Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.016.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Ezio kaže...

smeta ti sto se na dan oluje skandira ratni poklik. Strasno. Big deal. A ne smeta ti sto su ti predsjednik i premijer cetnici? Kod nas pijandure i huligani uzvikuju ustaske parole a kod vas su takvi na vlasti. Oluja je bila opravdana, legalna i legitimna akcija oslobođenja. Dokazano na sudu. Pitaj te svoje iz eu komisije pa ce ti objasniti kad vec sam ne shvacas.

Sud? Koji sud?! Isti taj sud je pustio Šešelja na slobodu. Taj isti sud je davno izgubio kredibilitet!

16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
chaselol kaže...

Ja prosli put kad sam postao komentar ovdje popio sam ban na 10 dana, jer sam iznio neke cinjenice i podatke koji su mi bili dostupni (i dalje jesu) jer direktno radim za EU komisiju, a niste mi dali da zavrs ali nebitno. Previse mrznje je i ovdje ionako.

Sto se tice politike Srbije i Hrvatske, nece ni jedna drzava napredovati dok se ne iskorijene politicki dinosauri i dok se ne pocne razmisljati u pravom smisli, tj buducnosti. Sva politika je zastarila, nikakve pametne odluke se ne donose, nema investicija bez ogromnih kredita, ma privredi se ne radi samo se gasi i unistava, dok se pokrecu nove drzavne institucije da bi mamini i tatini sinovi sa menadzmenta imali radna mjesta.

Rat je zavrsen prije 20 godina, u Hrvatskoj na dan Oluje skandiraju ratni poklik, strasno. Nista bolje nije bilo u Srbiji taj dan, Seselj pali zastavu HR i nesto palamudi. (Taj covjek meni nije normalan otkad je izasao iz Tribunala, nije ni cudo sta su mu radili tamo, a doveo je sud do apsurda i pokazao koja je on sprdacina, pustaju ga da bi kasnije rekli, e aj se vrati nazad, nismo zavrsili shou program)

Dok se neke stvari ne rijese na tom pitanju i dalje cemo biti osakacene drzave, kroz koje duvaju oluje i odnose mlade van drzave. To je cinjenica, HR kad je usla u EU ogroman % nezaposlenih je zaputio trbuhom za kruhom, narod je gladan, izmucen i stalo mu je do prezivljavanja samo. 

Pojedinci koji prenose nacionalnu mrznju, vecinom roditelji nisu ni vjernici (a u ocima javnosti se takvim pokazuju) niti drze do bilo cega, vec zamrli umovi ratne masinerije od prije 20 godina ili njihova djeca na koju prenose svoj smisao zivota i prave djecu koja su siromasnija od bilo koje druge, jer nisu im u stanju nista drugo ponuditi.

smeta ti sto se na dan oluje skandira ratni poklik. Strasno. Big deal. A ne smeta ti sto su ti predsjednik i premijer cetnici? Kod nas pijandure i huligani uzvikuju ustaske parole a kod vas su takvi na vlasti. Oluja je bila opravdana, legalna i legitimna akcija oslobođenja. Dokazano na sudu. Pitaj te svoje iz eu komisije pa ce ti objasniti kad vec sam ne shvacas.

Znaci po tebi ezio svatko tko nije desničar fašist nije pravi Hrvat. Za tebe se svi normalni Hrvati lijevičari komunisti izdajnici i nisu pravi hrvati. Toga sam se naslušao već 15 godina. Ako netko nije desničar odmah ga se proglasi izajnikom i osobom koja mrzi sve Hrvatsko.

16 godina
zeroname kaže...
Ezio kaže...

Znaci po tebi ezio svatko tko nije desničar fašist nije pravi Hrvat. Za tebe se svi normalni Hrvati lijevičari komunisti izdajnici i nisu pravi hrvati. Toga sam se naslušao već 15 godina. Ako netko nije desničar odmah ga se proglasi izajnikom i osobom koja mrzi sve Hrvatsko.

?? o čemu ti?

Potpis!
13 godina
phoenix2003 kaže...
Ezio kaže...

Sud? Koji sud?! Isti taj sud je pustio Šešelja na slobodu. Taj isti sud je davno izgubio kredibilitet!

@ezio ne smeta meni, a meni nije pretsjednik ni cetnik ni ustasa vec Milo Djukanovic a djevojka mi je iz Splita, kod mene nema nacionalne mrznje, ne znam samo sto uvijek vuces na tu stranu :)

A sto se tice skandiranja to samo pokazuje trenutnu vlast u HR koja je platila i podrzala taj koncert tako da tu nema napretka.

@phoenix on nije ratni zlocinac, on samo ima dug jezik. Covjek je oslobodjen svih tuzbi, jer nije bio vezan za vojsku i vojne aktivnosti nikako, a sigurno ste vidjeli kakvu je sprdnju radio od tog suda jer je mogao, mijenjao sudije k'o beba pelene.

Pogobu zar ste zaboravili kad mu je Tito cestitao, a on se zahvalio sa "hvala majstore" i popusio mjesec dana zatvora?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...
phoenix2003 kaže...
Ezio kaže...

@ezio ne smeta meni, a meni nije pretsjednik ni cetnik ni ustasa vec Milo Djukanovic a djevojka mi je iz Splita, kod mene nema nacionalne mrznje, ne znam samo sto uvijek vuces na tu stranu :)

A sto se tice skandiranja to samo pokazuje trenutnu vlast u HR koja je platila i podrzala taj koncert tako da tu nema napretka.

@phoenix on nije ratni zlocinac, on samo ima dug jezik. Covjek je oslobodjen svih tuzbi, jer nije bio vezan za vojsku i vojne aktivnosti nikako, a sigurno ste vidjeli kakvu je sprdnju radio od tog suda jer je mogao, mijenjao sudije k'o beba pelene.

Pogobu zar ste zaboravili kad mu je Tito cestitao, a on se zahvalio sa "hvala majstore" i popusio mjesec dana zatvora?

Ne znam na kojeg predsjednika svog misliš (da li si iz Srbije ili BiH) no Nikolić je četnik, doslovno. Priključio se, sudjelovao je u četničkom pokretu i proglašen je četničkim vojvodom. Zna se točno vrijeme, mjesto i tko je to napravio.... Što se tiće premjera, Vučića, proguglaj malo njegove izjave i govore iz vremena rata...Tako da jedan je četnik, a drugi samo ima dobre predispozicije.

Šešelj nije osolobođen optužbi nego je privremeno pušten zbog zdravstvenog stanja...ovo s Titom nema apsolutno nikakve veze s ičim i ne znam točno što to dokazuje osim da nije normalan, što smo i onako i ovako znali. Da ga se onda preventivno zatvorilo u umobolnicu svima bi nam bilo bolje...

17 godina
phoenix2003 kaže...

Ne znam kakva su vaša iskustva sa ljetovanjem, možda je grubo reći nikad ali ja više ne idem u HR na ljetovanje. Odnos ljudi nikada do sada nije bio gori prema turistima, cijene su astronomske ... 

Za takvu situaciju si kriv isključivo ti. Sve dok se nešto plaća to znači da je cijena opravdana. Iduće će godine biti još veća. Na kupcima je da odluče dali nešto vrijedi ili ne. Kupci zapravo odlučuju koje će biti cijena, a ne prodavači. Prodavači prodaju po najvećoj mogućoj cijeni. Zaboravi na realne troškove nečega. Htjeli smo kapitalizam i dobili smo ga. Treba poštivati nova pravila igre.

Što se tiče mora, ne razumijem zašto (skoro) svi misle da će biti smak svijeta ako ne odu jednom godišnje na more. Postoje i druge destinacije i drugi načini odmora i zabave. A ako je to nekome toliko bitno, neka plati. I šuti. 

14 godina

Nemate se kaj zalit :) Hrvatska se treba bavit elitnim turzimom. Imamo predivno more, predivne obale, super ljude i nema razloga zasto nebi. Dolazit ce osobe s debljim novcanicima, koje su usput i popularnije i time i utjecajnije, dalje znate kak ce ic. To je pravi put, ove cijene sada su nista spram nekih negdje drugdje

sup bro?
13 godina
neaktivan

Nitko ti ne brani da uložiš svoj novac i počneš se baviti elitnim turizmom. Ali pazi - osobe s debljim novčanicima očekuju zabavu za osobe s debljim novčanicima. U državi bez ijednog Apple Storea ili Tiffanyja oni nemaju na što potrošiti svoj novac.

U konačnici, turizam je naša jedina uspješna ekonomska grana i ne treba ga "popravljati".

15 godina
neaktivan
DexCro kaže...
phoenix2003 kaže...

Ne znam kakva su vaša iskustva sa ljetovanjem, možda je grubo reći nikad ali ja više ne idem u HR na ljetovanje. Odnos ljudi nikada do sada nije bio gori prema turistima, cijene su astronomske ... 

Za takvu situaciju si kriv isključivo ti. Sve dok se nešto plaća to znači da je cijena opravdana. Iduće će godine biti još veća. Na kupcima je da odluče dali nešto vrijedi ili ne. Kupci zapravo odlučuju koje će biti cijena, a ne prodavači. Prodavači prodaju po najvećoj mogućoj cijeni. Zaboravi na realne troškove nečega. Htjeli smo kapitalizam i dobili smo ga. Treba poštivati nova pravila igre.

Što se tiče mora, ne razumijem zašto (skoro) svi misle da će biti smak svijeta ako ne odu jednom godišnje na more. Postoje i druge destinacije i drugi načini odmora i zabave. A ako je to nekome toliko bitno, neka plati. I šuti. 

Ponavljam po deseti puta! Ne odbija me samo cijena. Smrknuta lica i neljubazni ljudi su to što me odbilo. Ne tražim crveni tepih niti što slično, ali realno, bilo bi ljubazno pitati treba li nam što u danima kada nije bilo niti struje niti vode. Ipak smo mi tu gosti i možda se ne znamo potpuno snaći. Osim toga bilo je i male djece. Na ovaj način odnosa prema gostima ne može se graditi nikakav turizam a elitni zaboravite! Jučer sam bio na Vlašiću i primjetio sam da ima dosta gostiju iz HR. Trebalo je da vidite profesionalan i ljubazan odnos konobara i prema meni i prema njima. O hrani i cijenama da ne govorim. Mogu vam svakako preporučiti da posjetite Vlašić.

16 godina
phoenix2003 kaže...

Ponavljam po deseti puta! Ne odbija me samo cijena. Smrknuta lica i neljubazni ljudi su to što me odbilo. Ne tražim crveni tepih niti što slično, ali realno, bilo bi ljubazno pitati treba li nam što u danima kada nije bilo niti struje niti vode. Ipak smo mi tu gosti i možda se ne znamo potpuno snaći. Osim toga bilo je i male djece. Na ovaj način odnosa prema gostima ne može se graditi nikakav turizam a elitni zaboravite!

Kad doživiš neugodno iskustvo više puta, onda se javi. Naletio si na lošeg domaćina i šta sad? A možda i nisi, možda samo pretjeruješ, možda ste ti ili tvoji kompanjoni napravili nešto čime ste se zamjerili domaćinu... Previše je tu stvari koje mi ne znamo i sad bi tebi trebali vjerovati na riječ... Neće ići...Ne možeš na temelju svojeg jednog navodno lošeg iskustva predavati kako se gradi turizam.

Potpis!
15 godina
neaktivan

Ja stvarno nemam namjeru više da se pravdam. Najljepše uspomene iz djetinjstva me vežu za Bašku Vodu i ovo što pišem je objektivno a ne subjektivan i ishitren zaključak baziran na jednom iskustvu. Može biti neljubazan domaćin, vlasnik apartmana, ali otkud i neljubazni konobari, neljubazni prodavci u kiosku i prodavnici? Ovo što sam ja doživio ove godine je samo kap koja je prelila čašu. Ovo se dešava iz godine u godinu i to ne samo meni. Postoje naravno i pozitivni primjeri ali nikada kao ove godine se ljudi nisu toliko žalili na neljubaznu uslugu u Dalmaciji. Bilo bi veoma interesantno kada bi neka HR televizijska kuća napravila anketu u BIH o tome koliko su ljudi zadovoljni uslugama na Jadranu pa bi vidjeli rezultate. Ove godine Dalmacija je sasvim sigurno ostala bez jedne obitelji koja bi naredne godine ostavila u HR najmanje 1300 eura. Ja ću taj novac radije dati grčkom hotelu sa 5 zvjezdica.

15 godina

Uglavnom su mi iskustva s ljudima bila dobra. Kažem uglavnom. 

Da imam loših iskustava, imam. Dal su stvari precijenjene dolje tijekom ljeta? Jesu.

Zašto je to tako? Svi oni prostori i lokacije koje nešto valjaju, odu jako brzo. Kad ostanu samo šupe za iznajmljivanje, onda naravno da vlasnici tih šupa dignu cijenu u nebesa, jer il ćeš doć tamo il nećeš nigdje.

Jednostavno ne možeš naplatiti 50€ noćenje u apartmanu veličine moje sobe bez klime, TVa, interneta u nekom selu. Da si neko onu stvar odreže, neće mi reć da je to elitni turizam. I još ti se onda gušteri šeću po sobi i kuhinjskim elementima s posuđem(od kojeg imaš 5 tanjura i 2 lonca), a vlasniku je to sasvim normalno.

Druga stvar, parking. 15-20kn jedan sat parkiranja na nekakvoj pošudranoj livadi na koju onda hoće natrpat 50 automobila a mjesta ima za 20 max. Al jbg, pohlepa je gadna stvar.

Nakon što se sretneš jednom-dvaput s takvom situacijom, onda shvatiš koliko je to forsiranje odlaska na more bezveze. Potrošim jednako ili manje vremena da odem do Salzburga, Munchena, Beča, Bratislave, you name it, a u konačnici me neće sveskupa puno više izaći.

11 godina
neaktivan

Ja radim kao recepcioner u hotelu sa 4* i mogu vam vrlo jednostavno objasnit (ne i opravdat) razlog zasto se cesto susrecete sa neljubaznim osobljem, pretezno konobarima.

Razlog je vrlo jednostavan, nedostatak kucnog odgoja + neškolovana radna snaga.

Ljudi uzimaju zdravo za gotovo kad vide decka ili curu u bijeloj kosulji i kecelji te misle da su to batleri kao iz filmova, no realnost je da je vecina njih zavrsila 3 razreda ili nije uopce, srednje tokarske te silom prilika rade u turizmu ili im je netko napricao bajke da su to "lake pare".

Sad se Vi pitate: "Kako je moguce da hotel sa 4* zaposljava takve radnike?", pocetna placa je 3500, 1 obrok dnevno + smjestaj (5-10 ljudi u sobi od 30 kvadrata), slobodni dane nepostoje.

Uz to je dobro i napomenuti mobing koji se vrsi nad radnicima od strane "sefova" i "voditelja" na dnevnoj bazi, a uz to treba napomenut i da Vi, gosti, znate bit gamad svoje klase.

Vecina njih mora radit uz dnevni moto: ako neš radit, ima ko će umisto tebe!

17 godina
neaktivan
mystik kaže...

Gušteri jesu sasvim normalni, zovu se macaklini, zaštićene su životinje i ljudi ih na obali u principu vole, potpuno su bezopasni i nitko ih se ni ne pokušavaju riješiti....

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 7:55 (BlackDog22).
17 godina

Da se vratimo na politiku:

http://www.telegram.hr/politika-kriminal/vrhovni-sud-mogao-bi-srusiti-presudu-protiv-hdz-a-u-slucaju-fimi-medija/

Dakle, sve sto su teretili HDZ i Sanadera pada u vodu radi tehnikalija? Zna li drzavni tuzitelj svoj posao? A sudci? Ili je pak ovo sve bilo izrezirano? Tko je odgovoran za troskove sudjenja? Hoce li biti novog sudjenja i tko ce biti odgovoran za njihove troskove? Imaju li sudci i tuzitelji kakvu odgovornost radi ovoga?

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan

Slučajna država, i još k tome mafijaška,te do kraja korumpirana...

Posljedica spuštanja  bijesnih vukova s brda u pitome krajeve,nekažnjeno mahanje ustaškim obilježjima,rušenja bezbroj spomenika partizanskim žrtvama u 2.svjetskom ratu...

A pravosuđe,Ustavni sud?To su tek  prave gnjide...

17 godina

Puno bih stvari napisao ali bih vjerovatno zavrsio u zatvoru, ili na informativnom razgovoru...

Rvat katolik!
17 godina
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Tko su veća govna, Hrvati ili Srbi?

Glupa ti je anketa. Meni bi je bilo neugodno stavit tu.

Rvat katolik!
12 godina
Hacknwack kaže...

Ja radim kao recepcioner u hotelu sa 4* i mogu vam vrlo jednostavno objasnit (ne i opravdat) razlog zasto se cesto susrecete sa neljubaznim osobljem, pretezno konobarima.

Razlog je vrlo jednostavan, nedostatak kucnog odgoja + neškolovana radna snaga.

Ljudi uzimaju zdravo za gotovo kad vide decka ili curu u bijeloj kosulji i kecelji te misle da su to batleri kao iz filmova, no realnost je da je vecina njih zavrsila 3 razreda ili nije uopce, srednje tokarske te silom prilika rade u turizmu ili im je netko napricao bajke da su to "lake pare".

Sad se Vi pitate: "Kako je moguce da hotel sa 4* zaposljava takve radnike?", pocetna placa je 3500, 1 obrok dnevno + smjestaj (5-10 ljudi u sobi od 30 kvadrata), slobodni dane nepostoje.

Uz to je dobro i napomenuti mobing koji se vrsi nad radnicima od strane "sefova" i "voditelja" na dnevnoj bazi, a uz to treba napomenut i da Vi, gosti, znate bit gamad svoje klase.

Vecina njih mora radit uz dnevni moto: ako neš radit, ima ko će umisto tebe!

hehe, ti radiš u hotelu s 4*, a da ti kažem iskustvo iz hotela s 5* gdje sobarice rade za minimalac po 10 ili više sati dnevno, bez plaćenih prekovremenih, slobodni dan spomenuo se samo pri zapošljavanju, taj topli obrok su otpatci od gostiju - doslovno otpatci, posla preko glave - jer krešu troškove i povećavaju normu po zaposlenom, voditelji kradu manču koju gosti ostave - jer nitko od sobarica ne smije u sobu nakon odlaska gostiju dok ih voditeljica ne "pregleda", a mobbing da ne spominjem... 

no, radi se o projektu kod nas u zadru gdje se ekipa očito zaletjela grlom u jagode - po financijskim izvještajima u dvije godine su uspjeli uprihoditi oko 280 milijuna kuna, a rashodi za isto razdoblje im premašuju 620 milijuna (?!), što rezultira s minusom od preko 340 milijuna kuna u samo dvije godine i mislim da su vrlo blizu bankrota

pa se onda žale u izvješću da se nastavlja egzodus bijelog osoblja, da ne mogu naći kvalitetne radnike - pa hebate, tko će ti raditi dvostruki posao za minimalac i to još u hotelu s 5*

ne razumiju oni jednostavno da bez koliko-toliko zadovoljnog osoblja nema niti kvalitetne usluge

15 godina
BlackDog22 kaže...

Gušteri jesu sasvim normalni, zovu se macaklini, zaštićene su životinje i ljudi ih na obali u principu vole, potpuno su bezopasni i nitko ih se ni ne pokušavaju riješiti....

Super, jel možemo onda i mi vama kad(ako uopće) dođete u unutrašnjost pustit par štakora/hrčaka po sobama? Nisu opasni, eto možemo ih možda i zaštiti.

Kak bi se osjećao da ti hrčak/štakor malo odspava među tvom odjećom ili kuhinjskim priborom? Ili dijete od 5-6 godina da mu dođe malo u krevet? 

17 godina
odjavljen

Mi smo imali jednog u sobi prije 2-3 tjedna u Orebiću na Pelješcu. Djeca mi nisu paničarila jer su navikla na sve i svašta kod kuće uz Dunav...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
mystik kaže...
BlackDog22 kaže...

Super, jel možemo onda i mi vama kad(ako uopće) dođete u unutrašnjost pustit par štakora/hrčaka po sobama? Nisu opasni, eto možemo ih možda i zaštiti.

Kak bi se osjećao da ti hrčak/štakor malo odspava među tvom odjećom ili kuhinjskim priborom? Ili dijete od 5-6 godina da mu dođe malo u krevet? 

Možeš mi pustit hrčka, ali štakor nije u istoj konkurenciji pošto štakori prenose bolesti i nisu nimalo bezopasni. Osim toga štakore privlače otpaci od hrane, dok macakline ne, oni jednostavno tamo žive i nisu znak loše održavane ili zapuštene kuće...

16 godina
neaktivan

smeta me ova šizofrena situacija u politici, gospodarstvu, sportu itd, stalno se spominje nekakva regija, stvaraju

nekakve regionalne lige, uspoređuje statistike sa zemljama regije, a pritom se potpuno i uporno  zaboravlja da bi

hrvatska danas trebala živjeti po nekim drugim zakonima i pravilima, u nekoj drugoj regiji , uspoređivati se s jednom

austrijom, slovenijom, mađarskom...

ne znam zbog čega ovo uopće pišem, zbog vrućine valjda, jer dovoljno je pogledati naše filmove ili ne daj bože

poslušati 'našu' glazbu...

kaos
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 13:11 (Jurra).
17 godina
Friday kaže...

Mi smo imali jednog u sobi prije 2-3 tjedna u Orebiću na Pelješcu. Djeca mi nisu paničarila jer su navikla na sve i svašta kod kuće uz Dunav...

meni je ova pod sljemenom bila kucni ljubimac.

tj njih 10ak svaki dan

https://ferrebeekeeper.files.wordpress.com/2012/07/scutigera_coleoptrata_by_scutigera.jpg

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
odjavljen
nixass kaže...
Friday kaže...

tj njih 10ak svaki dan

https://ferrebeekeeper.files.wordpress.com/2012/07/scutigera_coleoptrata_by_scutigera.jpg

Ja sam ih sinoć namlatio 5-6 komada. A pred kišu bude puna kuća. Srednja klinka je prije koji dan dok smo kod mojih gledali prognozu rekla "ja njima ništa ne vjerujem, vjerujem samo stonogama"

Čim dođemo kući od negdje - klinke odmah na ulazu kažu "tata idi u kontrolu"

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
nixass kaže...
Friday kaže...

tj njih 10ak svaki dan

Ja sam ih sinoć namlatio 5-6 komada. A pred kišu bude puna kuća. Srednja klinka je prije koji dan dok smo kod mojih gledali prognozu rekla "ja njima ništa ne vjerujem, vjerujem samo stonogama"

Čim dođemo kući od negdje - klinke odmah na ulazu kažu "tata idi u kontrolu"

najbolje mi je kad sam na wc po noci pa ih bos razgazim po tepihu i tek ujutro skuzim da imam osusene nogice od stonoge po stopalima..

ili padne sa stropa na njusku kad gledas film.

al navodno su dobre, vole pojest licinke paukova i ostalih kukaca.

meni se jednostavno gade, imao sam mali kuhinjski usisavac s kojim bi ju samo usisao i ostavio da krepa u vrecici, bez ikakvih fleka po zidu :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 15:24 (nixass).
13 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/croatia-bus-nas-vozac-je-bio-bescutan-ali-ovdje-je-ocit-i-propust-roditelja/835487.aspx

Tipično neprofesionalno. Kada ti zaposlenik izbaci dijete od 12 godina usred ničega, onda ne ukazuješ na moguće propuste roditelja i ne relativiziraš situaciju. Odluka da se dijete izbaci iz busa u koji si ga prvobitno primio je odluka koju ne bi donijela barem polovica djece od 10 godina. Strašno je tko sve prolazi za posao gdje je na dnevnoj bazi barem 100-200 ljudi tvoja odgovornost. Strašno je i da ''stručnjaci'' u upravi pišu ovakve debilizme za javnost.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
odjavljen

Krivi su roditelji, kriv je vozac i kriva je ona na informacijama kad je rekla majci da mala moze ic s tim busem, ne razumijem na koji nacin ljudi se shvate kak funkcioniraju prijevoznici, ako ti na karti pise Croatia Bus onda ides sa Croatia Bus-om. 99% ljudi je koristilo usluge autobusnih prijevoznika vise puta, pa vjerojatno bar jedan njezin roditelj, i bar donekle bi trebao kuziti kak stvari funkcioniraju.

Nisam pratio bas pricu, ali ako je i ona na informacijama rekla krivu informaciju (jer je to jedna od osnovnih stvari poznavat davatelje usluga) trebalo bi i njoj dat po prstima, a ne vozacu koji je tu lik u pozadini.

Sustav je zakazao, ne vozac. Al opet da izbacis dijete iz busa moras biti iskompleksiran.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 17:52 (Edge).
13 godina
Edge kaže...

Krivi su roditelji, kriv je vozac i kriva je ona na informacijama kad je rekla majci da mala moze ic s tim busem, ne razumijem na koji nacin ljudi se shvate kak funkcioniraju prijevoznici, ako ti na karti pise Croatia Bus onda ides sa Croatia Bus-om. 99% ljudi je koristilo usluge autobusnih prijevoznika vise puta, pa vjerojatno bar jedan njezin roditelj, i bar donekle bi trebao kuziti kak stvari funkcioniraju.

Nisam pratio bas pricu, ali ako je i ona na informacijama rekla krivu informaciju (jer je to jedna od osnovnih stvari poznavat davatelje usluga) trebalo bi i njoj dat po prstima, a ne vozacu koji je tu lik u pozadini.

Sustav je zakazao, ne vozac.

Prvo ti je vozač kriv, pa nije. Odluči se.

Vozač je lik u pozadini? Daj mi objasni kako je netko tko izbaci dijete na cestu, u priči o izbacivanju djeteta na cestu, lik u pozadini?

Tread softly because you tread on my dreams.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice