Ni ja nisam vjerovao u to do nedavno ali nakon ovih svih događaja i putinove izjave da su Rusiji spremili jugoslovenski scenario dovelo je do toga da se preispitam. Znam ja dobro tko je i kako dijelio oružje ali do toga nikada ne bi došlo da nije bilo blagoslova sa vrha. Već sam pisao o onoj poznatoj "Glasaj Bogiću!"
Što se tiče sukoba na relaciji Srbi i Hrvati to je povjesno prekratak sukob, ako ga usporedimo recimo sa sukobom Sunita i Šiita, izazvan prvenstveno interesima velikih sila (Austro-Ugarske, Otomanskog carstva i Njemačke). Na prostoru bivše SFRJ sva su sranja počela pokrštavanjem, dolaskom Otomanskog carstva, Austro-Ugarske a zatim i Trećeg Reich-a. Ali pazite, najveće zločine čine isto to domicilno stnovništvo jedni prema drugima (baš kao i u ratovima prilikom raspada SFRJ). Negdje sam našao podatak da je njemačka vojska tražila od Berlina upute kako da se postavi zbog zločina koje domaće stanovništvo čine jedni prema drugima. Ja ne znam ni jedan razlog zbog kojeg Srbi i Hrvati treba da se mrze a da to nije u službi drugih. Ako netko zna neka ga napiše.