Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.074.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Svi smo mi bili pioniri!

17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
mario.L_hr kaže...

autolustracija?

iddqd
15 godina
badmad kaže...

autolustracija?

A vrag će ga znati. Pitanje je samo zašto je do sada Manolić šutio?

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
Strahoslav Trta kaže...

"ebeš nacionalni park.

Kakve koristi imamo od njega ?

Da vidis i dozivis nesto sto nemozes svagdje vidjeti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 22:45 (spaljeni).
14 godina
protjeran
spaljeni kaže...
Da vidis i dozivis nesto sto nemozes svagdje vidjeti..

Ma, ono je bilo napisano u nekakvoj ljutnji, bijesu što naše nesposobne političke glavešine nisu u stanju iskoristiti 2% mozga da bi nam poboljšali financije. imamo toliko prirodnih ljepota a od njih naplatimo nekih desetak posto njihove vrijednosti.

Ironija na Brijune je bila primjerena, jer ako ne znaš iskoristiti brijunske prirodne ljepote za privlačenje bogatih turista onda ne znam što imaš ponuditi i srednjoj klasi zapadnih turista.

Što se tiče kockarnica i velikih prihoda od njih, to stoji, i svaka razvijena zemlja ih ima i debelo ubire poreze od njih.

No, sigurno ne ih instalirati u Nacionalnim parkovima nego na za to primjerenijim mjestima ali da tim bogatašima sa zapada i more bude blizu.

To nema ni Vegas izgrađen na prip*zdini.

Navik zivi tko krade posteno
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 23:23 (Strahoslav Trta).
17 godina
Strahoslav Trta kaže...
spaljeni kaže...
Da vidis i dozivis nesto sto nemozes svagdje vidjeti..

Ma, ono je bilo napisano u nekakvoj ljutnji, bijesu što naše nesposobne političke glavešine nisu u stanju iskoristiti 2% mozga da bi nam poboljšali financije. imamo toliko prirodnih ljepota a od njih naplatimo nekih desetak posto njihove vrijednosti.

Ironija na Brijune je bila primjerena, jer ako ne znaš iskoristiti brijunske prirodne ljepote za privlačenje bogatih turista onda ne znam što imaš ponuditi i srednjoj klasi zapadnih turista.

Što se tiče kockarnica i velikih prihoda od njih, to stoji, i svaka razvijena zemlja ih ima i debelo ubire poreze od njih.

No, sigurno ne ih instalirati u Nacionalnim parkovima nego na za to primjerenijim mjestima ali da tim bogatašima sa zapada i more bude blizu.

To nema ni Vegas izgrađen na prip*zdini.

Pa eto ti tipa Liberland slučaja. Dakle čovjek je čak došao na dobru ideju, koliko sam shvatio čak su se spominjali i investitori. No naravno balkanske seljačine će radije osigurati da tamo ostane močvarno tlo za rasplod komaraca nego da se nešto proba napravit, pa čak i ako nije u vlasništvu RH ili Srbije, donjelo bi nam masu profita, gostiju i turizma na to najjadnije područje obje države.

Balkan će uvijek ostati balkan...

17 godina
protjeran

fascinantno mi je kako se masu ljudi zapalilo za tu glupost od liberlanda.. ali ono stvarno.

Long Live Freedom
15 godina
neaktivan

vidim neki i dalje briju da je ovo forum portala dnevno.haer.

17 godina

Molio bih forumaše da prestanu stavljati linkove na dugačke videe bez ikakvog objašnjenja, pa čak i sa objašnjenjem. Ovo je forum za RASPRAVE, pa stoga uobličite svoja razmišljanja u nekakav smisleni dulji ili kraći post (ovo drugo je bolje) i sami se potrudite objasniti što vam je na umu. 

NITKO ne gleda dugačke videe niti mu se da istraživati što je to neki forumaš mislio kada je postao link na takav video.

14 godina
protjeran

U suštini, ovo je Topic gdje se raspravlja o temama koje se tiču "našeg" društva što je opet širok pojam.

Je li "razgovor" o našem društvu tema o partizanima i ustašama ?! I to je je diskutabilno.

Tu se piše i o Americi, Džihadu, ratovima koji se ne tiču "našeg društva, pa opet prolaze.

Molio bih da se daju smjernice o čemu se u ovoj temi uopće smije pisati ?!

Navik zivi tko krade posteno
12 godina

ma smije se raspravljati o svemu, dok je rasprava u granicama normale

...osim rasprave o titu, tito pouzdano zaključava temu

16 godina
picajzla0707 kaže...

Što nam to govori ? Da je još uvijek važnija i veća ličnost od ovih tzv. današnjih vođa

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
17 godina
loky4i4 kaže...
picajzla0707 kaže...

Što nam to govori ? Da je još uvijek važnija i veća ličnost od ovih tzv. današnjih vođa

- ne, nego da bugovi modovi spriječavaju pokolj virtualnih veličina.. zapravo samo pokušavaju, jer uspjeti ne mogu.

btw, trigger je i hićo kao još par riječi.

..  o veličinama povjesnim: pokušaj prebrojati u temi riječ tito ili karačmarko&zokica, po toj (pogrešnoj) logici, on/oni im nije ni do koljena. Današnji vrtni patuljci (nisu ni od koga veći, ali su aktivni dok se od onih par pokojnih zagoraca samo biste prenose) i vilenjaci, orašarska vampirela, šatoraši.. x-puta više u textovima. Jedino što je njihova slava warholovski kratka, tko se sjeća likova (ne iz povijesti, nego karikaturnih..) kao Yubitoa, Škegro, književnica Faranhejt.. pa čak i Gotovina, Lino Č., itd.. dali će aktualni likovi uskoro biti zaboravljeni? ... nadam se. Tad ćemo se vratiti pravim triggerima kao Tito&Hićo..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 11:18 (ihush).
15 godina
neaktivan

Je samo meni čudna ova prašina koja se je digla oko oskara znanja? Čak niti dosad nisam niti čuo za to. Ako je Nacional točan izvor to se dodjeljuje onima koji su već osvojili prva mjesta na državnim ili prva tri na međunarodnim natjecanjima pa mi se to nekako čini redundantno. 

Ili nešto propuštam?

3 Od prije znam za tu nagradu.
22 Prvi put čujem.
ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina

https://vimeo.com/128373915 pogledajte na 4:00 broj poginulih u jugoslaviji, a kod nas još uvijek ima pun k**ac onih koji velicaju nacizam,ustaštvo

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 19:03 (loky4i4).
12 godina

Ne znam zašto se uvijek nadju prozvani komentirati ustaše i partizane ljudi koji s tim dobom, da ne kažem zločinima, nemaju veze. Meni je jedan dida bija partizan, jedan ustaša, potonji je proša golgotu i nikad nijednom riječju nije spominja tu povijest. O Titu ne bih, postoje na npr. Njemačkoj tv razne emisije koji je on zločinac bio i da je na 10 mjestu najvećih zločinaca od diktatora modernog svijeta, a drugi je par postola što su "našu" povijest pisali pobjednici, kako i svugdje na svijetu.

I za kraj trebamo se okrenuti budućnosti jer će nas pojest hijene sa zapada i vampiri sa istoka.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
16 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...

Ne znam zašto se uvijek nadju prozvani komentirati ustaše i partizane ljudi koji s tim dobom, da ne kažem zločinima, nemaju veze. Meni je jedan dida bija partizan, jedan ustaša, potonji je proša golgotu i nikad nijednom riječju nije spominja tu povijest. O Titu ne bih, postoje na npr. Njemačkoj tv razne emisije koji je on zločinac bio i da je na 10 mjestu najvećih zločinaca od diktatora modernog svijeta, a drugi je par postola što su "našu" povijest pisali pobjednici, kako i svugdje na svijetu.

I za kraj trebamo se okrenuti budućnosti jer će nas pojest hijene sa zapada i vampiri sa istoka.

Povijest uvijek pišu pobjednici.

Zašto onda uopće spominješ Tita?

Koje su to tv emisije? Imam pun klinac njemačkih kanala, a još nigdje nisam čuo ni vidio da itko drugi smatra zločincem osim povijesnih revizionista ala Karačmarko, Banac i slični.

BTW, znaš li da su primjerice u Francuskoj na kraju WWII sami Francuzi pobili između 150 i 200 tisuća kolaboracionista? I nikome ne pada na pamet uopće pričati o njima?

Zato jer su bili izdajnici svog naroda.

U Francuskoj, zemlji koja je ''izmislla'' modernu demokraciju?

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 23:41 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Kako to da na sahranu jednog zločinca dođe 31 predsjednik države, 22 premijera i 47 ministara vanjskih poslova?

12 godina
kizo2703 kaže...
mrki_tua kaže...

Povijest uvijek pišu pobjednici.

Zašto onda uopće spominješ Tita?

Koje su to tv emisije? Imam pun klinac njemačkih kanala, a još nigdje nisam čuo ni vidio da itko drugi smatra zločincem osim povijesnih revizionista ala Karačmarko, Banac i slični.

BTW, znaš li da su primjerice u Francuskoj na kraju WWII sami Francuzi pobili između 150 i 200 tisuća kolaboracionista? I nikome ne pada na pamet veličati ih.

U Francuskoj, zemlji koja je ''izmislla'' modernu demokraciju?

Dakle Tito iz Kumrovca je od bravara došao do obrazovanog gospodina koji govori hrvatski kao rom sa Dubrave? Lakrdija.

Francuzi i demokracija? Kolonije?

Bilo je na Spiegel TV.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
12 godina
phoenix2003 kaže...

Kako to da na sahranu jednog zločinca dođe 31 predsjednik države, 22 premijera i 47 ministara vanjskih poslova?

Glupost, da je Hitler dobio rat došlo bi mu na sprovod 100 premijera, 100 predsjednika i 500 ministara.

16 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...

Dakle Tito iz Kumrovca je od bravara došao do obrazovanog gospodina koji govori hrvatski kao rom sa Dubrave? Lakrdija.

Lakrdija? Kaj, sad ćeš još reći da je bil mali zeleni?! Daj se ohladi.

mrki_tua kaže...

Bilo je na Spiegel TV.

Kolonije je imala i većina europskih država u to vrijeme. To nije argument, nego izmotavanje.

Bilo je puno toga na Spiegel TV-u kaj se kasnije pokazalo kao flop.

mrki_tua kaže...

Glupost, da je Hitler dobio rat došlo bi mu na sprovod 100 premijera, 100 predsjednika i 500 ministara.

Hitler nikad nije ni mogao dobiti rat, samo da znaš.

Malo bolje učit povijest. Više koristi je od toga nego od pisanja gluposti po forumima!

Alo, sad je dosta, Hićo je granica koju se ne prelazi!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 23:56 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...
phoenix2003 kaže...

ts ts ts

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...
phoenix2003 kaže...

Kako glupost? Postoje pisani i foto i video zapisi tko se sve pojavio na njegovoj sahrani.

12 godina
kizo2703 kaže...
mrki_tua kaže...

Lakrdija? Kaj, sad ćeš još reći da je bil mali zeleni?! Daj se ohladi.

mrki_tua kaže...

Bilo je na Spiegel TV.

Kolonije je imala i većina europskih država u to vrijeme. To nije argument, nego izmotavanje.

Bilo je puno toga na Spiegel TV-u kaj se kasnije pokazalo kao flop.

mrki_tua kaže...

Hitler nikad nije ni mogao dobiti rat, samo da znaš.

Malo bolje učit povijest. Više koristi je od toga nego od pisanja gluposti po forumima!

Alo, sad je dosta, Hićo je granica koju se ne prelazi!

Kako to nije? Opet floskuke pobjednika. Uostalom nije tema ovog.

Koje su to većine imale kolonije? Tri najbogatije zemlje. Sad bi mogao i o SAD-u, kolijevci demokracije koja je u cijeloj svojoj povijesti u ratu, mislim da nisu par godina bili. A nemam snage za tipkat o ovome, iznesem činjenicu pa ne valja Spiegel TV. Laku noć.

12 godina
phoenix2003 kaže...
mrki_tua kaže...
phoenix2003 kaže...

Kako glupost? Postoje pisani i foto i video zapisi tko se sve pojavio na njegovoj sahrani.

U trenutku smrti nisu se znale sve činjenice, primjera je na 1000, Gadaffi, Hussein itd. Dok su bili u naponu svi su ih volili, svi veliki demokrati pa i Mesić, a umrli su ka zadnja stoka. Sve je u životu stvar momenta, da je Tito poživio još koju godinu možda bi se proveo kao ova dva spomenuta.

15 godina
neaktivan

Na tvoju žalost i žalost drugih ispranih mozgova, nije. Otišao je kao pravi jebač!

16 godina
neaktivan
mrki_tua kaže...

Uostalom nije tema ovog.

Koje su to većine imale kolonije? Tri najbogatije zemlje. Sad bi mogao i o SAD-u, kolijevci demokracije koja je u cijeloj svojoj povijesti u ratu, mislim da nisu par godina bili. A nemam snage za tipkat o ovome, iznesem činjenicu pa ne valja Spiegel TV. Laku noć.

A koja je tema?!

Portugal, Španjolska, Italija, Francuska, Belgija, Britanija, Nizozemska, Njemačka, Danska ... - sve su imale kolonije.

Pametno, samo ti odi spat, prošla je ponoć.

12 godina
kizo2703 kaže...
mrki_tua kaže...

Uostalom nije tema ovog.

A koja je tema?!

Portugal, Španjolska, Italija, Francuska, Belgija, Britanija, Nizozemska, Njemačka, Danska ... - sve su imale kolonije.

Pametno, samo ti odi spat, prošla je ponoć.

Tema je kuda ide ovo društvo, a ja sam htio da se usmjeri na budućnost, a ne na prošlost, pogotovo ne na tamnu prošlost jedne tvorevine u kojoj su Hrvati bili podredjeni, a koju su mnogi podobni partijaši smatrali državom. A bila je robija.

17 godina

Znate o cemu nismo odavno: o WWII, Hitleru i Titu, partizanima i ustasama. Amo malo o tome. Drago, pocela je sezona usranih krastavaca. Posalji nas na godisnji.

Rvat katolik!
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Znate o cemu nismo odavno: o WWII, Hitleru i Titu, partizanima i ustasama. Amo malo o tome.

http://webcafe.net.hr/forwarduse/overkloking/inner.html?select=201505190062503

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 8:36 (DrNasty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice