Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.075.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
ElektričnaOvca kaže...

Već je prije par mjeseci bila vijest da je ušla u politiku i da želi u sabor :)
Gledaj ovako ona bude možda manja k**va od ostalih :D

15 godina
neaktivan

...ili je gradska skupština zvanično postala javna kuća?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 21:27 (phoenix2003).
17 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...

Još jedna rečenica iz koje se može prilično toga izvući....

Prijateljski i dobronamjerno te savjetujem da odeš kod dobrog psihologa jer u budućnosti postoji opasnost da završiš kod psihijatra. Inače imao bih, osim samopouzdanja, još štošta da napišem ali mislim da to ovdje ne bi bilo fer sa moje strane.

napiši slobodno..

formula1live kaže...

Stvarno?! Da li odrasla osoba može napisati takav post?  Nakon što HDZ pobjedi ti ćeš doći ovdje napisati post njemu da je stranka za koju si glasao pobjedila? I daj mi neki logičan zaključak na temelju kojeg si ti zaključio da on neće isto tako glasati za HDZ? Daj te fore, isto kao i tvoje facebook dokaze odi prodavati na 24sata ili index.hr. Ne mogu vjerovati da bi odrasla inteligentna osoba napisala nešto takvoga.

Da i on glasa za nekoga drugoga, daj mi reci koju koristi ćeš ti imati s tim postom da je stranka za koju si glasao pobjedila? I već kad si takav domoljub, daj mi reci kako možeš podržati stranku u kojoj sjede isti ljudi koji su podržavali Sanadera, kleli se u njega, stavili ruku u vatru za njega, na istim pozicijama i sad isto govore za Karamarka? Nisi valjda toliko naivan da vjeruješ da nitko od njih ništa nije znao za razne malverzacije koje je dotični radio? Kako možeš u istu rečenicu staviti glasanje za stranku koja je optužena kao kriminalna organizacija i domoljub?

Da doć ću mu/vam pokazat kako hrvatski narod razmislja i da ste vi sa stavovima manjina.. I bit će mi bolje bez kukurikavaca..

Edge kaže...

Nebitno jel su odlucili ili ne, ali dijaspora opcenito krivo zaokruzuje na listicu, ako Hrvati koji zive u Hrv. imaju omjer izmedju dviju stranaka 45:55, a u dijaspori 95:5, znaci da nemaju pravu predodzbu o zivotu u Hrvatskoj i tu nesto ne stima.

Uostalom fucka se dijaspori kad ne kradu njih jer placaju porez drugoj drzavi ionak.

Takodjer me fascinira kad celni covjek stranke s bagrom koja je jos uvijek na celu HDZ-a opeljesi narod, i zbog tog celni covjek zavrsi iza resetaka, a logicno je su neki suradnici sve vise manje znali, da takva stranka opet ima tolko glasova.

Za mene takvi imaju propuh, ali to sam samo ja.

Nije ni cudo da smo siromasna zemlja kad HDZ ko i Bandic moze krast neograniceno, podijele 10000 kemijskih olovki i opet dobe izbore. 

Možda zato jer ih je sdp potpuno ignorirao ?
A onaj bih sdp radi sve kontra Hrvata..
I jos kakve si prije izjave mogao cuti od ljevicara..
Danas su i zoki i josipovič shvatili i bolje se ponasaju prema bih hrvatima..

DrNasty kaže...

A gdje si bio devedesprve, ha?

...

Edge kaže...

U Njemacku iso po marke za mercedesa. 

...

ElektričnaOvca kaže...

Izgleda da imamo istog provajdera, deder javi ovdje kad ti dođe da znam i ja.

izgleda da je glupost prijelazna..

KIKI3ooo kaže...

al ne vidite da je čovjek bolestan? ovo je žalosno čitat, više nije ni smješno ni zabavno

samo ti vrijeđaj.. da sam ja to napisao dobio bi karton..

phoenix2003 kaže...

Ne uklapa mi se u profil. Mislim da nije ni bio rođen.

bez brige.. itekako sam bio rođen.. ne procjenjujes dobro za jednog policajca filozofa..

Strahoslav Trta kaže...

Da, po zadnjih par postova zaključih slično.

Mentalno je negdje na razini sedamnaestogodišnjaka, a ja se u tim stvarima rijetko prevarim.

To o čemu mladić piše je samo životno neiskustvo i svi vi svojim TD samo uništavate čovjeku njegovo "ogromno" samopouzdanje.

evo totalno ste mi unistili samopouzdanje..

ElektričnaOvca kaže...

Friday nema internet, ljudi imaju slobodu govora, ti nemaš velika slova za početak rečenice,... Čudna su ovo vremena, shvaćam tvoju zbunjenost.

i ja tvoju glupost.

Evo kako u americi poštuju veterane !

Long Live Freedom
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 22:12 (The Black Iso).
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
phoenix2003 kaže...

Još jedna rečenica iz koje se može prilično toga izvući....

Prijateljski i dobronamjerno te savjetujem da odeš kod dobrog psihologa jer u budućnosti postoji opasnost da završiš kod psihijatra. Inače imao bih, osim samopouzdanja, još štošta da napišem ali mislim da to ovdje ne bi bilo fer sa moje strane.

napiši slobodno..

Freud je bio u pravu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 22:45 (phoenix2003).
15 godina

Iskreno ja ne kužim ovo lupanje qrtzem u čelo i mlaćenje po praznoj slami. Ova tema je gotova, izvrnuli smo ju sa svih strana, svatko je zauzeo svoj stav i sumnjam da će ga promijeniti iz bilo kojeg razloga. Ajmo se prebaciti na nešto drugo, postaje zamorno.

Evo jedne zanimljive teme. Izgleda da Sanaderov počak vrijedi i za druge. 4 dana nakon što je dobio novi mandat daje ostavku ali ne neopozivu već do izbora novog predsjednika. Hoće li prije završiti u zatvoru ili dobiti nasljednika?

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
The Black Iso kaže...

napiši slobodno..

Freud je bio u pravu!

Rekoh da mi liči na sindrom kronične nejebice...

The Black Iso kaže...
Friday kaže...

Ne radi mi internet sad...

Jer nemožeš naći dokaz jer je to laž.

GIF

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
mario.L_hr kaže...

Iskreno ja ne kužim ovo lupanje qrtzem u čelo i mlaćenje po praznoj slami. Ova tema je gotova, izvrnuli smo ju sa svih strana, svatko je zauzeo svoj stav i sumnjam da će ga promijeniti iz bilo kojeg razloga. Ajmo se prebaciti na nešto drugo, postaje zamorno.

Evo jedne zanimljive teme. Izgleda da Sanaderov počak vrijedi i za druge. 4 dana nakon što je dobio novi mandat daje ostavku ali ne neopozivu već do izbora novog predsjednika. Hoće li prije završiti u zatvoru ili dobiti nasljednika?

+1

U konačnici ispada nebitno, teško mi je vjerovati da je Blatter izgradio organizaciju sa par stotina poštenjačina i desetak korumpiranih grabežljivaca. Mislim da je tu sve trulo od dna do vrha.

Neki, mahom američki, sportovi i nogomet su otišli u neku kompletnu paralelnu stvarnost. Ja bih rado prokomentirao nogomet općenito, pogotovo kod nas, iz socioekonomske perspektive. Ispravite me ako sam nešto krivo shvatio, al stekao sam dojam da prosječan balvan u našoj prčijskoj prvoj ligi šije u primanjima nekog nimalo prosječnog kirurga, recimo.

Iako mi je to smiješno i na razini puno jačih liga, kužim mehanizam i uzroke, no nije mi baš jasno kako to funkcionira kod nas gdje prosjek gledanosti prvoligaške utakmice izgleda ovako. Poput onog vica o ocu koji sinu objašnjava negativne brojeve, uskoro bi moglo biti da na tekmu treba doći 5 ljudi da bi stadion bio prazan. Ako već primjenjujemo ''pravila'' neoliberalnog kapitalizma, prosječni balvan u prvoj ligi hnl-a bi trebao stajati ispred burze i čitati oglase za sezonske poslove, al čini mi se da to baš i nije tako. Ono, what sorcery is this?

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
mario.L_hr kaže...

Kaj se tiče tih FIFA ili UEFA zavrzlama, i to se sve može stavit pod intresnu/sve se vrti oko love nogometnu mafiju kaj drugo.To je klasičan rat intresnih klanova, hebiga Ameri+poslušnici teško gutaju činjenicu da su Rusi dobili organizaciju SP u nogometu 2018 godine.

Eto ovo dole je fakat nezgodna novost, dakle ko hoče bučnut noge u Jarunu, hm ove godine voda baš i nije propisno čista.Sad je Bandič na potezu, dakle prvo idemo popit koju čašu Jarunske vode a dalje je lako.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prvi-put-u-povijesti-dijelovi-jaruna-zabranjeni-za-kupanje-zbog-oneciscenja/823454.aspx

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
17 godina

John Oliver. Legenda.

Prvi dio s Blatterom je jos bolji, prije nego ga je FBI poceo istrazivati, uoci svjetskog u Brazilu.

- Psiho246
14 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

Da doć ću mu/vam pokazat kako hrvatski narod razmislja i da ste vi sa stavovima manjina.. I bit će mi bolje bez kukurikavaca..

Vidim da ti to još nitko nije rekao, a prekomplicirano ti je da sam zaključiš, ali na svakim izborima se pokaže kako narod razmišlja, zato jesu demokratski izbori

Nego daj ti meni reci, kako  znaš da nitko od članova s kojima raspravljaš neće glasati za HDZ? Kako znaš da ja neću glasati za HDZ? Kako znaš da ja svojim glasom nisam omogućio hdzu i sanaderu da opljačkaju Hrvatsku? Da li si siguran da ja nisam član HDZ-a?

17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

U konačnici ispada nebitno, teško mi je vjerovati da je Blatter izgradio organizaciju sa par stotina poštenjačina i desetak korumpiranih grabežljivaca. Mislim da je tu sve trulo od dna do vrha.

Neki, mahom američki, sportovi i nogomet su otišli u neku kompletnu paralelnu stvarnost. Ja bih rado prokomentirao nogomet općenito, pogotovo kod nas, iz socioekonomske perspektive. Ispravite me ako sam nešto krivo shvatio, al stekao sam dojam da prosječan balvan u našoj prčijskoj prvoj ligi šije u primanjima nekog nimalo prosječnog kirurga, recimo.

Iako mi je to smiješno i na razini puno jačih liga, kužim mehanizam i uzroke, no nije mi baš jasno kako to funkcionira kod nas gdje prosjek gledanosti prvoligaške utakmice izgleda ovako. Poput onog vica o ocu koji sinu objašnjava negativne brojeve, uskoro bi moglo biti da na tekmu treba doći 5 ljudi da bi stadion bio prazan. Ako već primjenjujemo ''pravila'' neoliberalnog kapitalizma, prosječni balvan u prvoj ligi hnl-a bi trebao stajati ispred burze i čitati oglase za sezonske poslove, al čini mi se da to baš i nije tako. Ono, what sorcery is this?

Ispravljam te, u krivu si. Ako izuzmeš ove bogatije i stabilne klubove (Dinamo i Rijeka) ostali igrači ne zarađuju bog zna šta. Tu je izuzetak vjerojatno Hajduk (ali koliko oni od toga što im je ugovoreno i dobiju na kraju je pitanje, a i nisu neke plaće kod njih trenutno) koji bi se igrao s velikima, ali ne može pa troše više nego zarade, pa onda ne plate što su obećali i sl. I možda još neki klub tipa Zagreb koji imaju slične gazde koji se vole dokazivati, a na kraju sezone ne plate pola što su ugovorili.

Što se tiće gledanosti kad se s nekim uspoređuješ bilo bi puno bolje da se uspoređuješ u odnosu na kontekst. Pa recimo kad bi se uspoređivali s Njmačkom kao najgledanijom ligom oni imaju gledanost od 43000 ljudi, ali na 80 milijuna stanovnika, odnosno imaju nekih 20-tak puta više stanovnika nego mi. Pa kad to staviš u kontekst s našom prosjećnom gledanošću dobiješ da imamo bolju posjećenost od njih. Druga stvar, još bitnija od samo broja stanovništva je broj stanovništva koji gravitira nekom klubu. 

Bayernu u neposrednom okruženju gravitira 6 milijuna ljudi. Dortmundu 5 milijuna. Svaki od klubova 1 lige njemačke ima navijačku bazu od 5-6 milijuna ljudi na sat vremena vožnje. Kod nas osim Dinama, Hajduka, Rijeka, Osijeka ostali klubovi nemaju nikakvu navijačku bazu. Tko navija za Split, Lokomotivu, Zagreb? Pa čak i Istra, Slaven, Zadar u svojim gradovima imaju više navijaća recimo Dinama i Hajduka nego svojih. Što je posljedica bivše Jugoslavije, odnosno ondašnje lige.

Tako da je prosjek posjeta naših klubova u sasvim normalnom srazmjeru s brojem stanovništva, a ako uzmemo u obzir ekonomsku situaciju i pomanjkanje lokalpatriotizma što se tiće klubova još smo i dobri.

Iznimka svemu ovom je Dinamo, koji bi trebao imat prosjek 10.000 ljudi na utakmici. No nema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 10:55 (BlackDog22).
17 godina
The Black Iso kaže...

Konačno se oko nečega možemo složiti - mi sa stavovima očito jesmo manjina, dok većina glasa po stranačkom ključu, ne samo bez stava, već i bez mozga, smisla ili logike...

Gledam te!
17 godina
odjavljen
Freak Show Inc.
17 godina
Psiho246 kaže...

John Oliver. Legenda.

Prvi dio s Blatterom je jos bolji, prije nego ga je FBI poceo istrazivati, uoci svjetskog u Brazilu.

-kad će epizoda s pivom? (mora popiti bud lajt..) zapravo je pogodio (nije to pogađanje nego razum), nakon reakcije sponzora, Blatter odlazi....

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Friday kaže...

Ako želiš reći da je RH izvršila agresiju na BiH, fulao si cijeli fazon. 

Battlelog: [deda] lubosaur
17 godina
odjavljen
eevek kaže...

Ako želiš reći da je RH izvršila agresiju na BiH, fulao si cijeli fazon. 

Spreman sam živjeti s tim bremenom...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Stvar je u tome da Hrvatska (u vrijeme Tuđmana i HDZ-ovih Vlada) nikada nije imala iskrenu politiku u BIH. Ako su mislili zaštiti Hrvate u BiH mogli su to učiniti na drugi način a ne obećavati nemoguće. Mislim da su pogrešno procijenili i da su mislili veoma lako dobiti teritorij. Cijenu toga glavom su platili uglavnom Hrvati u srednjoj Bosni. I dan danas dobijem proljev kad čujem neka obećanja koja se lome naravno preko leđa Hrvata u srednjoj Bosni. Mislite li da je lud čovjek koji će u srednjoj Bosni ostaviti 120 duluma obradive zemlje, nekoliko grla stoke i šta sve ne drugo radi duluma kamena u Škutoriji gdje uspjevaju samo Poskoci??? Jeste li vidjeli poslovni uspjeh općina Kakanj, Vitez, Žepče, Kreševo.....? Tko je ovdje lud?!

14 godina
protjeran

Ovo je strašno;

Srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu.

Obavezno pogledati

Navik zivi tko krade posteno
17 godina
Strahoslav Trta kaže...

Ovo je strašno;

Srpski policajac naplaćuje Amerikancu kaznu.

Obavezno pogledati

Je malo zalosno da 3 policajca jedva uspiju srociti cijelu recenicu, ali i taj vozac je teski smrad. Prvo pokusa navuci policajca koji ga jedva razumije na mito, pa onda konstantno on i njegovo sugavo drustvo pokusavaju isprovocirati incident. Da netko od nas u US pokusa platiti pola kazne dolarima a ostatak markama, kunama ili dinarima mumljajuci na bosanskom/srbskom/hrvatskom kako ne razumijemo u prvih 5 minuta bi nas izvukli kroz prozor pa vezane i pretucene bacili u celiju. On nije hio potpisati dokument jer je vidio da na njemu pise 5000 sto je vjerovatno puni iznos kazne ali ukoliko se plati unutar 7 dana placa pola tog iznosa 2500. Ovdje su me vise iziritirali usrani americki hipsteri vec ti jadni policajci. ., da je htio covjek mito uzeo bi 20 eura na cevape i pustio bi ga umjesto da se s njim nateze. . .

S obzirom da nasi carinici koji svaki dan rade s stranicma ne znaju vise od 10 napamet naucenih recenica dobro je ovo i ispalo. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
14 godina
14 godina

@mozar15 dokaz da treba što prije uteći van

Dokaz da pravna država ne funkcionira ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 22:44 (ContoNick).
12 godina
protjeran

...Nazi selo Jamel, Njemacka... gradic malo dalje podruznica NPD-a, u dvoristu rostilj a na rostilju izrezbareno "Happy Holocaust"....

17 godina

Jel se ovo što mi imamo zaista može nazvati društvom?

Po meni ovo je hrpa pojedinaca koji gledaju isključivo vlastite interese. Ti pojedinci su kod nas okupljeni u dvje skupine, zna se koje... Od toga se nismo makli 25 godina, a i nećemo...

Meni je samo žao one manjine normalnih i poštenih ljudi koji moraju raditi za ove iz prve dvije skupine koje sam naveo. Sramota je to što se radi, no tak je kak je... Teško da će se išta uskoro promijeniti jer većina ima takav seljoberski mentalitet.

Ja evo završavam faks za koji tjedan, i pojma nemam da ostajem tu ili idem radit van, iskreno ne znam ni gdje otići van jer nemam nikoga vani, a nemam još ni radnog iskustva (a ovdje ću raditi vjerojatno za 1600kn prve godine, a kasnie možda za 4-5-6 tisuća i kako od toga onda pristojno živjeti?)...  Žao mi je ulagat svoj trud, rad i vrijeme da bi financirao one prve spomenute 2 skupine i vraćao njihove kredite, jer porez u ovoj državi služi isključivo tome. Ja nisam primjetio da smo mi kao društvo išta dobili natrag od tog plaćanja jednog od najvećih poreza u europi... Oko 50% onog što zaradite dajete "državi", državi pod navodnicima jer da to stvarno ide državi vidjeli bi kak se taj novac vraća u društvo.

Znam da vani nije med i mlijeko, no mislim da je puno poštenije nego ovdje, meni je to dovoljno za prvu ruku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 11:35 (lllnuclearlll).
17 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...

Po meni ovo je hrpa pojedinaca koji gledaju isključivo vlastite interese. Ti pojedinci su kod nas okupljeni u dvje skupine, zna se koje... Od toga se nismo makli 25 godina, a i nećemo...

Meni je samo žao one manjine normalnih i poštenih ljudi koji moraju raditi za ove iz prve dvije skupine koje sam naveo. Sramota je to što se radi, no tak je kak je... Teško da će se išta uskoro promijeniti jer većina ima takav seljoberski mentalitet.

Ja evo završavam faks za koji tjedan, i pojma nemam da ostajem tu ili idem radit van, iskreno ne znam ni gdje otići van jer nemam nikoga vani, a nemam još ni radnog iskustva (a ovdje ću raditi vjerojatno za 1600kn prve godine, a kasnie možda za 4-5-6 tisuća i kako od toga onda pristojno živjeti?)...  Žao mi je ulagat svoj trud, rad i vrijeme da bi financirao one prve spomenute 2 skupine i vraćao njihove kredite, jer porez u ovoj državi služi isključivo tome. Ja nisam primjetio da smo mi kao društvo išta dobili natrag od tog plaćanja jednog od najvećih poreza u europi... Oko 50% onog što zaradite dajete "državi", državi pod navodnicima jer da to stvarno ide državi vidjeli bi kak se taj novac vraća u društvo.

Znam da vani nije med i mlijeko, no mislim da je puno poštenije nego ovdje, meni je to dovoljno za prvu ruku.

radit ćeš za 2400 kn - po novom.

inače slažem se, porezi trebaju biti malo to jest netreba ih ni bit.

ali s time nestaje socijalna država nego se svako brine o sebi pa to mnogima ne odgovara...

Long Live Freedom
15 godina
neaktivan

Nije mi jasno zbog čega Hrvatska ne prodaje zemlju u državnom vlasništvu na obali. Naravno, ne može se svuda ni graditi ali tamo gdje može mogu se urediti parcele, uvesti npr. pravo preče kupnje ili neke druge povlastice ili uvjete i prodati zemlju. Zemlju ne može nitko odnjeti. Prodaja bi donjela ogroman novac a potakla i potrošnju jer nitko ne može ciglu i beton donjeti sa sobom nego bi je morao kupiti kod lokalnih prodavača. Osim toga tu su i troškovi "papirologije" (dozvole, priključci komunalija itd.).

Kako su svi kapaciteti u sezoni popunjeni, sumnjam da bi ostao i jedan neprodan plac bez obzira na ponudu.

16 godina
lllnuclearlll kaže...

Ja evo završavam faks za koji tjedan, i pojma nemam da ostajem tu ili idem radit van, iskreno ne znam ni gdje otići van jer nemam nikoga vani, a nemam još ni radnog iskustva .

Zemlje u kojima su Hrvati dobro prihvaćeni su Njemačka i Irska iz EU,  te J.Amerika i Australija u svijetu. Tu ima i naših hrvatskih zajednica pa se možeš snaći (pripremiti teren online). Bitno je da imaš faks i volje, iskustvo će doći. A vezano za tvoju dilemu, otići ili ostati, gle, možeš se vratiti bilo kad. Ovde se neće ništa promjenit, u najoptimističnijem/SF/Fantasy scenariju, narednih 20 god. Obitelj će te čekati, prijatelji isto tako. Nemaš što izgubiti.

http://social.xfire.com/users/kiki3000
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 18:45 (KIKI3ooo).
17 godina
lllnuclearlll kaže...

preprouka, odguslaj godinu dana za tih bogeckih 1600-2400kn, cisto da imas kaj napisati u zivotopis i put pod noge.

faks je vani dobro imati, ali ne znaci bas previse bez iskustva

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...

Nije mi jasno zbog čega Hrvatska ne prodaje zemlju u državnom vlasništvu na obali. Naravno, ne može se svuda ni graditi ali tamo gdje može mogu se urediti parcele, uvesti npr. pravo preče kupnje ili neke druge povlastice ili uvjete i prodati zemlju. Zemlju ne može nitko odnjeti. Prodaja bi donjela ogroman novac a potakla i potrošnju jer nitko ne može ciglu i beton donjeti sa sobom nego bi je morao kupiti kod lokalnih prodavača. Osim toga tu su i troškovi "papirologije" (dozvole, priključci komunalija itd.).

Kako su svi kapaciteti u sezoni popunjeni, sumnjam da bi ostao i jedan neprodan plac bez obzira na ponudu.

Prvo bih prodao Brijune uz uvjet da se naprave kockarnice, pistu za manje zrakoplove, hotele za elitu, hrvatski Las Vegas.

Zaradili bi samo od kockarnica na porezu 20 milijardi Eura godišnje.

"ebeš nacionalni park.

Kakve koristi imamo od njega ?

Navik zivi tko krade posteno
15 godina
Strahoslav Trta kaže...
phoenix2003 kaže...

Prvo bih prodao Brijune uz uvjet da se naprave kockarnice, pistu za manje zrakoplove, hotele za elitu, hrvatski Las Vegas.

Zaradili bi samo od kockarnica na porezu 20 milijardi Eura godišnje.

"ebeš nacionalni park.

Kakve koristi imamo od njega ?

Paaaaaa, i nacionalni Park bi donio poveliku lovu, da nije "jednakijih od jednakih", koji vole noge toćit u mora, plitkoga!!!!

ATJ Lučko
15 godina
Stručnjak za odmaganje...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice