Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.048.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo kako će Mađari pokušati riješiti slučaj ilegalnih imigranata sa prostora Srbije.

http://www.portfolio.hu/en/economy/hungary_to_build_4-metre_high_175-kilometre_fence_on_serbian_border.29759.html

Što mislite hoće li ovo utjecati da se ti valovi jednostavno usmjere prema nama i rumunjima? Ako njima ovaj plan uspije.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 13:46 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
protjeran

Onda bi i mi trebali primjenit istu mjeru.. imamo dovljno problema i bez imigranata..

Long Live Freedom
17 godina

Svakako - zaista ne vidim vecih problema koje treba rjesavati. Podici ~1300 km zida na granici ne bi li se zastitila ta drzava blagostanja i visok standard treba sto prije postati referendumsko pitanje.

Kao sto je poznato, ne samo da je drzava prenapucena i nitko iz nje ne emigrira (tko bi to uopce to i htio?), vec i ima vrlo visok natalitet te zaista nema razloga da se zid sto prije ne pocne graditi....

15 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
The Black Iso kaže...

Onda bi i mi trebali primjenit istu mjeru.. imamo dovljno problema i bez imigranata..

Da, ali bi ga srušili sami Hrvati i prije nego bi bio izgrađen - da pobjegnu iz zemlje!

15 godina
neaktivan

Ma ne ali stvarno bi se trebali malo kulturno obogatiti jer društvo nam je monotono i previše homogeno. To će riješiti problem fašizacije hrvatskog društva koje se već previše povampirilo. A i kao što su gore neki rekli fali nam stanovništva pa zašto ih nebi sve primili iako nemamo posla da ih zaposlimo pa lijepo sve na socijalu jer nije bitna kvaliteta ljudi koje uvozimo nego kvantiteta, pa svi smo mi ljudi zar ne? Za šarenu Hrvatsku, za Hrvatsku svih nas! To je jedino rješenje!

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan
Terme Čatež - 21.Lipanj.2015

Dakle, Bayeriše Vagen aus Kracien je uslikan 21.Lipnja.2015. Ne znam da li se s retrovizora klatila neka "gastarbajterska bojna" ili gimnastičar (i nije me ni briga). Možda oboje. Uglavnom, kako nije bilo parkirnog mjesta odmah na šalteru za ulaznice - "unda si je ruođo napravijo misto odma' tu di se ulize. Da ne'b slučajno izgorijo duo bazena."

I onda čitam da su dva ustašoida razbila vjetrobransko staklo na autobusu Crvene Zvezde. Naravno, u tipično 'rvackom junaštvu - dok nikog nije bilo u autobusu. Da bi ih zatim uhvatili u bijegu natrag u NDH - na granici.

Kako biti pravi 'rvat i katol'k?

Ergo, s našim društvom se ne događa ništa. Ovo je naš - standard. Dupeglavci koji se, s križem u jednoj ruci i pivom u drugoj, mole za dobitak u kladari. Dovoljno je maknuti se jedva nekoliko kilometara od tri grada u kojima postoje univerziteti (Zagreb, Rijeka i Split) i - nailazimo na ovo. To je 'rvacka. To je naše društvo. To smo mi.

Obzirom kakvi smo - super nam je. Što se mene tiče, ova tema bi mogla i u trajni lock, jer je apsolutno suvišna. Sapienti sat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 10:06 (R2R).
17 godina
Re: Terme Čatež - 21.Lipanj.2015

Ne kužim što ti je tu čudno? Pa svi znaju da vlasnici bemvea smiju parkirati gdje god žele - na trotoaru, zelenoj površini, pješačkom prijelazu ili (zašto ne?) cesti. To je jednostavno pravo koje svaki rvat kupi u paketu s bembarom. I vrijedi unutar čitave RH, niti jedno mjesto nije izuzeto...

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 9:53 (Veliki Brat).
17 godina
neaktivan

U prazničnom duhu, malo lakih nota:

Moj nedovršivi popis predrasuda prema ljudima u odnosu na aute koje voze®:

1. BMW - tata takun ili tatin sin

2. BMW terenac - tata tajkun ili tatin sin - asshole multiplier  x broj oznake serije

3. BMW bijeli - asshole multiplier x 9000

4. Alfa, bilo koja - Ferrarist u duši, Fangio u duhu, pakšu na cesti, asshole multiplier za twin spark

5. Punto 1, ako ga vozi mulac - slično kao 4. samo bez love u džepu i iskustva u gumama, misli da je i Schumacher i Loeb i Ken Block, kad nakon pretjecanja po punoj crti zajaše bankinu, plače jer je to zapravo tatin auto i ovaj će ga ubiti, asshole multiplier za ćelostone gume na Oz felgama

6. Peugeot 206 - isto ko 5., samo je auto mamin (muški ne kupuju 206icu), asshole multiplier vrh za auspuh koji daje pffssssst "zvuk turbine"

7. Mercedes 190, naravno D - Di si bio '91? / Šta je uopšte bio '91? (oba na mješalici kraj Munchena), asshole multiplier - napravi eyecontact ili parkiraj na "njegovo" mjesto pa ćeš saznati

8. Calibra - neosiguran, neristriran, 8 cigića u njemu glume latinose, idu na more

9. Caddy - na svakom pješaku vidi šefovu facu i pokušava ga zgaziti jer on sad mora neke fakin brtve voziti, a mora do kladare jer će Atletico i Mallorca...

iddqd
17 godina
moderator

Jbš taj popis kad na njemu nemaš Golfa i Kadetta (imaš Calibru pa ti je donekle oprošteno). Update pls.

17 godina
Re: Terme Čatež - 21.Lipanj.2015
Veliki Brat kaže...

Ne kužim što ti je tu čudno? Pa svi znaju da vlasnici bemvea smiju parkirati gdje god žele - na trotoaru, zelenoj površini, pješačkom prijelazu ili (zašto ne?) cesti. To je jednostavno pravo koje svaki rvat kupi u paketu s bembarom. I vrijedi unutar čitave RH, niti jedno mjesto nije izuzeto...

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina

@ badmad, kategorije 2-3 fali važna kategorija, priležnice na lizing.

btw, kad se već spominje parkiranje. ... Vlaška/Martićeva, ne znam kako, ali uspjelo se i to iskorijeniti. Inače, to je bio 'parking' na kojem policija ne naplaćuje kazne (govori se o dobu prije parking pirata). Čini mi se da su upravo parking pirati, privatni džepovi, odgovor kako se to uspjelo... i pouka. Disciplina vozaća izvire iz dupeta (kao mjesta gdje se simbolički nalazi džep-novac) i kad ga po istom opališ, discliplinira se. (bez obzira koliko do tad bio baja/mačo/adezejac&espedejac.. šerif), jedino još tatini sineki to ne doživljavaju jer nije ih dotaklo 'dupeta'.

+ ono što nasty kaže.. jako manjkava kategorizacija..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 12:54 (ihush).
17 godina
neaktivan

Koja smo mi ludnica od države -  veličanje ratnog zločinca. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina

Jučer  na Pelješcu...likovi se nisu prestali okidad sa selfi štapom.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

Mene bi više iznenadilo suprotno ponašanje.

17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
boxer kaže...

Mene bi više iznenadilo suprotno ponašanje.

I to što kažeš, kod nas vrijedi drugačiji (ne)vrijednosni sistem koji se razlikuje od cijelog svijeta. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan

Nije kriv sistem, krivi su ljudi i njihov mentalitet a to političke stranke vješto koriste.

17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Nije kriv sistem, krivi su ljudi i njihov mentalitet a to političke stranke vješto koriste.

Pa i mislio sam na vrijednosni sistem među ljudima, ne sistem kao sistem. 

15 godina
neaktivan

Kad ljudi nemaju nekakvo zdravo zanimanje, hobi i slično onda se posvete glupostima ovog tipa kako si naveo. Vjerujem da su dobili po 10 maraka da urade ovo. Policija nije reagirala. Vidi se iz aviona da je konstruirano.

14 godina
torrente kaže...

Slavonci na moru ništa čudno, svakako i ja bi se tako slikao da mogu do Pelješca pa u Mali Ston na morske delicije.

15 godina
Tiby kaže...
torrente kaže...

Slavonci na moru ništa čudno, svakako i ja bi se tako slikao da mogu do Pelješca pa u Mali Ston na morske delicije.

95% sam siguran da se radi o stranicma i da je auto rentacarov.

Mislim da je stvarno 95% vozila sa DA registracijom od nekakog rentacara.

Malo više o tome

http://www.index.hr/vijesti/clanak/registracijski-el-dorado-u-daruvaru-uskoro-vise-registriranih-vozila-nego-stanovnika/762409.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 18:39 (ivan dragi).
15 godina
neaktivan
Tiby kaže...
torrente kaže...

Friday?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 19:47 (phoenix2003).
17 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...
The Black Iso kaže...

Da, ali bi ga srušili sami Hrvati i prije nego bi bio izgrađen - da pobjegnu iz zemlje!

mi ne bježimo na istok..
necemo valjda s konja na magarca...

Long Live Freedom
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 21:45 (The Black Iso).
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
phoenix2003 kaže...
The Black Iso kaže...

mi ne bježimo na istok..

Meni ovo tvoje zagovaranje ograde liči na "konačno rješenje". Zašto ti uvijek moraš da pokvariš zabavu?! Vidiš da se šalimo?!

11 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...
The Black Iso kaže...
phoenix2003 kaže...
The Black Iso kaže...

mi ne bježimo na istok..

Meni ovo tvoje zagovaranje ograde liči na "konačno rješenje". Zašto ti uvijek moraš da pokvariš zabavu?! Vidiš da se šalimo?!

Ma pusti ga. Meni su ovakvi postovi zabava. Znaš kako kod nas kažu za likove, koji nisu skontali da je priča zahebancija: "Prima se ko saučešće".

16 godina
17 godina
odjavljen

Baš smo maloprije u firmi komentirali...

Odmah mi se javio onaj poznati osjećaj kad na pola probavljena hrana mahnito želi napustiti tijelo na južni izlaz!

Freak Show Inc.
14 godina

Nagledao sam se svakve hrane za svakakve novce do sad, al' ovaj hamburger me oborio s nogu. I'm done...

16 godina

Evo frend napravio

17 godina
neaktivan

Sad će doći wyks i reći kako je nepristojno to komentirati jer je na (potencijalnom) gostu da sam odredi da li će uopće sjesti i naručit.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
AA-d00d kaže...

Sad će doći wyks i reći kako je nepristojno to komentirati jer je na (potencijalnom) gostu da sam odredi da li će uopće sjesti i naručit.

I imao bi pravo.

Ako je gost informiran, na njemu je da odredi jel zeli kupiti proizvod, a na prodavacu je da vidi hoce li mu se taj proizvod isplatiti.

Problem je vjerojatno sto ovaj hamburger dolazi na cjeniku pod "hamburger" te ljudi koji ga naruce niti ne znaju sto ce dobiti.

Moguce je cak da je ekipi ponestalo lepinja/burger peciva pa su se isli snac kako su mogli u tom trenutku, vidio sam slicne stvari vec.

Inace mi je nezamislivo da netko ovakav hamburger nudi za tu cijenu.

Btw. za zagrepcane/ke, probajte burger u Don Don-u za 35 kuna. Vrlo vjerojatno najbolji burger kojeg sam ikada jeo.

- Psiho246
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice