na-skije-a-ostali-u-skolske-klupe-502722

Ne znam jel samo meni upao u oči datum početka novog polugodišta za "obične smrtnike"- 12. siječnja. To je četvrtak. Znači da će klinci ići dva dana u školu, pa je vikend i 16-og se vraćaju skijaši. Pa pyzda mu matelina oni ko da namjerno šalju klince na ta dva dana nastave da bi se pokazalo tko ima love za skijanje a tko nema. Ne sjećam se da je ikad raspored bio takav da se klinci vraćaju u četvrtak u školu. Ja sam bila ona generacija koju su najurili u školu 02.01 ali čak i tad je bio ponedjeljak u pitanju a ne kraj tjedna.

Čak se ne mogu ni opravdati namještanjem rasporeda da se izbjegnu blagdani u lipnju jer škola traje do 16. lipnja a tjelovo je dan ranije(što je isto vrhunska glupost). 

Da imam klinca u osnovnoj školi materemi ostavila bi ga kod kuće do ponedjeljka i poslala u školu sa skijašima jer ovo je čisto pre**ravanje. 

16 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

jebeš branitelja, zanimljiv je ovaj drugi naslov - "zviždač spriječio nepotizam"

tek sad kad se u sezoni kiselih krastavaca sve novine uhvate jednog slučaja, onda ide zgražanje, nevjerica, šok, a oduvijek se znalo kako stvari stoje

Kud je baš sad moro snimat http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/covjek-zbog-kojeg-je-izbila-afera-u-hep-u-ma-kakav-jukicev-necak-pa-covjeka-uopce-ne-poznajem/5372723/

Šta se ovakva sranja nikad ne dese nekom "rodjaku" ili "netjaku" nego baš preko leđa polusocijalnog slučaja koji tu vezu očigledno nije ni tražio/znao/imao.

Hebemu sunce, 90% SVIH zaposlenih su zaposleni preko rodbinsko prijateljskih veza i sad baš snime slučaj di predmet uposlenja nema baš NIKAKVE rodbinske ni ine veze.

Meni je veći "brainfart" činjenica da se moralo zaposlit branitelja(?!) ono.. branitelj je, ima probištift i ampermetar ugrađen od rođenja. Nisam znao da to još uvijek igra neku ulogu kod uposlenja.

13 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
picajzla0707 kaže...

Kud je baš sad moro snimat http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/covjek-zbog-kojeg-je-izbila-afera-u-hep-u-ma-kakav-jukicev-necak-pa-covjeka-uopce-ne-poznajem/5372723/

Šta se ovakva sranja nikad ne dese nekom "rodjaku" ili "netjaku" nego baš preko leđa polusocijalnog slučaja koji tu vezu očigledno nije ni tražio/znao/imao.

Hebemu sunce, 90% SVIH zaposlenih su zaposleni preko rodbinsko prijateljskih veza i sad baš snime slučaj di predmet uposlenja nema baš NIKAKVE rodbinske ni ine veze.

Meni je veći "brainfart" činjenica da se moralo zaposlit branitelja(?!) ono.. branitelj je, ima probištift i ampermetar ugrađen od rođenja. Nisam znao da to još uvijek igra neku ulogu kod uposlenja.

Klasika,sad kad su uhvaceni na djelu svi se prave grbavi.Niko nikog nezna,i nitko ne zna nista.

Nekako mi nema smisla da direktor prijeti svom podredjenom sa otkazom,samo zato da ubaci covjeka kojeg samo povrsno poznaje.

13 godina

problem je u tome što se uhljebljivanje smatra "malim" zlom, odnosno blažom vrstom korupcije u odnosu na klasično podmićivanje i lopovluk, a radi se o problemu koji državu ujebe na duge staze

svaka hebena vlast natrpa u javnu upravu i poduzeća hrpu likova koji uglavnom ne znaju raditi, neće raditi jer je ionako došao preko veze i nemere mu nitko ništa, te na kraju mu nemere nitko dati otkaz, jer računaju da ni njihove neće nitko dirati kad se zamijene u foteljama ili jednostavno nemereš protiv kolektivnih ugovora, sindikata i slično

na koncu imaš gomilu neefikasne birokracije koja previše košta i premalo daje, pa kad i treba potegnuti (primjerice odraditi pripremu za eu fondove), ne znaju i neće, pa nam služe zakurac

da bi opravdali toliku birokraciju i platili ih, izmišljaju se poslovi, nepotrebne procedure i za svaku glupost naplaćuje se dodatni namet

teško je i vjerojatno nemoguće procijeniti, no ja sam uvjeren da nas je ta birokracija ujebala kao državu daleko više od svih lopovluka dosad

18 godina

Kad se odvagne ovaj Frenčerski primjer, onda se mi u Hrvatskoj trenutno ipak osječamo trunkicu manje bananasto.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bivsi-francuski-ministar-veliki-borac-protiv-utaje-poreza-osudjen-zbog-utaje-poreza/937145.aspx

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
15 godina

Pravo pitanje je što se događa sa znanstvenim člancima na BUG-u, malo je narančastih tekstova u zadnje vrijeme, a Nijemci taman fino počeli napredovati sa fuzijom. Vrijeme je za jedan članak na tu temu.

10 godina
neaktivan
Keops kaže...

Pravo pitanje je što se događa sa znanstvenim člancima na BUG-u, malo je narančastih tekstova u zadnje vrijeme, a Nijemci taman fino počeli napredovati sa fuzijom. Vrijeme je za jedan članak na tu temu.

Ne, čeka se nekaj o vinčeku: http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/dizajniran-novi-put-fotosinteze/245605.aspx?page=0&jumpto=5235936&sort=asc&view=flat

Kruha i igala...
15 godina

Državni tajnik s posebnim potrebama.

Izgleda da se kandidati za visoku državnu službu traže na audicijama pd kodnim nazivom "Glup i gluplji".

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Državni tajnik s posebnim potrebama.

Izgleda da se kandidati za visoku državnu službu traže na audicijama pd kodnim nazivom "Glup i gluplji".

A šta'š valjda čovjek nije naučio čitati s razumijevanjem pa ga malo zanijelo 

Btw pitanja u tom testu  ako djeca nisu u stanju odgovoriti na takva pitanja onda stvarno odgajamo generacije malih kretena. 

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

A šta'š valjda čovjek nije naučio čitati s razumijevanjem pa ga malo zanijelo 

Btw pitanja u tom testu  ako djeca nisu u stanju odgovoriti na takva pitanja onda stvarno odgajamo generacije malih kretena. 

It's a circle of life.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice